Dodaj do ulubionych

Grazyna Torbicka

IP: 69.156.142.* 13.07.04, 02:36
Wiem ze o wiek kobiet sie niepyta,ale Czy ktos wie ile lat ma Grazyna
Torbicka ?
to naprawde bardzo ladna kobieta,i jestem po prostu bardzo ciekawy.
Obserwuj wątek
    • kadka Re: Grazyna Torbicka 13.07.04, 02:45
      46 ale z operacjami plastycznymi
      • Gość: Marek Re: Grazyna Torbicka IP: 69.156.142.* 13.07.04, 03:05
        a czy mozne gdzies to znalesc na internecie,bardzo cienzko cos o niej znalesc
        oprucz jakis prywatnych wywiadow
      • krawca Re: Grazyna Torbicka 14.07.04, 02:00
        Ta stara torba ma 48 tez wiem jako fakt, ale nie ma sympatycznej twarzy jak
        inne znane babki, np Ksiezniczka Diana. Torbicka wyglada ze cos jej pod nosem
        nie pachnie. Troche pdobna do Kwasniewskiej.
    • gazimierz Re: Grazyna Torbicka 13.07.04, 02:53
      jak wrzucisz na wyszukiwarke to masz duzo erotyki Grazyny - czy to ta sama?
    • Gość: obierzyna to juz stara torba jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 08:50
      oceniam ją na rocznik 1960. trzyma sie tak dobrze , bo nie ma nic innego do
      roboty, jak latac kolo wlasnego tylka. dzieci nie ma, mąż sie stoluje na
      miescie albo w szpitalu.zyc nie umierac!
      • tralalumpek Re: to juz stara torba jest 13.07.04, 09:08
        Gość portalu: obierzyna napisał(a):

> oceniam ją na rocznik 1960. trzyma sie tak dobrze , bo nie ma nic innego do
        > roboty, jak latac kolo wlasnego tylka. dzieci nie ma, mąż sie stoluje na
        > miescie albo w szpitalu.zyc nie umierac!

ktos tu pisal ostatnio o zawisci na forum,
        u ciebie taka soczysta , bezinteresowna kwitnie, a co demokracja przeciez ,
        wolno ci....powinna gumofilce ubrac tak jak ty i wtedy swiat by wygladal
        wspaniale, nieprawdaz?
        • blanchet Re: to juz stara torba jest 13.07.04, 09:13
          to Ty nie wiesz że ona to tak z prowokacji czyni Toż to wielka prowokatorka
          jest no i ją to bawi nawet bo myśli że to super najoryginalniejsze prowokacje
          są hahahhaaa
          • tralalumpek Re: to juz stara torba jest 13.07.04, 09:14
            blanchet napisała:

> to Ty nie wiesz że ona to tak z prowokacji czyni Toż to wielka prowokatorka
            > jest no i ją to bawi nawet bo myśli że to super najoryginalniejsze prowokacje
            > są hahahhaaa

wiesz, jak przeczytam tych pare prowokacji pod rzad to mi sie kawa poranna w
            zoladku na lewy bok przewraca
            • Gość: obierzyna odezwaly sie największe forumowe przekupy: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 09:22
              tralala i blankiet. czy wy naprawde nie ma cie nic od rana do roboty tylko
              ploty na FK?
    • oka5 Re: Grażyna Torbicka 13.07.04, 13:14
      Grażyna Torbicka ma 43 lata. Przypuszczam, że młody wygląd zawdzięcza genom.
      Jej matka też bardzo długo wyglądała młodziej, niżby to wynikało z metryki.
      Zwłaszcza na żywo.
      • Gość: jasiu Re: Grażyna Torbicka IP: *.master.pl / *.master.pl 13.07.04, 14:44
        Torbicka to 1959 rocznik. Na 100%. Informacja książkowa.
        • oka5 Re: Grażyna Torbicka 13.07.04, 14:47
          ;-) A to ciekawe. W necie podają rok urodzenia: 1961. No i komu teraz wierzyć?
          Może pani Loska się wypowie?
    • Gość: Obiektywna Re: Grazyna Torbicka IP: *.futuro.pl 13.07.04, 20:49
      Torbicka ma 48 lat. Fakt ładnie wygląda jak na ten wiek, sama chciałabym tak
      wyglądać będąc w jej wieku. Ogromna żyła to jest. Zła kobieta.
      • Gość: baba Re: Grazyna Torbicka IP: *.acn.waw.pl 13.07.04, 20:52

Skad wiesz, ze 48 ?
        Zyje juz troche, pamietam jej debiu, mi to 45 najbardziej pasuje.
        A czy ona zyla, czy nie zyla, to chyba musisz osobiscie ja znac.
        • Gość: Obiektywna Re: Grazyna Torbicka IP: *.futuro.pl 13.07.04, 20:55
          Jest żyłą. Tak akurat się stało że miałam z nią bezpośredni kontakt w Sopocie w
          Operze Leśnej. Także wiem co mówię. Jesli chodzi o wiek, to wiem go z pewnych
          żródeł min. z gazety.
          • Gość: baba Re: Grazyna Torbicka IP: *.acn.waw.pl 13.07.04, 21:43

To rzeczywiscie dobrze sie trzyma.
            Zyla to co to znaczy- skapa, czy oszukuje, ludziom nie placi pazerna ?
            Bo to rozn rzeczy moze znaczyc...
            • Gość: Rocco Re: Grazyna Torbicka,fakt jest taki,ze to ladna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:53
              ladna kobieta z niej , sporo mlodszych , malolat tez moze jej zazdroscic wygladu
          • Gość: katinka Re: Grazyna Torbicka IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 13.07.04, 23:11
            tak, cos w tym jest...
            • agnida Re: Grazyna Torbicka 14.07.04, 02:06
              a gdzie sa jej zdjecia gdzie widac jej nogi?
    • krawca Re: Grazyna Torbicka 14.07.04, 02:11
      Ta stara torba ma 48 tez wiem jako fakt, ale nie ma sympatycznej twarzy jak
      inne znane babki, np Ksiezniczka Diana. Torbicka wyglada ze cos jej pod nosem
      nie pachnie. Troche pdobna do Kwasniewskiej.
    • Gość: gucio Re: Grazyna Torbicka IP: *.sympatico.ca 14.07.04, 04:31
      rozmawialem z nia przez komorke tydzien temu.
      tak to prawda, wredna zyla i tyle
      nawet jak odbiera tel. to glosem chama z pod budki z piwem
      typu kto tam i czego chce, chodzi o ton a nie doslownosc
      • Gość: Marek Re: Grazyna Torbicka IP: 67.71.122.* 14.07.04, 05:02
        dziekuje za informacje,nie spodziewalem sie tylu odpowiedzi...i tylu negatywnych
        komentarzy
    • terra Re: Grazyna Torbicka 14.07.04, 10:53
      Na co dzień to kobieta zimna i zarozumiała. Jej wizerunek telewizyjny to szczyt
      fałszu.
      • Gość: zuta Re: Grazyna Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 10:58
        a skad on tym wszystkim wiecie ,ze zimna i zła...wcale jej nie ubostwiam ,ale
        kiedy rok temu rozpoczęłam podobny watek stwirdzono ,ze ja jestem zła i
        zazdrosna,Wydaje mis ie ,ze pani T.to osoba inwestujaca wylacznie w siebie,,,i
        kqazda z nas majac troszkę gustu plus mnostwo kasiory wygladac jak niedzielna
        lala...co do jej angielszczyzny....nie bede sie wypowiadac...
    • gazeg Re: Grazyna Torbicka 14.07.04, 11:08
      czemu ladne POlki i te znane sa takie niesympatyczne i z gory traktuja innych.
      Przeciez to wyraz prostactwa. TEgo zjawiska sie nie obserwuje w innych krajach.
      Ktos wspomnial Ksiezniczke Diane - uroda+ klasa+ przepiekne usposobienie.
      • Gość: gucio Re: Grazyna Torbicka IP: *.sympatico.ca 14.07.04, 15:27
        nie wszysystkie so takie.
        bardzo sympatyczna sa: I Kubicz, I Szymala, foremniak, stuzynska, orman etc
        • Gość: baba Re: Grazyna Torbicka IP: *.acn.waw.pl 14.07.04, 15:47

Zawsze lubilam Kubicz...
          Ale cos jest prawdy w dobrych zdjeciach.
          Na przyklad na okladce ktoregos z ostatnich numerow Sukcesu widnieja
          Pendereccy.
          Slowo daje, nawet gdybym przyjechala z dalekiego kraju i nic nie wiedziala o
          zadnych aferach to pierwsze wrazenie: megaloman z sekutnica.
          Jeszcze kilkanascie lat temu robili zupelnie inne wrazenie.Na zdjeciach
          przynajmniej.
          A Torbicka ma tak mily glos, ze trudno jest uwierzyc, ze moze byc
          niesympatyczna.Jak to pozory myla...
    • Gość: guru Re: Grazyna Torbicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 15:53
      Torbicka to nie zadna pazera i jedza
      moja ciocia leciala razem z nia do Rzymu poznaly sie i Grazyna zaprosila ja na
      kawe
      ciotka mowila ze bardzo sympatyczna
    • tralalumpek Re: Grazyna Torbicka 14.07.04, 16:07
      nie znam kobiety, wiem jak wyglada, pamietam ja jeszcze troche z polskiej tv ,
      nic zatem nie moge powiedziec o niej jako czlowieku
      natomiast te wszystkie wpisy sa jak wiejski jarmark, zebralo sie stado wrednych
      bab i gdacza, tyle zawisci i zazdrosci bezinteresownej w jednym temacie trudno
      znalezc
      • Gość: baba Re: Grazyna Torbicka IP: *.acn.waw.pl 14.07.04, 16:14

Ja tam jej nie zazdroszcze...
        Piekna nigdy nie bylam, do superwygladu pretensji nie mam, popularnosc jest
        ostatnia rzecza, na jaka bym sie polasila.Nie moglabym byc szczesliwa bez
        dzieci.
        Niemniej i z natury mili ludzie miewaja dni, kieedy sa mniej sympatyczni, a
        kontrast w medialnym imagem sprawia, ze sa oceniani niesprawiedliwie.Od razu
        totalnie negatywnie.Torbicka jest czlowiekiem, jak kazdy, bywa mila, i bywa
        niemila,nie ma w tym hipokryzji, tak mi sie wydaje.
        Pozdrawiam
        • Gość: efka Re: Grazyna Torbicka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.04, 18:09
          a skąd wiesz, że ona jest szczęśliwa? i skąd wiesz, że nie ma dzieci, bo nie
          chce, a nie, że nie może?
          • Gość: aaaaa Re: Grazyna Torbicka IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 19:12
            Gość portalu: efka napisał(a):

> a skąd wiesz, że ona jest szczęśliwa? i skąd wiesz, że nie ma dzieci, bo nie
            > chce, a nie, że nie może?
            Pani T. nie moze miec dzieci, bo sie leczyła kiedyś u mojego znajomego w W-wie
            oraz poza granicami kraju. nie mozna w zyciu jak widac miec wszystkiego.
          • Gość: baba Re: Grazyna Torbicka IP: *.acn.waw.pl 14.07.04, 19:46

Przeciez to wszystko jedno- ja jej przeciez nie atakuje- wypowiadam sie o
            sobie.
            Po prostu nie zazdroszcze.
            • Gość: Tomciu Re: Grazyna Torbicka IP: *.gazeta.pl / 192.30.226.* 14.07.04, 23:42
              No jak ona ma 46 lat to swietna dupa z niej,napradwe gdyby moja stara tak
              swietnie wyglodala po tych 6 dzieciach to bym sie kochal z niom 3 - 10 razy
              dzienie a tak musz sluchac jej p&*^&^ glupot
    • sowka_gajowka czy ona jest burdelmama? 15.07.04, 03:02
      tak wyglada!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka