Gość: Marek IP: 69.156.142.* 13.07.04, 02:36 Wiem ze o wiek kobiet sie niepyta,ale Czy ktos wie ile lat ma Grazyna Torbicka ? to naprawde bardzo ladna kobieta,i jestem po prostu bardzo ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Grazyna Torbicka IP: 69.156.142.* 13.07.04, 03:05 a czy mozne gdzies to znalesc na internecie,bardzo cienzko cos o niej znalesc oprucz jakis prywatnych wywiadow Odpowiedz Link Zgłoś
krawca Re: Grazyna Torbicka 14.07.04, 02:00 Ta stara torba ma 48 tez wiem jako fakt, ale nie ma sympatycznej twarzy jak inne znane babki, np Ksiezniczka Diana. Torbicka wyglada ze cos jej pod nosem nie pachnie. Troche pdobna do Kwasniewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gazimierz Re: Grazyna Torbicka 13.07.04, 02:53 jak wrzucisz na wyszukiwarke to masz duzo erotyki Grazyny - czy to ta sama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna to juz stara torba jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 08:50 oceniam ją na rocznik 1960. trzyma sie tak dobrze , bo nie ma nic innego do roboty, jak latac kolo wlasnego tylka. dzieci nie ma, mąż sie stoluje na miescie albo w szpitalu.zyc nie umierac! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: to juz stara torba jest 13.07.04, 09:08 Gość portalu: obierzyna napisał(a): > oceniam ją na rocznik 1960. trzyma sie tak dobrze , bo nie ma nic innego do > roboty, jak latac kolo wlasnego tylka. dzieci nie ma, mąż sie stoluje na > miescie albo w szpitalu.zyc nie umierac! ktos tu pisal ostatnio o zawisci na forum, u ciebie taka soczysta , bezinteresowna kwitnie, a co demokracja przeciez , wolno ci....powinna gumofilce ubrac tak jak ty i wtedy swiat by wygladal wspaniale, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: to juz stara torba jest 13.07.04, 09:13 to Ty nie wiesz że ona to tak z prowokacji czyni Toż to wielka prowokatorka jest no i ją to bawi nawet bo myśli że to super najoryginalniejsze prowokacje są hahahhaaa Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: to juz stara torba jest 13.07.04, 09:14 blanchet napisała: > to Ty nie wiesz że ona to tak z prowokacji czyni Toż to wielka prowokatorka > jest no i ją to bawi nawet bo myśli że to super najoryginalniejsze prowokacje > są hahahhaaa wiesz, jak przeczytam tych pare prowokacji pod rzad to mi sie kawa poranna w zoladku na lewy bok przewraca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna odezwaly sie największe forumowe przekupy: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 09:22 tralala i blankiet. czy wy naprawde nie ma cie nic od rana do roboty tylko ploty na FK? Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: Grażyna Torbicka 13.07.04, 13:14 Grażyna Torbicka ma 43 lata. Przypuszczam, że młody wygląd zawdzięcza genom. Jej matka też bardzo długo wyglądała młodziej, niżby to wynikało z metryki. Zwłaszcza na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Grażyna Torbicka IP: *.master.pl / *.master.pl 13.07.04, 14:44 Torbicka to 1959 rocznik. Na 100%. Informacja książkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: Grażyna Torbicka 13.07.04, 14:47 ;-) A to ciekawe. W necie podają rok urodzenia: 1961. No i komu teraz wierzyć? Może pani Loska się wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: Grazyna Torbicka IP: *.futuro.pl 13.07.04, 20:49 Torbicka ma 48 lat. Fakt ładnie wygląda jak na ten wiek, sama chciałabym tak wyglądać będąc w jej wieku. Ogromna żyła to jest. Zła kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Grazyna Torbicka IP: *.acn.waw.pl 13.07.04, 20:52 Skad wiesz, ze 48 ? Zyje juz troche, pamietam jej debiu, mi to 45 najbardziej pasuje. A czy ona zyla, czy nie zyla, to chyba musisz osobiscie ja znac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: Grazyna Torbicka IP: *.futuro.pl 13.07.04, 20:55 Jest żyłą. Tak akurat się stało że miałam z nią bezpośredni kontakt w Sopocie w Operze Leśnej. Także wiem co mówię. Jesli chodzi o wiek, to wiem go z pewnych żródeł min. z gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Grazyna Torbicka IP: *.acn.waw.pl 13.07.04, 21:43 To rzeczywiscie dobrze sie trzyma. Zyla to co to znaczy- skapa, czy oszukuje, ludziom nie placi pazerna ? Bo to rozn rzeczy moze znaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: Grazyna Torbicka,fakt jest taki,ze to ladna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:53 ladna kobieta z niej , sporo mlodszych , malolat tez moze jej zazdroscic wygladu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Grazyna Torbicka IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 13.07.04, 23:11 tak, cos w tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
agnida Re: Grazyna Torbicka 14.07.04, 02:06 a gdzie sa jej zdjecia gdzie widac jej nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
krawca Re: Grazyna Torbicka 14.07.04, 02:11 Ta stara torba ma 48 tez wiem jako fakt, ale nie ma sympatycznej twarzy jak inne znane babki, np Ksiezniczka Diana. Torbicka wyglada ze cos jej pod nosem nie pachnie. Troche pdobna do Kwasniewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Grazyna Torbicka IP: *.sympatico.ca 14.07.04, 04:31 rozmawialem z nia przez komorke tydzien temu. tak to prawda, wredna zyla i tyle nawet jak odbiera tel. to glosem chama z pod budki z piwem typu kto tam i czego chce, chodzi o ton a nie doslownosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Grazyna Torbicka IP: 67.71.122.* 14.07.04, 05:02 dziekuje za informacje,nie spodziewalem sie tylu odpowiedzi...i tylu negatywnych komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
terra Re: Grazyna Torbicka 14.07.04, 10:53 Na co dzień to kobieta zimna i zarozumiała. Jej wizerunek telewizyjny to szczyt fałszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuta Re: Grazyna Torbicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 10:58 a skad on tym wszystkim wiecie ,ze zimna i zła...wcale jej nie ubostwiam ,ale kiedy rok temu rozpoczęłam podobny watek stwirdzono ,ze ja jestem zła i zazdrosna,Wydaje mis ie ,ze pani T.to osoba inwestujaca wylacznie w siebie,,,i kqazda z nas majac troszkę gustu plus mnostwo kasiory wygladac jak niedzielna lala...co do jej angielszczyzny....nie bede sie wypowiadac... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeg Re: Grazyna Torbicka 14.07.04, 11:08 czemu ladne POlki i te znane sa takie niesympatyczne i z gory traktuja innych. Przeciez to wyraz prostactwa. TEgo zjawiska sie nie obserwuje w innych krajach. Ktos wspomnial Ksiezniczke Diane - uroda+ klasa+ przepiekne usposobienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Grazyna Torbicka IP: *.sympatico.ca 14.07.04, 15:27 nie wszysystkie so takie. bardzo sympatyczna sa: I Kubicz, I Szymala, foremniak, stuzynska, orman etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Grazyna Torbicka IP: *.acn.waw.pl 14.07.04, 15:47 Zawsze lubilam Kubicz... Ale cos jest prawdy w dobrych zdjeciach. Na przyklad na okladce ktoregos z ostatnich numerow Sukcesu widnieja Pendereccy. Slowo daje, nawet gdybym przyjechala z dalekiego kraju i nic nie wiedziala o zadnych aferach to pierwsze wrazenie: megaloman z sekutnica. Jeszcze kilkanascie lat temu robili zupelnie inne wrazenie.Na zdjeciach przynajmniej. A Torbicka ma tak mily glos, ze trudno jest uwierzyc, ze moze byc niesympatyczna.Jak to pozory myla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guru Re: Grazyna Torbicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 15:53 Torbicka to nie zadna pazera i jedza moja ciocia leciala razem z nia do Rzymu poznaly sie i Grazyna zaprosila ja na kawe ciotka mowila ze bardzo sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Grazyna Torbicka 14.07.04, 16:07 nie znam kobiety, wiem jak wyglada, pamietam ja jeszcze troche z polskiej tv , nic zatem nie moge powiedziec o niej jako czlowieku natomiast te wszystkie wpisy sa jak wiejski jarmark, zebralo sie stado wrednych bab i gdacza, tyle zawisci i zazdrosci bezinteresownej w jednym temacie trudno znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Grazyna Torbicka IP: *.acn.waw.pl 14.07.04, 16:14 Ja tam jej nie zazdroszcze... Piekna nigdy nie bylam, do superwygladu pretensji nie mam, popularnosc jest ostatnia rzecza, na jaka bym sie polasila.Nie moglabym byc szczesliwa bez dzieci. Niemniej i z natury mili ludzie miewaja dni, kieedy sa mniej sympatyczni, a kontrast w medialnym imagem sprawia, ze sa oceniani niesprawiedliwie.Od razu totalnie negatywnie.Torbicka jest czlowiekiem, jak kazdy, bywa mila, i bywa niemila,nie ma w tym hipokryzji, tak mi sie wydaje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: Grazyna Torbicka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.04, 18:09 a skąd wiesz, że ona jest szczęśliwa? i skąd wiesz, że nie ma dzieci, bo nie chce, a nie, że nie może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Grazyna Torbicka IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 19:12 Gość portalu: efka napisał(a): > a skąd wiesz, że ona jest szczęśliwa? i skąd wiesz, że nie ma dzieci, bo nie > chce, a nie, że nie może? Pani T. nie moze miec dzieci, bo sie leczyła kiedyś u mojego znajomego w W-wie oraz poza granicami kraju. nie mozna w zyciu jak widac miec wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Grazyna Torbicka IP: *.acn.waw.pl 14.07.04, 19:46 Przeciez to wszystko jedno- ja jej przeciez nie atakuje- wypowiadam sie o sobie. Po prostu nie zazdroszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomciu Re: Grazyna Torbicka IP: *.gazeta.pl / 192.30.226.* 14.07.04, 23:42 No jak ona ma 46 lat to swietna dupa z niej,napradwe gdyby moja stara tak swietnie wyglodala po tych 6 dzieciach to bym sie kochal z niom 3 - 10 razy dzienie a tak musz sluchac jej p&*^&^ glupot Odpowiedz Link Zgłoś