Gość: Sikorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 09:28 Co mam zrobic? Chodze, biegam za nim, ladnie sie usmiecham, nawet schudlam pare kilo... i nic. A moze cos z nim nie tak? :-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: facet mnie nie chce 13.07.04, 09:29 sikorko, zamien sie we wrobelka moze cie zechce.... Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: facet mnie nie chce 13.07.04, 09:41 albo stań się jak Zawodowiec:))))) kup sobie BMW i będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikorka Re: facet mnie nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 10:03 Wy sie smiejecie a to powazna sprawa, ja sie zakochalam! Wysylalam mu smsy, dzwonilam a on nic! To niemozliwe zeby nie zwracal na mnie uwagi a nie ma zadnej kobiety, jestem tego pewna! Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: facet mnie nie chce 13.07.04, 10:04 no i po co żeś wysyłała mu te smsy- faceci są prymitywni- lubią zdobywać. Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: facet mnie nie chce 13.07.04, 10:06 jakie to piękne w tej samej chwili wysłałyśmy ten post;), zresztą to też chciałam napisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: facet mnie nie chce 13.07.04, 10:08 blanchet napisała: > no to buziaczki. nie calujcie sie publicznie bo zaraz ktos spyta na forum: "czy calowanie sie publicznie jest ok?" Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: facet mnie nie chce 13.07.04, 10:13 a co mnie tam, na mnie juz pani w przedszkolu skarżyła, żem nonkonformistka;) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet undyna 13.07.04, 11:40 a palenie rzuciałaś? :)))) bo ja chcę iść sobie kupić gazetke (viva albo gala -nie pamiętam-w każdym razie jest dużo o nicole) no i zawsze chadzam do tego samego sklepiku-hurtowni- a chłopak co tam sprzedaje to jak widzi że idę od razu kładzie na lade marlborasy no i jak ja mam rzucić? fakt- musiałabym iść do innego sklepu -ale ten chłopak to mi takie komplementy prawi że hoho :) ps. jak ktoś napisze że ja pisze nie na temat to ma w ryj Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: undyna 13.07.04, 11:57 blanchet napisała: ....> ps. > jak ktoś napisze że ja pisze nie na temat to ma w ryj blanchet pisz na temat i do szeregu marsz!!! ( a o ryju mozemy przy piwie pogadac) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: undyna 13.07.04, 12:36 a gdzietam:(, chora jestem, gardło zawalone, już myslałam, ze nie będę palić, bo mi się do sklepu nie chce iść nawet, ale od czego główka pracuje:), przypomniałam sobie, że mam zakitrane w płaszczu fajeczki, chyba tam tydzień czekały na swoja kolej, wygrzebałam i mam, cieszyć się czy płakać?, ach ta moja skłonność do chomikowania:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: facet mnie nie chce 13.07.04, 10:04 czasem się zdarza, że chemia działa tylko w jedną stronę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikorka Re: facet mnie nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 10:10 A ja w to nie wierze. Skoro nie chcial mnie zdobyc to ja go zdobede, bo co mi zostalo. Specjalnie dla niego zmieniam teraz kolor wlosow bo chyba woli blondynki. Postaram sie przypadkiem na niego wpasc pod jego domem jak bedzie z psem na spacerze. A moze kupic psa??? Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: facet mnie nie chce 13.07.04, 10:15 no to powodzenia:), psa to lepiej pożycz... Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: facet mnie nie chce 13.07.04, 10:21 a z drugiej strony to Ty dziewczyno masz może i racje- walcz o niego tylko bardziej intrygując a nie tam z grubej rury smsy mu wysyłasz z wyznaniami. ps. jak masz zły humor (wiem że nie na temat)- to przeczytaj sobie wątek "nie lada problem" z forum cosmo- ale się naśmiałam właśnie- a znalazłam to na forum humorum w wątku o śmiesznych wątkach. dobre na depresje-polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikorka Re: Może jest gejem? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 10:10 Nie, na pewno nie jest. Wiedzialabym o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
true_oveja Re: Może jest gejem? n/t 13.07.04, 10:45 mam nadzieje ze to o geju to mial byc zart... Odpowiedz Link Zgłoś
true_oveja Re: Może jest gejem? n/t 13.07.04, 10:57 to by bylo strasznie... plytkie rozumowanie. facet mnie nie chce wiec pewnie pedal.. o matko... nie chce bo mu sie _nie podobasz_? i koniec piesni, nie ma sie co tym frustrowac, a nie znajac kogos i tak sie nie oceni czy na prawde jest taki swietny jak nam sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
mola.m Re: facet mnie nie chce 13.07.04, 11:22 Wiem, ze to trudne gdy sie kocha ale najlepszym sposobem na facetow jest traktowanie ich jak szmaty... Oni to uwielbiaja! Przestan do niego dzwonic, nie odbieraj jego telefonow. Przestan pisac do niego smsy i nie odpisuj na jego. Efekt murowany!!! Oni uwielbiaja gdy ich olewamy! Wtedy musza sie troche postarac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: facet mnie nie chce IP: *.wroclaw.mm.pl 13.07.04, 11:20 Olac to on ja moze, ona moze co najwyzej spasowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodowiec co za prostackie pojmowanie swiata sikorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 10:18 Dziewczyno to ze on ci sie podoba nie oznacza ze on bedzie toba zainteresowany!!! Nawet jesli nie jestes brzydka to nie ma zadnej gwarancji ze jemu sie spodobasz. Taka nachalnosc jaka ty tu opisujesz czyli stosy SMS proby dodzwonienia moga powaznie goscia wkur...ac , wiem cos na ten temat jak ja reagowałem. Nie rozumiem tez jak mozna napisac ze z nim cos nie tak skoro ty go podrywasz a on nie reaguje, pomysl ze wiele kobiet tak samo zachowuje sie w stosunku do mezczyzn i co tez trzeba by bylo powiedziec ze skoro JOZEK Z ŁOPATĄ SIE USMIECHA A SUPER LASKA NA TOPIE NIE REAGUJE TO COS Z NIĄ NIE TAK??? Mezczyzna XXI nie jest prymitywna maszynka do seksu z kazda kobieta bez wzgledu na jej wyglad, czasy sie zmieniły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodowiec Re: przyganiał kocioł garnkowi n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 10:21 w stosunku do ktorej czesci mojej wypowiedzi jest skierowany ten slang o kociole i garnku? Odpowiedz Link Zgłoś
undyna do nagłówka 13.07.04, 10:25 slang?, a może powiedzenie, co Ty z grinpojtu jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodowiec Re: do nagłówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 10:35 a tak mi sie jakos z tym slangiem napsiało , malo kiedy uzywam słow przysłowie lub powiedzenie. A co nagłówka to wydaje mi sie ze napisałem to idealne do sytłacji bo jedynie ktos o prostych korzeniach i ze wsi bardzo zabitej deskami moze tak myslec jak ta sikorka czy jak jej tam, ona dalej uwaza jak to nawsi ze skro juz dziewczyna jakiegos kawalera chce to on powinien skakac z radosci pod sufit. Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: do nagłówka 13.07.04, 10:54 nie o to mi chodzi, czy Sikorka ma rację, czy nie, jej sprawa (zresztą ma chyba nie więcej niż 15lat, a wtedy takie zachowanie chyba uchodzi), chodzi mi o to, że zauważyłam, że Ty tez nie jestes szczególnie wysublimowany (jeśli nie rozumiesz, to uproszczę - prosty jak budowa cepa), wniosek ten wysnuwam na podstawie lektury Twoich postów, nawet argumentacja, że Sikorka tak robi, bo jest ze wsi jest znamienna. W związku z powyższym powinieneś mieć więcej wyrozumialości dla cudzego braku subtelności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodowiec jak ja jestem prosty jak budowa cepa to....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 10:57 to cep jest bardziej skomplikowany niz satelita telekomunikacyjny. :)))))))) Gdybym był prostakiem to bym sie tez dziwił dlaczego on jej nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
undyna poddaję się 13.07.04, 11:04 uważam, że dla Ciebie jest wszystko czarne albo białe, takich ludzi zawsze trudno mi było rozumieć, ale ogólnie ręka na zgodę, przepraszam za tego cepa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodowiec Re: poddaję się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 11:06 :))) ok ps. bo przewaznie wszystko jest albo biale albo czarne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: przyganiał kocioł garnkowi n/t IP: *.icpnet.pl 13.07.04, 13:48 o kocioleeeeeeeee:))))))))))))) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
le.fay Re: facet mnie nie chce 13.07.04, 10:33 ale w tym wypadku Zawodowiec ma rację! jeśli ten wątek to nie podpucha! pamiętam kiedyś, kiedyś.. małe dziewczynki jak im chłopak się podobał do uprawiały spacery wokół bloku wybranka, niby przypadkiem wpadały na niego, a on biedaczek czuł sie prześladowany. ale cóż każda z nas zrobiła jakąś głupotę w stosunku do faceta (ja nawet niedawno buuu). Zawodowiec ma rację! Odpowiedz Link Zgłoś
true_oveja Re: facet mnie nie chce 13.07.04, 10:47 zgadzam sie z toba i z zawodowcem - nie zgadzam sie tylko z tym ze tylko dziewczyny ze wsi itd. to akurat nie ma nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodowiec hej no ja wiem true IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 10:49 no ja wiem ze nie wszystkie dziewczyny ze wsi ale są takie wioski ze naprawde zaciemnienie jest straszliwe i do tego dochodza rodziny ktore tez chca ich ozenic i czesto tez ludzie ci mało co wyjezdzaja poza swoja wies wiec biora co popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
true_oveja Re: hej no ja wiem true 13.07.04, 11:00 ok, zostawmy zycie na wsi i jej mieszkancow. co do przyczyny niecheci faceta do sikorki jestesmy zgodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikorka Re: hej no ja wiem true IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 11:07 A co ze mna??? Nie moge go tak po prostu zostawic! Odpowiedz Link Zgłoś
true_oveja Re: hej no ja wiem true 13.07.04, 12:36 no a co zrobisz? zgwalcisz go? zamkniesz w pokoju zeby ci nie uciekl? jak nie chce to nie trudno. nie da sie kogos na sile zmusic do zwiazku. nie on pierwszy i nie on ostatni. proponuje troszke dystansu do siebie i do calej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov słyszałem, że sikorka moze zjeść tyle ile sama 13.07.04, 11:08 waży, moja rada -najedz sie więc tyle ile ważysz, wzbij sie wysoko i na niego nasraj, na pewno zauważy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikorka Re: słyszałem, że sikorka moze zjeść tyle ile sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 11:10 Wiesz co wstydzilbys sie w taki sposob odpisywac. Nie smiej sie z mojego nicka. Jestes zalosny. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: słyszałem, że sikorka moze zjeść tyle ile sam 13.07.04, 11:30 nie śmieje sie z twojego nicka, a ze jestem załosny to wiem bo nikt mnie nie kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: słyszałem, że sikorka moze zjeść tyle ile sam 13.07.04, 11:38 a co ma piernik do wiatraka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: słyszałem, że sikorka moze zjeść tyle ile sam 13.07.04, 11:55 jakby mnie ktos pokochał to ne byłbym załosny, starałbym się:) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: słyszałem, że sikorka moze zjeść tyle ile sam 13.07.04, 12:03 chyba nie sądzisz, że bycie żałosnym da się zmienić?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikorka Re: słyszałem, że sikorka moze zjeść tyle ile sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:11 Widze ze nie ja jedna powinnam sie nad soba zastanowic... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: słyszałem, że sikorka moze zjeść tyle ile sam 13.07.04, 12:24 a dlaczego nie?, zewn. to potraficie:) puder, szminka perfumy itd. a wewn. to kwestia odpowiedniego treningu, Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: słyszałem, że sikorka moze zjeść tyle ile sam 13.07.04, 12:29 nie da się całkowicie zmienić jakiejś cechy charakteru:)zawsze coś zostanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: słyszałem, że sikorka moze zjeść tyle ile sam 13.07.04, 12:35 teraz lekarze naprawdę duzo mogą:) nawet z renatka zdała maturę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renatka Re: słyszałem, że sikorka moze zjeść tyle ile sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:39 Ja zdałam dawno a co? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: słyszałem, że sikorka moze zjeść tyle ile sam 13.07.04, 13:41 a nic, jedna ze złotym warkoczem zdała niedawno:) tez renatka chyba B? Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: słyszałem, że sikorka moze zjeść tyle ile sam 13.07.04, 11:11 aż mi się temp podniosła o dwie kreski;), a jak nie trafi? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: słyszałem, że sikorka moze zjeść tyle ile sam 13.07.04, 11:18 jesli zje tyle ile waży to na pewno zauważy, nawet jak nie trafi, ale jak zna numer tel to trafi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: facet mnie nie chce IP: *.wroclaw.mm.pl 13.07.04, 11:18 Jezu, co za prostackie odpowiedzi. Nie chce cie tzn. cos z nim jest nie tak, jest gejem albo jeszcze co innego. Ale glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikorka Re: facet mnie nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 11:20 Nastepne odpowiedzi sa jeszcze madrzejsze. Te na temat mojego nicka i srania. Ale sie usmialam, hahaha. Jacy madrzy ludzie tu pisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etna Re: facet mnie nie chce IP: *.komputerowe.com 13.07.04, 11:44 sikorka, jeszcze troszkę za nim pobiegasz, a facet się wkurzy i coś Ci powie. Efekt takiego biegania jest z reguły odwrotny do zamierzonego. Kiedy Tobie nie podoba się jakiś facet, to czy jesteś szczęśliwa, gdy za Tobą non stop biega?? a może w końcu na odwal się dajesz mu się zdobyć?? no pomyśl troszkę dziewczyno i nie poniżaj się już bardziej... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikorka Re: facet mnie nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:15 Ale operacji plastycznej sobie dla niego nie zrobie! Odpowiedz Link Zgłoś
radulamen Re: facet mnie nie chce 13.07.04, 15:18 A może mu nie leżysz? może spryskaj się feromonami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babulan Re: facet mnie nie chce IP: 217.153.70.* 13.07.04, 14:20 Nie można być zbyt nachalną mnie też nikt kocha i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babulan Re: facet mnie nie chce IP: 217.153.70.* 13.07.04, 14:22 Nie rozumiem czemu tak długo mu się narzucasz, mnie teżnikt nie kocha i co z tego ? Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: facet mnie nie chce 13.07.04, 14:26 to tak jak mnie i ja tez sie nikomu nie narzucam?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lily Re: facet mnie nie chce IP: 217.97.238.* 13.07.04, 14:33 Tez tak robiłam. A pote przemyślałam i zadzwonilam do niego powiedzieć , ze ma racje , ze to nei mam sensu. I teraz lata on. Hihih nie wiem jeszcze co z tym zrobię ale faceci są dziwni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaraczka Re: facet mnie nie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 15:10 Bez sensu to bieganie. Siadaj i czekaj na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: facet mnie nie chce IP: 195.116.246.* 14.07.04, 07:20 Kobieto olej GO!!! Jak do niego dotrze co stracił to sam będzie za Tobą latał. Wiem, bo to przerabiałam na własnej skórze. Tylko, że mi pomógł troszkę jego naj;epszy kumpel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: facet mnie nie chce IP: *.venco.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 19:12 Nic, sie nie martw.Nie Ty pierwsza/niechciana/ nie ostatnia.Rozumiem jak najbardziej.Też to przeżywam.Jest mężczyzna w którym jestem zakochana od 4 lat, ostatno bardzo się zbliżyliśmy.Niestety do iczego między nami nie doszło.Powiedział że żadna kobieta wcześniej go nie podniecała jak ja, a jednak nic z tego.Dlaczego? Powiedział że to dla mojego dobra.Jak zrozumieć mężczyzne???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewe Re: facet mnie nie chce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.04, 00:15 rozejrzyj sie za innym, na jedna milosc najlepszym lakarstwem jest druga! Odpowiedz Link Zgłoś