Gość: Ciekawa:) IP: *.krasman.pl / 195.205.227.* 13.07.04, 13:17 Cze dziewczyny. Ciekawa jestem czy są takie, które jezszcze nigdy nie uzywały tamponów i nie zamierzają... Mam nadzieje na udaną dyskusje. PozdRAwIAm:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undyna Re: Czy oby na pewno OB? 13.07.04, 13:21 masz nadzieję na udaną dyskusję o tamponach?, a to ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Czy oby na pewno OB? 13.07.04, 13:23 łał......ale kurde chyba jestem wykluczona z dyskusji a zapowiada się ostra jazda Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Czy oby na pewno OB? 13.07.04, 13:28 no jak- czemu- no a nie czytałaś- to krzyknę DZIEWCZYNY KTÓRE NIGDY NIE UŻYWAŁY TAMPONÓW (to nie ja) I NIE ZAMIERZAJĄ (to też nie ja) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Czy oby na pewno OB? 13.07.04, 13:41 aaahaaaa, ja mam słaby refleks :)) ale ja myślałam że autorce wątku chodzi o to, że dyskusja wywiąże się między przeciwniczkami i użytkowniczkami :) i zdziwiło mnie, że nie należysz ani do jednego obozu ani do drugiego, pojąć nie mogłam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Czy oby na pewno OB? 13.07.04, 13:46 a może Ty masz racje- ja to chyba za bardzo dosłowna jestem. no jak tak to ja należę do obozu zwolenników tampona i materacy itp. nie używam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Re: Czy oby na pewno OB? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 13:29 wata tylko wata Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Czy oby na pewno OB? 13.07.04, 13:32 przypomniał mi się kawał z forum humorum, pewnie spale ale to nic (teraz będzie nawet na temat) akcja: spotykają się dwie dinozaurzyce - cześć, idziesz ze mną na basen - nieeeee, mam okres - no co Ty, nie używasz owiec. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Czy oby na pewno OB? 13.07.04, 13:33 blanchet napisała: > przypomniał mi się kawał z forum humorum, pewnie spale ale to nic (teraz będzie > > nawet na temat) > akcja: spotykają się dwie dinozaurzyce > - cześć, idziesz ze mną na basen > - nieeeee, mam okres > - no co Ty, nie używasz owiec. Spaliłaś.Na końcu miał być znak zapytania;) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Czy oby na pewno OB? 13.07.04, 13:34 no wiesz Lena- nawet nie tylko na końcu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Czy oby na pewno OB? 13.07.04, 13:30 Trzej przestępcy jadą do więzienia. Każdy z nich ma przy sobie jedną > > > rzecz, > >>> dzięki której będzie miał zajęcie w więzieniu. > >>> Nagle jeden więzień pyta kolegę: > >>> - Ty, co wziąłeś ze sobą? > >>> Ten wyciąga farby i mówi: > >>> - Będę malował, czas mi szybko zleci. A ty co wziąłeś? > >>> - Karty, mogę grać dla zabicia czasu. > >>> Trzeci przestępca siedzi cicho w kącie i uśmiecha się. > >>> - Czemu się tak uśmiechasz? - pytają kolegę. > >>> Trzeci wyciąga pudełko tamponów i mówi: > >>> - Ja mam to! > >>> - A co ty będziesz z tym robił? > >>> Facet zaczyna czytać z pudełka: > >>> - Mogę jeździć konno, pływać i jeździć na rolkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merry sa, np. ja IP: 217.153.79.* 13.07.04, 13:57 ale raczej dyskusji z tego nie bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa:) Re: sa, np. ja IP: *.krasman.pl / 195.205.227.* 13.07.04, 15:48 czy oby na pewno nie bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Czy oby na pewno OB? 13.07.04, 16:01 ja stosuję do nosa, jak mam duży katar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <lol> Re: Czy oby na pewno OB? IP: *.krasman.pl / 195.205.227.* 13.07.04, 16:03 Wow, a to jakas nowość??? <lol> A moze jeszcze gdzies indziejsobie włozysz, moze do ucha zeby miodek ci nie wykipiał??<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Czy oby na pewno OB? 13.07.04, 16:09 do ucha wtykam chusteczki higieniczne właśnie po to, żeby nie przegrzać sobie głowy, chusteczki są bardziej przewiewne, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <lol> Re: Czy oby na pewno OB? IP: *.krasman.pl / 195.205.227.* 13.07.04, 16:12 Udajesz stracha na wróble? z tamponami w nosie, chusteczkami w uszach... buahahaha, zastanów sie, bo posmiewisko z siebie robisz, oj sorry , juz zrobiłas <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Czy oby na pewno OB? 13.07.04, 16:14 no coś Ty, ja wypowiadam się w wyjątkowo poważnym wątku na nie mniej ważki temat, może nie wszyscy wiedzą, że tampony dobrze robią na katar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <lol> Re: Czy oby na pewno OB? IP: *.krasman.pl / 195.205.227.* 13.07.04, 16:18 Eureka! A czopki juz wypróbowałas? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Czy oby na pewno OB? 13.07.04, 16:21 no chyba nie powiesz mi, że nie wiesz, jak stosuje się czopki??? ja rozumiem, że ten doprawdy pouczający wątek jest dla Ciebie źródłem wiedzy tajemnej, ale co jak co-czopki to już powinieneś/aś znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <lol> Re: Czy oby na pewno OB? IP: *.krasman.pl / 195.205.227.* 13.07.04, 17:10 żal mi Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Czy oby na pewno OB? 13.07.04, 17:18 mi Ciebie też, może nieco więcej ironii i patrzenia z przymrużeniem oka? aha, do oka nic nie wtykam, czasem tylko palec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Czy oby na pewno OB? IP: 80.48.96.* 13.07.04, 17:36 Masz rację nat.ko, ob na katar jest super. Na mały - mini ob, na duży - maxi ob. Tampaksy się nie sprawdzają bo aplikacja jest utrudniona. Czopków nie używaj bo cholery rozpuszczają się i jak kapało z nosa to dalej kapie. Chyba, że czoki o przedłużonym działaniu ale takich jeszcze nie spotkałam :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Czy oby na pewno OB? 13.07.04, 17:55 :)))))) z tego co wiem, to tampony z aplikatorem działają ze zdwojoną siłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Women Re: Czy oby na pewno OB? IP: *.krasman.pl / 195.205.227.* 14.07.04, 09:40 No widze ze ładnie z temu sie zbiegło... a jest taaaki ciekawy :] buahahaahha Odpowiedz Link Zgłoś