11.01.13, 23:44
Portret księżnej Zaczynała od pokazów bielizny a teraz paraduje w nadobnych sukniach .
Obserwuj wątek
    • triismegistos Re: Portret 11.01.13, 23:57
      Porwali cię kosmici i podstawili w zamian kallkę?
      • gr.eenka Re: Portret 12.01.13, 00:00
        hm ja aż tyle nie piję a dziś to zupełnie nic - nie wiem co piszesz
    • asqe Re: Portret 12.01.13, 01:10
      Portret bardzo mi się nie podoba. Kate wyglada na nim o 20 lat starzej niż w rzeczywistości.
    • skrytapiromanka Re: Portret 12.01.13, 11:45
      przyznaj się, kto Ci płaci za zakładanie tylu (powstrzymam się od epitetu;p) wątków? co nowy wątek, to greenka;)
      • gr.eenka Re: Portret 12.01.13, 12:01
        ooo dziękuję za dostrzeżenie mojej aktywności, ale obawiam się że to akurat są tylko te dwa wątki :)
        a ten z królewną to po to, bo akurat sobie czasami zerkam co tam się dzieje w wielkim świecie. I się zastanawiam, czy poza królowaniem to oni mają jakieś zawody .
        A królewna mnie zaciekawia tym bardzie że królewicz krolewnę na pokazach bielizny ponoć poznał jak w stringach biegała a teraz pod szyję sukienki zawiązane.
        Ciekawe ile wytrzyma?
        • skrytapiromanka Re: Portret 12.01.13, 12:06
          myślę, że królewicz nadal może oglądać ją w stringach - i bez;)

ps królewna pokazuje się i w sukienkach z pięknym dekoltem, więcej plotka, więcej pudelka;)
          • gr.eenka Re: Portret 12.01.13, 12:09
            to nie o to chodzi co królewicz ogląda , zapene nie jedną ogląda i dogląda - królewska rzecz
            królewna jest młoda a suknie ma jak dla seniorki, stąd moje zastanowienie kiedy się zbuntuje
            • gr.eenka Re: Portret 12.01.13, 12:10
              a na pudelka to jakoś szkoda mi czasu choć pewnie pooglądałabym sobie zdjęć :)
    • georgia241 Re: Portret 12.01.13, 13:43
      Ja uważam, że portret jest ok. Cała uroda księżnej to jej uśmiech i włosy. Poza tym jest całkiem zwykłą chudą dziewczyną.
    • maitresse.d.un.francais Re: Portret 12.01.13, 17:33
      Wcale one nie takie nadobne. ;-) Nudna brytyjska klasyka. ;-)

ps. "nadobny" można powiedzieć raczej tylko o człowieku
      • gr.eenka Re: Portret 12.01.13, 17:40
        tak? sądziłam że to przymiotnik oznaczający taką skromność, powściągliwość , bardziej oznaczający taką pobożność
        czyli w odniesieniu do ubrania suknia skromna nawet nie elegancka tylko taka purytańska, surowa
        • maitresse.d.un.francais to "nobliwa"! 12.01.13, 17:51
          "nadobny" to "ładny, zgrabny, atrakcyjny, o miłej powierzchowności"
          • gr.eenka Re: to "nobliwa"! 12.01.13, 17:57
            maitresse.d.un.francais napisała:

> "nadobny" to "ładny, zgrabny, atrakcyjny, o miłej powierzchowności"
            tak, masz rację - zapomniałam o tym słowie a to słowo właśnie chciałam napisać :)
            • maitresse.d.un.francais Re: to "nobliwa"! 12.01.13, 17:59
              gr.eenka napisał:

> maitresse.d.un.francais napisała:
              >
              > > "nadobny" to "ładny, zgrabny, atrakcyjny, o miłej powierzchowności"
              > tak, masz rację - zapomniałam o tym słowie a to słowo właśnie chciałam napisać
              > :)

aaa w takim razie zrozumiałam przekaz ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka