Dodaj do ulubionych

Brad Pitt zdziadzial i przynudza

12.01.13, 18:25
Nigdy za nim nie przepadalam (ani pod wzgledem wygladu, ani aktorskim, choc musze przyznac, ze w kilku filmach wzbil sie na wyzyny), ale ta reklama dla Chanel to jakas porazka.

Chyba mialo byc gleboko, a wyszlo nudno i slabo. Jak pierwsze przesluchanie zoltodzioba.

Bylyscie/jestescie wielbicielkami Pitta? Nadal na Was dziala? Co myslicie?

Tu dla tych, ktorzy nie widzieli reklamy:

Obserwuj wątek
    • rekreativa Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:33
      Styl "na Jezusa" na mnie nie działa, więc wizualnie Brad minusuje.
      Reklama też mi się nie podoba.
      Chanel numer 5 - nigdy nie zrozumiem, skąd ten szał...
    • krytyk-systemu-edukacji Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:35
      > Brad Pitt zdziadzial i przynudza

Pit-stop! :)
    • tanebo Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:35
      Po prostu jest męski i poważny. Ale niektóre dziołchy nie dorastają nigdy więc niech na drzewa spadają.
      • krytyk-systemu-edukacji [...] 12.01.13, 18:37
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • rekreativa Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:40
          Krytyku, tak dosadnie? :)
          • krytyk-systemu-edukacji Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:46
            > Krytyku, tak dosadnie? :)

Nie no, to żart taki. Internetowy. :)
        • gr.eenka Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:40
          co jest napisane w Twojej stopce?
          • krytyk-systemu-edukacji Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:45
            > co jest napisane w Twojej stopce?

Aszhadu an la illaha illalah ła aszhadu anna Muhammadan Rasulullah. :>
            • gr.eenka Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:56
              krytyk-systemu-edukacji napisał:

> > co jest napisane w Twojej stopce?
              >
              > Aszhadu an la illaha illalah ła aszhadu anna Muhammadan Rasulullah. :>
              >
              mógłbyś nie łapać mnie za słówka
              co jest napisane w Twojej stopce? w tłumaczeniu na nasze
              • krytyk-systemu-edukacji Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 19:00
                > mógłbyś nie łapać mnie za słówka

Ojejku no, podroczyć się tylko chciałem. :)

> co jest napisane w Twojej stopce? w tłumaczeniu na nasze

W kulawym przekładzie polskich islamistów: „Zaświadczam, że nie ma Boga prócz Jednego Jedynego Boga i zaświadczam, że Muhammad jest Jego Wysłannikiem”.

A bardziej po ludzku: Nie ma boga prócz Allaha, a Mahomet jest jego prorokiem.
                • gr.eenka Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 19:02
                  czy nie wszyskie religie mówią o swoim Bogu tak samo?
                  jest jeden Bógi jakiś wysłannik
                  jakby wszyscy mówili o jednym
                  • krytyk-systemu-edukacji Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 19:38
                    > czy nie wszyskie religie mówią o swoim Bogu tak samo?
                    > jest jeden Bógi jakiś wysłannik
                    > jakby wszyscy mówili o jednym

Czekaj, jak to jest… judaizm i chrześcijaństwo mówią o tym samym Bogu chyba, z tym że judaizm nie uznaje przemiany bohatera w drugim tomie tej poczytnej powieści pt. „Biblia”, praca zbiorowa pod redakcją Ducha Świętego. Islam nie wiem, ale uznaje Jezusa Chrystusa za proroka, więc jakieś tam połączenia też są najwidoczniej.

Użytkowniczka Krakoma ma koncepcję, podobnie zresztą jak uczestnicy któregoś tam Soboru Watykańskiego, że wszystkie religie mówią w istocie o tym samym Bogu, ale tylko islam (czy odpowiednio chrześcijaństwo, w przypadku tych mądrali ze soboru) dobrze interpretuje Jego Znaki.

Chyba jakoś tak.

Dla mnie w każdym razie wszystkie religie są równie głupie, natomiast niektóre są od innych bardziej niebezpieczne i opresyjne.
                    • demonii.larua Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 13.01.13, 16:36
                      To po kiego grzyba masz w sygnaturce wyznanie wiary? :>
                      • krytyk-systemu-edukacji Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 13.01.13, 16:49
                        > To po kiego grzyba masz w sygnaturce wyznanie wiary? :>

Przygotowuję się na islamizację Europy. Oczywiście to się nie stanie jutro, ale jak widzisz, zdanie z sygnaturki jest dość trudno spamiętać, więc wolę już powoli zaczynać.
                        • demonii.larua Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 13.01.13, 16:52
                          Sądzisz, że będą przystawiać karabin do łba i przymuszać do wyznania wiary?
                          • krytyk-systemu-edukacji Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 13.01.13, 17:06
                            > Sądzisz, że będą przystawiać karabin do łba i przymuszać do wyznania wiary?

Cholera wie, czy karabinem. Jakoś będą, jak sądzę, zwłaszcza że nikogo normalnego inaczej przemocą się do tych bredni przekonać nie da.

Przypomnę też może, że islam jest religią pokoju – przy czym pokój zostaje osiągnięty wówczas, gdy już wszyscy wyznają wiarę w Allaha. Oto ukryty sens tego popularnego hasła: Islam to religia pokoju.
                            • demonii.larua Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 13.01.13, 17:42
                              Żadna z religii nie jest religią pokoju.
      • rekreativa Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:39
        Mi powaga nie przeszkadza, tylko ten wygląd: kozia broda i długie włosy. Fe.
        • gr.eenka Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:41
          no trochę takie wyleniałe te włosy
      • fuzja.jadrowa Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 19:08
        > Po prostu jest męski i poważny.

Na mnie, powazny czy glupkowaty, nigdy nie dzialal. Ma w sobie cos... wrednego.
    • gr.eenka Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:38
      hm reklama dla kobiet tak po dobrej 30, 40 dla tych które stac na te perfumy
      20 latka to musi dobrze kręcić tyłkim dla jakiegoś 40 latka by kupić je:)
      • fuzja.jadrowa Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:45
        > 20 latka to musi dobrze kręcić tyłkim dla jakiegoś 40 latka by kupić je:)

20-latka? Wachalas kiedys te perfumy? Stary, tradycyjny, ciezki zapach. A raczej smrod. ;)
        • maggpie Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 22:38
          Też ich nie cierpię... podobnież jak J'adore Diora czy jak to tam sie pisze;)
          Mdłe, słodkawe, kwiatowe świństwo.
    • vandikia Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:43
      mnie zawsze kręcił i kręci
      jakiś czas temu przechodziłam obok tv i dosłownie stanęłam jak wryta słysząc "my luck, my fate, my fortune" wymawiane w ten sposób, stary nabijał się ze mnie przez resztę wieczoru :P

• fuzja.jadrowa Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:48
        > jakiś czas temu przechodziłam obok tv i dosłownie stanęłam jak wryta słysząc "m
        > y luck, my fate, my fortune" wymawiane w ten sposób

Ale do kupna perfum i tak raczej nie namowil? :)
        • vandikia Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:53
          ten zapach jest specyficzny, mnie odrzuca, poza tym ja mam jeden, którego chyba już nic nie przebije, zakochałam się w nim mając jakieś 15 lat i przez 15 lat używam :P
          • fuzja.jadrowa Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 19:03
            > poza tym ja mam jeden, którego chyba
            > już nic nie przebije, zakochałam się w nim mając jakieś 15 lat i przez 15 lat
            > używam :P

Co to za zapach? :)
            • vandikia Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 19:21
              Emporio Armaniego She, w takim złotawo - szarym opakowaniu, "wywąchałam" go kiedyś na innej kobiecie, zapytałam co to za zapach i od tamtej pory naprawdę nie znalazłam lepszego
              i pasuje do mojej skóry, bo po użyciu w ogóle go nie czuję (co w sumie dla mnie jest minusem)
              • georgia241 Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 19:28
                Kupiłam go kiedyś, ale nie zdał u mnie egzaminu. U mnie wszystko przegrywa z Shalimarem edt.
      • gr.eenka Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:57
        czyli wszystko czym są te perfumy
    • maitresse.d.un.francais Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:44
      Nie byłyśmy, nie działa, fryzurę ma idiotyczną.
    • ognista.potwora Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:48
      Co do Pitta to zły nie jest, a styl abnegata miał zawsze, mnie się to swego czasu bardzo podobało. Natomiast nie rozumiem zamysłu firmy Chanel w temacie faceta reklamującego babskie perfumy. Jakie to miało być? Oryginalne, ekstrawaganckie? Wg mnie jest nijakie, nie zachęca, nie porywa, no i tak czy siak mam wrażenie, że to reklama męskiego zapachu. W dodatku "piątka" jest od zawsze fuj fuj fuj wg mojego nosa, więc to nie ułatwia odbioru :)
      • fuzja.jadrowa Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:55
        > Jakie to miało być? Oryginalne, ekstrawaganckie?
        > Wg mnie jest nijakie, nie zachęca, nie porywa,

Zgadzam sie. Do mnie ani pomysl, ani wykonanie zupelnie nie przemawiaja.

A fenomenu Pitta nigdy nie rozumialam.
    • josef_to_ja Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:49
      Współczesny Brad Pitt kojarzy mi się z Jamesem Hetfieldem z grupy Metallica z lat 90-tych. Ta bródka, długie, ale nie aż tak bardzo włosy i do tego nieco kowbojski styl.
      • ognista.potwora Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 18:52
        josef_to_ja napisał:
        > Współczesny Brad Pitt kojarzy mi się z Jamesem Hetfieldem z grupy Metallica z l
        > at 90-tych. Ta bródka, długie, ale nie aż tak bardzo włosy i do tego nieco kowb
        > ojski styl.

Oooo, jakby to Hetfield reklamował oglądałabym nonstop.
        • josef_to_ja Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 19:00
          Współczesny Hetfield, wyniszczony problemami alkoholowym, do tego kalkulujący kiedy najlepiej się opłaca grać koncerty w Europie względem kursu walut to już cień dawnego Hetfielda. Niepokorny rockman, który prognozuje najbardziej odpowiednie terminy koncertu na podstawie kursów walut na giełdzie? Dla mnie to jakiś oksymoron.
          • gr.eenka Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 19:04
            dlaczego, jest duże prawdopodobieństw, że wówczas wszystkie bilety będą wyprzedane
      • coffei.na no weź!!! 12.01.13, 19:11
        Jamesem Hetfield nie ma sobowtórów!!!
        i zeby jeszcze do tego wymoczka Go porównać???
        wstydz się :P
    • gr.eenka ten wątek jest świetną odpowiedzią na dwa inne 12.01.13, 19:00
      wątki , dotyczący dzieci i jakiś był o zamożności
      coco chanell była sierotą, zaczynała od niczego
      ona powstała z biedy :)
      • fuzja.jadrowa Re: ten wątek jest świetną odpowiedzią na dwa inn 12.01.13, 19:13
        Niedawno nawet ogladalam film o niej, z Audrey Tautou w roli Coco.
        • gr.eenka Re: ten wątek jest świetną odpowiedzią na dwa inn 12.01.13, 19:24
          też kiedyś oglądałam
    • georgia241 Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 19:17
      Czy on w ogóle wąchał te perfumy? Myślę, że gdyby Angie tego używała, wyrzuciłby ją przez okno.
      Albo faktycznie powąchał i dlatego nie był przekonujący?
      Na mnie on ani nie działa ani nie działał.
    • light_in_august Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 19:21
      Pitta kocham coraz mocniej :) Nie do wiary, że taki szczyl-dżolo z czasem stał się takim interesującym mężczyzną. Z wyglądu mi się podoba, aktorsko również bardzo się wyrobił.
      A reklama... nie do końca do mnie trafia. Nie chodzi o ten konkretny zapach, tylko o formę, która właściwie do tego akurat zapachu w ogóle nie pasuje.
      • josef_to_ja Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 19:31
        Ty chyba masz słabość do długich włosów u facetów? :P
        • light_in_august Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 19:39
          Tak?? O_o...
          Oprócz osób z tv nie znam żadnego faceta z długimi włosami. A u Pitta wolę krótkie, ale długie mi nie przeszkadzają. Ładnemu we wszystkim ładnie ;)
          • josef_to_ja Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 19:45
            Ja podobno najbardziej seksownie wyglądałem ważąc więcej, w krótkich dresowych spodenkach i sztucznej śliskiej koszulce, takiej jakby piłkarskiej. :P
            • krytyk-systemu-edukacji Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 13.01.13, 10:28
              > Ja podobno najbardziej seksownie wyglądałem ważąc więcej, w krótkich dresowych
              > spodenkach i sztucznej śliskiej koszulce, takiej jakby piłkarskiej. :P

Przestań słuchać kolegów. To kobietom się masz podobać, nie im. :>
              • josef_to_ja Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 13.01.13, 13:02
                Mówiłem o kobietach. :P
          • gaviota44 Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 13.01.13, 01:07
            Z dlugimi wlosami ladnie wygladal tylko Lorenco Lamas. Sto lat temu i tez nie zawsze ;)

southernsizzleromance.files.wordpress.com/2011/02/lorenzo_lamas_1.jpg
    • vandikia swoją drogą 12.01.13, 19:24
      zaczynam wierzyć w docelowe grupy wiekowe reklamodawców :P
      nigdy mi się nie podobał George Clooney, a po przekroczeniu magicznej bariery lat 30stu coraz częściej robi mi się miło gdy go widzę <na ekranie> :) no i taką kawę, którą reklamuje z nim bym wypiła :P
      • simply_z Re: swoją drogą 12.01.13, 19:27
        a po 40-tce to już tylko Bartoszewski?
        • vandikia Re: swoją drogą 12.01.13, 19:52
          ee Bartoszewski to już chyba po 70tce ?
          • six_a Re: swoją drogą 12.01.13, 21:11
            9 dych. w kwiecie wieku dopiero:)
      • georgia241 Re: swoją drogą 12.01.13, 19:31
        To ja jestem może dziwna, bo po 30 podobają mi się młodzi. Tacy do 30 roku życia. Clooney to dla mnie pospolity dziad. Pewnie nie ma już swoich zębów nawet, tylko implanty.
        • fuzja.jadrowa Re: swoją drogą 12.01.13, 19:34
          > Clooney to dla mnie pospolity dziad. Pewnie nie ma już swoich zębów nawet, t
          > ylko implanty.

:D

W Hollywood pewnie malo kto ma wlasne zeby.
        • vandikia Re: swoją drogą 12.01.13, 19:54
          Młodzi mi się też podobają, uległam powszechnemu szałowi na Ryana Goslinga (chociaż on chyb aw moim wieku albo nawet ciut starszy), mogłabym zrobić z nim to i to i to też i zgadzam się z plotkarskim People, że to najbardziej aktualnie pożądany facet na świecie
          • georgia241 Re: swoją drogą 12.01.13, 19:59
            Mnie się on ani trochę nie podoba. Z wygladu brzydki a charakteru nie ocenię. Za to taki Matt Lanter...
      • fuzja.jadrowa Re: swoją drogą 12.01.13, 19:37
        Clooneyowi zle z oczu patrzy, od razu widac, ze gosc jest nieszczery. Nie wzbudza mojego zaufania, kawy bym sie z nim NIE napila. ;)
        • vandikia Re: swoją drogą 12.01.13, 19:55
          pfff w nosie mam szczerość, patrzy mu źle z oczu i ma taki magnetyzm :P
          • vandikia Re: swoją drogą 12.01.13, 19:55
            aha i nie na kawę , a "na kawę" :D
      • rekreativa Re: swoją drogą 12.01.13, 19:57
        Mnie się Clooney podobał, jak grał w "ER", a ja byłam jeszcze dzieciakiem.
        Teraz, to tak jak georgia, za młodziakami się oglądam :)
      • ognista.potwora Re: swoją drogą 12.01.13, 20:17
        vandikia napisała:

> nigdy mi się nie podobał George Clooney, a po przekroczeniu magicznej bariery l
        > at 30stu coraz częściej robi mi się miło gdy go widzę

Za czasów "Ostrego dyżuru" nie mogłam pojąć jego fenomenu, był okropny. Zaczął mi się podobać dużo później, gdy się okazało, że to fajny, dowcipny facet i zdolniacha (czyli gdy zaczął reżyserować, robić ambitniejsze rzeczy). Wyluzowany gość z pasją to jest to.
        • josef_to_ja Ja jestem wyluzowanym gościem z pasją. :) 12.01.13, 20:23
          Za to totalnie nieżyciowym. :P
      • good_morning clooney 12.01.13, 23:25
        z wiekiem nabral szlachetniejszego wygladu, jak i niejaki richard gere. niektorzy panowie sa jak wino ;) za mlodu obaj wygladali jak ulizane lole
      • alpepe Re: swoją drogą 13.01.13, 14:54
        serio? Mnie tam volluto też najbardziej smakuje, ale z mlekiem. Niestety zostały mi same decaffeinato lungo.
    • six_a Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 21:22
      a ilu parodii się doczekał tej reklamy;)

lepiej mu z krótkimi włosami.
      • good_morning Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 12.01.13, 23:28
        no wlasnie, krotkie lepsze, ubiegla mnie, kurcze ;P
        reklama tragedia (pomijajac fakt, ze perfumy tez beznadziejne)
    • tfu.tfu Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 13.01.13, 08:49
      imho, to on ma się Andżelinie podobać, a nie innym dziołchom ;-P
      ja tam wolę inne typy urody, Brad Pitt mi się zawsze jakoś tak z aligatorem kojarzył (a Heidi Klum jak się uśmiechnie, to z modliszką ;-))
    • gr.eenka Paweł Kukiz 13.01.13, 10:25
      Wczoraj obejrzałam film z nim w roli głównej. Jak dla mnie to zagrał w nim świetnie, aż szkoda że nie gra w filmach.
      www.youtube.com/watch?v=8B6S-WH34ug
    • demonii.larua Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 13.01.13, 16:40
      Nie przepadam za jego licem. Podobał mi się w Snatchu jedynie. Perfumy i reklama do tyłka.
      • simply_z Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 13.01.13, 17:39
        Mnie sie podobał w trzech filmach ,w których wyglądał bosko :Thelma i Luisa ,Wichry namiętności oraz Joe Black ,czyli w zasadzie lata 90te.Teraz chyba brak takich amantów.
        • georgia241 Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 13.01.13, 18:52
          Żaden brak. Tylko zatrudniają po znajomości pedofilsko-pedalskiej.
        • marguy Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 13.01.13, 18:57
          Zgadzam sie,
          ta reklama jest tak mizernej jakosci, ze trudno znalezc gorsza od niej.
    • pollarek Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 13.01.13, 21:43
      Brada Pitta to bym mogła miętosić w Fight Clubie, Przekręcie, Oceansach. Najgorszy jest, jak jest taki wymuskany i ładny. Ale w długich włosach, to zawsze masakra:>
      • sid_l Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 15.01.13, 19:22
        Oglądając Oceans, to ja nie wiedziałam, gdzie oczy wsadzić.:)
        • pollarek Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 15.01.13, 20:47
          sid_l napisała:

> Oglądając Oceans, to ja nie wiedziałam, gdzie oczy wsadzić.:)

Heheh, a łapkami, jak kotek kocyk, he?:DD

www.youtube.com/watch?v=GeNIPtYZ_2w
    • mila2712 Re: Brad Pitt zdziadzial i przynudza 15.01.13, 19:48
      Uważam że jest przystojnym mężczyzną
      Reklama - jak dla mnie - nudna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka