Dodaj do ulubionych

chodzi po głowie

26.01.13, 14:22
czasami chodzi w kółko po głowie jedna piosenka. lubicie ten stan ? mi dzisiaj chodzi, ale nie powiem jaka. zgadnijcie. nie najnowsza, popularna, wykonywana przez celebrytkę top hit max.
Obserwuj wątek
    • gr.eenka1 Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:29
      paco_lopez napisał:

> czasami chodzi w kółko po głowie jedna piosenka. lubicie ten stan ? mi dzisiaj
      > chodzi, ale nie powiem jaka. zgadnijcie. nie najnowsza, popularna, wykonywana p
      > rzez celebrytkę top hit max.
      co to jest top hit max?
      • xolaptop Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:33
        pewności nie mam, ale może chodzić o obliczanie granic na krańcach przedziałów określoności.
        • gr.eenka1 Re: chodzi po głowie 26.01.13, 15:08
          xolaptop napisał:

> pewności nie mam, ale może chodzić o obliczanie granic na krańcach przedziałów
          > określoności.
          ja nie wiem, ciągle nie masz pewności :)
          • xolaptop Re: chodzi po głowie 26.01.13, 15:12
            do najlepszych nadal wiele mi brakuje pl.wikipedia.org/wiki/Sokrates
      • kalllka Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:35
        no ja tez muzykalna jestem.

( mnie chodzilopop glowie take a bowl, and make a begoes ale to chyba dla pryszczy pioseki wiec zanucilam tylko raz i starsze powyciagam teraz, ciekawe czy zgadniesz pako)

• six_a Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:37
      dzięki, kuśwa
      opagęgamstajl.
      dzień z głowy.
      • kalllka Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:39
        kuswa to janek tylko aleon sepleni, malolatko:)
      • paco_lopez Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:47
        hehe, była pani blisssko. ja mam dzisiaj popopopoker face :)) z tyłu głowy. a tam wyżej ktoś nie rozumie co to jest top hit max. jeniewiemcozaludzie.
        • jan_hus_na_stosie2 Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:49
          nie bądź świnia i daj większą podpowiedź!

• six_a Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:49
          o, to jest lepsze, też to lubię. może wykorzystam do zagłuszenia stajla;)
          • paco_lopez Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:52
            no to sru na cały regulator www.youtube.com/watch?v=hY-vXcmpZIw
            • jan_hus_na_stosie2 Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:53
              lepiej sprawdź w słowniku co oznacza "celebryta" bo chyba nie do końca łapiesz :)

• paco_lopez Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:58
                a tam jakiś niuans efemeryda kometa, łapie nie łapie, co mam napisać, że współczesna diva pop - to sie wstrzelę bardziej w sedno ?
            • six_a Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:53
              oraz dla wielbicieli poezji;)

www.youtube.com/watch?v=xy5JwYOlgvY
              • jan_hus_na_stosie2 Re: chodzi po głowie 26.01.13, 15:00
                Chce ich przytrzymać tak jak to robią w Texasie, proszę
                Ugiąć ich, pozwolić im uderzyć mnie, podnieść to, kochanie, zostań ze mną** (Kocham to)
                [w tymi miejscu śmiech publiczności]

no to ja ku.rwa chyba nie mam poczucia humoru bo mnie to nie śmieszy...

• six_a Re: chodzi po głowie 26.01.13, 15:13
                  bo to jest też o pokerze, a tłumaczenie jest do duuuuuuuuuuuu:)

a oni się raczej śmieją z nadmiernej ekspresji przy tak banalnym tekście.
        • kalllka Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:51
          news.cnet.com/8301-1023_3-57565857-93/yahoo-ceo-marissa-mayer-talks
          • paco_lopez Re: chodzi po głowie 26.01.13, 15:00
            kalka nie rób sobie jaj przy karnawale . co mnie tu jakąś bladą ceo nawklejałaś ?
            • kalllka Re: chodzi po głowie 26.01.13, 18:16
              www.youtube.com/watch?v=SwE3dMrunt8
              ojojoj blada po babci
        • gr.eenka1 Re: chodzi po głowie 26.01.13, 15:10
          paco_lopez napisał:

> hehe, była pani blisssko. ja mam dzisiaj popopopoker face :)) z tyłu głowy. a t
          > am wyżej ktoś nie rozumie co to jest top hit max. jeniewiemcozaludzie.
          a jeżsli o popopo to chodzi o tę, która kupiła mięso od producenta i się cieszyła ile tego ma , za tak niską cenę
    • paco_lopez Re: chodzi po głowie 26.01.13, 15:11
      ale to jeszcze nie wszystko. jak to się wryje to normalnie....tydzień z głowy www.youtube.com/watch?v=BNyRU0fKHAY
      • twojabogini Re: chodzi po głowie 26.01.13, 17:44
        To to jeszcze nic, kiedyś dwa tygodnie chodziła mi po głowie zwrotka piosenki zasłyszana na jakimś folk festiwalu, na którym grały też tzw. wiejskie kapele. Melodia była jazgotliwa, a tekst leciał do tego - huśtało się ciotka na drzwiach łod wychodka, drzwi sie łoberwały, wpadło do środka. Masakra, do dziś wspominam zainfekowanie mózgu tą piosenką jako traumę.
        • paco_lopez Re: chodzi po głowie 27.01.13, 10:03
          boginii , wybacz takie osobiste pytanie. czy jesteś chęciarą :)
    • gr.eenka1 Re: chodzi po głowie 27.01.13, 10:11
      no usnełam i się obudziłam bo wszystkie drzwi były zamurowane
      a ja miałam jechac z kolezanka na uczelnię na jakies studia podyplomowe
      • gr.eenka1 Re: chodzi po głowie 27.01.13, 10:12
        z informatyki :)
    • light_in_august Re: chodzi po głowie 27.01.13, 10:42
      "Bo ty jesteś zaje.ista, to sprawa jest oczywista..." Jak mi ten szajs wpadnie gdzieś w ucho, to koniec ://
    • krytyk-systemu-edukacji Re: chodzi po głowie 27.01.13, 10:47
      > mi dzisiaj chodzi, ale nie powiem jaka

A ja się nie wstydzę, bo wstyd na forum to żenada; jak tylko się pojawi, to zaraz go przepędzam. Mnie pod jakichś dwóch tygodni chodzi po głowie następujący utwór, w którym piosenkarze zawarli smutną prawdę o kobietach:

• paco_lopez Re: chodzi po głowie 27.01.13, 11:00
        punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. ciesze się ze nie wyglądam jak ci piosenkarze, toteż może dlatego nigdy nie miałem takich rozterek. w wieku lat 25 powoziłem 126p i do tego 126p bez żenady wsiadała jedna gocławianka. można było mieć wrażenie, że leci na 126p. czy to możliwe ?
        • soulshuntr Re: chodzi po głowie 27.01.13, 11:33
          jesli miales stjuningowany tak jak moj byl (lakier niebieski metalik, poszerzane biale felgi, fotele kubelkowe, Blaupunkt radiokaseciak stereo z niemiec, przerobiony tlumik, splanowana glowica) to mozliwe.
          • paco_lopez Re: chodzi po głowie 27.01.13, 11:48
            nie, to raczej chodziło o klassik. chromowany zderzak i rozrusznik na linkę, szeroko rozstawione śruby w kołach. ty to dopiero miałeś cacko
    • mila2712 Re: chodzi po głowie 27.01.13, 12:54
      bardzo często powraca w myślach nie piosenka lecz muzyka z filmu Różyczka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka