paco_lopez 26.01.13, 14:22 czasami chodzi w kółko po głowie jedna piosenka. lubicie ten stan ? mi dzisiaj chodzi, ale nie powiem jaka. zgadnijcie. nie najnowsza, popularna, wykonywana przez celebrytkę top hit max. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gr.eenka1 Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:29 paco_lopez napisał: > czasami chodzi w kółko po głowie jedna piosenka. lubicie ten stan ? mi dzisiaj > chodzi, ale nie powiem jaka. zgadnijcie. nie najnowsza, popularna, wykonywana p > rzez celebrytkę top hit max. co to jest top hit max? Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:33 pewności nie mam, ale może chodzić o obliczanie granic na krańcach przedziałów określoności. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka1 Re: chodzi po głowie 26.01.13, 15:08 xolaptop napisał: > pewności nie mam, ale może chodzić o obliczanie granic na krańcach przedziałów > określoności. ja nie wiem, ciągle nie masz pewności :) Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: chodzi po głowie 26.01.13, 15:12 do najlepszych nadal wiele mi brakuje pl.wikipedia.org/wiki/Sokrates Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:35 no ja tez muzykalna jestem. ( mnie chodzilopop glowie take a bowl, and make a begoes ale to chyba dla pryszczy pioseki wiec zanucilam tylko raz i starsze powyciagam teraz, ciekawe czy zgadniesz pako) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:37 dzięki, kuśwa opagęgamstajl. dzień z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:39 kuswa to janek tylko aleon sepleni, malolatko:) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:47 hehe, była pani blisssko. ja mam dzisiaj popopopoker face :)) z tyłu głowy. a tam wyżej ktoś nie rozumie co to jest top hit max. jeniewiemcozaludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:49 nie bądź świnia i daj większą podpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:49 o, to jest lepsze, też to lubię. może wykorzystam do zagłuszenia stajla;) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:52 no to sru na cały regulator www.youtube.com/watch?v=hY-vXcmpZIw Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:53 lepiej sprawdź w słowniku co oznacza "celebryta" bo chyba nie do końca łapiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:58 a tam jakiś niuans efemeryda kometa, łapie nie łapie, co mam napisać, że współczesna diva pop - to sie wstrzelę bardziej w sedno ? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:53 oraz dla wielbicieli poezji;) www.youtube.com/watch?v=xy5JwYOlgvY Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: chodzi po głowie 26.01.13, 15:00 Chce ich przytrzymać tak jak to robią w Texasie, proszę Ugiąć ich, pozwolić im uderzyć mnie, podnieść to, kochanie, zostań ze mną** (Kocham to) [w tymi miejscu śmiech publiczności] no to ja ku.rwa chyba nie mam poczucia humoru bo mnie to nie śmieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: chodzi po głowie 26.01.13, 15:13 bo to jest też o pokerze, a tłumaczenie jest do duuuuuuuuuuuu:) a oni się raczej śmieją z nadmiernej ekspresji przy tak banalnym tekście. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: chodzi po głowie 26.01.13, 14:51 news.cnet.com/8301-1023_3-57565857-93/yahoo-ceo-marissa-mayer-talks Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: chodzi po głowie 26.01.13, 15:00 kalka nie rób sobie jaj przy karnawale . co mnie tu jakąś bladą ceo nawklejałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: chodzi po głowie 26.01.13, 18:16 www.youtube.com/watch?v=SwE3dMrunt8 ojojoj blada po babci Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka1 Re: chodzi po głowie 26.01.13, 15:10 paco_lopez napisał: > hehe, była pani blisssko. ja mam dzisiaj popopopoker face :)) z tyłu głowy. a t > am wyżej ktoś nie rozumie co to jest top hit max. jeniewiemcozaludzie. a jeżsli o popopo to chodzi o tę, która kupiła mięso od producenta i się cieszyła ile tego ma , za tak niską cenę Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: chodzi po głowie 26.01.13, 15:11 ale to jeszcze nie wszystko. jak to się wryje to normalnie....tydzień z głowy www.youtube.com/watch?v=BNyRU0fKHAY Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: chodzi po głowie 26.01.13, 17:44 To to jeszcze nic, kiedyś dwa tygodnie chodziła mi po głowie zwrotka piosenki zasłyszana na jakimś folk festiwalu, na którym grały też tzw. wiejskie kapele. Melodia była jazgotliwa, a tekst leciał do tego - huśtało się ciotka na drzwiach łod wychodka, drzwi sie łoberwały, wpadło do środka. Masakra, do dziś wspominam zainfekowanie mózgu tą piosenką jako traumę. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: chodzi po głowie 27.01.13, 10:03 boginii , wybacz takie osobiste pytanie. czy jesteś chęciarą :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka1 Re: chodzi po głowie 27.01.13, 10:11 no usnełam i się obudziłam bo wszystkie drzwi były zamurowane a ja miałam jechac z kolezanka na uczelnię na jakies studia podyplomowe Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: chodzi po głowie 27.01.13, 10:42 "Bo ty jesteś zaje.ista, to sprawa jest oczywista..." Jak mi ten szajs wpadnie gdzieś w ucho, to koniec :// Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: chodzi po głowie 27.01.13, 10:47 > mi dzisiaj chodzi, ale nie powiem jaka A ja się nie wstydzę, bo wstyd na forum to żenada; jak tylko się pojawi, to zaraz go przepędzam. Mnie pod jakichś dwóch tygodni chodzi po głowie następujący utwór, w którym piosenkarze zawarli smutną prawdę o kobietach: Medium - Każda laska Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: chodzi po głowie 27.01.13, 11:00 punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. ciesze się ze nie wyglądam jak ci piosenkarze, toteż może dlatego nigdy nie miałem takich rozterek. w wieku lat 25 powoziłem 126p i do tego 126p bez żenady wsiadała jedna gocławianka. można było mieć wrażenie, że leci na 126p. czy to możliwe ? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: chodzi po głowie 27.01.13, 11:33 jesli miales stjuningowany tak jak moj byl (lakier niebieski metalik, poszerzane biale felgi, fotele kubelkowe, Blaupunkt radiokaseciak stereo z niemiec, przerobiony tlumik, splanowana glowica) to mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: chodzi po głowie 27.01.13, 11:48 nie, to raczej chodziło o klassik. chromowany zderzak i rozrusznik na linkę, szeroko rozstawione śruby w kołach. ty to dopiero miałeś cacko Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: chodzi po głowie 27.01.13, 12:54 bardzo często powraca w myślach nie piosenka lecz muzyka z filmu Różyczka Odpowiedz Link Zgłoś