jan_hus_na_stosie2 26.01.13, 15:41 prawda? Zmysłowy taniec (wersja kolorowa) ale i tak mężczyźni wyżej u kobiet cenią intelekt niż urodę ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais pytanie martinsam czy ona spędziłaby z tobą 26.01.13, 17:10 haha Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: fajna dziunia 26.01.13, 15:51 szata zdobi człowieka, jest takich na pęczki, wystarczy się rozejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: fajna dziunia 26.01.13, 15:55 xolaptop napisał: > jest takich na pęczki chyba na pączki :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka1 Re: fajna dziunia 26.01.13, 16:00 pewnie jej zimno, tak krótka bluzeczka i te spodnie całe w dziurach. biedna dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: fajna dziunia 26.01.13, 16:06 ale jakie Ona wyzwala emocje to męskie pożądanie ją grzeje Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: fajna dziunia 26.01.13, 16:07 a czemu węże chuda tancząca laska w tajnym slangu kobiet to wąż? Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: fajna dziunia 26.01.13, 16:09 Nie - w tajnym slangu to glista/glizda. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: fajna dziunia 26.01.13, 16:09 martinsam1 napisał(a): > chuda tancząca laska w tajnym slangu kobiet to wąż? prędzej żmija co im facetów odbija :D Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: fajna dziunia 26.01.13, 16:12 Bym się nie obawiała. Mnie nikt nie odbił faceta. Mam, którego chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: fajna dziunia 26.01.13, 16:24 Ja mam dużo marzeń i wszystkie po kolei się spełniają. Mam swoje motto: " Przystąpcie bliżej do Boga, to i On zbliży się do was." Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: fajna dziunia 26.01.13, 16:20 nisko skanalizowana, a z twarzy wygląda jak koleżanka z klasy mojej córki za 8 lat. Niemka. Druga koleżanka z klasy mojej córki wygląda jak Miranda Kerr przed 8 laty. Rosjanka z pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: fajna dziunia 26.01.13, 16:22 co to znaczy skanalizowana? das leben ist doch ein Ponyhof:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: fajna dziunia 26.01.13, 16:41 w znaczy tyle- ze tanczy na rurze w swetrze. (jedna z czesciej odwiedzanych webpanieneczek) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: fajna dziunia 26.01.13, 16:22 mi tam się podoba tylko bez tej muzyki. a gdzie wersja czarno-biała? dla kombiego? Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: fajna dziunia 26.01.13, 16:23 fajna, fajna :))) i jaka młodziutka Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: fajna dziunia 26.01.13, 16:30 No ładniutka, nie powiem :) tylko taka trochę dyskotekowa za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: fajna dziunia 26.01.13, 16:35 Bardzo miła dziewuszka :) Tylko te ciuchy z dyski powinny pójść precz. Tam na fotkach po filmiku znacznie lepiej wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek widac ze jest dumna ze swojego brzuszka... 26.01.13, 16:48 widac ze jest dumna ze swojego brzuszka... na jednej fotce specjalnie podciagnela koszulke byleby go pokazac :P ps. ja tez tak tancze na dyskotekach.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: widac ze jest dumna ze swojego brzuszka... 26.01.13, 17:12 To okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: widac ze jest dumna ze swojego brzuszka... 27.01.13, 02:41 > ps. ja tez tak tancze na dyskotekach.. :P A wiesz, ze mialam kiedys zapytac, jak ty na tych dyskotekach tanczysz? Nie trawie tanczacych mezczyzn, smiesza mnie. Chyba, ze robia to tak kól, jak Justin Timberlake. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: widac ze jest dumna ze swojego brzuszka... 27.01.13, 03:54 > A wiesz, ze mialam kiedys zapytac, jak ty na tych dyskotekach tanczysz? Nie tra > wie tanczacych mezczyzn, smiesza mnie. Tanczymy zeby takie jak Ty mialy ubaw.. W koncu po to sie idzie na impreze, zeby sie dobrze bawic. > Chyba, ze robia to tak kól, jak Justin Timberlake. ;) To moj uczen.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mm969696 Re: fajna dziunia 26.01.13, 17:06 co ty nam tu, babom, pokazujesz. Idź pokaż na forum dla facetów, może ktoś sie podnieci. My codziennie gdy wieczorem tańczymy przed lustrem, widzimy to samo w odbiciu;p Odpowiedz Link Zgłoś
rubarom Coś dla kobiet 26.01.13, 17:14 Patrzcie panowie www.google.pl/imgres?imgurl=http://i2.pinger.pl/pgr372/4bcc8938000a50fc4c49af3c/600full-raoul-bova.jpg&imgrefurl=http://rimic.pinger.pl/m/3502382&h=530&w=313&sz=32&tbnid=tY2z23eB5faVIM:&tbnh=90&tbnw=53&prev=/search%3Fq%3DRaoul%2BBova%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=Raoul+Bova&usg=__X7GkYRMLmpy1d5SdTZIunrOoqhk=&docid=tlzB4Aqry7e3oM&hl=pl&sa=X&ei=YQAEUfC_F6v24QSktoHgAw&ved=0CD8Q9QEwAg&dur=266 Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Coś dla kobiet 26.01.13, 17:18 a gdyby miał mały przyrost w prąciu, nadal będzie dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
rubarom Re: Coś dla kobiet 26.01.13, 17:24 :) O... trudne pytanie. Zresztą ciekawe, co uważasz za mały przyrost ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka1 Re: Coś dla kobiet 26.01.13, 17:42 rubarom napisała: > :) O... trudne pytanie. Zresztą ciekawe, co uważasz za mały przyrost ;) o, dzięki ja się balam spytać :D Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Coś dla kobiet 26.01.13, 18:01 Kobietom jest najprościej to badać i mają najwięcej doświadczeń, ale postaram się wszystko wytłumaczyć w oparciu o rzeźby i nie jest to przenośnia, lecz fakty wzięta z wycieczek. Czasami byłem świadkiem zdziwienia kobiet, które widziały znane rzeźby nagich mężczyzn (na przykład tę z Brukseli). Owe kobiety dziwiło małe prącie. Widocznie nie wiedziały, że w naturze istnieją dwa główne nurty działania penisa. Są mężczyźni, którzy mają prącie w zwisie długości X, a po wzwodzie długość ich prącia wynosi X + niewiele więcej, o ile w ogóle coś więcej. Z drugiej strony występują mężczyźni, którzy mają prącie w zwisie o długości Y < X, a po wzwodzie długość ich prącia wynosi Y > (X + niewiele więcej). Istnieją również skrajności, ale piszę teraz o większości przypadków, a nie o skrajnościach. Mogę się tylko domyślać, że kobietom trudniej jest przez to ocenić wielkość prącia mężczyzny, gdy na niego patrzą w miejscach publicznych, ponieważ w takich miejscach wzwodu na ogół nie zobaczą. Mam na myśli ocenę zarówno długość, jak i szerokość penisa. Inną trudnością oceny długości męskiego członka przez kobiety może być to, że ta długość nie zależy od innych parametrów ciała, chyba że ktoś wierzy w teorie o długości innych palców albo jeszcze jakieś inne. Kobiety, którym zależy na jak najszerszym i jak najdłuższym prąciu chcąc mieć pewność muszą sprawdzać organoleptycznie. Na szczęście kobiet preferujących atrybuty fizyczne jest umiarkowana ilość i większość kobiet nie musi bić się z takim myślami, zwłaszcza że i tak niewiele da się w tej kwestii odgadnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Coś dla kobiet 26.01.13, 18:59 wzor na prawidlowe pracie podal michalaniol byl. ( jak wiadomo wlasnymi rekami, podal) przy okazji z pytam czytalzes toplexusie wiersze pieknoty -leonarda vinci? Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Coś dla kobiet 26.01.13, 19:52 wierzę na słowo, nie mnie oceniać męskie prącia. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Coś dla kobiet 26.01.13, 20:00 xolaptop napisał: > wierzę na słowo, nie mnie oceniać męskie prącia. tak mi się przez myśl przeleciało takie zapytanie skoro mowa o ocenianiu :) to jak faceci sikają w łazience , czasami pokazują w tv że kilku sika jednocześnie to czy jeden drugiemu zerka przez ramię w celach porównawczych ? Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: Coś dla kobiet 26.01.13, 20:33 tego nie wiem, ale gr.eenka to miałoby ograniczony sens z wielu powodów. Gdy mężczyzna sika, wzwód jest rzadkością, a genitaliów bez wzwodu nie ma sensu porównywać, chyba że to byłaby bardzo znaczna różnica. Ich wielkość w danym momencie może zależeć nawet od temperatury albo optycznie od tego, czy ktoś sobie je ogolił czy nie. Po drugie w czasach Internetu chętni mogą wszystko zobaczyć w Full HD i sobie porównać, więc podglądanie na żywo też nie ma sensu. Gdy się bierze prysznic w większej grupie też nie ma sensu, ponieważ wzwód pod prysznicem pełnym mężczyzn mógłby zostać odebrany jako homoseksualizm i nieprzyjemne skutki dla chętnego. Odpowiedz Link Zgłoś
rubarom Re: Coś dla kobiet 27.01.13, 07:40 mila2712 napisała: > etam > mnie się ten facet nie podoba No to może ten: www.google.pl/imgres?hl=pl&sa=X&tbo=d&biw=1024&bih=636&tbm=isch&tbnid=JP9-wlsI7unu3M:&imgrefurl=http://przystojniacy.blogerki.pl/2010/02/22/pierwsze-ciacho-d_aajef.html&docid=7q3RtaB9e4Hl5M&imgurl=http://m-7.m.staticedi.com/c/c84/9e9df_m_640_480_0_0_0_0_0_0_0_c846a0465156a0a4913d3f421c492982.jpg&w=240&h=320&ei=yMoEUZW1PMbwsga5-oDIDA&zoom=1&iact=rc&dur=462&sig=100379632517028023958&page=2&tbnh=145&tbnw=110&start=20&ndsp=32&ved=1t:429,r:35,s:0,i:258&tx=41&ty=66 Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Coś dla kobiet 27.01.13, 11:32 He, he, to zdjęcie mam w swoim sekretnym folderku :) Milutki pan :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Coś dla kobiet 27.01.13, 12:13 też nie bo mi podobają się "zwyczajni" faceci :p Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Coś dla kobiet 27.01.13, 20:14 Michałoaniołowy Dawid przy tych panach, to sierotka. Chyba złośliwie ktoś go tam umieścił. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: fajna dziunia 26.01.13, 18:46 ładna i ładnie się rusza. tylko jeansy fatalne, bueeee. no i jeszcze coś: dlaczego napisałeś o tym intelekcie? jak dziewczyna jest ładna, to musi być od razu mało inteligentna...? Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: fajna dziunia 27.01.13, 02:34 > ładnie się rusza. Serio? Tak, to ja sie po pijaku wyglupialam przed lustrem, gdy nikt nie widzial. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: fajna dziunia 27.01.13, 02:38 > no i jeszcze coś: dlaczego napisałeś o tym intelekcie? jak dziewczyna jest ładn > a, to musi być od razu mało inteligentna...? Mnie sie wydaje, ze to mialo byc w ramach pocieszenia dla forumek: "nie martwcie sie, dziewczyny, wiekszosc z was to pasztety, ale i tak my cenimy cos wiecej niz tylko cialo". :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: fajna dziunia 27.01.13, 11:59 > Mnie sie wydaje, ze to mialo byc w ramach pocieszenia dla forumek: "nie martwci > e sie, dziewczyny, wiekszosc z was to pasztety, ale i tak my cenimy cos wiecej > niz tylko cialo". :D Chyba raczej w ramach pocieszenia siebie - skoro ma się pasztet w domu, to trzeba sobie wmawiać, że chociaż mądry. :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: fajna dziunia 27.01.13, 13:13 wiem, że kultura osobista nie jest Twoją mocną stroną, naprawdę nie musisz mi tego przypominać :) a odnośnie mojego "pasztetu" w domu to mogę Cię poinformować, że w chwili obecnej jestem sam Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: fajna dziunia 27.01.13, 15:51 Poczucie kogokolwiek w kwestii kultury w Twoich ustach brzmi doprawdy kuriozalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: fajna dziunia 27.01.13, 15:58 kuriozalnie czy nie, ja Cię nie obrażam Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: fajna dziunia 27.01.13, 17:13 co sie jana czepiacie? grzeczny przecie jest (jak nie drazni dziuniami:P) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: fajna dziunia 27.01.13, 13:19 >skoro ma się pasztet w domu, no nie wiem, nie wiem, podobno się skończył:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: fajna dziunia 27.01.13, 13:08 potrzebuję Twojej pomocy, pamiętasz może (a może masz nawet linka) do takiej piosenki, głowy nie dam, ale chyba śpiewało je De Mono oraz piękny kobiety głos, Kayah? To taka nietypowa piosenka "unplugged", kiedyś na tym forum wkleiłaś do niej nawet linka Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: fajna dziunia 27.01.13, 13:22 coś mi się pokiełbasiło, już mam - Republika i Kayah - Nie pytaj o Polskę :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: fajna dziunia 26.01.13, 19:01 Owszem, zgrabna ale jednocześnie tak bardzo przeciętna z urody, że nie ma szans jej zapamiętać :) Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: fajna dziunia 26.01.13, 20:05 A kto tam u niej patrzył na twarz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: fajna dziunia 26.01.13, 20:16 Faceci często patrzą na twarz. W kontekście, czy się zmieści... :> Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: fajna dziunia 26.01.13, 23:31 > Faceci często patrzą na twarz. W kontekście, czy się zmieści... :> No nie, ja chyba śnię! o.0 Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: fajna dziunia 26.01.13, 23:37 > O czym? :D O niczym, bo ja nie pamiętam snów. Ale że Ty taki dowcip!? Pewnie ktoś Ci się włamał na konto albo pod nieobecność to napisał. Tak, to jedyne racjonalne wyjaśnienie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: fajna dziunia 26.01.13, 23:45 Nie, to ja, całkiem świadomie i bez wpływów :D Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: fajna dziunia 26.01.13, 21:15 figurę dziunia ma gustu dziunia nie ma ( toż to woła o pomstę do nieba :p ) Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago Re: fajna dziunia 26.01.13, 21:26 Chyba już z dwudziesty raz ktoś dał ten link (różne fora), i za każdym razem tak samo się przyjemnie ogląda. :) Śliczna, zmysłowa, wesoła, zgrabna, z wyczuciem rytmu i swojego ciała, cud miód i rodzynki. ;) p.s. brałbym ja jak cytrynówki w Radomiu!! (dziś zasłyszane ;)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: fajna dziunia 26.01.13, 21:32 To znaczy, że się opłaca kliknąć w to video, czy się nie opłaca? Jeszcze nie kliknąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
thelma333.3 Re: fajna dziunia 26.01.13, 21:58 a czemu umieszczasz to na FK zamiast na FM? tak z ciekawości pytam; chyba logiczniej byłoby na FM, tam to byś miał poklask i kompanów do wzdychania? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: fajna dziunia 26.01.13, 22:07 Jan chce poznać zdanie kobiet na temat dziuni ( jak daleko posuniemy się w swojej krytyce itp ). Bo facetów zdanie już zna ( lub domyśla się) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: fajna dziunia 27.01.13, 04:56 mila2712 napisała: > Jan chce poznać zdanie kobiet na temat dziuni ( jak daleko posuniemy się w swo > jej krytyce itp ). Bo facetów zdanie już zna ( lub domyśla się) no i przejrzałaś mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: fajna dziunia 27.01.13, 05:14 jan_hus_na_stosie2 napisał: > mila2712 napisała: > > > Jan chce poznać zdanie kobiet na temat dziuni ( jak daleko posuniemy się > w swo > > jej krytyce itp ). Bo facetów zdanie już zna ( lub domyśla się) > > no i przejrzałaś mnie ;) > o juz nie spisz? to ja poprosze kawe z mlekiem i cukrem ( 2 łyżeczki) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: fajna dziunia 27.01.13, 05:38 gr.eenka napisał: > o juz nie spisz? już nie śpię, z sowy zmieniłem się w słowika, wstałem o 4:30 :) > to ja poprosze kawe z mlekiem i cukrem ( 2 łyżeczki) proszę bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: fajna dziunia 27.01.13, 06:01 no i weź tu takiej dogódź... masz szczęście, że miałem ostatnią zieloną sztukę w szafeczce Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: fajna dziunia 27.01.13, 11:27 kurde, wydawało mi się, że wysłałem posta, ale chyba tego nie zrobiłem... rano powinienem był Ci wkleić tę piosenkę, ładna jest :) Coma - Los cebula i krokodyle łzy Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka1 Re: fajna dziunia 27.01.13, 14:23 ładna:) ale od rana taka piosenka chodzi mi po myslach rizzo.wrzuta.pl/audio/6T5qZdzbSrQ/the_bumelants_-_bo_to_sie_zwykle_tak_zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: fajna dziunia 27.01.13, 11:40 gr.eenko 2 łyżeczki cukru do kawy ? musisz być zatem słodka jak cukiereczek :p Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: fajna dziunia 27.01.13, 11:45 i na pewno pomyślałeś że jesteśmy wrednymi zazdrośnymi babsztylami :p ? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: fajna dziunia 26.01.13, 23:13 no na pewno ładniejsza i zgrabniejsza ode mnie :P. Brzuch ma bardzo giętki, ale nogi sztywne jak kołki. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: fajna dziunia 26.01.13, 23:28 > fajna dziunia > prawda? Nieprawda, mnie się zupełnie nie podoba. Nie dość, że wygląda jak studentka socjologii, to jeszcze korzysta z solarium, tak mi się wydaje. I ten tandetny przyodziewek… Najładniejsze dziewczęta są na polonistyce, tylko popełniają masę błędów językowych, a mnie to drażni. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: fajna dziunia 27.01.13, 02:32 Niezlej figury nie mozna dziewczynie odmowic. Przyznam, ze poczulam cos w rodzaju lekkiego zazenowania ogladajac ten filmik. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka1 Re: fajna dziunia 27.01.13, 06:47 dlaczego zażenowanie? dziewczyna się bawi:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: fajna dziunia 27.01.13, 14:37 > dlaczego zażenowanie? > dziewczyna się bawi:) Mlodziutka dziewuszka, niech sie wygina, nic do niej nie mam. Subiektywne uczucie, nie wytlumacze ci. Cos podobnego do tego, co czuje, kiedy ogladam ludzi tworzacych "lokomotywe" na zabawie weselnej. Oni tez swietnie sie bawia. A ja, patrzac na to, odczuwam zazenowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka1 Re: fajna dziunia 27.01.13, 14:43 fuzja.jadrowa napisała: > > dlaczego zażenowanie? > > dziewczyna się bawi:) > > Mlodziutka dziewuszka, niech sie wygina, nic do niej nie mam. > > Subiektywne uczucie, nie wytlumacze ci. Cos podobnego do tego, co czuje, kiedy > ogladam ludzi tworzacych "lokomotywe" na zabawie weselnej. Oni tez swietnie sie > bawia. A ja, patrzac na to, odczuwam zazenowanie. pewnie na takiej zasadzie, że pewnych rzeczy nie wypada robić? gorsze rzeczy ludzie robią i się nie wstydzą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: fajna dziunia 27.01.13, 17:11 lokomotywe nie, ale parostatek jest super, zwlaszcza jako karaoke:) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: fajna dziunia 27.01.13, 09:20 trudno powiedzieć czy dziunia fajna czy nie. ja się męcze jak czuje, ze zaczynam oceniać podroby jak rzeźnik. interesuje mnie co sie dzieje z dziuniami po przekroczeniu trzydziestki piątki. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: fajna dziunia 27.01.13, 13:19 No fajna, fajna. Pomijając bardzo przeciętną twarz, rusza się bardzo zmysłowo. Tylko czy uważasz, że masz szanse u licealistek? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: fajna dziunia 27.01.13, 13:23 wolę rówieśniczki, ewentualnie kilka lat młodsze, kilka a nie kilkanaście ;) Odpowiedz Link Zgłoś