Dodaj do ulubionych

Mariusz Max Kolonko jest cool czy....

21.03.02, 20:53
<Drogie Panie.
<Czy MMK jest postacią kontrowersyjną
<czy postacią przeciętną, da się lubić?
<Polecam Jego stronę:
<www.maxkolonko.com.
<Co Wy na to.

Obserwuj wątek
    • paw_dady jest cool jak mmk w nocy buszuje w lodowce 21.03.02, 23:14
      i szuka resztek pizzy ze wczoraj poza tym nadety bufon
    • kasiulek Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... 22.03.02, 00:14
      Paw Dady ma racje - MMK jest nadetym bufonem i w dodatku mowi z glupkowatym
      akcentem!:)))
      Nie lubie go, wolno mi...:)
      • dorota14 Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... 22.03.02, 16:12
        kasiulek napisał(a):

.......i w dodatku mowi z glupkowatym akcentem!:)))

Ale ma śliczną asymetrię brwi. A to w facetach podoba mi się najbardziej

• agick Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... 22.03.02, 16:26
      nie jest....
      sorki - trochę jak kartofel wygląda...
      • Gość: ryżymałp Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: 195.116.167.* 22.03.02, 17:00
        A właśnie że jest cooooool. Jest niezły, kratywny, ma facet siłę
        przebicia...pozazdrościć.Mi osobiście wydaje się bardzo miły.
      • Gość: Jo Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 20:02
        Nie jest cool, ale jest OK. To znaczy, nic do niego nie mam. 11 września się
        spisał. To co prawda nie obliguje do wręczania mu nagród, bo to jego zawód, ale
        wykazał się profesjonalizmem i... wyczuciem.
        Aczkolwiek prawdziwym reporterem-bohaterem jest dla mnie Waldemar Milewicz.
        • Gość: Anka Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 23:13
          Jakim bohaterem??? Bez urazy, ale to dopiero jest pajac (o Milewiczu mówię) w
          tej swojej naćwiekowanej skórze na cały ekran! Max jest niesamowity! I przepaść
          dzieli naszych drętwych dupków od stylu w jakim podaje prawdziwe
          dziennikarstwo. Jeżeli ktoś ma choć blade pojęcie o czym mówię i wie czym jest
          ta działka, to zrozumie o co mi chodzi. Max jest najlepszy!
          • Gość: vagin Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.astercity.net / 10.131.130.* 22.03.02, 23:19
            Gość portalu: Anka napisał(a):

> Jakim bohaterem??? Bez urazy, ale to dopiero jest pajac (o Milewiczu mówię) w
            > tej swojej naćwiekowanej skórze na cały ekran! Max jest niesamowity! I przepaść
            >
            > dzieli naszych drętwych dupków od stylu w jakim podaje prawdziwe
            > dziennikarstwo. Jeżeli ktoś ma choć blade pojęcie o czym mówię i wie czym jest
            > ta działka, to zrozumie o co mi chodzi. Max jest najlepszy!
            Zgadzam się z Tobą. Milewicz jest śmieszny , natomiast Max jest niezły oczywiście
            na tle pozostałych.
            pozdr.

• Gość: Jo Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 00:54
            Oj, oj, ale kogucik :-) Powtarzam: lubię Maksa, sprawdza się w tym co robi. 11
            września musiał być dla niego cholernie ciężką próbą. Ale wyslij go do
            Afganistanu, czy (jak w poprzednich wojnach) do Bosni, do Kosowa... Bez urazy -
            Milewicz, w skórze czy bez, ryzykuje swoją własną. On jest pierwszy chyba taki.
            No, chyba że podacie kontrpropozycje? :-)))))
            • Gość: marta Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.ny325.east.verizon.net 23.03.02, 02:16
              MMK - okropny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mówi z beznadziejnym akcentem, nie podoba
              mi się to co robi, ani jak wygląda. Mam prawo!
              Oczywiście, że MIlewicz jest o niebo lepszy, abstrahując od jego skórzanej
              kurtki. Jest dziennikarzem z prawdziwego zdarzenia.
              • Gość: Barbara Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.man.poznan.pl 28.03.02, 15:40
                Gość portalu: marta napisał(a):

> MMK - okropny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mówi z beznadziejnym akcentem, nie podoba
                > mi się to co robi, ani jak wygląda. Mam prawo!
                > Oczywiście, że MIlewicz jest o niebo lepszy, abstrahując od jego skórzanej
                > kurtki. Jest dziennikarzem z prawdziwego zdarzenia.

Zgadzam sie, Milewicz niczym nie drazni, a profesjonalizm widac we wszystkich
                relacjach. Max jest oryginalem z duza sila przebicia ale do dobrego
                dziennikarstwa jeszcze mu daleko.
            • Gość: vagin Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.astercity.net / 10.131.130.* 23.03.02, 08:53
              Gość portalu: Jo napisał(a):

> Oj, oj, ale kogucik :-) Powtarzam: lubię Maksa, sprawdza się w tym co robi. 11
              > września musiał być dla niego cholernie ciężką próbą. Ale wyslij go do
              > Afganistanu, czy (jak w poprzednich wojnach) do Bosni, do Kosowa... Bez urazy -
              >
              > Milewicz, w skórze czy bez, ryzykuje swoją własną. On jest pierwszy chyba taki.
              >
              > No, chyba że podacie kontrpropozycje? :-)))))
              NP. TOMEK KOWALCZEWSKI

• Gość: Anka Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 23:56
              Gość portalu: Jo napisał(a):

> Oj, oj, ale kogucik :-) Powtarzam: lubię Maksa, sprawdza się w tym co robi. 11
              > września musiał być dla niego cholernie ciężką próbą. Ale wyslij go do
              > Afganistanu, czy (jak w poprzednich wojnach) do Bosni, do Kosowa... Bez urazy -
              >
              > Milewicz, w skórze czy bez, ryzykuje swoją własną. On jest pierwszy chyba taki.

Max nie jest od Afganistanu, ale od newsów. Trzeba odróznić te dwie zupełnie
              odległe działki!
              >
              > No, chyba że podacie kontrpropozycje? :-)))))

• Gość: andzia Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.abo.wanadoo.fr 24.03.02, 15:47
              Maria Wiernikowska !
              Super programy szczegolnie z Rosji i Czczenii.
              Nie wiem czemu wykopano ja z TVP.
              Co do Maxa, to paradoksalnie 11 wrzesnia przywrocilo
              mu byt w TVP.Przez znaczna czesc 2001 roku nie bylo go
              w telewizji wcale ! Ale nawet jego wielbiciele tego jakos
              nie zauwazyli.
              • Gość: vagin Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.astercity.net / 10.131.130.* 24.03.02, 16:11
                Gość portalu: andzia napisał(a):

> Maria Wiernikowska !
                > Super programy szczegolnie z Rosji i Czczenii.
                > Nie wiem czemu wykopano ja z TVP.
                > Co do Maxa, to paradoksalnie 11 wrzesnia przywrocilo
                > mu byt w TVP.Przez znaczna czesc 2001 roku nie bylo go
                > w telewizji wcale ! Ale nawet jego wielbiciele tego jakos
                > nie zauwazyli.
                Wiernikowską wywalili bo nie pasowała do sldowskiego ukladu panującego w TVP
                a jest świetna.

• Gość: Anka Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 01:19
                Gość portalu: andzia napisał(a):

> Maria Wiernikowska !
                > Super programy szczegolnie z Rosji i Czczenii.
                > Nie wiem czemu wykopano ja z TVP.
                > Co do Maxa, to paradoksalnie 11 wrzesnia przywrocilo
                > mu byt w TVP.Przez znaczna czesc 2001 roku nie bylo go
                > w telewizji wcale ! Ale nawet jego wielbiciele tego jakos

Nie możesz wypowiadać się przecież w imieniu wielbicieli skoro nie wiesz, że są
                tacy, którzy jego działalność nie notują od 11 września. Ja tam go jakoś
                widziałam i odnotowywałam jego relacje przez cały rok. Paradoks?
                > nie zauwazyli.

• Gość: Słońce Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 22:24
            Nawet nie spoglądając na nicka autora, wiedziałam Anka, że to ty... ale tylko
            to dziennikarz...na swój sposób obaj są dobrzy
            • Gość: Anka Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 23:58
              Gość portalu: Słońce napisał(a):

> Nawet nie spoglądając na nicka autora, wiedziałam Anka, że to ty... ale tylko
              > to dziennikarz...na swój sposób obaj są dobrzy

A skąd moje Słoneczko wiedziało, że ja to ja? Z sympatii do Maxsia?????? Też Cię
              lubię!
              • Gość: Słońce Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 00:20
                Dzięki! Tak, z sympatii do Kolonki, z wątku na forum telewizja ;-))
                pzdr
      • Gość: paul Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: 193.0.117.* 02.04.02, 13:10
        Raczej jak burak...
    • Gość: A27 Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.proxy.aol.com 23.03.02, 03:58
      Dziennikarz z niego moze niezly, ale wedlug mnie jest uncool, bo zapozowal do
      okladki Cosmpolitana.
      • Gość: ryżymałp Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: 195.116.167.* 23.03.02, 20:49
        A to już dyskryminacja...
        • Gość: Księżyc Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 23:59
          Co nie?
          • Gość: marla Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 07:22
            Nie jest.
            • Gość: aga Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.mnc.pl 12.04.02, 18:11
              To profesjonalista.Cenię go za to co robi.11 września był świetny,ma
              wyczucie.Szkoda że nie ma wielu takich dziennikarzy.
      • Gość: Ted Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 16:46
        Czy redakcja nie moglaby mu nakazac mowic po polsku? Bo jak ogladam glowny program
        informacyjny telewizji publicznej to nie chce sluchac slangu z Bronxu.
    • dyzio_marzyciel oslabia mnie.............. 01.04.02, 16:51
      zrobil kariere na tragedii WTC,
      i wlazl bez wazeliny z kwiatami,
      w shazzowe objecia:(
    • Gość: Bests Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 14:05
      john1 napisał(a):

> <Drogie Panie.
      > <Czy MMK jest postacią kontrowersyjną
      > <czy postacią przeciętną, da się lubić?
      > <Polecam Jego stronę:
      > <www.maxkolonko.com.
      > <Co Wy na to.

Jest nieprzeciętny, wspaniały tak samo jak Milewicz, obu cenię za profesjonalizm
      i odwagę. Moim marzeniem jest wypić z Nimi zimne piwo, albo z każdym z osobna
      Chętnie obejrzę jego stronę. Czy Milewicz ma też swoją stronę w internecie?
      Zapraszam na moją www.mamiko.pl i polecam wiersz młodego poety Radosława
      Wiśniewskiego, dotyczy wydarzeń z 11 września. Pozdrawiam.

• Gość: A27 Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.proxy.aol.com 14.04.02, 23:16
        Podeslano mi z Polszy tekst zrodlowy czyli wywiad Kolonko dla Cosmpolitana.
        Ladny z niego bufon. Jak doweidzialam sie, ze kobiety w NY dziela sie tylko
        na "uptown" i "downtown" to sie zalamala. A gdzie black sistas? A gdzie
        Chinki? Oczywiscie Max sypia slownie z "uptown" i podrywa je na mercedesa z
        chowajacym sie dachem. Pan Kolonko radzi: "Ona pije martini, a nie piwo wiec
        jest z uptown." Mozna sie naciac, bo ja na przyklad pijam martini a biednam jak
        mysz koscielna. Poza tym Kolonko uwaza, ze na podryw nalezy chodzic tylko w
        eleganckich ciuchach. Wobec tego zastawia mnie jakim cudem Woody Allen nigdy nie
        narzekal na brak kobiet.

Moj werdykt: Kolonko w zyciu prywatnym jest burak, chociaz jako dziennikarz jest
        profesjonalista. Nie lubie takich bufoniastych gostkow.
        • Gość: Bests Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 00:02
          Ja go lubie i chce z nim wypić zimne piwo, najlepiej na szczycie jakies
          wielkiej góry.Pozdr.
    • Gość: Hania Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: 195.217.253.* 15.04.02, 16:45
      Staram sie nie ogladac Wiadomosci, zeby nie napatoczyc sie na jego usmiechnieta
      niezaleznie od okolicznosci gebe i brooklynska polszczyzne, tudziez
      nadwislanska angielszczyzne. Straszny z niego pajac.
      • Gość: Anka Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 01:09
        Gość portalu: Hania napisał(a):

> Staram sie nie ogladac Wiadomosci, zeby nie napatoczyc sie na jego usmiechnieta
        >
        > niezaleznie od okolicznosci gebe i brooklynska polszczyzne, tudziez
        > nadwislanska angielszczyzne. Straszny z niego pajac.

A co ty możesz wiedzieć o broooklińskiej polszczyźnie czy nadwiślańskiej
        angielszczyźnie?????????? Czegoś zazwyczaj brak takim typom jak ty. To się
        przewija zwłaszcza w manifestowaniu i nadmiernym bełkocie słów. Czytaj w/w. Słabo
        mi.

• Gość: Hania Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: 195.217.253.* 16.04.02, 16:06
          Gość portalu: Anka napisał(a):

> Gość portalu: Hania napisał(a):
          >
          > > Staram sie nie ogladac Wiadomosci, zeby nie napatoczyc sie na jego usmiech
          > nieta
          > >
          > > niezaleznie od okolicznosci gebe i brooklynska polszczyzne, tudziez
          > > nadwislanska angielszczyzne. Straszny z niego pajac.
          >
          > A co ty możesz wiedzieć o broooklińskiej polszczyźnie czy nadwiślańskiej
          > angielszczyźnie?????????? Czegoś zazwyczaj brak takim typom jak ty. To się
          > przewija zwłaszcza w manifestowaniu i nadmiernym bełkocie słów. Czytaj w/w. Sła
          > bo
          > mi.
          >

Ja Twojego belkotu nie moge zrozumiec. Tez mi slabo.
    • viper40 Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... 16.04.02, 10:58
      Eee tam. Stary już jest, wreszcie by się ustatkował.
      • Gość: Aga Re: Mariusz Max Kolonko jest cool czy.... IP: *.mnc.pl 18.04.02, 18:25
        Fajna ta jego stronka. W ogóle go lubie. Dobry z niego dziennikarz,poza tym
        jest dosyc przystojny.
        • Gość: Aga Naprawdę go lubię IP: *.mnc.pl 19.04.02, 20:17
          Przed chwilą oglądałam Wiadomości i mówił o dolarach...bardzo fajnie.Świetny
          był ten reportaż.A jego polszczyzna wcale nie jest brooklyńska tylko
          normalna.Lubię jego styl.Max jest moim ulubionym dziennikarzem.:))))))))))))))
          • sefira re: 20.04.02, 21:29
            Też uważam, że jest spoko, ma wprawdzie wygląd sprzedawcy ubezpieczeń, ale ja
            lubię takich nieco diabolicznych przystojniaczków-cwaniaczków (podejrzewam go
            o temperament).
            • kitek1 taka osamka apetyczna..................... 20.04.02, 21:41
              coolik-ciulik:)
              • Gość: Aga Co do jego wyglądu... IP: *.mnc.pl 21.04.02, 00:29
                Wygląda jak sprzedawca ubezpieczeń?...czy ja wiem? A jak wygląda sprzedawca
                ubezpieczeń? Według mnie Max jest bardzo przystojny. Coraz bardziej mi się
                podoba. Można przeczytać moje wcześniejsze wpisy,żeby się przekonać. Teraz już
                naprawdę mi się podoba. I te jego profesjonalne reportaże...lubię
                profesjonalistów! Max jest świetny. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • Gość: Wredna Re: Co do jego wyglądu... IP: *.proxy.aol.com 21.04.02, 00:57
                  Wg mnie wyglada jak krypto-gej.
                  • Gość: Aga Re: Co do jego wyglądu... IP: *.run.pl / *.mnc.pl 21.04.02, 13:33
                    Każdy ma swoje zdanie. Mnie on się bardzo podoba. :))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka