aaaaaaaa 21.07.04, 14:33 czy przydarzyło się wam to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zienkiewicz Re: wstydzić się powinnaś grzesznico jedna 21.07.04, 14:37 jak się z tego przed panem bogiem wytłumaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
mesz Re: żonaty wielbiciel 21.07.04, 14:40 Mi się zdarzyło kilka razy, ale w ogóle w to nie wchodziłam - to bez sensu, poza tym wyrzuty sumienia... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: żonaty wielbiciel 21.07.04, 14:44 aaaaaaaa napisała: > czy przydarzyło się wam to Ano nie raz i nie dwa. Ja jestem Mezatka i takich Zonatych wielbicieli to bym bila :) Nie odnosze sie do nich z szacunkiem i nie okazuje zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaaaaa Re: żonaty wielbiciel 21.07.04, 14:45 byłam z kimś i poznałam chłopaka. nic mnie z nim nie łączyło mimo iż on bardzo chciał. po paru miesiącach sie ozenił (dziewczyna była w ciąży) ale nadal dzwoni, pisze różne wyznania. ja nadal jestem z tym kims z kim byłam i on wie o wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: żonaty wielbiciel 21.07.04, 14:50 aaaaaaa o to chodzi... nic to. Teraz to już klamka zapadła i chłopak nie zachowuje się w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaaaaa Re: żonaty wielbiciel 21.07.04, 14:51 mojego narzeczonego bym chyba udusiła za taki numer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufina Re: żonaty wielbiciel IP: *.brs.put.poznan.pl 22.07.04, 10:02 mialam do czynienia z zonatym mezczyzna... ale wyrzuty sumienia, ze jego zona, dzieci... ale nadal utrzymujemy kontakt, teraz jest juz rozwiedziony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: żonaty wielbiciel IP: *.acn.waw.pl 22.07.04, 10:15 Moj tez jest zonaty.Ze mna. Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: żonaty wielbiciel 22.07.04, 10:42 Podrywali mnie żonaci, ale uważam ze to strata czasu i trzeba tępić takich zonatych. Chcą mieć kochankę i zonę. Uwazam że to strata czasu, chyba że ta znajomość ma być taka sobie bez większych zobowiązań.Dzewczyny szkoda naszych serc dla takich. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś