Gość: melka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.04, 20:14 Czy znacie może jakieś polskie piosenki, które w tytule (najlepiej) lub w treści miałby cos o dziewczynkach? Nie mogę sobie nic przypomniec, a pilnie potrzebuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daffodil Re: Piosenka z dziewczynką IP: *.gostyn.com / *.intergostyn.pl 21.07.04, 20:15 na przukład dziewczyno bez zeba na przedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Piosenka z dziewczynką IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 21.07.04, 21:56 dziewczyny lubią brąz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Piosenka z dziewczynką IP: *.netg.pl / 213.17.193.* 21.07.04, 22:01 i jeszcze przypomniałam sobie: "bo z dziewczynami nigdy nie wie, oj nie wie się..." jak śpiewał Jurek Połomski:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
doudou A ja po angielsku! 21.07.04, 22:19 Ja dorzucę coś po angielsku:'God is a girl','Naughty Girl'Beyonce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doudou A Leszcze? 21.07.04, 22:21 Przypomniało mi się jeszcze:...kombinuj dziewczyno nim twe wdięki przeminą.."Leszczy Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he Re: Piosenka z dziewczynką 21.07.04, 22:27 moj ostatni hit: pudelsi "dawna dziewczyna" a z zagranicznych: omega "dziewczyna o perłowych włosach" Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Piosenka z dziewczynką 21.07.04, 22:33 żołnierz dziwczynie nie skłamie.. hej, dziewczyno spójrz na misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Piosenka z dziewczynką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:34 "Brunetki, blondynki Ja wszystkie was dziewczynki całować chcę, Lecz przyznam sie O jednej tylko śnię Tej wyśnionej, wymarzonej Oddam serce swe" "Biały miś dla dziewczyny, która kocham i kochac będe wciąż Lecz dziewczyna Jest już z innym I pozostał jej tylko biał miś" "Kazda dziewczyna ma swego chłopaka, z którym, przez zycie chce iść Ja jestem inna, jakas nie taka Kazdy omija mnie wciąż" "Girl" - Bitelsów "Dziewczyna o perłowych włosach" - Omegi "To nie dla mnie Nie dla mnie taka dziewczyna Choc najładnej, najładniej dla mnie smieje się, smieje się Ale nie kocha, nie kocha Tak jak ja, tak jak ja Jak ja kocham ją " (Cz. Niemen) "Bądź dziewczyna moich marzeń, moich wspomnień dniem wczorajszym, który nie da się zapomnieć. Bądź nadzieją, bądź muzyką, wiatru spiewem Bądź dziewczyną moich marzeń" "Nie płacz dziewczyn o, nie wylewaj łez Bo kazdy chłopak wredny jest jak pies Czy to cywilny, czy to wojskowy To kazdy chłopiec pies łańcuchowy" "Płacze dziewczynka, balon uciekł jej Ludzie mówią nie płacz A balonik hen" "Szła dziewczynka bardzo mała przez ciemny las Czerwony kapturek miała, czerwony pas W prawej ręce sporta, a u boku kolta Do babuni szła uderzyć sobie w gaz. Wtem zza krzaków wilk wyskoczył krzyknął Stój! lecz z achwile krwią juz broczył Okrutny zbój A dziewczynka mała broń repetowała Otrzepując z kurzu swój ludowy strój Z tej piosenki morał taki wynika nam Nie zaczepiaj małych dziewczyn, gdy jesteś sam Bo dziewczynki małe sa dzis bardzo śmiałe No i krzywde czasem mogą zrobic nam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: Piosenka z dziewczynką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:49 Od Siewierza jechał wóz , malowane panny wiózł , wszystkie pięknie wystrojone , chciałbym jedną mieć za żonę . Spodobała mi się ta , co różany wianek ma , lecz mi ludzie inną rają , od wesela odradzają . Odpowiedz Link Zgłoś
lucjola Re: Lucjola, Lucjola, Lucjola.... 22.07.04, 07:48 ktoś woła, woła mnie poprzez wiatr :) Baśka miała fajny biust, Ania styl, Zośka to co lubię, Ela całowała cudnie ale cóż po swoim słubie... Wszystko mogłem Izie dać.. Nie pamietam dalej Odpowiedz Link Zgłoś
aniuu Re: Piosenka z dziewczynką 22.07.04, 07:57 Pudelsi "Uważaj na niego dziewczyny kolego..." Odpowiedz Link Zgłoś
aniuu Re: Piosenka z dziewczynką 22.07.04, 08:15 a, i jeszcze "Szła dzieweczka do laseczka" Odpowiedz Link Zgłoś