Dodaj do ulubionych

Aktywny wypoczynek

22.04.13, 22:02
Macie jakieś miejsca, gdzie aktywnie spędzacie czas? Albo czy w ogóle lubicie aktywnie spędzać czas? Ja ostatnio nakręciłam się na różnego rodzaju parki rekreacji. Byłam już między innymi w Zoomie Natury w Janowie Lubelskim i muszę przyznać, że taka forma spędzania wolnego czasu jest po prostu świetna. Poszalałam w parku linowym, a na drugi dzień myślałam, że z łóżka nie wstanę. Ale taki ból jest bardzo przyjemny. Przynajmniej mamy świadomość, że coś pożytecznego robiliśmy. No to jak, znacie jakieś tego typu miejsca? Macie swoje ulubione?
Obserwuj wątek
    • winogronowa Re: Aktywny wypoczynek 23.04.13, 20:14
      Wiesz, ja przez większą część roku aktywnie spędzam czas w domu - kupiłam sobie orbitrek i na nim ćwiczę na zmianę z rowerkiem stacjonarnym. A latem lubię też wyskoczyć na rolki do pobliskiego parku :)
    • jagodowysad Re: Aktywny wypoczynek 26.04.13, 09:42
      Jesli ma być aktywnie, to dla mnie tylko góry, albo dłuuugie wycieczki rowerowe :)
    • modna.wygodna Re: Aktywny wypoczynek 26.04.13, 11:40
      Nie mam konkretnego miejsca, ale bardzo lubię na rowerze w różne ciekawe zakątki mojej okolicy. W zeszłym roku zrobiłam sobie nawet wyprawę rowerową przez całą Polskę, z południa nad morze i było naprawdę świetnie :)
    • modna.wygodna Re: Aktywny wypoczynek 26.07.13, 08:17
      W tym roku postanowiłam w końcu spróbować nurkowania i w tym celu szukam właśnie jakiegoś Egiptu last minute na wrzesień. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć coś niedrogiego i wrażenie z podróży będą niezapomniane :)
    • atosiek32 Re: Aktywny wypoczynek 05.08.13, 12:55
      Bieganie to aktywny wypoczynek albo jakiś inny sport, pływanie jest relaksujące bardzo. Ja jako aktywny wypoczynek robiłem remont i ogrzewanie domu wprawiałem. to był aktywny wypoczynek i przyjemny na samym końcu.
    • dominikaik Re: Aktywny wypoczynek 06.08.13, 22:38
      co roku odwiedzam dźwirzyno, jest tam wiele ciekawych miejsc
    • dzdzasta Re: Aktywny wypoczynek 08.08.13, 12:30
      Ja z kolei mogłabym codziennie jeździć do parków rozrywki ;) Chyba nigdy mi się nie znudzą. Bylam juz w Heide Parku, Disneylandzie i teraz się zbieram do Tropical Island ;)
    • luulianna aktywnie z dzieciakami 16.08.13, 14:43
      no z dzieciakami to tylko aktywny wypoczynek. Moje lubią parki rozrywki wszelkiego rodzaju, ważne żeby byo dużo wrażeń :) jak pojechaliśmy w ostatni weekend do Dinolandii w Inwałdzie to wyjść nie chciały, bo tam i park linowy i minigolf. Nie wyszło nas drogo bo wydrukowaliśmy sobie zniżki z ich facebooka więc za pół ceny się pobawiliśmy. Jakbyście chcieli to tu jest link www.facebook.com/Dinolandia/app_168570069959418
    • mariaha Re: Aktywny wypoczynek 04.11.13, 11:44
      No jeśli ma być aktywnie to ja polecam hotel Remes w opalenicy. Zerknij sobie jakie tam są tereny i atrakcje sportowe, rewelacja :-D
      • klaudiawrona Re: Aktywny wypoczynek 14.10.14, 15:25
        Aktywny wypoczynek to najlepsza forma spędzania czasu wolnego. Poprawia samopoczucie. Ja najbardziej lubię spędzać czas z moimi znajomymi. W Trójmieście mamy dużo miejsc, gdzie można się wybrać, np. park trampolin albo rolkowisko. :-D
    • crazy123 Re: Aktywny wypoczynek 04.11.13, 11:51
      świdnica i okolice - super widoki:)
    • marthunia Re: Aktywny wypoczynek 04.11.13, 14:24
      o tej porze roku to nawet spacer się chwali;)
    • plotker Re: Aktywny wypoczynek 04.03.14, 00:06
      Ja na ogol wypoczywam na Kaszubach:
      www.kaszuby-wczasy.pl
      blisko jezioro jak i las, wiec wypoczynek aktywny od biekgania po sporty wodne
      • cypitrynka Re: Aktywny wypoczynek 13.10.14, 19:58
        Fajna sprawa, takie Kaszuby ;) ja w tym roku niestety nigdzie na dłużej nie wyjeżdżałam ;p a mi marzy się cisza i święty spokój ;p mój wypoczynek to jednak aktywny wypoczynek, w formie spacerów po parku a i kiedy jest ładna pogoda zabieramy z narzeczonym zestaw do badmintona ;) ze sobą i gramy, spotykając się także ze znajomymi.
        • pati02 Re: Aktywny wypoczynek 15.10.14, 12:18
          A ja w każdy weekend gdzieś wyjeżdżam. Lubię chodzić i zwiedzać. zarówno obiekty architektury jak również chodzić i oglądać bezkresne cuda polskiej przyrody.
    • ciapek1111 Re: Aktywny wypoczynek 16.10.14, 19:00
      Uwielbiam spędzać czas aktywnie, głównie zimą na snowboardzie! To zdecydowanie jest mój ulubiony sport.
    • wikip Re: Aktywny wypoczynek 27.10.14, 11:00
      Tak naprawdę jeżeli człowiek ma motywację, to wszedzie spędzi czas aktywnie. Przecież można wypożyczyć rower czy pobiegać. Ja byłam w tym roku na Santorini i tam sobie wynajęliśmy samochód i zwiedzaliśmy sobie cala wyspe. Sama bym na to nie wpadła, ale poczytałam sobie tutaj o pomysłach na wycieczki i właśnie tam dawali takie możliwości na spedzenie urlopu na greckich wyspach. do tego było tam wiele okazji na uprawianie sportów wodnych.
    • renatazo Re: Aktywny wypoczynek 28.10.14, 19:50
      Jak chcę naładować baterie wyjeżdżam w Bieszczady i chodzę na długie spacery.
    • greta12 Re: Aktywny wypoczynek 30.10.14, 01:57
      Ja popieram wszelkie formy aktywnego wypoczynku, sama jeżdżę na rowerze oglądając telewizję - na aktywne wakacje raczej nie mam czasu. Najbardziej podobają mi się pomysły aktywizujące osoby starsze, jak na przykład fitness dla seniorów, coraz więcej klubów taki własnie organizuje.
    • ciapek1111 Re: Aktywny wypoczynek 30.10.14, 08:10
      Bardzo lubię zwiedzać i dla mnie to jest idealny sposób na aktywny wypoczynek. Jutro jadę do Rzeszowa i mam nadzieję, że uda mi się wszystko zobaczyć.
    • lulrun Re: Aktywny wypoczynek 31.10.14, 12:58
      myślę, że trzeba sie czasem trochę poruszać. Aktywny wypoczynek jest dla mnie ważny, bo przez cały tydzień siedzę na tyłku w biurze
    • ramona.daminska Re: Aktywny wypoczynek 11.11.14, 11:36
      No ja spędzam czas zawsze aktywnie, często jeździmy na południe POlski na skałki, żeby się powspinać... Ale ostatnio będziemy jeździć na wschód, aby pokonać rowerowo wschodnie tereny Polski, mamy załatwiony nocleg białystok u znajomych, żeby zobaczyć jaka pogoda, i dokładnie się do tego przygotować... :)
    • luluska Re: Aktywny wypoczynek 12.11.14, 10:43
      Pierwsze słyszę o czymś takim :)
    • wikki Re: Aktywny wypoczynek 12.11.14, 11:04
      Ja zazwyczaj idę do Aquaparku. W wodzie można na prawdę się zmęczyć. Do tego uwielbiam zjeżdżalnie i jacuzzi. :D
    • ciapek1111 Re: Aktywny wypoczynek 13.11.14, 19:17
      Mam zamiar zacząć chodzić na ściankę wspinaczkową - jeszcze nigdy na niej nie byłam, ale sądzę, że bardzo polubię ten sposób na 'odpoczywanie'.
    • liliiiana Re: Aktywny wypoczynek 24.11.14, 14:29
      Niestety, ale jak na razie aktywny wypoczynek jest mi obcy, bo po pracy zazwyczaj padam na twarz.
    • lulrun Re: Aktywny wypoczynek 30.11.14, 23:43
      Ja staram się co jakiś czas wybrać na kajaki:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka