agatha61 21.08.04, 19:20 mam bardzo wazne dla mnie pytanie czy ktoras z was zna doktor anete krason z CZMP prowadzi moja ciaze i chcialabym sie dowiedziec jakie macie o niej zdanie z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
71gosik Re: doktor Krason z CZMP 23.08.04, 13:36 Osobiście nie znam, ale w maju 2003 leżałam po porodzie z dziewczyną, która chodziła do niej w ciąży prywatnie. I chciała zmienić lekarza w 8 miesiącu, a ponieważ inny doktor nie chciał jej przejmować w tak zaawansowanej ciąży wytrzymała do rozwiązania. Pani doktor jest bardzo droga, z tego co mówiła ta dziewczyna korzysta z życia, wyjeżdża, zwiedza, podróżuje i dziwi się, że inni tego nie robią. Ale nie każdy ma taki fach w ręku. Za USG policzyła sobie 200 zł. Oglądałam program na trójce, z którego wynikało, że jest zdolną lekarką pracującą w zespole dr Liberskiej-specjalistki od wad serca dzieciaczków. Małgorzata i Michał(15.05.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
martacyg Re: doktor Krason z CZMP 23.08.04, 20:58 Cześć Jak tylko mozesz odpuść sobie panią dr. Dwa lata temu wzięła ode mnie 250,- za USG wykonane na niedzielnym dyżurze w CZMP, a skierował mnie do niej jej "koleś" który miał odbierać mój poród. Niestety (a może na szczęście)zaczełam rodzić w dzien obrony jej doktoratu i koleś sie nie stawił a własciwie wyszedł sobie zaraz po tym jak zadecydował, że należy zakładac kleszcze. Marta i Agata (17.04.02)i Michał (06.05.04) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasia1 Re: doktor Krason z CZMP 25.08.04, 23:29 Witam ! Nie wiem na jakim Usg były dziewczyny, ale ja byłam u dr.Krasoń na sprzęcie, na którym pracuje Profesor Liberska. I takiego aparatu, nie ma gdzie indziej w Polsce, a nawet podobno we wschodniej Europie. Ten aparat wykrywa własnie wady serca, jest najwyższej jakości. Nie jest łatwo dostać się tam @normalnie@. Ja również byłam przyjęta pokątnie i po cichu i zapłaciłam 200 zł. Ale wiedziałam za co i dlaczego. I nie żałuję. Pomijając wszelkie inne informacje, nie do uzyskania na innym sprzęcie, miałam 100% pewność co do jakości badania. Nie wiem jakim jest ginekologiem położnikiem, myślę że jak wiekszość w Matce Polce, ma o sobie wysokie mniemanie. Jednak kiedy moja Pani doktor leżała w szpitalu, a ja zaczęłam mieć skurcze, dr.Krasoń, przyjęła mnie zbadała, wypisała leki, wzięła 50 zł - a nie byłam jej pacjentką. Za badanie na zwykłym usg też wzięła 50 zł. W porównaniu z chwalonym Diasonem na Radwańskiej, wolę dr. Krasoń. Dużo umie jeśli chodzi o usg. To z całą pewnością. A reszta... Dziewczyny chwaliły np. Baradyna z Rydygiera. A mnie końmi by do niego nie zaciągnęli. Wiem co mówię, bo przyjmował mój poród, niestety. Myślę,że to bardzo indywidualna sprawa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anies75 Re: doktor Krason z CZMP 25.08.04, 23:47 ja też moge pochwalić dr.Baradyna prowadził mi ciążę, codziennie ktos inny przyjmował w przyszpitalnej przychodni a tylko w poniedziałki jak był Baradyn było tłumnie (teraz niestety nie przyjmuje w szpitalnej przychodni) poród odbierał dr. Rogowski (akurat miał dyzur), tez ok na prywatnym USG byłam u Dudarewicza na Jaracza ) Odpowiedz Link Zgłoś