Dodaj do ulubionych

doktor Krason z CZMP

21.08.04, 19:20
mam bardzo wazne dla mnie pytanie czy ktoras z was zna doktor anete krason z
CZMP prowadzi moja ciaze i chcialabym sie dowiedziec jakie macie o niej
zdanie z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • 71gosik Re: doktor Krason z CZMP 23.08.04, 13:36
      Osobiście nie znam, ale w maju 2003 leżałam po porodzie z dziewczyną, która
      chodziła do niej w ciąży prywatnie. I chciała zmienić lekarza w 8 miesiącu, a
      ponieważ inny doktor nie chciał jej przejmować w tak zaawansowanej ciąży
      wytrzymała do rozwiązania. Pani doktor jest bardzo droga, z tego co mówiła ta
      dziewczyna korzysta z życia, wyjeżdża, zwiedza, podróżuje i dziwi się, że inni
      tego nie robią. Ale nie każdy ma taki fach w ręku. Za USG policzyła sobie 200
      zł. Oglądałam program na trójce, z którego wynikało, że jest zdolną lekarką
      pracującą w zespole dr Liberskiej-specjalistki od wad serca dzieciaczków.
      Małgorzata i Michał(15.05.2003)
      • martacyg Re: doktor Krason z CZMP 23.08.04, 20:58
        Cześć
        Jak tylko mozesz odpuść sobie panią dr. Dwa lata temu wzięła ode mnie 250,- za USG wykonane na niedzielnym dyżurze w CZMP, a skierował mnie do niej jej "koleś" który miał odbierać mój poród. Niestety (a może na szczęście)zaczełam rodzić w dzien obrony jej doktoratu i koleś sie nie stawił a własciwie wyszedł sobie zaraz po tym jak zadecydował, że należy zakładac kleszcze.
        Marta i Agata (17.04.02)i Michał (06.05.04)
    • lukasia1 Re: doktor Krason z CZMP 25.08.04, 23:29
      Witam ! Nie wiem na jakim Usg były dziewczyny, ale ja byłam u dr.Krasoń na
      sprzęcie, na którym pracuje Profesor Liberska. I takiego aparatu, nie ma gdzie
      indziej w Polsce, a nawet podobno we wschodniej Europie. Ten aparat wykrywa
      własnie wady serca, jest najwyższej jakości. Nie jest łatwo dostać się tam
      @normalnie@. Ja również byłam przyjęta pokątnie i po cichu i zapłaciłam 200 zł.
      Ale wiedziałam za co i dlaczego. I nie żałuję. Pomijając wszelkie inne
      informacje, nie do uzyskania na innym sprzęcie, miałam 100% pewność co do
      jakości badania.
      Nie wiem jakim jest ginekologiem położnikiem, myślę że jak wiekszość w Matce
      Polce, ma o sobie wysokie mniemanie. Jednak kiedy moja Pani doktor leżała w
      szpitalu, a ja zaczęłam mieć skurcze, dr.Krasoń, przyjęła mnie zbadała,
      wypisała leki, wzięła 50 zł - a nie byłam jej pacjentką. Za badanie na zwykłym
      usg też wzięła 50 zł. W porównaniu z chwalonym Diasonem na Radwańskiej, wolę
      dr. Krasoń. Dużo umie jeśli chodzi o usg. To z całą pewnością. A reszta...
      Dziewczyny chwaliły np. Baradyna z Rydygiera. A mnie końmi by do niego nie
      zaciągnęli. Wiem co mówię, bo przyjmował mój poród, niestety.
      Myślę,że to bardzo indywidualna sprawa.
      Pozdrawiam
      • anies75 Re: doktor Krason z CZMP 25.08.04, 23:47
        ja też moge pochwalić dr.Baradyna
        prowadził mi ciążę, codziennie ktos inny przyjmował w przyszpitalnej przychodni a tylko w poniedziałki jak był Baradyn było tłumnie (teraz niestety nie przyjmuje w szpitalnej przychodni)
        poród odbierał dr. Rogowski (akurat miał dyzur), tez ok

na prywatnym USG byłam u Dudarewicza na Jaracza smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka