ona.inna
24.04.13, 21:40
Jakiś czas temu poznałam kogoś z kim się czasami widuję, jednak on mi cały czas zastrzega, że nie szuka związku. Z drugiej strony pisze do mnie niemal codziennie, że cały czas o mnie myśli, że mu się podobam jako kobieta itd. On ma 37 lat i jest 6 lat starszy ode mnie. Powiedziałam mu, żeby nie wysyłał mi tego typu wiadomości, bo ja nie chce się wkręcać w tą znajomość, skoro on ma takiego podejście jakie ma. Miałam też taką dziwną sytuację, gdy wspomniałam mu o tym, że nasz wspólna znajoma jest w ciąży, wtedy stwierdził, że skoro o tym wspominam, to pewnie ja też już czuję "ciśnienie". Wtedy go spytałam, czy to oznacza, że sam nie chce kiedyś być ojcem, a on rzucił mi tylko tekst, że nie podoba mu się to co powiedziałam. Mam wrażenie, że to dla niego jest ogólne drażliwy temat. Facet się ewidentnie stara, ale te jego teksty mnie przytłaczają, zastanawiam się więc, czy po prostu nie zakonczyć znajomosci i to nie dlatego, że mam teraz "ciśnienie", tylko dlatego, że być może za 2-3 lata będę chciała mieć dziecko, a on mi wtedy może powiedzieć, że ma inny cel w życiu.