pomorzanka34 09.05.13, 16:24 Pytanie do kobiet Czy zdarza Ci się flirtować z kobietami ? Czy często ? Ja ostatnio łapie się na tym,że właśnie z kobietami flirtuję znacznie częściej niż z mężczyznami choć jestem jak najbardziej hetero Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.jasio spokojnie. 09.05.13, 17:44 gree.nka napisała: > nigdy się na tym nie złapałam ale spokojnie. masz zadatki, bo boisz sie hloopa. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: spokojnie. 09.05.13, 18:01 możliwe, od zawsze uważam, że kobiety nago wyglądają ładniej niż mężczyźni ze swoimi wielkimi, zwisającymi brzuchami Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: spokojnie. 09.05.13, 18:15 ja akurat, mimo powaznego wieku - nie mam go wcale. ale za to mam inna wade (i nie jest nia lysina) - mam zone. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: spokojnie. 09.05.13, 18:22 maly.jasio napisał: > ja akurat, mimo powaznego wieku - nie mam go wcale. > ale za to mam inna wade (i nie jest nia lysina) > > - mam zone. czasami tak bywa Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio ale w przyszlym roku. 09.05.13, 20:52 gree.nka napisała: czasami tak bywa niestety. ale w przyszlym roku, gdy zechcesz skopac ogrodek - to daj znac. pomogie. bo nie lubie, gdy kobieta sie przemecza. bez celu i efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: ale w przyszlym roku. 10.05.13, 01:40 gree.nka napisała: > no a co na to powie żona?:) jestem gluchy na jedno ucho. i slysze tylko to, co chce slyszec. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: spokojnie. 10.05.13, 05:39 > możliwe, od zawsze uważam, że kobiety nago wyglądają ładniej niż mężczyźni ze swoimi wielkimi, zwisającymi brzuchami Bo nie widzialas prawdziwego chlopa na oczy.. :P Zwisajacy brzuch?! To chyba tylko w filmie amerykanskim... Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: spokojnie. 10.05.13, 05:50 senseiek napisał: > > możliwe, od zawsze uważam, że kobiety nago wyglądają ładniej niż mężczyźn > i ze swoimi wielkimi, zwisającymi brzuchami > > Bo nie widzialas prawdziwego chlopa na oczy.. :P stara już jestem, moje oczy widziały wiele już > > Zwisajacy brzuch?! To chyba tylko w filmie amerykanskim... Odpowiedz Link Zgłoś
altz Re: spokojnie. 10.05.13, 06:55 gree.nka napisała: > > Bo nie widzialas prawdziwego chlopa na oczy.. :P > stara już jestem, moje oczy widziały wiele już Dziadki flirtują ze sobą, jeden głuchy, druga się zaraz okaże, że ślepa. ;-) Co do nadwagi, kobiety mają większą, niż mężczyźni, tak mówią badania. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: spokojnie. 10.05.13, 08:03 altz napisał: > gree.nka napisała: > > > Bo nie widzialas prawdziwego chlopa na oczy.. :P > > stara już jestem, moje oczy widziały wiele już > > Dziadki flirtują ze sobą, jeden głuchy, druga się zaraz okaże, że ślepa. ;-) no! wreszcie! dokręciłam sobie rękę, więc mogę odpisać nie ślepa jeszcze tak bardzo nie jestem > Co do nadwagi, kobiety mają większą, niż mężczyźni, tak mówią badania. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Flirt 09.05.13, 17:38 A jak się to objawia? Co mówisz takim kobietom? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Flirt 09.05.13, 21:16 pomorzanka34 napisała: > Pytanie do kobiet > Czy zdarza Ci się flirtować z kobietami ? Czy często ? NIE Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Flirt 10.05.13, 08:17 mam tak samo ze starszymi mezczyznami dobrze wyksztalconymi, zadbanymi, na wysokim stanowisku Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorkoktajlowy Re: Flirt 10.05.13, 08:59 Zdarza mi się, ale tylko z jedną. Taka dziewczyna, że nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek mógłby z nią nie flirtować. Z mężczyznami nie flirtuję, bo mam kontakt tylko z kumplami i współpracownikami, a z nimi nie flirtuję z zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: Flirt 10.05.13, 09:31 Zdarzyło mi się i zakończyło się krótkim romansem po kt zrozumiałam, że jestem jak najbardziej jednak hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Flirt ? 10.05.13, 09:54 a_nonima napisała: > Zdarzyło mi się i zakończyło się krótkim romansem po kt zrozumiałam, że jestem > jak najbardziej jednak hetero. czy osoba hetero wda się w romans z osobą tej samej płci ? o ile podoba mi się ciało kobiet to mimo wszystko nie wyobrażam sobie z nimi kontaktów seksualnych . Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Flirt ? 10.05.13, 10:14 ty chyba w ogole nie wyobrazasz sobie kontaktow seksualnych Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Flirt ? 10.05.13, 10:36 wez_sie napisał: > ty chyba w ogole nie wyobrazasz sobie kontaktow seksualnych > z dziećmi też sobie nie wyobrażam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Flirt ? 10.05.13, 10:37 wez_sie napisał: > ty chyba w ogole nie wyobrazasz sobie kontaktow seksualnych > ale nic się nie martw, w tym roku sobie nadrobię wszystkie zaległości :) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Flirt ? 10.05.13, 10:46 o matko jaki plan! a w zeszlym roku i 2011 sie udalo? chyba nie, co? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Flirt ? 10.05.13, 10:50 wez_sie napisał: > o matko jaki plan! > a w zeszlym roku i 2011 sie udalo? > chyba nie, co? :/ w poprzednich latach plan był inny i został zrealizowany, na ten rok plan wygląda inaczej. Ale nic się nie martw , ten plan wykonam bez ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Flirt ? 10.05.13, 11:24 nic sie nie martwie preferuje miastowe dziewczeta Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy biedne sa te kobiety... 10.05.13, 13:43 gree.nka napisała: o ile podoba mi się ciało kobiet to mimo wszystko nie wyobrażam sobie z nimi kontaktów seksualnych . biedne te kobiety... musza sie zabierac za obce ciala - brzydsze od ich wlasnych... co za dysonans... Odpowiedz Link Zgłoś