Dodaj do ulubionych

tworzę grupę (partię) wywalającą wątki

26.07.04, 11:45
jak się nas tu trochę zbierze to chyba damy radę każdy wątek wysłąć do o.ł.
tylko qrD dyscyplina partyjna musi byc i nie ma, że ktoś chlał akurat w
Sejmowej no to kto?
Obserwuj wątek
    • owca Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki 26.07.04, 11:46

powtórzę jeszcze raz dla niedowidzących ;-)
      nie liczy się ilość, liczy się jakość
      • kopov no to wystarczysz mi TY :)))))))) 26.07.04, 11:48

• owca Re: no to wystarczysz mi TY :)))))))) 26.07.04, 11:50

jakość wątku, nie jego uczestników
          :-)
          • kopov razem poruszymy góry:) 26.07.04, 11:54
            lub czasopisma:) jesli wiesz co mam na mysli;)
            • Gość: obierzyna JA JUZ WIEM O CO CHODZI!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:09
              po prostu, zeby tutaj pisac, trzeba reprezentowac odpowiedni poziom, ktory
              wyznacza admin.
              kurcze, postaram sie zrobic nastepny watek o seksie analnym. co ty kopov na to?
              • kopov Re: JA JUZ WIEM O CO CHODZI!!! 26.07.04, 12:12
                :) ze niby ja pierwszy do dupy i najlepszy ekspert od analu?:))))))))))
                • Gość: obierzyna Re: JA JUZ WIEM O CO CHODZI!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:13
                  juz byl taki watek z twoim udzialem, ale w roli psa
      • lena_zienkiewicz Re: panie jeżu, nic nie rozumiem! 26.07.04, 11:56
        owca napisała:

>
        > powtórzę jeszcze raz dla niedowidzących ;-)
        > nie liczy się ilość, liczy się jakość

Skoro liczy się jakość, to dlaczego omawiany wątek został usunięty?
        • owca Re: panie jeżu, nic nie rozumiem! 26.07.04, 12:08

wątek zbyt mądry nie jest ale z tego co mi wiadomo nie ma jeszcze dyrektyw
          uwuwania za głupotę
          może został skasowany dlatego, że przeistoczył się w walkę z wyzwiskami między
          Majjką a Oberzyną? tak przypuszczam
          • Gość: obierzyna czy pani owca mnie juz obraza czy jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:11
            nie? a jakie sa kryteria przyjmowania na admina? moze sie zalapie tez?
          • lena_zienkiewicz Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! 26.07.04, 12:20
            Bo jeśli chodzi o wyzywanie się z majjką to nie da się inaczej z nią pisać.Mogę
            wskazać inny wątek, w którym też padały wyzwiska między mną a majjką, a jednak
            wątek nie został usunięty.Więc dalej nic nie rozumiem.

Apeluję o przywrócenie wątku!
            • kopov Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! 26.07.04, 12:22
              a mój nie został usuniety, nigdy, ja z majjka się świetnie rozumiemy:)
              • Gość: obierzyna bo owca nie jest w naszym trygonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:27
                ona nalezy do tego trygonu, co baran. a spod barana jest m.in. zawodowiec, a
                temu nigdy nie usunela watku. widocznie miesci sie w granicach pisania glupot.
                musiala mi ta mucha wtedy w piatek na biurko wleźć?!!
                • kopov Re: bo owca nie jest w naszym trygonie 26.07.04, 12:33
                  trza było skupić sie na wykorzystaniu jej na świąd a nie tak ambitnie:P
                  • Gość: obierzyna Re: bo owca nie jest w naszym trygonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:38
                    moglbys sprecyzowac o co chodzi z tym swiadem?
                    • kopov Re: bo owca nie jest w naszym trygonie 26.07.04, 12:40
                      no kochana, jak ktoś nie pamieta najlepszych rad na swoich watkach to ja sie
                      musze zastanowić czy odpisywać, o.k. taka rozgnieciona mucha jest swietna na
                      wszelkiego rodzaju świąd (cytuję)
            • owca Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! 26.07.04, 12:24

proszę pisać na adres forum.abuse@gazeta.pl

nie do mnie należy decyzja w tej sprawie
              • Gość: obierzyna Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:28
                nie omieszkam kiedys skorzystac, ale to bedzie wtedy, kiedy zdecyduje sie stad
                odejsc. szkoda, bo wtedy prawdopodobnie zmieni sie tez admin....
                • Gość: majjka Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:35
                  ja tu jestem i wszystko czytam, na forum modera tez.
                  • kopov Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! 26.07.04, 12:41
                    cześć majjeczka miło Cie widzieć:)
                    • Gość: majjka Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:43
                      wiem kopov ze milo ze tu jestem, pewnie juz masz mokro w gaciach, co?
                      • kopov Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! 26.07.04, 12:46
                        i w gaciach i w kaloszach:)
                        • Gość: majjka Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:47
                          to gdzie ty mieszkasz, na jakims bagnistym zadupiu pod Bialowieza?
                          • kopov Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! 26.07.04, 12:53
                            nie jak chodze w krótkich spodniach to mi końcówka dynda z nogawki i kalosze po
                            to zeby nie dyndała, a mieszkam w najwiekszej polskiej wiosce oczywiście:)
                      • Gość: obierzyna Majjteczka, jestes facetem btxt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:21
                        • Gość: majjka Re: Majjteczka, jestes facetem btxt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:22
                          o widze , ze jestes, byla juz popoludnowa herbata i ciastko?
                          • Gość: obierzyna Re: Majjteczka, jestes facetem btxt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:31
                            fajfoklok, Drogi Rocco, jest u mnie o 14tej. do tego bedzie jeszcze lampka
                            szampana przyniesiona przez mojego asystenta na penisie.
                            • kopov :))))))))na czy w? :)n/t 26.07.04, 13:36

• Gość: obierzyna "w" bedzie jak wypije btxt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:38
      • Gość: obierzyna widzimy, a jakze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:59
        ale z gustami sie nie dyskutuje. jaki jest - kazdy widzi!
    • boski.zawodowiec a ja to pewnie odpowiednik rywina lub czarzastego 26.07.04, 11:54
      • kopov Re: a ja to pewnie odpowiednik rywina lub czarzas 26.07.04, 11:56
        to tez sie przydasz:)
        • Gość: obierzyna ja moge robic za begerową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:13
          tez mam cos takiego w oczach, mowia mi mezczyzni....
          a poza tym jest to przynajmniej postac wyrazista!
          • kopov Re: ja moge robic za begerową 26.07.04, 12:20
            masz w oczach 200h? czy 200cha?
            • Gość: obierzyna Re: ja moge robic za begerową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:28
              200W!
              • kopov Re: ja moge robic za begerową 26.07.04, 12:35
                i zarówka w...........?:))))
                • Gość: obierzyna nie, ja mam oczy jak dwie zarowki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:19
                  tak sie palą, do chlopow. (cos mi sie wydaje, ze ten watek znowu zostanie
                  oceniony, jako nie wnoszacy wyzszych wartosci)
                  • kopov Re: nie, ja mam oczy jak dwie zarowki 26.07.04, 13:22
                    każda x 100W czy x 200W? to mozna by jakieś opisy przyrody, albo wątek
                    społeczno obyczjowy wrzucić hm?
    • blanchet Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki 26.07.04, 12:44
      możesz/ możecie założyć swoje własne forum na które zaprosisz/ zaprosicie kogo
      chcecie/ kto będzie chciał- i roxprawiać o rzeczach bez tematu.
      • kopov Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki 26.07.04, 12:47
        to by było za proste, chodzi o grupe trzymającą władzę:)
        pomysl, że by Cie tu nie było bo ktoś by tego nie chciał:)
        • blanchet Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki 26.07.04, 12:51
          namawiam do spojrzenia na wszystko z boku albo lotu ptaka czy jak tam :)
          • kopov Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki 26.07.04, 12:54
            z tym ptakiem to troszkę ostroznie bo zaraz ten watek tez moze wylecieć do o.ł.
            proszę:)
            • Gość: obierzyna Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:28
              po mojej przedostatniej wypowiedzi na bank odleci na oslą...łączke.
          • Gość: obierzyna to mnie sie nawet podoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:27
            bo jak bede ptakiem to wreszcie bede mogla komus nasrac na glowe, to jest moje
            marzenie od oseska.
            • kopov Re: to mnie sie nawet podoba 26.07.04, 13:34
              możesz wejść na drzewo, albo na balkon wcale nie musisz byc ptakiem
              • blanchet Re: to mnie sie nawet podoba 26.07.04, 13:36
                kopov napisała:

> możesz wejść na drzewo, albo na balkon wcale nie musisz byc ptakiem
                wystarczy to że jest prostakiem
                (nawet się rymuje)
                • kopov Re: to mnie sie nawet podoba 26.07.04, 13:39
                  wiecie, dla mnie to jest ta niedoskonałość kobiet (poza brakiem penisa
                  oczywiście), że tak niewiele im potrzeba do rozpoczęcia pyskówki, jesteście
                  słabsze od facetów niestety,
                  • blanchet Re: to mnie sie nawet podoba 26.07.04, 13:42
                    kopov napisała:

> wiecie, dla mnie to jest ta niedoskonałość kobiet (poza brakiem penisa
                    > oczywiście), że tak niewiele im potrzeba do rozpoczęcia pyskówki, jesteście
                    > słabsze od facetów niestety,

a Twoje powyższe stwierdzenie jest czym?
                    bo kobiety pyskuja a mężczyźni stwierdzają fakty tak
                    moje twierdzenie było również stwierdzeniem faktu Kopov!
                    • kopov Re: to mnie sie nawet podoba 26.07.04, 13:46
                      ale poprzednia chyba nie całkiem:), nie chodzi o to kto co i kiedy chodzi jak
                      zauważyłaś o fakt:)
                      • blanchet Re: to mnie sie nawet podoba 26.07.04, 13:51
                        chciałam coś napisać ale głupio by było aby mój ostatni post był o niej To baj-
                        buziaczki.
                        • kopov Re: to mnie sie nawet podoba 26.07.04, 13:58
                          no to Ci pa:)
              • Gość: obierzyna Re: to mnie sie nawet podoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:39
                to by bylo malo romantyczne, kopov.
                • kopov Re: to mnie sie nawet podoba 26.07.04, 13:42
                  to zrób to w nocnej koszuli (moze byc z sexshopu) i niech ktos jeszcze zagra na
                  gitarze, najlepiej zaproś cygańska okiestrę i zrób to na nich pod pretekstem
                  fałszowania:))))
                  • Gość: obierzyna Re: to mnie sie nawet podoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:57
                    kopov, ktos mnie podrabia w wątku majjki. na razi sie wycofuje. mam
                    fajfoklok:)))) z szampanem oczywiscie (naprawde)
                    • kopov Re: to mnie sie nawet podoba 26.07.04, 14:00
                      moze owca:)?
        • sweetytweety Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki 26.07.04, 13:45
          Dobry pomysl Kopov.
          • kopov Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki 26.07.04, 13:49
            :) a ktoś Ci podpadł to smiało:)
            • sweetytweety Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki 26.07.04, 14:12
              kopov napisała:

> :) a ktoś Ci podpadł to smiało:)

No cholera widzisz to jest tak, ze ktos mi podpadl (m) tylko ze ludzie dzieki
              wypowiedziom tej osoby niezle sie bawia, bo z glupich zawsze sie posmiac
              najlatwiej. I wez tu badz madry...
              Wyrzucic, albo nie wyrzucic... Oto jest pytanie...
              • kopov Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki 26.07.04, 14:15
                jeśli masz mnie na mysli to sie nie krępuj:))) chociaz nie pamietam:(
                • sweetytweety Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:18
                  kopov napisała:

> jeśli masz mnie na mysli to sie nie krępuj:))) chociaz nie pamietam:(

No wiesz.... Jak mozesz....
                  • kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:24
                    juz nie wiem komu sie naraziłem:)))) wiec na wszelkim wypadek wolałem zapytać:))
                    • sweetytweety Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:26
                      kopov napisała:

> juz nie wiem komu sie naraziłem:)))) wiec na wszelkim wypadek wolałem
                      zapytać:)
                      > )

Ja Cie kocham virtualnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:29
                        jakie to by były piekne wirtualne dzieci:)))))))))))))
                        • sweetytweety Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:34
                          kopov napisała:

> jakie to by były piekne wirtualne dzieci:)))))))))))))

Mmmmm..... takie SweetyKopove malenstwa :)
                          Forum by oblegly i wyrzucily kogo zechca ;)
                          • kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:37
                            :)))))) a dlaczego nie kopovSweety?:))
                            • sweetytweety Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:42
                              No dobra - to dziewczynki beda SweetyKopov A chlopcy KopovSweety :)
                              Moze byc Kochanie?
                              • kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:52
                                oczywiście ze tak jestem ugodowy.
                                nie wiem jak mam sie do Ciebie zwracać, zawstydziłaś mnie:)
                                • sweetytweety Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:55
                                  kopov napisała:

> oczywiście ze tak jestem ugodowy.
                                  > nie wiem jak mam sie do Ciebie zwracać, zawstydziłaś mnie:)

Kopov, prosze Cie... Ja wiem, ze jak na swoje 12 lat jestes wyjatkowo madrym
                                  Chlopcem i nie da sie tak latwo Ciebie zawstydzic. Zreszta nie martw sie - ja
                                  Cie osmiele :)))))))))))
                                  Ps. Cholera jak my mozemy miec dzieci jak Ty masz 12 lat i ja jestem 10 lat od
                                  Ciebie starsza? Nie zakrawa to na pedofilie jaka?
                                  • lena_zienkiewicz Re: do sweetytweety 26.07.04, 14:56
                                    daj se spokój z kopovem, tu będzie z tobą a na boku będzie ruchał majjkę.
                                    • sweetytweety Re: do sweetytweety 26.07.04, 14:59
                                      lena_zienkiewicz napisała:

> daj se spokój z kopovem, tu będzie z tobą a na boku będzie ruchał majjkę.

To nie zmieni faktu, ze mamy virtualne dzieci. Tacy juz sa Mezczyzni... Ale ja
                                      wierze, zo on sie zmieni...
                                    • Gość: majjka Re: do sweetytweety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 15:17
                                      jestes wredna swinia lena, na forum moderacja mi za plecami robisz krecia
                                      robote, tutaj tez mnie wciagasz w swoje prymitywnie chamskie zarty, sama nie
                                      mozesz mi napisac? nie zycze sobie abys uzywala mojej osoby do dowcipkowania z
                                      innymi forumowiczami.
                                      • lena_zienkiewicz Re: o co ci chodzi 26.07.04, 15:18
                                        z forum moderacja?
                                  • kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:00
                                    chyba nie ma jeszcze ustawy o pedofilii wirtualnej, to pewnie mozemy:)
                                    • sweetytweety Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:01
                                      Fiu... odetchnelam z ulga....
                                      • kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:12
                                        ale jacy to ludzie (a właściwie kobiety) sa zawistni wyciagaja takie brudy z
                                        majjka, która juz flirtuje zreszta z obierzyną, no beczke soli zjesz i nie
                                        poznasz, a z toba lena to jeszcze pogadamy:)
                                        • sweetytweety Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:14
                                          kopov napisała:

> ale jacy to ludzie (a właściwie kobiety) sa zawistni wyciagaja takie brudy z
                                          > majjka, która juz flirtuje zreszta z obierzyną, no beczke soli zjesz i nie
                                          > poznasz, a z toba lena to jeszcze pogadamy:)

Mówilam ze sie zmieni! Mówilam! Dzieci zawsze cementuja zwiazek :o)))))))))))
                                        • lena_zienkiewicz Re: kopov, ty jesteś najwredniejszy :-/ n/t 26.07.04, 15:15
                                          • sweetytweety Nie obrazac ojca moich virtualnych dzieci! n/t 26.07.04, 15:18
                                          • kopov prosze o wyjasnienie n/t 26.07.04, 15:24

• lukrecja8 Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:56
                          taaa.. a potem schroniska pełne niechcianych szczeniaczków...
                          • kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:08
                            ale za to jakich milutkich:)
                            • sweetytweety Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:09
                              kopov napisała:

> ale za to jakich milutkich:)

No i jeszcze mocniej Cie kocham virtualnie!
                              • kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:18
                                nawet jak na wirtualność całej sytuacji, to dla mnie za szybko:)))))))))))))))))
                                • sweetytweety Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:21
                                  kopov napisała:

> nawet jak na wirtualność całej sytuacji, to dla mnie za
                                  szybko:))))))))))))))))
                                  > )

No i juz mi sie sploszyl......
                                  Ide na 4-dniowy urlop to Ci dam od siebie odpoczac :o)
                                  • kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:27
                                    :) ja tez od jutra ale troche dłuzej, tak bedzie troche czasu na powazne
                                    przemyslenia:)
                                    • sweetytweety :o)))))))))))))))))) 26.07.04, 15:28
                                      Milego urlopu i glebokich przemyslen :o)
                                      • kopov Re: :o)))))))))))))))))) 26.07.04, 15:32
                                        wzajemnie:)))))))
                            • lukrecja8 Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:14
                              tym bardziej ich żal
                              • kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:25
                                schronisko sie na pewno nimi dobrze zaopiekuje:)
                                • lukrecja8 Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:31
                                  chyba nie byłeś nigdy w schronisku :((
                                  • kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:34
                                    wirtualnym:)?
                                    byłem, byłem wiem co to jest, ale wieksze wrazenie zrobił na mnie dom dziecka
                                    prowadzony przez zakonnice
                                    • lukrecja8 Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:40
                                      odległe porównanie jak dla mnie
                                      • kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:42
                                        a widziałas i to i to?
                                        • lukrecja8 Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:56
                                          owszem, dom dziecka co prawda "zwykły" czyli nie prowadzony przez zakonnice.
                                          trochę czasu tam spędziłam
                                          • kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 16:00
                                            tak więc mozesz mi wierzyć, ze wiem co sie tam dzieje, zarówno w schronisku jak
                                            i d.d. ale to chyba nie czas i miejsce na wymianę pogladów na te tematy,
                                            chetnie wrócę do dyskusji jeśli poza biciem piany da sie z niej cos zlepic:)
      • Gość: obierzyna Blankiet jak czyms walnie to gorzej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:24
        niz wrobel na parapet. chcialas nas wyprosic na pryatne forum? sama se zaloz.
        bo jest tu pare dziewoj ktore juz tylko z toba maja wspolny jezyk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka