kopov 26.07.04, 11:45 jak się nas tu trochę zbierze to chyba damy radę każdy wątek wysłąć do o.ł. tylko qrD dyscyplina partyjna musi byc i nie ma, że ktoś chlał akurat w Sejmowej no to kto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki 26.07.04, 11:46 powtórzę jeszcze raz dla niedowidzących ;-) nie liczy się ilość, liczy się jakość Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: no to wystarczysz mi TY :)))))))) 26.07.04, 11:50 jakość wątku, nie jego uczestników :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov razem poruszymy góry:) 26.07.04, 11:54 lub czasopisma:) jesli wiesz co mam na mysli;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna JA JUZ WIEM O CO CHODZI!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:09 po prostu, zeby tutaj pisac, trzeba reprezentowac odpowiedni poziom, ktory wyznacza admin. kurcze, postaram sie zrobic nastepny watek o seksie analnym. co ty kopov na to? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: JA JUZ WIEM O CO CHODZI!!! 26.07.04, 12:12 :) ze niby ja pierwszy do dupy i najlepszy ekspert od analu?:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: JA JUZ WIEM O CO CHODZI!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:13 juz byl taki watek z twoim udzialem, ale w roli psa Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: panie jeżu, nic nie rozumiem! 26.07.04, 11:56 owca napisała: > > powtórzę jeszcze raz dla niedowidzących ;-) > nie liczy się ilość, liczy się jakość Skoro liczy się jakość, to dlaczego omawiany wątek został usunięty? Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: panie jeżu, nic nie rozumiem! 26.07.04, 12:08 wątek zbyt mądry nie jest ale z tego co mi wiadomo nie ma jeszcze dyrektyw uwuwania za głupotę może został skasowany dlatego, że przeistoczył się w walkę z wyzwiskami między Majjką a Oberzyną? tak przypuszczam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna czy pani owca mnie juz obraza czy jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:11 nie? a jakie sa kryteria przyjmowania na admina? moze sie zalapie tez? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! 26.07.04, 12:20 Bo jeśli chodzi o wyzywanie się z majjką to nie da się inaczej z nią pisać.Mogę wskazać inny wątek, w którym też padały wyzwiska między mną a majjką, a jednak wątek nie został usunięty.Więc dalej nic nie rozumiem. Apeluję o przywrócenie wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! 26.07.04, 12:22 a mój nie został usuniety, nigdy, ja z majjka się świetnie rozumiemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna bo owca nie jest w naszym trygonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:27 ona nalezy do tego trygonu, co baran. a spod barana jest m.in. zawodowiec, a temu nigdy nie usunela watku. widocznie miesci sie w granicach pisania glupot. musiala mi ta mucha wtedy w piatek na biurko wleźć?!! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: bo owca nie jest w naszym trygonie 26.07.04, 12:33 trza było skupić sie na wykorzystaniu jej na świąd a nie tak ambitnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: bo owca nie jest w naszym trygonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:38 moglbys sprecyzowac o co chodzi z tym swiadem? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: bo owca nie jest w naszym trygonie 26.07.04, 12:40 no kochana, jak ktoś nie pamieta najlepszych rad na swoich watkach to ja sie musze zastanowić czy odpisywać, o.k. taka rozgnieciona mucha jest swietna na wszelkiego rodzaju świąd (cytuję) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! 26.07.04, 12:24 proszę pisać na adres forum.abuse@gazeta.pl nie do mnie należy decyzja w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:28 nie omieszkam kiedys skorzystac, ale to bedzie wtedy, kiedy zdecyduje sie stad odejsc. szkoda, bo wtedy prawdopodobnie zmieni sie tez admin.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majjka Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:35 ja tu jestem i wszystko czytam, na forum modera tez. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! 26.07.04, 12:41 cześć majjeczka miło Cie widzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majjka Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:43 wiem kopov ze milo ze tu jestem, pewnie juz masz mokro w gaciach, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! 26.07.04, 12:46 i w gaciach i w kaloszach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majjka Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:47 to gdzie ty mieszkasz, na jakims bagnistym zadupiu pod Bialowieza? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: panie jeżu,dalej nic nie rozumiem! 26.07.04, 12:53 nie jak chodze w krótkich spodniach to mi końcówka dynda z nogawki i kalosze po to zeby nie dyndała, a mieszkam w najwiekszej polskiej wiosce oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Majjteczka, jestes facetem btxt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majjka Re: Majjteczka, jestes facetem btxt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:22 o widze , ze jestes, byla juz popoludnowa herbata i ciastko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: Majjteczka, jestes facetem btxt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:31 fajfoklok, Drogi Rocco, jest u mnie o 14tej. do tego bedzie jeszcze lampka szampana przyniesiona przez mojego asystenta na penisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna "w" bedzie jak wypije btxt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna widzimy, a jakze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:59 ale z gustami sie nie dyskutuje. jaki jest - kazdy widzi! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec a ja to pewnie odpowiednik rywina lub czarzastego 26.07.04, 11:54 Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: a ja to pewnie odpowiednik rywina lub czarzas 26.07.04, 11:56 to tez sie przydasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna ja moge robic za begerową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:13 tez mam cos takiego w oczach, mowia mi mezczyzni.... a poza tym jest to przynajmniej postac wyrazista! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: ja moge robic za begerową 26.07.04, 12:20 masz w oczach 200h? czy 200cha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: ja moge robic za begerową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 12:28 200W! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: ja moge robic za begerową 26.07.04, 12:35 i zarówka w...........?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna nie, ja mam oczy jak dwie zarowki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:19 tak sie palą, do chlopow. (cos mi sie wydaje, ze ten watek znowu zostanie oceniony, jako nie wnoszacy wyzszych wartosci) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: nie, ja mam oczy jak dwie zarowki 26.07.04, 13:22 każda x 100W czy x 200W? to mozna by jakieś opisy przyrody, albo wątek społeczno obyczjowy wrzucić hm? Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki 26.07.04, 12:44 możesz/ możecie założyć swoje własne forum na które zaprosisz/ zaprosicie kogo chcecie/ kto będzie chciał- i roxprawiać o rzeczach bez tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki 26.07.04, 12:47 to by było za proste, chodzi o grupe trzymającą władzę:) pomysl, że by Cie tu nie było bo ktoś by tego nie chciał:) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki 26.07.04, 12:51 namawiam do spojrzenia na wszystko z boku albo lotu ptaka czy jak tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki 26.07.04, 12:54 z tym ptakiem to troszkę ostroznie bo zaraz ten watek tez moze wylecieć do o.ł. proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:28 po mojej przedostatniej wypowiedzi na bank odleci na oslą...łączke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna to mnie sie nawet podoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:27 bo jak bede ptakiem to wreszcie bede mogla komus nasrac na glowe, to jest moje marzenie od oseska. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to mnie sie nawet podoba 26.07.04, 13:34 możesz wejść na drzewo, albo na balkon wcale nie musisz byc ptakiem Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: to mnie sie nawet podoba 26.07.04, 13:36 kopov napisała: > możesz wejść na drzewo, albo na balkon wcale nie musisz byc ptakiem wystarczy to że jest prostakiem (nawet się rymuje) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to mnie sie nawet podoba 26.07.04, 13:39 wiecie, dla mnie to jest ta niedoskonałość kobiet (poza brakiem penisa oczywiście), że tak niewiele im potrzeba do rozpoczęcia pyskówki, jesteście słabsze od facetów niestety, Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: to mnie sie nawet podoba 26.07.04, 13:42 kopov napisała: > wiecie, dla mnie to jest ta niedoskonałość kobiet (poza brakiem penisa > oczywiście), że tak niewiele im potrzeba do rozpoczęcia pyskówki, jesteście > słabsze od facetów niestety, a Twoje powyższe stwierdzenie jest czym? bo kobiety pyskuja a mężczyźni stwierdzają fakty tak moje twierdzenie było również stwierdzeniem faktu Kopov! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to mnie sie nawet podoba 26.07.04, 13:46 ale poprzednia chyba nie całkiem:), nie chodzi o to kto co i kiedy chodzi jak zauważyłaś o fakt:) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: to mnie sie nawet podoba 26.07.04, 13:51 chciałam coś napisać ale głupio by było aby mój ostatni post był o niej To baj- buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: to mnie sie nawet podoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:39 to by bylo malo romantyczne, kopov. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to mnie sie nawet podoba 26.07.04, 13:42 to zrób to w nocnej koszuli (moze byc z sexshopu) i niech ktos jeszcze zagra na gitarze, najlepiej zaproś cygańska okiestrę i zrób to na nich pod pretekstem fałszowania:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: to mnie sie nawet podoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:57 kopov, ktos mnie podrabia w wątku majjki. na razi sie wycofuje. mam fajfoklok:)))) z szampanem oczywiscie (naprawde) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki 26.07.04, 13:45 Dobry pomysl Kopov. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki 26.07.04, 13:49 :) a ktoś Ci podpadł to smiało:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki 26.07.04, 14:12 kopov napisała: > :) a ktoś Ci podpadł to smiało:) No cholera widzisz to jest tak, ze ktos mi podpadl (m) tylko ze ludzie dzieki wypowiedziom tej osoby niezle sie bawia, bo z glupich zawsze sie posmiac najlatwiej. I wez tu badz madry... Wyrzucic, albo nie wyrzucic... Oto jest pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: tworzę grupę (partię) wywalającą wątki 26.07.04, 14:15 jeśli masz mnie na mysli to sie nie krępuj:))) chociaz nie pamietam:( Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:18 kopov napisała: > jeśli masz mnie na mysli to sie nie krępuj:))) chociaz nie pamietam:( No wiesz.... Jak mozesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:24 juz nie wiem komu sie naraziłem:)))) wiec na wszelkim wypadek wolałem zapytać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:26 kopov napisała: > juz nie wiem komu sie naraziłem:)))) wiec na wszelkim wypadek wolałem zapytać:) > ) Ja Cie kocham virtualnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:29 jakie to by były piekne wirtualne dzieci:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:34 kopov napisała: > jakie to by były piekne wirtualne dzieci:))))))))))))) Mmmmm..... takie SweetyKopove malenstwa :) Forum by oblegly i wyrzucily kogo zechca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:37 :)))))) a dlaczego nie kopovSweety?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:42 No dobra - to dziewczynki beda SweetyKopov A chlopcy KopovSweety :) Moze byc Kochanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:52 oczywiście ze tak jestem ugodowy. nie wiem jak mam sie do Ciebie zwracać, zawstydziłaś mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:55 kopov napisała: > oczywiście ze tak jestem ugodowy. > nie wiem jak mam sie do Ciebie zwracać, zawstydziłaś mnie:) Kopov, prosze Cie... Ja wiem, ze jak na swoje 12 lat jestes wyjatkowo madrym Chlopcem i nie da sie tak latwo Ciebie zawstydzic. Zreszta nie martw sie - ja Cie osmiele :))))))))))) Ps. Cholera jak my mozemy miec dzieci jak Ty masz 12 lat i ja jestem 10 lat od Ciebie starsza? Nie zakrawa to na pedofilie jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: do sweetytweety 26.07.04, 14:56 daj se spokój z kopovem, tu będzie z tobą a na boku będzie ruchał majjkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: do sweetytweety 26.07.04, 14:59 lena_zienkiewicz napisała: > daj se spokój z kopovem, tu będzie z tobą a na boku będzie ruchał majjkę. To nie zmieni faktu, ze mamy virtualne dzieci. Tacy juz sa Mezczyzni... Ale ja wierze, zo on sie zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majjka Re: do sweetytweety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 15:17 jestes wredna swinia lena, na forum moderacja mi za plecami robisz krecia robote, tutaj tez mnie wciagasz w swoje prymitywnie chamskie zarty, sama nie mozesz mi napisac? nie zycze sobie abys uzywala mojej osoby do dowcipkowania z innymi forumowiczami. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:00 chyba nie ma jeszcze ustawy o pedofilii wirtualnej, to pewnie mozemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:01 Fiu... odetchnelam z ulga.... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:12 ale jacy to ludzie (a właściwie kobiety) sa zawistni wyciagaja takie brudy z majjka, która juz flirtuje zreszta z obierzyną, no beczke soli zjesz i nie poznasz, a z toba lena to jeszcze pogadamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:14 kopov napisała: > ale jacy to ludzie (a właściwie kobiety) sa zawistni wyciagaja takie brudy z > majjka, która juz flirtuje zreszta z obierzyną, no beczke soli zjesz i nie > poznasz, a z toba lena to jeszcze pogadamy:) Mówilam ze sie zmieni! Mówilam! Dzieci zawsze cementuja zwiazek :o))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 14:56 taaa.. a potem schroniska pełne niechcianych szczeniaczków... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:08 ale za to jakich milutkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:09 kopov napisała: > ale za to jakich milutkich:) No i jeszcze mocniej Cie kocham virtualnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:18 nawet jak na wirtualność całej sytuacji, to dla mnie za szybko:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:21 kopov napisała: > nawet jak na wirtualność całej sytuacji, to dla mnie za szybko:)))))))))))))))) > ) No i juz mi sie sploszyl...... Ide na 4-dniowy urlop to Ci dam od siebie odpoczac :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:27 :) ja tez od jutra ale troche dłuzej, tak bedzie troche czasu na powazne przemyslenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety :o)))))))))))))))))) 26.07.04, 15:28 Milego urlopu i glebokich przemyslen :o) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:14 tym bardziej ich żal Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:25 schronisko sie na pewno nimi dobrze zaopiekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:31 chyba nie byłeś nigdy w schronisku :(( Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:34 wirtualnym:)? byłem, byłem wiem co to jest, ale wieksze wrazenie zrobił na mnie dom dziecka prowadzony przez zakonnice Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:40 odległe porównanie jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:42 a widziałas i to i to? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 15:56 owszem, dom dziecka co prawda "zwykły" czyli nie prowadzony przez zakonnice. trochę czasu tam spędziłam Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kopov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.04, 16:00 tak więc mozesz mi wierzyć, ze wiem co sie tam dzieje, zarówno w schronisku jak i d.d. ale to chyba nie czas i miejsce na wymianę pogladów na te tematy, chetnie wrócę do dyskusji jeśli poza biciem piany da sie z niej cos zlepic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Blankiet jak czyms walnie to gorzej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:24 niz wrobel na parapet. chcialas nas wyprosic na pryatne forum? sama se zaloz. bo jest tu pare dziewoj ktore juz tylko z toba maja wspolny jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś