tanebo 29.05.13, 17:56 Jak podoba się wam, drogie panie, styl ubierania a'la dr House? Czyli pozornie niedbale ale z zachowaniem jakości? Fotka dla przykłdu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila2712 Re: House new men look 29.05.13, 18:22 odpowiadam: podoba się i to bardzo .... ale są pewne wyjątki chociażby ta kurtka ze zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: House new men look 29.05.13, 20:31 byłaby OK ale dla faceta 30 -40 letniego nie pasuje do niego sama w sobie może być ps chcesz ubierać się jak on, czy to tylko ciekawość ? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: House new men look 29.05.13, 20:41 mila2712 napisała: > byłaby OK ale dla faceta 30 -40 letniego (...) Ja bym założył, mimo wieku nieomal równie sędziwego. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: House new men look 29.05.13, 20:46 ok podbijam stawkę może być, wiek dowolny każdy facet wyglada bosko to nie jest wiek sędziwy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sb_slav Re: House new men look 30.05.13, 22:49 Na motorze chcesz jeździć w tiszercie? A jak się wyjebiesz przy nawet przepisowych 50km/h wiesz co się stanie, czy na to tez brak wyobraźni? Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: House new men look 29.05.13, 18:43 Podoba się, ale trzeba zauważyć, że ten styl świetnie współgra z osobowością House'a i z jego powierzchownością. A to też jest ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: House new men look 29.05.13, 19:15 Masz na myśli inteligencję czy styl "bad boy"? Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: House new men look 29.05.13, 19:22 Chodzi mi o to, że do House'a pasuje styl "bad boy" - nonszalancki, z elementami rockowymi (jak ta kurtka), ponieważ House jest bad boyem - cynicznym, błyskotliwym, nieco takim "enfant terrible". Jeśli ktoś jest zasadniczy, spięty, poukładany jak w szufladkach, nie potrafi wyluzować to u niego styl np. rockowy, motocyklowy będzie stanowił dysonans. Oczywiście nie każdy zwraca uwagę na kompatybilność stylu/stroju z osobowością. Ja zwracam. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: House new men look 29.05.13, 19:18 aby takie niedbalstwo było fajne to przeważnie trochę nad tą niedbałością popracować, by przynajmniej mieć ciuchy dobrej jakości. rozmemłany chiński podkoszulek, mimo że będzie niedbały nie oznacza to, że będzie elegancki Odpowiedz Link Zgłoś
sl13 Re: House new men look 29.05.13, 23:30 Taki se. Gdyby nie postać serialowa i zarost, który daje temu aktorowi +50 do atrakcyjności, to byłby jeszcze bardziej taki se. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: House new men look 29.05.13, 23:41 on mi się w ogóle podoba jako postać serialowa, więc tak tak tak. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: House new men look 30.05.13, 16:49 Sie moge wypowiedziec, bo w koncu obejrzalam dwa Hausy i wiem o co chodzi. No i widzialam wywiad z nim promujacym nowa plyte. Podoba mi sie i plyta i kurtka. Pasuje rownie dobrze do osobowsci z ekranu jak i muzycznej. Wiek nie ma nic do rzeczy w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś