Dodaj do ulubionych

Serialowy ideał

26.06.13, 19:24
faceta to moim zdaniem Karolak w roli Ludwika z rodzinka.pl za każdym razem gdy oglądam ten serial to się rozmarzam... jak fajnie by było spotkać takiego faceta w realnym życiu, pod względem charakteru. Jak tak patrzę na tą rodzine to tak człowiek by chciał mieć to u siebie w domu. Mąż wesoły, z poczuciem humoru i te wstawki słowne które poprawiają humor. Przy takim facecie wszystkie troski odchodzą w cień. Czy tylko ja tak myślę, czy jeszcze któraś z was się ze mną zgodzi?
Obserwuj wątek
    • eat.clitoristwood Re: Serialowy ideał 26.06.13, 19:30
      Moja maużąka się nie zgodzi. Ale ona w ogóle nienawidzi Twojego idola. :)
    • rekreativa Re: Serialowy ideał 26.06.13, 19:35
      Pomijając wygląd to owszem, fajny.
      Facet z poczuciem humoru jest bezcenny.
    • wersja_robocza Re: Serialowy ideał 26.06.13, 19:50
      boosko napisał(a):

> Mąż wesoły, z poczuciem humoru i
      > te wstawki słowne które poprawiają humor. Przy takim facecie wszystkie troski o
      > dchodzą w cień.

Ferdynand Kiepski również jest wesoły, z poczuciem humoru i fundujący słowne wstawki. :cool:
      • eat.clitoristwood Re: Serialowy ideał 26.06.13, 20:07
        wersja_robocza napisała:

> Ferdynand Kiepski również jest wesoły, z poczuciem humoru i fundujący słowne wstawki. :cool:

Jeśli Ferdynanda nie brać dosłownie a dojrzeć owo, wcale niegłęboko ukryte, drugie dno absurdu postaci i emitowanych przez nią tekstów, jest rzeczywiście kul, bez emłotykonu. :)
        • wersja_robocza Re: Serialowy ideał 26.06.13, 20:14
          I Cycu :D
          https://statichg.demotywatory.pl/uploads/201002/1265387624_by_FINGER_500.jpg
      • boosko Re: Serialowy ideał 26.06.13, 20:10
        wersja_robocza napisała:

> boosko napisał(a):
        >
        > > Mąż wesoły, z poczuciem humoru i
        > > te wstawki słowne które poprawiają humor. Przy takim facecie wszystkie tr
        > oski o
        > > dchodzą w cień.
        >
        > Ferdynand Kiepski również jest wesoły, z poczuciem humoru i fundujący słowne ws
        > tawki. :cool:

Sory, ale nie kręcą mnie pijaki
        • wersja_robocza Re: Serialowy ideał 26.06.13, 20:11
          ALe wyżej był zachwyt tylko nad poczuciem humoru. Więc nie zmieniaj zasad gry w jej trakcie. :P
    • sumire Re: Serialowy ideał 26.06.13, 20:07
      jako zagorzała fanka Juana Borgii chyba nie powinnam wypowiadać się w temacie...
    • loginoftheyear ja tym nie pogardze 26.06.13, 20:26
      i poczucie humoru i 'w ogole' ;P
      US Marshall Raylan Mrau...
      plus.google.com/u/0/103899310334771474446/posts
    • mila2712 Re: Serialowy ideał 26.06.13, 20:52
      ja się nie zgadzam
      co to za pomysły......życie to nie film ......doprawdy
    • gulcia77 Re: Serialowy ideał 26.06.13, 20:57
      Jussi Vares :) Mmmmmm... mniam...
      Ale on generalnie wygląda jak brat bliźniak mojego chłopa :D
      • sl13 Re: Serialowy ideał 27.06.13, 18:15
        Zgadzam się, ale on taki trochę zbyt nonszalancki wizualnie jest.:)
        • gulcia77 Re: Serialowy ideał 27.06.13, 19:01
          No i dobrze :D Nie cierpię wymuskanych facecików. Od dawna twierdzę, że gdybym jeszcze raz miała spotkać faceta swojego życia, to w XXI wieku miałabym problem. Same lalusie, a mnie się właśnie takie Varesy (ewentualnie mój własny, osobisty CW) się podobają.
          • sl13 Re: Serialowy ideał 27.06.13, 19:02
            A mnie się i Varesy i lalusie podobają, zależy od indywidualnego przypadku.:)
    • kino.mockba Re: Serialowy ideał 26.06.13, 21:02
      boosko napisał(a):

> faceta to moim zdaniem Karolak w roli Ludwika z rodzinka.pl za każdym razem gdy
      > oglądam ten serial to się rozmarzam...

Byłam tydzień temu na przedstawieniu z Karolakiem w roli głównej i zastanawiam się czy on w życiu prywatnym też jest takim bucem jakiego gra.
      • simply_z Re: Serialowy ideał 26.06.13, 21:47
        ta przerwa między zębami łeeee
        • mila2712 Re: Serialowy ideał 26.06.13, 21:50
          kurcze......moim zdaniem taka przerwa między zębami jest urocza :p
          • simply_z Re: Serialowy ideał 26.06.13, 23:03
            nie no mila..nie mow ,ze ci sie karolak podoba O.o
            • mila2712 Re: Serialowy ideał 26.06.13, 23:34
              Karolak nie ale ta przerwa jest urocza

• wpieniona Re: Serialowy ideał 26.06.13, 23:36
                Jak klapa od srocza. Sorry, tak mi się zrymowało.
              • mila2712 Re: Serialowy ideał 26.06.13, 23:37
                uroczy to jest Bukowski Marek
          • wielkafuria Re: Serialowy ideał 26.06.13, 23:48
            dzisiaj kolega opowiadał ze jak ma problem zeby nabic robaka na wedke to sobie pomaga szpara w zebach. moze zartowal a moze nie :/
          • gree.nka Re: Serialowy ideał 27.06.13, 03:47
            jest bo jest, ale zaraz urocza?:)
            • mila2712 Re: Serialowy ideał 27.06.13, 19:48
              no tak ......urocza :P
              co to koleżanka spac nie mogła ?
              kłopoty ?
        • eat.clitoristwood Re: Serialowy ideał 26.06.13, 21:51
          simply_z napisała:
          > ta przerwa między zębami łeeee

Masz rację, diastema jest seksowna tylko u kobiet.
          • simply_z Re: Serialowy ideał 26.06.13, 23:03
            tak
    • wpieniona Re: Serialowy ideał 26.06.13, 22:42
      Doktór Lubicz.
      • wpieniona Re: Serialowy ideał 26.06.13, 22:44
        I jeszcze Ricz.
    • raduch Re: Serialowy ideał 26.06.13, 22:54
      Zachwytu Karolakiem nie podzielam z oczywistych względów ;) Ale... Jak tak oglądałem, to mi się zawsze przypominała bajka wilk i zając. No, zabawne, ale z góry wiadomo kto ostatecznie wyjdzie na bystrzaka, kto na duraka. :)
    • jowita771 Re: Serialowy ideał 26.06.13, 22:55
      Ja bardziej romantycznie podchodzę do sprawy, dla mnie idealny byłby Mathew z Downton Abbey.
    • krytyk-systemu-edukacji Re: Serialowy ideał 26.06.13, 23:00
      > Czy tylko ja tak myślę, czy jeszcze któraś z was się ze mną zgodzi?

Ja tylko chciałem powiedzieć, że mam to szczęście – otóż zostałem obdarzony doskonałym poczuciem humoru, i w pełni zdaję sobie z tego sprawę. :)
      • wpieniona Re: Serialowy ideał 26.06.13, 23:11
        krytyk-systemu-edukacji napisał:

Ja tylko chciałem powiedzieć, że mam to szczęście – otóż zostałem obdarzo
        > ny doskonałym poczuciem humoru, i w pełni zdaję sobie z tego sprawę. :)
        >

Tu miał być pisk lasek, ale nie ma.
        • jeriomina Re: Serialowy ideał 26.06.13, 23:38
          Jemu pisk lasek jest niepotrzebny, zapewniam Cię :)
          • wpieniona Re: Serialowy ideał 26.06.13, 23:41
            jeriomina napisała:

> Jemu pisk lasek jest niepotrzebny, zapewniam Cię :)

O ! już jest !
            • jeriomina Re: Serialowy ideał 26.06.13, 23:51
              Ale co?
              • henrykvlll Re: Serialowy ideał 27.06.13, 01:13
                pisk lasek :D
          • light_in_august Re: Serialowy ideał 28.06.13, 11:23
            jeriomina napisała:

> Jemu pisk lasek jest niepotrzebny, zapewniam Cię :)

Ech... teraz w każdy wątek będziecie okraszać tymi osobistymi wtrętami? Zieeew... ;)
            • jeriomina Re: Serialowy ideał 01.07.13, 09:04
              Jak Cię to nudzi, to nie czytaj - proste ;-)
              • light_in_august Re: Serialowy ideał 01.07.13, 13:23
                "Świetna rada, wujku!"
                Bez przesady, czytam wiele rzeczy, które mnie nudzą, zwłaszcza jeśli nie wiem z góry, że się wynudzę - nie ma sprawy, korona mi z głowy nie spadła ;) Chciałam tylko delikatnie uświadomić - jeśli jeszcze tego nie wiecie - że dla postronnego czytelnika (jakim jestem) takie ciągłe wycieczki odnoszące się do życia realnego mogą być ciut konfudujące.
                • jeriomina Re: Serialowy ideał 01.07.13, 14:19
                  Wiesz, różne rzeczy na forum różne osoby mogą konfudować ;-) Trudno, co robić ;-)
                  • light_in_august Re: Serialowy ideał 01.07.13, 15:00
                    Bawcie się dobrze zatem, skoro to taki wielki fun dla Was ;)
                    • jeriomina Re: Serialowy ideał 01.07.13, 15:01
                      Dziękuję za pozwolenie ;-)
    • sl13 Re: Serialowy ideał 27.06.13, 18:18
      Nie oglądam, ale Karolak moim zdaniem jest okropny.
      Podobał mi się Chase z House'a, ale tylko z wyglądu, z resztą tak samo jak Jason z True Blood. A jakieś 8 lat temu Aidan z Seksu w wielkim mieście (który jeszcze wcześniej podobał mi się jako Chris o poranku w Przystanku Alaska). Jak Carrie mogła woleć Biga od niego?
    • triismegistos Re: Serialowy ideał 27.06.13, 18:21
      Aż sobie wygólałam tego Karolaka. Kurczę, kobiece gusta nigdy nie przestaną mnie zadziwiać...
      • tais86 Re: Serialowy ideał 27.06.13, 18:34

> Aż sobie wygólałam tego Karolaka. Kurczę, kobiece gusta nigdy nie przestaną mni
        > e zadziwiać...

tyle że autorce wątku nie chodzi o wygląd Karolaka, ale o charakter Ludwika Boskiego, fikcyjnego bohatera serialu Rodzinka.pl.
        • krytyk-systemu-edukacji Re: Serialowy ideał 28.06.13, 09:55
          > tyle że autorce wątku nie chodzi o wygląd Karolaka, ale o charakter Ludwika Boskiego,
          > fikcyjnego bohatera serialu Rodzinka.pl.

Ależ to bardzo częste zjawisko. Podobno nawet kiedyś ostrzeżono Tomasza Stockingera, że gorzko pożałuje, jeśli zdradzi swoją żonę – Krystynę Lubicz. :)
    • boosko Re: Serialowy ideał 27.06.13, 18:50
      Widzę że większość z was nie potrafi czytać ze zrozumieniem, ok wytłumaczę. Karolak w tym serialu podoba mi się z charakteru, moim zdaniem ma fajne poczucie humoru, jest na luzie i jak bym miała takiego faceta to na pewno bym się czuła przy nim dobrze, ponieważ potrafi wiele rzeczy obrucić w żart i podoba mi się jak rozmawia z żoną Natalią. Koleżance która jak napisała, wygooglała sobie Karolaka i dziwi się co w nim widzę, gratuluje umiejętności poznawania charakteru poprzez zdjęcie.
      • sl13 Re: Serialowy ideał 27.06.13, 18:52
        No dobra, ale ową postać gra Karolak, który wygląda tak, a nie inaczej.:)
      • six_a Re: Serialowy ideał 28.06.13, 20:51
        >jak bym miała takiego faceta to na pewno bym się czuła przy nim dobrze, ponieważ potrafi wiele rzeczy obrucić w żart i podoba mi się jak rozmawia z żoną Natalią.

wymyślony charakter rozmawia wymyślonymi dialogami, naprawdę jest do czego wzdychać [zaaaaazdrość]
    • akle2 Re: Serialowy ideał 27.06.13, 19:55
      Ideał to on jest chyba tylko dla Kołakowskiej, ani chybi kombinuje że może po trzecim razie jednak z nią zostanie.
      • lilith76 Re: Serialowy ideał 28.06.13, 09:16
        Po tym jak sprzedała mediom, że miała wirusa HPV nie dość, że odegrała się na panienkach, które zaliczał Karolak w tak zwanym międzyczasie, to i pewnie zapewniła sobie chwilowo wyłączność na niego.
        • kino.mockba Re: Serialowy ideał 04.08.13, 23:02
          lilith76 napisała:

> Po tym jak sprzedała mediom, że miała wirusa HPV nie dość, że odegrała się na p
          > anienkach, które zaliczał Karolak w tak zwanym międzyczasie, to i pewnie zapewn
          > iła sobie chwilowo wyłączność na niego.

Urzekła mnie twoja historia.

W pewnym momencie swojego życia około połowa aktywnych seksualnie kobiet i mężczyzn zostaje zakażona wirusem HPV [6]. - statystycznie istotna większość kobiet - 80% - zostaje zakażona przed ukończeniem 50 roku życia [7]. Zakażenie wirusem HPV najbardziej rozpowszechnione jest wśród młodych osób dorosłych w wieku 18-28 lat [8].
    • rach.ell Re: Serialowy ideał 28.06.13, 11:03
      jezeli czlowiek bylby zawsze taki sam, zycie staloby sie niemozliwie plaskie. W filmach ludzie maja takie jednowymiarowe charaktery, niedobrze sie robi.
    • jeriomina Re: Serialowy ideał 28.06.13, 11:17
      Widziałam Karolaka w mnóstwie filmów ale tak bardzo mnie drażni jego diastema oraz jego sposób mówienia i bycia (to aktor z gatunku takich jak Jerzy Stuhr, w każdej roli gra siebie), że niestety, od zachwytu jestem daleka jak Syberia od Riwiery.
      • sumire Re: Serialowy ideał 28.06.13, 11:54
        Karolak jak Stuhr? chciałby...
    • tfu.tfu Patrick Jane 29.06.13, 02:37
      z tego serialu.
      a nie tam jakiś Karolak...
      • sl13 Re: Patrick Jane 30.06.13, 09:01
        O taaak.:)
        Przystojny, elegancki (ach, te trzyczęściowe garnitury), kulturalny, inteligentny, wrażliwy i tajemniczy. Tak zwany książę z bajki.:)
    • sl13 Re: Serialowy ideał 30.06.13, 10:58
      Dziwię się, że żadna House'a nie wymieniła - a gdzie słabość do trudnych facetów i zasada "zmieni się po ślubie"?:)
      • rekreativa Re: Serialowy ideał 30.06.13, 11:22
        Widocznie forumki są za mądre, żeby wierzyć w takie hokus pokus.
        Szczególnie w przypadku House'a to już by trzeba być strasznie nierozgarniętą, by przewidywać przemianę.
    • iberia.pl Re: Serialowy ideał - Fala Zbrodni 01.07.13, 12:00
      boosko napisał(a):

i Igor Szajbinski (M.Baka).
    • sl13 Re: Serialowy ideał 04.08.13, 17:58
      Podbijam, bo odświeżyłam serial z nastoletnich lat - Hyde z Różowych lat 70-tych. W czasach liceum wszystkie chciałyśmy mieć takiego chłopaka.:)
    • magadanskaya Ja to mam jakis problem z tym całym Karolakiem 04.08.13, 18:19
      -mdli mnie na sam widok jego cherubinkowatej buzi.
      Po prostu nie trawię gościa.
      • ursyda Re: Ja to mam jakis problem z tym całym Karolakie 04.08.13, 18:57
        o tak
        i jeszcze Gąsu
      • mila2712 Re: Ja to mam jakis problem z tym całym Karolakie 04.08.13, 19:18
        etam normalny facet .....do cherubinka mu daleko :)
      • mmagi Re: Ja to mam jakis problem z tym całym Karolakie 05.08.13, 16:05
        eee cherubinkową buzię to raczej zawsze miał taki blond aktor,zapomniałam nazwiska,starsze pokolenie,przystojny facet.........oooo Marek Barbasiewicz:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka