Gość: trawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 07:43 i nei wiem jak dotrwam do weekendu!!! do 15stej jeszcze 7 godzin a ja juz wysiedziec nie moge!!!! zazdroszcze wszystkim wakacji, urlopu - a nawet bezrobocia!!! ZWOLNIJCIE MNIE STAD!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trawa Re: jestem w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 07:56 nic nie pomoglo, DALEJ TU SIEDZE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
limonie Re: jestem w pracy 30.07.04, 07:59 Seria kopniaków by pomogła???:))) P.S. Witaj w klubie, ja mam przed sobą 8h pracy brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anabell Re: jestem w pracy IP: *.test.so / *.crowley.pl 30.07.04, 08:41 Ja chyba trochę ucieknę, coś "zciemnię" o złym samopoczuciu (jak w szkole hi hi hi), inaczej zwariuję.Do 15.30 napewno nie wysiedzę taka pogoda a ja tu "kwitnę". Dlaczego w piatek jet trudniej wysiedzieć ???? Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: jestem w pracy 30.07.04, 08:46 ja też w pracy , jestem tak zmęczona, że chce mi się dosłownie beczeć- kurde idę do kibla to zrobić, baj. Odpowiedz Link Zgłoś
trawaa Re: jestem w pracy 30.07.04, 08:48 zabrzmi moze glupio ale....dalabym wszystko zeby teraz sie zmeczyc!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elegant_z_mosiny Re: jestem w pracy 30.07.04, 08:49 brzmi to ciekawie :) a piątki faktycznie są koszmarne pod względem wysiadywania w pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
trawaa Re: jestem w pracy 30.07.04, 08:53 zasypiam na siedzaco, jestem sama w pokoju, oczy mam wybitnie przesuszone od gapienia sie w kompa, kolo mnie lezy "stad do wiecznosci", przegladam wszystkie portale randkowe, w celu urozmaicenia przechadzam sie po korytarzu w kierunku wc, parze kawki, nalewam mineralke z wielkiego baniaka kolo moich drzwi, przegladam sie w lustrze, ogladam paznokcie, odbieram 1 (slownie:JEDEN) telefon na godzine - I KURDE JESZCZE SZESC GODZIN!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: jestem w pracy 30.07.04, 09:03 no to ja Tobie polecę moje strony które pożerają mi czas www.orchidworks.com (zdjęcia doprowadzają mnie do łez) orchidarium.pl orchidspecies.com www.storczyki.org.pl www.orchidlady.com no i jeszcze może .....www.style.com Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: jestem w pracy 30.07.04, 08:51 nie świruj tylko sobie po necie surfuj-jak możesz, jak Ci tak źle z czasem to się specjalnie nim nie umartwiaj- za chwilę i tak będzie pieprzony poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: jestem w pracy 30.07.04, 09:20 cześć Blanchet! czego beczy?? Co z urlopem?? Ja już dzisiaj w nocy wyruszam w trasę! pozrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: jestem w pracy 30.07.04, 09:26 :(((((((((( już nie ide do kibla, tu sobie becze i powiem ci że za chwile to i nawet tu sobie zapalę, ja pierdole q...a. baj. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: jestem w pracy 30.07.04, 09:32 no dzidzia... wyluzuj :)) 10 wdechów, bardzo głębokich. 10 minut na stronce z humorem, 1 żałosny mail do lubego, 1 ćmik w kiblu, 1 princessa i jesteś jak nowa!!!!!! nie daj się nastrojowi, włącz swoje ja intencjonalne!! :))) L. Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: jestem w pracy 30.07.04, 10:23 Ty to jesteś kochana wiesz a zaczynam luzować, bo byłam przed chwilą u dyra po podwyższkę i stwierdzam że moja argumentacja go jakby przekonała- no ale nie uwierzę jak nie zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: jestem w pracy 30.07.04, 10:41 no to się cieszę, że wracasz do równowagi! dyro w wakacyjnym nastroju, pogoda piękna, wierzę że się uda! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
noelka28 Re: jestem w pracy 30.07.04, 09:32 a ja wychodze z pracy 17-18, i co Wy na to??? jakby mnie puscili o 15.30 to by byla pelnia szczescia , buuuuuu ja chce na sloneczko ale dól ... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: jestem w pracy 30.07.04, 10:02 a ja wczoraj wraocilam z kongresu o 23.30 , po dwoch dniach i wczoraj 360 km autem, padam tez na pysk , siedze jeszcze w pizamie a o 11.00 musze byc w biurze! niestety wroce do domu ok 22.00!!! skandal a ktos mi tu ciagle pyskuje jak na zachodzie jest dobrze........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolosia Re: jestem w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 10:12 A ja też siedzę w pracy, mój kolega wyjechał na morze i ma suuuuuuuper pogodę.. Co za niesprawiedliwośc ...ech... Jedyne co mnie trzyma przy życiu, to myśl o tym, ze punkt 16.30 już mnie tutaj nie bedzie :) Pozdrowienia dla wszystkich mrówek :) Trzeba się jakos wspierac kochani :) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: jestem w pracy 30.07.04, 10:19 Ty Szpanero Napisz co to za kongres. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: jestem w pracy 30.07.04, 12:56 blanchet napisała: > Ty Szpanero Napisz co to za kongres. to polroczny zjazd szpiegow z krainy deszczowcow rozwazalismy nad tym ze kroj naszych czarnych pelerynek jest dalej i to jak najbardziej trendy, ze europa jest dla nas za ciasana i planujemy zawladniecie chinami i rosja, utwioerdzalismy sie w przekonaniou ze szpiegostwo to branza z przyszloscia ....itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawa Re: jestem w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 10:34 no to jeszcze 4,5 godz alleluja!! Odpowiedz Link Zgłoś
elegant_z_mosiny Re: jestem w pracy 30.07.04, 10:38 mam tak na 2 godziny xerowania :( ale byłem z wizytą w zaprzyjaźnionej firmie rachunkowej zawieźć dokumenty.. i dwie śliczne, młode kobiety tam pracujące sprawiły swoim widokiem, że nawet to kserowanie mi nie przeszkadza :) pzdr dla wszystkich pracownic biurowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: jestem w pracy IP: *.wroclaw.czk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 10:42 jakie cwaniary ,coś zmyślą że się źle czują czy inny bayer a ja moszę siedzieć do 20 i czekać na zmianę choćbym padła i umarła nawet, to nie ma dla mnie zmiłuj się , Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: jestem w pracy 30.07.04, 10:42 a potem 398 godzin wolnego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
trawaa Re: jestem w pracy 30.07.04, 10:53 ha a niedlugo polmetek!!! bylam u zwierzchnictwa wyblagac cos do roboty - I DOSTALAM!!!!! poza tym zre paluszki solone i mysle ile dzis km na rowerze zrobie, zastanawiam sie w ktora weekendowa noc sie wyspac (i czy w ogole isc w opcje spania:)))) oczy mnie coraz bardziej bola niech nam zyje prezes naszego biura:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: jestem w pracy 30.07.04, 10:56 kup sobie kropelki albo okulary ochronne z filtrem Odpowiedz Link Zgłoś
oko_na_maroko Re: jestem w pracy 30.07.04, 12:31 rzyg, rzygawica, rzygawiczność, rzyg, rzyg - mawiał Gombrowicz... Robić trza do 5 i nie ma,że globusy, migreny bądź inne arystokratyczne przypadłości :( Odpowiedz Link Zgłoś
kobietapoprzejsciach Re: jestem w pracy 02.08.04, 14:41 oko_na_maroko napisała: > rzyg, rzygawica, rzygawiczność, rzyg, rzyg - mawiał Gombrowicz... Robić trza do > 5 i nie ma,że globusy, migreny bądź inne arystokratyczne przypadłości :( nocna zmiana czy dyżur? bo "do 5" to róznie może być nawet drugie oko na kaukaz, czy jeszcze dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
trawaa Re: jestem w pracy 02.08.04, 07:41 ahhhhhhhhhhhhhh............................................... i znowu tu jestem....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: jestem w pracy 02.08.04, 09:36 też znowu jestem w pracy:(( niewyspana, jak zwykle po weekendzie, zła, bo do urlopu daleko. GW "praca" przewertowana dwa razy - i znowu nic:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kobietapoprzejsciach Re: jestem w pracy 02.08.04, 11:19 miawalles napisała: > też znowu jestem w pracy:(( niewyspana, jak zwykle po weekendzie, zła, bo do > urlopu daleko. GW "praca" przewertowana dwa razy - i znowu nic:(((( chyba twój pracodawca jest jeszcze na urlopie, albo .... też wertuje GW "praca" w poszukiwaniu "niewyspanych, jak zwykle po weekendzie" pracowników ciekawe ile razy ON musi "przewertować GW", aby znaleźć odpowiedniego pracownika na "zwolniony z niewyspania etat" Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: jestem w pracy 02.08.04, 11:26 napisałam tak chaotycznie, bo mam full pracy. jestem niewyspana, jak pewnie wiekszośc po weekendzie (w tym mój szef też), a chęć zmiany pracy nie wynika bynajmniej z dzisiejszej kondycji. chce robić coś innego, potrzebuję zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: jestem w pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 14:27 Czy my pracujemy w tej samej firmie?? Ja tez z utesknieniem czekam na 15. jeszcze tylko 23 minuty:)Damy rade!!!! Tr\ymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
kobietapoprzejsciach Re: jestem w pracy 02.08.04, 14:38 Gość portalu: listek napisał(a): > Czy my pracujemy w tej samej firmie?? Ja tez z utesknieniem czekam na 15. > jeszcze tylko 23 minuty:)Damy rade!!!! Tr\ymaj sie tym razem to ja jestem szczęściara :))) już w domu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: jestem w pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 14:45 Niektorzy to pozyja:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: jestem w pracy 02.08.04, 15:15 jej, to gdzie Ty pracujesz??? ps. zazdroszczę...:( nie dość,że mam pracę, której nie lubię, to muszę tu sterczeć do 17:((( Odpowiedz Link Zgłoś