kopov 03.08.04, 11:57 qrD tydzień mnie nie było, kto jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: listek Re: Królewskie Rządzi:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 12:01 widze nowy mabitny watek poruszony:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 12:27 chodziło o ambitny? przez grzeczność nie przeczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 12:03 i to tak przez tydzień było czy od wczoraj?:) Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 12:04 Królewskie już nie rządzi, browar zamknęli.... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 12:07 to była tylko metafora do zastanego stanu rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 13:25 niestety Kopov, od jakiegoś czasu na forum bardzo sennie :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 13:26 no to czego nic nie robisz w tym kierunku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 13:50 senność mi się udzieliła i ostatnio żadko tu zaglądam i jeszcze żadziej coś pisze Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 13:55 to nie dobrze, widzę ze jesteś nastawiona wyłącznie na konsumpcję nie dając nic w zamian, ech ta młodzież jak sie pisze rzadki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dombczakowa Re: Królewskie Rządzi:) IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 03.08.04, 14:15 a jak się pisze niedobrze;)?? Królewski tylko porter jest do przyjęcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
elegant_z_mosiny Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:16 porter EB jest też smakowity! Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:10 Hej hej!!! Pewnie juz wiesz, że nam Ciebie BRAKOWAŁO! A Królewskie jest kiepskie! ;-)) kopov napisała: > qrD tydzień mnie nie było, kto jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:14 ???????nie pierwsze słyszę:) kiepskie ale rządzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:16 Będę kupowała na imprezę beczkę piwa. Ale raczej nie Królewskie... No pewnie, że brakowało! Któraś nawet pisała, że się z Tobą umówiła na randkę i nie przyszedłeś ;-)) PS. A jak tam piesiek? kopov napisała: > ???????nie pierwsze słyszę:) > kiepskie ale rządzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:19 polecam Heveliusa:)) ???????Lukrecja? dziękuję dobrze, ucieszył się nawet jak mnie zobaczył Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:21 Nie dziś!!! Impreze będzie we wrześniu i nie z okazji imienin! Hevelius jest ok. Ale ja chyba wole Pilsner Urquel ;-)) A gdzie byłeś? kopov napisała: > polecam Heveliusa:)) > ???????Lukrecja? > dziękuję dobrze, ucieszył się nawet jak mnie zobaczył Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:23 to pewnie z okazji wybuchu II giej wojny:) wszystko jest kwestia smaku:)) na cipsach byłem:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:24 Ku chwale Ojczyzny Towarzyszu Generale!!! Ale ja sie pytałam o urlop! kopov napisała: > to pewnie z okazji wybuchu II giej wojny:) > wszystko jest kwestia smaku:)) > na cipsach byłem:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:29 wiem o co pytasz:)) w lesniczówce na kaszubach Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:31 jaaaa.... Ale fajnie! A ja siedzie w bibliotece. Wiec zmykam do książek! Pa! Pa! Nudzcie się tu sami ;-)) kopov napisała: > wiem o co pytasz:)) > w lesniczówce na kaszubach Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:39 Tak! Teraz jestem w bibliotece :-)) Kończę moją genialna pracę mag. kopov napisała: > teraz jesteś w bibliotece? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:42 ile stron?:)))))) i ta beczka to na obronę? Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:43 No! 80 pisane dwunastką + różne takie - obrazki, 8 stron bibliografii... Wiesz, jak jest. kopov napisała: > ile stron?:)))))) i ta beczka to na obronę? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:47 jak by było Braylem to wyszło by ze 200:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:48 Myśle, że po chińsku jeszcze więcej :-) Chociaż z chińskim to nigdy nie wiadomo... Aha - dobrze, że wróciłeś :-) kopov napisała: > jak by było Braylem to wyszło by ze 200:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:49 cos Ty po chińsku jest odwrotnie:) dlaczego dobrze? tydzień to trochę mało:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:50 Jakbys nie wiedział, o czym mówię!!! A po chinsku to ja nie wiem. To może powinnismy wszyscy pisać po chińsku! Jaka by była oszczędność papieru ;-) kopov napisała: > cos Ty po chińsku jest odwrotnie:) > dlaczego dobrze? tydzień to trochę mało:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:54 ale ile trzeba by wydać na nauke chińskiego, cała oszczędność psu w d.. Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:56 Można by te chińskie dzieci, co szyją Adidasy sprowadzic tu i po kłopocie ;-) No i miałbys sie z kim bawić! Czy ja juz nie mówiłam, że zmykam stąd? kopov napisała: > ale ile trzeba by wydać na nauke chińskiego, cała oszczędność psu w d.. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 15:01 nakarm tyle chińczyków, ryżu zabraknie i sie nie pomieszczą w toaletach Odpowiedz Link Zgłoś
souri Dobry Chińczyk nie jest zły! 03.08.04, 15:02 I tym optymistycznym akcentem SPADAM!!!! Do jutra! (jutro ide do roboty...) kopov napisała: > nakarm tyle chińczyków, ryżu zabraknie i sie nie pomieszczą w toaletach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dombczakowa Re: Królewskie Rządzi:) IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 03.08.04, 14:21 ale Heveliusa Kapra,mam nadzieję:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
elegant_z_mosiny Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:21 Heveliusa - of korz Kapera! 9,1% - codziennie jestem wilkiem morskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:22 Ale golisz tylek!!! Fu! elegant_z_mosiny napisał: > Heveliusa - of korz Kapera! > 9,1% - codziennie jestem wilkiem morskim :) > Odpowiedz Link Zgłoś
elegant_z_mosiny Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:23 mistejk! golę pałę i jej wory! kaper, kaper uber alles! Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:25 Ty to się lepiej napij tej oszronionej wódki... ;-) elegant_z_mosiny napisał: > mistejk! > golę pałę i jej wory! > > kaper, kaper uber alles! > Odpowiedz Link Zgłoś
elegant_z_mosiny Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:26 oszroniona jest butelka, a wódka jest gęsta :) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:26 Tylko sobie nie wylej jej na to, co ogolone... Szczególnie po goleniu - może boleć! elegant_z_mosiny napisał: > oszroniona jest butelka, a wódka jest gęsta :) > Odpowiedz Link Zgłoś
elegant_z_mosiny Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:28 ale dezynfekuje przednio! Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:32 czy dombczakowa to elegantka z mosiny? Fuj... dombczakowa napisała: > ja się podejmuję zlizać;) Odpowiedz Link Zgłoś
dombczakowa Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:33 souri napisała: > czy dombczakowa to elegantka z mosiny? > > Fuj... > też coś-dombczakowa to dombczakowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
elegant_z_mosiny Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:32 :) ostro, nie? gorzała zlizywana z męskiej pały to już oral na 40% mocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:36 No ja jestem od wczoraj "po urlopie" I zapinam tak, ze na Forum nie mialam czasu wskoczyc :( Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:44 kopov napisała: > a co zapinasz?:)))))))) Na guziki. JEZU! KOPOV! DLACZEGO TAM JEST NAPISANE: " KOPOV N A P I S A L A " ???????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
souri Napisala bo to Forum KOBIETA ;-))) 03.08.04, 14:44 sweetytweety napisała: > kopov napisała: > > > a co zapinasz?:)))))))) > > Na guziki. > > > JEZU! KOPOV! DLACZEGO TAM JEST NAPISANE: > " KOPOV N A P I S A L A " ???????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Napisala bo to Forum KOBIETA ;-))) 03.08.04, 14:47 Nie nie nie - sprawdzilam. Jak jest facet, to jest "napisal" bo to zalezy od tego czy wybierasz "K" czy "M" podczas rejestrowania. Odpowiedz Link Zgłoś
souri Sklodowska tez byla kobieta :-)) 03.08.04, 14:48 To kto wie, kim jest Kopov?! sweetytweety napisała: > Nie nie nie - sprawdzilam. Jak jest facet, to jest "napisal" bo to zalezy od > tego czy wybierasz "K" czy "M" podczas rejestrowania. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:47 kochasz wirtualnie babę:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:49 tu raczej baba jest wirtualna, a nie kochanie ;-) kopov napisała: > kochasz wirtualnie babę:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:51 No, no! Wy tu sie Kopov teraz za babe podajecie? Po tym wszystkim... ;-) kopov napisała: > a skąd ta pewność?:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:54 Wybryk to te wirtualne dzieci, a nie tam zaraz gazety. Gazeta nie bryka ;-) kopov napisała: > to nie ja, to wybryk gazety:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 15:00 Na szczęście :-)) kopov napisała: > nie wiesz wszystkiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 15:03 no tak, wtedy byś nie musiała siedzieć w bibliotece:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 15:05 A tak sobie siedzę, palce od starych woluminów brudze i tyle mam z tego, że dostaje alergii na kurz ;-) kopov napisała: > no tak, wtedy byś nie musiała siedzieć w bibliotece:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 15:13 to zupełnie jak nasz cieć jak juz dostał mieszkanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 10:02 Dzien Doberek! kopov napisała: > to zupełnie jak nasz cieć jak juz dostał mieszkanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 10:12 ale nas jest tylko jedna... ;-) kopov napisała: > buenos dijas amigos:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 10:18 Ale te ktosie nie przywitały się z Tobą, tylko ja :-) kopov napisała: > ale moze ktoś jeszcze przeczyta? Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 10:26 Wybaczam, ale niech mi się to więcej nie powtórzy ;-)) kopov napisała: > masz rację sorry:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 10:30 mam nie odpowiadać na powitania?:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 10:32 Znowu niewłaściwa odpowiedż. A raczej pytanie ;-) kopov napisała: > mam nie odpowiadać na powitania?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 10:39 a moze Twoje pytanie sformułowane w taki sposób, że odpowiedź jest niejednoznaczna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 11:05 Dobra, dobra - zawsze się znajdzie jakaś wymówka! ;-) A jak dzis humorek ? I jak tam dzis Forum? Coś ciekawego się dzieje? kopov napisała: > a moze Twoje pytanie sformułowane w taki sposób, że odpowiedź jest > niejednoznaczna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 11:46 No właśnie widzę... Może zrobimy jakies JAJO? ;-)) kopov napisała: > nuda, nuda, nuda Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 11:51 jak znam zycie, to pewnie będę dawcą? Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 12:09 Przez grzeczność nie zaprzeczę ;-) kopov napisała: > jak znam zycie, to pewnie będę dawcą? Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 12:28 Wcale sie nie boisz ;-) Co porabiasz? kopov napisała: > :)))))) juz sie boje:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 12:40 No właśnie widzę - tyrasz ciężko klikając w klawiaturę zmęczonego pracą komputera... ;-))) kopov napisała: > jak nie jak tak:) > tyram cięzko:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 12:46 robie przy okazji parę innych rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 12:51 A na przykład co?.... kopov napisała: > robie przy okazji parę innych rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 13:00 np. rozmawiam przez telefon, albo cos pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 13:04 Biuro... a może agencja podróży? ;-) kopov napisała: > np. rozmawiam przez telefon, albo cos pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 13:20 agencje podróży to teraz mają najwiekszy zapieprz nie miał bym czasu, biuro to zbyt enigmatyczne hasło ale mozna tak to ująć:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 13:23 No tak, przecież wszyscy, którzy spędzają dni na klikaniu na Forum to pracownicy "tak zwanych biur" ;-) kopov napisała: > agencje podróży to teraz mają najwiekszy zapieprz nie miał bym czasu, > biuro to zbyt enigmatyczne hasło ale mozna tak to ująć:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 13:46 Oczywiście nie. OCh... może by coś zjeść. Jakiś obiad... ;-) kopov napisała: > a czy to ma jakieś znaczenie;)? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 13:59 eeeeeee to głupie, takie jedzenie bez sensu chyba ze cos dobrego:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 14:03 Ale to jest jedzenie z sensem :-) I na pewno coś dobrego! Co być powiedział na knedle ze śliwkami? ;-D kopov napisała: > eeeeeee to głupie, takie jedzenie bez sensu chyba ze cos dobrego:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 14:28 mogą być, mój pies kiedyś opierdzielił całą michę a tego co nie mógł to wywalił i sie wytarzał plecami babka mało zawału nie dostała:)))))) a moze żeberka z dzika? Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 14:33 Masz dziku żeberka? Ostatnio jadłam pieczonego dzika na weselu przyjaciółki. Pychotka ;-) kopov napisała: > mogą być, mój pies kiedyś opierdzielił całą michę a tego co nie mógł to wywalił > > i sie wytarzał plecami babka mało zawału nie dostała:)))))) > a moze żeberka z dzika? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 14:40 czy ja mam żeberka, czy mam z dzika żeberka? a ja na kaszubach :) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 15:28 Ty ciągle na Kaszubach? A gdzie ten biedny dzik?!!!! Ale masz fajnie... kopov napisała: > czy ja mam żeberka, czy mam z dzika żeberka? > a ja na kaszubach :) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 16:41 Biedacwa - i dzik i Ty :-) Mam dosyc tej pierońskiej warszawskiej pogody... Choć właściwie... Skoro i tak nigdzie nie wyjeżdżam... ;-) opov napisała: > :))))) dzik zjedzony a ja w w-wie Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 17:06 Ja tez spadam! Do biblioteki! A wieczorem na konert do Le Madame :-)) pa! kopov napisała: > a ja dlaczego? zaraz spadam Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:49 Uwielbiam Cie! Calutki czas i ja i wiele innych osób postrzegalo Cie jako Faceta (zob. Fanclub Kopova np.) Genialnie! Super! Ps. Odwoluje nasze virtualne dzieci ale i tak Cie kocham ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:51 niestety to co noszę w spodniach nie pozwala na odwołanie wirtualnych dzieci:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:53 Skoro Ty masz tu tyle wielbicielek, to ja się czuję niepotrzebna i wracam do ksiązek! o! ;-) kopov napisała: > niestety to co noszę w spodniach nie pozwala na odwołanie wirtualnych > dzieci:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 14:57 chyba szkoda dla Ciebie... ;-)) kopov napisała: > to jest poza mną:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 15:06 to może czas to zmienić ;-) kopov napisała: > nic innego nie miałem na mysli:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 10:03 Zeby juz nie było poza Tobą, tylko raczej w ;-) kopov napisała: > a co masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 10:09 chodziło mi o to ze nie mam na to wpływu i nie widzę takiej szansy:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 10:13 Pan raczy żartować Panie Kopov ;-) kopov napisała: > chodziło mi o to ze nie mam na to wpływu i nie widzę takiej szansy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 10:19 ??????wiekszość tego co pisze to żart ale to nie był żart Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 10:20 Czy chcesz powiedzieć, że kobiety się za Tobą nie uganiają, czy że wolisz chłopców? kopov napisała: > ??????wiekszość tego co pisze to żart ale to nie był żart Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 10:29 chcę powiedzieć, że jeśli ktoś cos pisze to nie ja nie mam na to wpływu:) skąd ten pomysł z chłopcami?:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 10:29 To była prowokacja ;-) kopov napisała: > chcę powiedzieć, że jeśli ktoś cos pisze to nie ja nie mam na to wpływu:) > skąd ten pomysł z chłopcami?:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 11:05 No! le Twoja czujność kiedyś się uśpi, mam nadzieję ;-)) kopov napisała: > ale wytrzymałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 11:48 Nie niestety ale na szczęście :-)) kopov napisała: > niestety jest to mozliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 11:52 punkt siedzenia określa punkt widzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Rany.............................................. 03.08.04, 14:55 kopov napisała: > niestety to co noszę w spodniach nie pozwala na odwołanie wirtualnych > dzieci :)))))) A idz Ty! Nie gadam dzisiaj z Toba bo z moja bystroscia cienko po urlopie. Wlasciwie to mi bez roznicy czy jestes "K" czy "M". Dzieci sie wychowa, a posty piszesz zajebiste bez wzgledu na plec :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Rany......................................... 03.08.04, 14:57 i to jest dobra odpowiedź:))))))) a dzieci to do schroniska, to juz chyba ustalone:)? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Rany......................................... 03.08.04, 14:58 Tak, ustalone. Nie mozna dzieci bawic i na F. sie udzielac jednoczesnie bo zglupiec mozna. Cos trzeba wybrac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Rany......................................... 03.08.04, 15:02 w końcu na cos ida te podatki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Rany......................................... 03.08.04, 15:02 No ba! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Rany......................................... 03.08.04, 15:06 a Ty dostałaś zwrot nadpłaconego podatku? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Rany......................................... 03.08.04, 15:08 kopov napisała: > a Ty dostałaś zwrot nadpłaconego podatku? Dostalam, dostalam - i to calkiem sporo :) .....cholera az mi sie z wrazenia rajstopki porwaly........ Kopov, kopov..... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Rany......................................... 03.08.04, 15:12 no to jak dostałaś do kupisz sobie nowe:) moze nawet te w sprayu:) czyli nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia, że państwo wychowa dzieci bo płacisz:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Rany......................................... 03.08.04, 15:17 No widzsz do tych w sprayu to bym nie byla taka przekonana... Zaraz pojde do sklepu po zwykle :) Zwrot dostalam w czerwcu i juz go nie ma, wiec nie mozna szastac na lewo i prawo i na sprayowe rajstopki wydawac :) Dzieciom tez trzeba od czasu do czasu lizaka do schroniska podrzucic bo prawa rodzicielskie zabiora... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Rany......................................... 03.08.04, 15:21 te w sprayu sa fajne bo sobie mozna szelki dosprayować i nikt Ci ich nie ukradnie na dworcu jak przysniesz:) a jak dzieci w schronisku to juz chyba po prawach rodzicielskich i zamiast lizaki to sobie mozna kokardę do włosów kupić:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Rany......................................... 03.08.04, 15:29 Cos Ty-prawa jeszcze sa jak odwiedzasz :) Z szelkami super pomysl, tym bardziej ze dzisiaj ide Tatusia na dworzec odprowadzic wieczorem, to bym se zasprajowala tu i ówdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Rany......................................... 03.08.04, 15:34 a to nie wiedziałem, tez nie mozna przesadzić z tym ówdzie bo rajstopy mogą zejść razem z majtkami albo wydepiluja to i owo Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Rany......................................... 03.08.04, 15:38 kopov napisała: > a to nie wiedziałem, > tez nie mozna przesadzić z tym ówdzie bo rajstopy mogą zejść razem z majtkami > albo wydepiluja to i owo To i owo juz wydepilowane (ze szczególnym wskazaniem na OWO) wiec nie bedzie problemu :) A majtki to sobie takie wielkie od Babci wezme - NIKT ich nie ruszy :) Ps. Ciesze sie ze urlopowalas/les (cholera, badz tu czlowieku madry...)w tym samym czasie co ja, to przynajmniej mam swiadomosc, ze nic ciekawego mnie na F. nie ominelo :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Rany......................................... 03.08.04, 15:44 ha, a moze to Ty urlopowałaś w tym samym czasie co ja:)? ciekawe, czy odnośnie straty czegoś ciekawego ktos jeszcze popiera Twój pogląd? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Rany......................................... 03.08.04, 15:47 Zapewne. Ja sie przylapalam na tym, ze otwierajac czyjs watek od razu patrze czy udziela sie "Kopov" jak nie, to mi sie mniej chce czytac :) Ale Ci poslodzilam :) Grunt to szczerosc. Lubie czytac to co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Rany......................................... 03.08.04, 15:51 no ale mnie przypudrowałaś, aż powinienem chyba zniknąć Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Rany......................................... 03.08.04, 15:53 Jak Ci zaraz znikne to sie nie pozbierasz! Spróbuj tylko! No! To ja ode do domu obiad Ci gotowac. Co chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Rany......................................... 03.08.04, 15:56 pasztet z kaczki i buraczki? nie będzie problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Rany......................................... 03.08.04, 15:57 Dla Ciebie wszystko :) Pa Odpowiedz Link Zgłoś
anka2413 Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 15:39 marnujesz talent kopov, wątek o niczym i 85 wpisów ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 15:46 nie mów, ze o niczym, chyba, ze nie odczytałaś przesłania:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 15:42 My sie tu rozpisujemy o dzieciach a ludzie mysla ze o pivie bedzie :) No i za co kochamy Autora? Za co? Kilka slow i tyle postów :) Nawet Zawodowiec tak nie potrafi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko_na_maroko Re: Królewskie Rządzi:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 16:25 wara wam od Zawodowca!!!! Mój ci on!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 17:28 jeśli chodzi o piwo, to niestety Królewskie delikatnie mówiąc niezbyt rewelacyjne jest. Przynajmniej to, co zwożą na południe Polski Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Królewskie Rządzi:) 03.08.04, 21:48 posłusznie się melduję, jestem:) jak było na Kaszubach, zadowolony i wypoczęty? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov wyjasnienie 04.08.04, 10:11 watek nie miał być o piwie ale o postach, taka metafora w odniesieniu do jakości Królewskiego:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: wyjasnienie 04.08.04, 10:54 ja nie od myślenia jeno od wyglądania (ładnie);) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: wyjasnienie 04.08.04, 16:36 a co to ja nie mam wielbicieli w realu, żeby aż fotki rozsyłać?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: wyjasnienie 04.08.04, 16:38 a tu bys ich pewnie miała na kopy, byłoby w czym poprzebierać:) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: wyjasnienie 04.08.04, 16:42 i byłoby "osiołkowi w żłobie dano, w jednym owies, w drugim siano":) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: wyjasnienie 04.08.04, 16:45 nie, piękni na prawo mądrzy na lewo, a wśrodku zaba - no przecież sie nie rozerwę:) Odpowiedz Link Zgłoś
podrodze Re: wyjasnienie 04.08.04, 10:25 kopov napisała: > watek nie miał być o piwie ale o postach, taka metafora w odniesieniu do > jakości Królewskiego:)))))))))))))))) jak nie o piwie, to co? o privie? przy piwie? ostatnio co mnie nie było tu i tam, to poglądałam sobie etykietkę "Perły" zdaje się, że to jakiś sztukmistrz z lublina je warzy i jakieś DRAGOnskie ceny ma na nie wolę więc te "Perłę" bałtycką dużo ma bombelków co to po nich szumi w głowie, ale...towarzystwo i do...wypitki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: wyjasnienie 04.08.04, 10:38 :)moze byc perełka:) byle nie ta z nosa wydłubana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Królewskie Rządzi:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 11:58 Nie mogę zrozumieć, dlaczego tak durny post zbiera tyle wypowiedzi, nawet mi się nie chce tego czytać! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 12:02 a Ty umiesz czytać? Cała Polska czyta dzieciom, 20 min. codziennie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Królewskie Rządzi:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.08.04, 13:27 no, dobra, trochę umiem i nawet przeczytałam, ale widzę że to priv, to nie czytam dalej ;-) pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 04.08.04, 13:44 jaki tam priv, nuda, nuda, nuda to wszystko, zapraszamy jak masz coś ciekawego do powiedzenia albo załóż wątek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Królewskie Rządzi:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 10:42 :-) dzięki za rewizytę (-: Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Królewskie Rządzi:) 05.08.04, 10:44 cała przyjemność po mojej stronie:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Ojoj!!! 05.08.04, 10:58 A Ty jak widzę flirty od rana ;-)) kopov napisała: > cała przyjemność po mojej stronie:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ojoj!!! 05.08.04, 11:03 po cięzkiej, nocnej harówce chyba cos się od zycia należy nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Ojoj!!! 05.08.04, 11:07 No ba! ;-)) A co Ty w nocy robiłeś takiego ciężkiego Panie Kopov? kopov napisała: > po cięzkiej, nocnej harówce chyba cos się od zycia należy nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Ojoj!!! 05.08.04, 11:40 ZNOWU ?! ;-))) Cipsy w duzych ilosciach sa niezdrowe ;-)) I tuczące! kopov napisała: > na cipsach byłem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ojoj!!! 05.08.04, 11:46 no, ja mam 2kg niedowagi to mnie nie rusza, a ze niezdrowe to nie wiedziałem i chyba muszę przestać:( Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Ojoj!!! 05.08.04, 11:52 A ile takich nizdrowych, tłustych cipsów możesz w siebie wcisnąć w jedną noc? kopov napisała: > no, > ja mam 2kg niedowagi to mnie nie rusza, a ze niezdrowe to nie wiedziałem i > chyba muszę przestać:( Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ojoj!!! 05.08.04, 12:08 jem takie odtłuszczone:) nieraz to i całą paczkę (jak jest popitka;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Ojoj!!! 05.08.04, 12:12 odtłuszczone to już w ogóle ochyda musi być straszna!!!! I całą noc zmagałeś się z jedną paczką i popitką... ;-) kopov napisała: > jem takie odtłuszczone:) nieraz to i całą paczkę (jak jest popitka;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ojoj!!! 05.08.04, 12:22 no nie tylko, w paczce były jeszcze pokemony:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Ojoj!!! 05.08.04, 12:27 i Ty z tymi pokemonami???????????????? Wstydziłbyś się... Toż to jeszcze dzieci... kopov napisała: > no nie tylko, w paczce były jeszcze pokemony:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Ojoj!!! 05.08.04, 12:38 kopov napisała: > no nie tylko, w paczce były jeszcze pokemony:))))) Smacznego. Najlepszy jest Bulbazaur :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ojoj!!! 05.08.04, 12:42 tu mnie masz, nie patrzyłem na nazwy tylko brałem jak leci Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Ojoj!!! 05.08.04, 12:47 Nie mów mi że wystarczy Ci pierwsza lepsza... przekąska. Jak trafisz na Miau, to Ci przełyk podrapie pazurkami. Uważaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ojoj!!! 05.08.04, 13:01 :)))))))))) no dobra na miau będę uważał:) a co do przekąsek to nie jestem wybredny, najważniejsze żeby były świeże:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Ojoj!!! 05.08.04, 13:12 Taaaak świeżość to podstawowy miernik jakości przekąski. I stosowność - różne przekąski na różne okazje! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ojoj!!! 05.08.04, 13:32 i zeby potem nie było, że zagrycha nieświeża jakby co:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Ojoj!!! 05.08.04, 13:40 Nieświeża zakąska psuje smak głównej potrawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Ojoj!!! 05.08.04, 13:44 kopov napisała: > a czasami nie pozwala dotrwać do deseru:))))) A co to za konsumpcja bez deseru! Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: Ojoj!!! 05.08.04, 14:03 Lepiej bym tego nie ujęła:) Cóż za marnotrastwo! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ojoj!!! 05.08.04, 14:09 i tym optymistycznym akcentem proponuję zamknąć ten wątek ponieważ słyszy się tu głównie dialogi hm?:) kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś