pomorzanka34
17.08.13, 16:51
dziewczyny
potrzebuję inspiracji od jakiegoś czasu utkwiłam w jednym "stylu" ubierania się i nie potrafię przejść w coś zupełnie innego ale oczywiście sama nie wiem co to coś innego miałoby być.
Obecny mój "styl" ubierania się jest raczej dość pospolity noszę kolory w zależności od nastroju białe,szare,zielone,niebieskie, czarne,czerwone ,fioletowe itp a wiec w kolorach jest duży wybór.Generalnie nosze spodnie jeansy lub materiałowe, spódnice długie czasami krótkie i sukienki .Przeszłam już przez etap ubieranie się typowo biurowego spodnie/spódnica + bluzka na guziki z dekoltem lub bez większym czy tez mniejszym .Etap z dodatkami czyli korale,różnego rodzaju kolczyki ,bransoletki mam tez już za sobą obecnie zostałam przy delikatnym łańcuszku. Z butami w zależności od dnia raz na płaskim raz obcas.Kompletnie nie mam pojęcia jak mogłabym zmienić swój sposób ubierania się bo obecny trochę się już wypalił i znudził mi się . Nie wiem jak się za to zabrać . Aha za bardzo elegancko tez nie mogę być ubrana raczej taki elegancki luz .Poradzie cos bo normalnie mam już dość :(