Dodaj do ulubionych

Zmiana stylu

17.08.13, 16:51
dziewczyny
potrzebuję inspiracji od jakiegoś czasu utkwiłam w jednym "stylu" ubierania się i nie potrafię przejść w coś zupełnie innego ale oczywiście sama nie wiem co to coś innego miałoby być.
Obecny mój "styl" ubierania się jest raczej dość pospolity noszę kolory w zależności od nastroju białe,szare,zielone,niebieskie, czarne,czerwone ,fioletowe itp a wiec w kolorach jest duży wybór.Generalnie nosze spodnie jeansy lub materiałowe, spódnice długie czasami krótkie i sukienki .Przeszłam już przez etap ubieranie się typowo biurowego spodnie/spódnica + bluzka na guziki z dekoltem lub bez większym czy tez mniejszym .Etap z dodatkami czyli korale,różnego rodzaju kolczyki ,bransoletki mam tez już za sobą obecnie zostałam przy delikatnym łańcuszku. Z butami w zależności od dnia raz na płaskim raz obcas.Kompletnie nie mam pojęcia jak mogłabym zmienić swój sposób ubierania się bo obecny trochę się już wypalił i znudził mi się . Nie wiem jak się za to zabrać . Aha za bardzo elegancko tez nie mogę być ubrana raczej taki elegancki luz .Poradzie cos bo normalnie mam już dość :(
Obserwuj wątek
    • ipsetta Re: Zmiana stylu 17.08.13, 17:04
      Elegancki luz - ale o jakich cenach mowa? ;)

Wg mnie elegancki luz prezentuje nasteczka23 na youtube.
      Pooglądaj stronki znanych krawców świata mody - też dobra inspiracja.
      Należy także pamiętać o doborze odpowiedniego fasonu do sylwetki.
      • pomorzanka34 Re: Zmiana stylu 17.08.13, 17:06
        no wiadomo nie za drogich bo budżet dość ograniczony ;/
    • lonely.stoner Re: Zmiana stylu 17.08.13, 17:20
      a na jaki styl chcesz sie przerobic?

ja np. inspiruje sie serialami hehe, naogladam sie pieknie ubranych bohaterek i mam ochote nosic to co one- kiedys to bylo Sex and the City, teraz Pretty Little Liars. Potem juz tylko chodze po szmateksach i dobieram ciuchy ktore mi sie podobaja.
      • pomorzanka34 Re: Zmiana stylu 17.08.13, 17:22
        w tym sęk ,że właśnie nie wiem jaki to miałby być styl :(
        obecny w miarę mi się podoba ale nudzi mnie już na tyle ,że chciałabym coś zupełnie innego
    • jeriomina Re: Zmiana stylu 17.08.13, 17:38
      Spróbuj z etno :)
      • sfornarina Re: Zmiana stylu 17.08.13, 18:46
        jeriomina napisała:

> Spróbuj z etno :)

Zaliczasz etno do eleganckiego luzu?
        • jeriomina Re: Zmiana stylu 17.08.13, 18:51
          Po pierwsze, autorka nie określiła DOKŁADNIE swojego stylu. Po drugie, zabawa z etno nie oznacza ubierania sie w tym stylu od stóp do głów, można spróbować wprowadzać pojedyncze elementy. Po trzecie, to temat raczej na Forum Moda :)
          • sfornarina Re: Zmiana stylu 17.08.13, 18:57
            > Po pierwsze, autorka nie określiła DOKŁADNIE swojego stylu.

Po pierwsze, Twoje "spróbuj z etno" też nie określa DOKŁADNIE że masz na myśli pojedynczy dodatek.

Po drugie, wprowadzać pojedyncze elementy można, jak się wie, do jakiego wyglądu ogółem się dąży.

Po trzecie, temat pasuje jak najbardziej na Kobietę też.
            • jeriomina Re: Zmiana stylu 17.08.13, 19:05
              Chyba muszę zmienić nicka, bo wyczuwam Twoją alergię na kilometr :D
              • simply_z Re: Zmiana stylu 17.08.13, 21:13
                nie ,precyzyjniej twórz wypowiedzi;)
                czy to w wątkach o wyjeździe do Egiptu i Turcji czy na temat mody ,często z twojej wypowiedzi wynika coś zupełnie innego i potem gęsto się tłumaczysz,że przecież tego nie napisałaś,a każdy przeinacza twoje słowa.Dziwne,że tyle osób nagle widzi i rozumie coś innego:)
                • jeriomina Re: Zmiana stylu 17.08.13, 21:17
                  W tym przypadku się nie mylę, użytkowniczka sfornarina wprost mi kiedyś wyznała, że mnie nie znosi :D
                  Poza tym niech pierwszy rzuci kamieniem ten, kto nigdy nie spotkał się z sytuacją, że jego słowa na forum były źle zrozumiane, przeinaczone, nadintepretowane itd.
    • sfornarina Re: Zmiana stylu 17.08.13, 18:53
      Paryski szyk polecam:)

Książkę (parisian chic) zresztą też.
    • piataziuta Re: Zmiana stylu 17.08.13, 21:05
      naoglądaj się stron i czasopism dotyczących mody
      samo cię natchnie
    • grzeszna_marta Re: Zmiana stylu 18.08.13, 17:05
      a może zmiana na styl rockowy ?
      tylko do biura no sama nie wiem (?)
    • alpepe Re: Zmiana stylu 19.08.13, 08:58
      tylko burka, wszystko inne już miałaś. Elegancki luz to koszule dobrej jakości, perły i klasyczne jeansy lub klasyczne spodnie, do tego pantofle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka