Dodaj do ulubionych

Kolejny nachalny facet

25.08.13, 12:44
Mam 31 lat.Od 2lat jestem sama po tym jak w dlugim zwiazku,ktory zakonczylam,facet mnei oklamywal i latal za babami.Najpierw chcialam byc sama ale juz znudzila mi sie ta samotnosc.Od jakiegos czasu spotykam sie z kawalerami.,takimi po 30tce.Glownie poznaje ich przez neta bo nie mam czasu ani nie wiem gdzie w realu takowych poznac.Jak juz jakis mi w rozmowie spasuje,to wymieniami sie zdjeciami,umawiamy na kawke.Jak do tej pory zaden z poznnanych mi nie pasowal i po 1wszym spotkaniu konczylam znajomosc.Ale te chlopy zakonczyc znajomosci mi nie daja i utrudniają cholernie.Jeden przez 2 mies.wydzwanial za mną do pracy(bo ja glupia pochwalilam sie gdzie pracuje).Teraz kolejny bombarduje mnie mailami.Jeszcze byl taki co wydzwanial non stop lub pisal smsy.
Co mam robic z tak nachalnymi facetami?Moiwie nie dzwon,on dzwoni,mowie nie pisz-on sie bardziej nakreca i pisze .Ratunku!
Trolem nie jestem,syt.autentyczna
Obserwuj wątek
    • gree.nka Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 12:49
      jak to jest, że kawaler podczas rozmowy ppasuje a podczas spotkania już nie?
      • monkej8 Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 12:56
        Bo czasami rozmawia sie ciekawie,ma sie wspolne tematy ale ci wszyscy faceci po 30tce to sa jakies niewydarzone chłopy,brzydcy,chudzi,koslawi,a ten ostatni wyglądał na trędowatego!mogłam wziasc pierwszego lepszego przystojnego/choc zaradnego nei spotkalam w wieku 26lat i z nim sie hajtnąć a nie wybrzydzac az do tej pory bo mnie sie wyjazdow zagranicznych za praca zachciało zamiast plodzic dzieci w wieku 26!zdesperowana jestem!
        • sumire Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 13:03
          bo te 'wydarzone' chłopy pewnie nie mają czasu na przesiadywanie w necie celem znalezienia partnerki. wyłącz komp i wyjdź z domu.
        • gree.nka Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 13:21
          zdesperowana będziesz w wieku 35 lat, ale przed cztersiestką wszystko olejesz
        • maitresse.d.un.francais Jak trędowaty??? 25.08.13, 21:53
          Ludzie, weźcie myślcie, zanim coś napiszecie!

Rozumiem, że panowie okazali się nieatrakcyjni, ale porównanie z trędowatym to naprawdę gruba przesada. Weź sobie zobacz w google, jak oni wyglądają.
          • agios_pneumatos Re: Jak trędowaty??? 26.08.13, 16:09
            maitresse.d.un.francais napisała:

> Ludzie, weźcie myślcie, zanim coś napiszecie!
            >
            > Rozumiem, że panowie okazali się nieatrakcyjni, ale porównanie z trędowatym to
            > naprawdę gruba przesada. Weź sobie zobacz w google, jak oni wyglądają.

Pewnie trądzik miał. :D
      • pmk_pmk Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 19:01
        > jak to jest, że kawaler podczas rozmowy pasuje a podczas spotkania już nie?
        Jesli chodzi o zwiazki i amory, to slowami przekazujemy sobie ledwie 10% informacji. Na spotkaniu dochodzi brakujace 90%, dlatego przy znajomosciach zapoczatkowanych przez net mamy ogromne szanse na... klape. Fajnie sie gada, ale potem kicha.
    • magnusg Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 13:02
      Zakladasz maila tylko do takich kontaktow i kupujesz druga karte do jakiegos starego telefonu,zeby jej uzywac do randkowania.Jak ktos jest nachalny to telefonik na tydzien wylaczasz a maile blokujesz.Proste?
      • monkej8 Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 13:07
        Przepraszam bardzo,to gdzie mam normalnego faceta po 30tce,wolnego znalezc?Jestem normalna dziewczyną,chodzę w dzinsach,swetrze,nie biegam po miescie w szpilkach,z cyckami na wierzchu.Jestem zwykla,przeciętna,nie super chuda i nie super ładna.
        • grassant Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 16:44
          zwykla,przeciętna,nie super chuda i nie super ładna.

ale szukasz niezwykłego, nieprzeciętnego supera?
          • rekreativa Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 19:19
            A gdzie ona napisała, że szuka supermana?
            Napisała tylko, że nie szuka krzywych i koślawych.
        • zajonc.o.poranku Re: Kolejny nachalny facet 26.08.13, 12:26
          monkej8 napisał(a):

> Przepraszam bardzo,to gdzie mam normalnego faceta po 30tce,wolnego znalezc?

Gdziekolwiek. W sklepie, w kinie, w parku, na zakupach, na parkingu, w bibliotece, w pubie, w kawiarni. Gdziekolwiek gdzie bywają ludzie. I patrz jaka oszczędność czasu. Nie tracisz tygodni na pisanie maili i robienie sobie nadziei. Nie podajesz numeru telefonu. Zagadujesz do jakiegoś niekoślawego, rozmawiasz i po kilku zdaniach wiesz czy rzucić mu się na szyję z okrzykiem "mój ci on" czy udać, że w pilnej sprawie dzwoni koleżanka i zniknąć z jego pola widzenia.
          • agios_pneumatos Re: Kolejny nachalny facet 26.08.13, 16:26
            Druga część brzmi właściwie.

Ale odniosę się do tego:

zajonc.o.poranku napisał:

> monkej8 napisał(a):
            >
            > > Przepraszam bardzo,to gdzie mam normalnego faceta po 30tce,wolnego znalez
            > c?
            >
            > Gdziekolwiek. W sklepie, w kinie, w parku, na zakupach, na parkingu, w bibliote
            > ce, w pubie, w kawiarni. Gdziekolwiek gdzie bywają ludzie.

Kurde, chopie... To jest przerąbane. Stajesz na czerwonym przed przejściem. Obok uśmiecha się siakaś piękność. Ewidentnie do ciebie... cholera i co dalej? Jak zaprosisz na kawę to pewnie posądzi o molestowanie. Takich czasów dożyliśmy...
            • michael_praed Re: Kolejny nachalny facet 26.08.13, 16:29
              Bo to ONA powinna Cię zaprosić, a nie lecieć na łatwiznę i uśmiechać się tylko do Ciebie, czy słodko się gapić (tylko).
              Miej swój honor i godność.
              • zajonc.o.poranku Re: Kolejny nachalny facet 26.08.13, 19:36
                Popieram. Miejmy w końcu i my coś z tego ich równouprawnienia.
        • facettt Nachalny, a nie nachlany ? 26.08.13, 17:51
          Znaczy nadal chca Cie...
          - to co , kutwa, marudzisz ?
    • zamysleniee Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 14:20
      Jednym słowem - rozrywana
      Daj spokój ze znajomościami z netu. Kup psa albo idź pobiegac. Tylko czasem nie dawaj numeru telefonu po drodze.
    • thelma333.3 Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 14:34
      masz chyba niskie poczucie własnej wartości, ze adoracja ze strony nieinteresujących Cie facetów podbudowuje Ci ego;
      jak nie chcesz, żeby Cie nagabywali, to po co dajesz im numer telefonu? spraw sobie drugi od 'takich' spraw i po kłopocie; zawsze można wyłączyć;
      maila tez czemu dajesz prawdziwego? co to za problem mieć dwa adresy mailowe?
      albo jesteś tak niedowartościowana albo tak 'nierozgarnięta'
    • amancjuszka Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 14:52
      Powiedz ze po spotkaniu z takim przestawilas sie na lesbijstwo.
    • buka-muminka Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 14:56
      W tej sytuacji po prostu nie odpowiadaj na maile, smsy i nie odbieraj telefonu. Jeśli nie zrozumieli jasnego przekazu do tej pory, to nie zrozumieją po kolejnej próbie tłumaczenia. Jeśli przy kolejnej próbie rozmowy z tobą pocałują przysłowiową klamke to po paru dniach lub miesiącu w końcu dotrze że to nie zabawa w kotka i myszke. Cierpliwości....

A na przyszłość masz nauczke żeby szanować swoją prywatność.
    • marguy Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 15:30
      Kup sobie telefon na karte i po krzyku.
      No chyba, ze jestes taka naiwna, ze podajesz adres pracy i zamieszkania.
      Jesli tak, to cierp.
      Takie cierpienie czasami leczy glupote.
    • exwir Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 17:02
      Przeczytałem nachlany ;))
      • marguy Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 17:11
        no... nachlany i nachalny to juz top
    • krytyk-systemu-edukacji Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 18:00
      > Co mam robic z tak nachalnymi facetami?Moiwie nie dzwon,on dzwoni,mowie nie pisz
      > -on sie bardziej nakreca i pisze .Ratunku!

Aż strach odpisywać w tym wątku. :)
    • mila2712 Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 18:00
      nie martw się .....koleżanki z pracy aż zielenieją z zazdrości.....jakież to bezcenne widziec ich miny nieprawdaż ?
      daj im namiary na samotne koleżanki
      • allatatevi1 Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 19:17
        Ale z jakiego powodu mają zielenieć? Z wątku wynika, że ci faceci są jacyś niewydarzeni, więc chyba nie ma powodu żeby zielenieć.

Z tym daniem namiarów na samotne koleżanki to już mega chamówa... bo samotne kobiety to wg ciebie są jak pomidory na bazarze. Każdy, pierwszy lepszy, może sobie przyjść i wybrać sobie.

A już tak poza wszystkim to strasznie żałośni są ludzie, dla których punktem odniesienia w życiu są koledzy i koleżanki z pracy - czyli zbieranina kompletnie przypadkowych ludzi.
        Chyba trzeba być kompletnym odludem bez prawdziwych przyjaciół, żeby opinie ludzi z pracy uwzględniać w życiu osobistym.
        • mila2712 Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 20:18
          jeszcze jedno ...mój wpis był ironiczny .....
    • rekreativa Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 19:23
      Jak już niektórzy sugerowali: załóż oddzielne konto mailowe na kontakty od randek netowych.
      A numeru telefonu nie dawaj w ogóle. Na to będzie pora, jeśli się spotkasz i randka wypali.
    • michael_praed Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 22:27
      To NIE są mężczyźni.
      To są własnie ci wasi, jak ich nazywacie, "zdobywcy" :) - czytaj: "pieski" BEZ honoru i BEZ męskiej godności.
      Inicjatywa należy DO KOBIETY.
      A jeśli któryś jest beznadziejny jako mężczyzna, to musi zabiegać o kobietę.
      Bo o prawdziwego mężczyznę to kobiety zabiegają.
    • ipsetta Re: Kolejny nachalny facet 25.08.13, 23:03
      nie odbieraj telefonów. jeśli nie przestanie zawiadom, że zgłaszasz to na policję.
      • collonyl Re: Kolejny nachalny facet 26.08.13, 12:44
        bo policja juz naprawde nie ma co robic, tylko zajmowac sie nieszczesnymi 30 - latkami, ktore nawet randkowac nie potrafia. No sorry ale jak ktos taki naiwny jest, ze od razu podaje wszystkie swoje dane. Przeciez mozna zalozyc nowe konto mailowe czy kupic karte do kom.
        • ipsetta Re: Kolejny nachalny facet 26.08.13, 22:41
          fakt, dziewczyna się nie popisała.

>Przeciez mozna zalozyc nowe konto mailowe czy kupic karte do kom.

no niby fajnie, tylko z jakiej racji dziewczyna ma się fatygować z zakładaniem nowego konta czy numeru telefonu (a może podała służbowy mail/tel)? szybciej mogłaby wiadomości od niego przekierować do spamu...
    • coffei.na Re: Kolejny nachalny facet 26.08.13, 13:38
      zobacz sobie głupawą komedię "Jak stracić faceta w 10 dni" a może Cię jakoś tam oświeci...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka