net.mynia 18.09.13, 19:26 Czy znacie pary które ciągle się kłócą? Czy spotykacie takich na ulicy? Czy może ich znacie z widzenia lub to wasi sąsiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piataziuta Re: Pary które ciągle się kłócą 18.09.13, 19:43 tak, ja zwykle wchodzę w skład takich par a co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ipsetta Re: Pary które ciągle się kłócą 18.09.13, 22:00 znałam. napiszę, ze czym prędzej trzeba brać nogi za pas, ponieważ przebywanie w towarzystwie takiej pary może dać nieźle w kość. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Pary które ciągle się kłócą 18.09.13, 22:05 Tak znam to moi sasiedzi. Są ze sobą ponad 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Pary które ciągle się kłócą 18.09.13, 22:49 Znam ! Znam ich cale wieki i od zawsze klocili sie. To moja psiapsiola od czasow pieluch, aktualnie miaszkajaca w Niemczech, i jej maz. Nigdy nie widzialam ich rozmawiajacych normalnie. Gdy bylam u nich w ubieglym roku, spasowalam po tygodniu i powiedzialam, ze jesli nie przestana to pakuje manele i wyjazd. Nigdy nie slyszalam zeby podczas rozmowy jedno powiedzialo do drugiego "tak, masz racje" czy "zgadzam sie z toba, to dobry pomysl". Horror! Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: Pary które ciągle się kłócą 18.09.13, 23:07 W jaki sposób mam ocenić, czy kłócąca się na ulicy para kłóci się ciągle? :) Nie, nie ma takich w moim otoczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosla114 Re: Pary które ciągle się kłócą 19.09.13, 08:58 Znam takie pary i takie rodzeństwa. W jednym i w drugim przypadku ciężko z takimi wytrzymać. Najgorzej jak każą wybrać którąś ze stron. Odpowiedz Link Zgłoś
ilon-ka80 Re: Pary które ciągle się kłócą 20.09.13, 12:32 Znam, sama bylam w takim zwiazku i jest to jedyna rzecz ktorej w zyciu zaluje :) tylko strata czasu i nerwow a szczescie moze byc gdzies blisko:) wiec nie ma co czasu na takie zwiazki tracic Odpowiedz Link Zgłoś