Dodaj do ulubionych

Pary które ciągle się kłócą

18.09.13, 19:26
Czy znacie pary które ciągle się kłócą? Czy spotykacie takich na ulicy? Czy może ich znacie z widzenia lub to wasi sąsiedzi?
Obserwuj wątek
    • piataziuta Re: Pary które ciągle się kłócą 18.09.13, 19:43
      tak,
      ja zwykle wchodzę w skład takich par
      a co? :)
    • doral2 Re: Pary które ciągle się kłócą 18.09.13, 20:03
      znam.
      a co?
    • ipsetta Re: Pary które ciągle się kłócą 18.09.13, 22:00
      znałam. napiszę, ze czym prędzej trzeba brać nogi za pas, ponieważ przebywanie w towarzystwie takiej pary może dać nieźle w kość.
    • mila2712 Re: Pary które ciągle się kłócą 18.09.13, 22:05
      Tak znam
      to moi sasiedzi. Są ze sobą ponad 30 lat.
      • marguy Re: Pary które ciągle się kłócą 18.09.13, 22:49
        Znam !
        Znam ich cale wieki i od zawsze klocili sie. To moja psiapsiola od czasow pieluch, aktualnie miaszkajaca w Niemczech, i jej maz. Nigdy nie widzialam ich rozmawiajacych normalnie.
        Gdy bylam u nich w ubieglym roku, spasowalam po tygodniu i powiedzialam, ze jesli nie przestana to pakuje manele i wyjazd.
        Nigdy nie slyszalam zeby podczas rozmowy jedno powiedzialo do drugiego "tak, masz racje" czy "zgadzam sie z toba, to dobry pomysl".
        Horror!
    • light_in_august Re: Pary które ciągle się kłócą 18.09.13, 23:07
      W jaki sposób mam ocenić, czy kłócąca się na ulicy para kłóci się ciągle? :)
      Nie, nie ma takich w moim otoczeniu.
    • kosla114 Re: Pary które ciągle się kłócą 19.09.13, 08:58
      Znam takie pary i takie rodzeństwa. W jednym i w drugim przypadku ciężko z takimi wytrzymać. Najgorzej jak każą wybrać którąś ze stron.
    • ilon-ka80 Re: Pary które ciągle się kłócą 20.09.13, 12:32
      Znam, sama bylam w takim zwiazku i jest to jedyna rzecz ktorej w zyciu zaluje :) tylko strata czasu i nerwow a szczescie moze byc gdzies blisko:) wiec nie ma co czasu na takie zwiazki tracic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka