allatatevi1 04.10.13, 19:18 Walnęłam straszną gafę na komunikatorze firmowym i na dodatek, zamiast to wyjaśnić, to od razu się wylogowałam. O matko, aż się spociłam z wrażenia uffff. Jak ja mam teraz z tego wybrnąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandragora.69 Re: Koszmar. 04.10.13, 19:35 allatatevi1 napisała: > Walnęłam straszną gafę na komunikatorze firmowym i na dodatek, zamiast to wyjaś > nić, to od razu się wylogowałam. > > O matko, aż się spociłam z wrażenia uffff. > > Jak ja mam teraz z tego wybrnąć? A w czym problem konkretnie ? :o/ > Odpowiedz Link Zgłoś
allatatevi1 Re: Koszmar. 04.10.13, 20:21 Skomentowałam coś bardzo nieoficjalnie, bo nie zauważyłam że to było widoczne dla szerszej publiki... myślałam że tylko dla naszego działu... No ok, mój kolega bardzo zgrabnie obrócił to w żart... więc chyba "kryzys" zażegnany. Kamień z serce :P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Koszmar. 04.10.13, 22:00 czyli jest szansa, że nie staniesz się czarną owcą? Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Koszmar. 04.10.13, 20:51 wyślij "to all" zaproszenie na piwo - oczywiście ty stawiasz Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Koszmar. 04.10.13, 21:11 ach te korporacyjne problemy pierwszego świata;) g.nieziemskie Odpowiedz Link Zgłoś
vitreous Re: Koszmar. 04.10.13, 23:18 Nie narzekaj, Ty przynajmniej masz pracę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
allatatevi1 Re: Koszmar. 06.10.13, 13:51 Wiem, czytałam Twój wątek o depresji... ale pisałaś coś o tłumaczeniach. Mi tłumaczenia pozwoliły przetrwać bardzo zły czas, kiedy praca na etacie za bardzo dawała mi w kość i złożyłam wypowiedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Koszmar. 05.10.13, 00:30 w piątek wiecxzorem siedzisz na komunikatorze firmowym? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 rzeczywiscie Koszmar. 05.10.13, 16:19 tymon99 napisał: > w piątek wieczorem siedzisz na komunikatorze firmowym? calkowicie zidentyfikowala sie z firma... idealny corpomodel :) Odpowiedz Link Zgłoś
allatatevi1 Re: Koszmar. 06.10.13, 13:48 Tak, bardzo często, ale nie narzekam, bo to działa również w drugą stronę. Jeśli nie ma niczego pilnego, to nie ma problemu, żebym w tygodniu wyszła w środku dnia pracy i poszła na godzinę na basen. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Koszmar. 07.10.13, 19:04 to sa chyba koszmary w zakresie fal ultra krótkich. wywal się może na rowerze. będzie bardziej wiarygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś