eat.clitoristwood 13.11.13, 21:19 nie znosi automatycznej sekretarki i rozłącza się przed sygnałem, nie zostawiając znajomości? Jak ja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood Re: Kobieta także 13.11.13, 21:20 Wiadomości oczywiście, nie znajomości. Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Kobieta także 13.11.13, 21:24 Jak już doczekam do tego sygnału to zostawiam wiadomość, za to nie znoszę jak ktoś wysłuchuje automatycznej sekretarki a potem sygnału tylko po to by odłożyć słuchawkę, no luuuuudzie. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Kobieta także 13.11.13, 21:34 Nie lubię gadać do maszyny. Nigdy nie wiem, co powiedzieć, gubię się. Inna rzecz, że moje "żywe" rozmowy telefoniczne rzadko trwają dłużej niż minutę. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Kobieta także 13.11.13, 22:09 bo oni czekają do oporu, aż ktoś odbierze, a tu bam, jakaś poczta i nagle zatkało kakao:) ja kiedyś miałam jakiś taki telefon stacjonarny, w który nie tylko w tej poczcie podawał ile masz wiadomości, ale też ile było połączeń bez pozostawienia wiadomości - zanim człowiek doszedł do punktu usuń wszystkie, przy czym oczywiście usuń musiało być potwierdzone kuśwa kolejnym naciśnięciem togo pier... 7, to można była szału dostać. a w komórce mam wyłączoną pocztę głosową w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Kobieta także 13.11.13, 22:26 six_a napisała: > a w komórce mam wyłączoną pocztę głosową w ogóle. Takiemu mundziowi to nie stanowi. I tak do Ciebie zagada. :) Odpowiedz Link Zgłoś
freyete Re: Kobieta także 13.11.13, 21:56 w życiu może ma 3x nagrałam się na sekretarkę, rozłączam się i wolę po nieudanym połączeniu wysłać smsa, po co dzwoniłam:) u siebie zawsze wyłączam Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Kobieta także 13.11.13, 21:57 zależy która. znam jedną, która zostawia wiadomość. wiadomość brzmi zwykle "poczta głosowa mi carajo". albo zamiennik z użyciem niemieckiego, angielskiego lub flamandzkiego zamiast hiszpańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Kobieta także 13.11.13, 23:45 To jak by to hiszpańskie było po flamandzku? Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Kobieta także 14.11.13, 12:33 to zależy czy "pracowita" sztuczna sekretarka;-p Jak się ktosik u mnie nagrywał, wieści o tym fakcie dochodziły czasem 2 tyg później, a ja dostawałam opiernicz za milczenie w nieoddzwanianiu;-p obecnie nie używam opcji automatu;-p Odpowiedz Link Zgłoś