Dodaj do ulubionych

Kobieta także

13.11.13, 21:19
nie znosi automatycznej sekretarki i rozłącza się przed sygnałem, nie zostawiając znajomości?
Jak ja?
Obserwuj wątek
    • eat.clitoristwood Re: Kobieta także 13.11.13, 21:20
      Wiadomości oczywiście, nie znajomości. Ech.
      • ursyda Re: Kobieta także 13.11.13, 21:24
        Jak już doczekam do tego sygnału to zostawiam wiadomość, za to nie znoszę jak ktoś wysłuchuje automatycznej sekretarki a potem sygnału tylko po to by odłożyć słuchawkę, no luuuuudzie.
        • eat.clitoristwood Re: Kobieta także 13.11.13, 21:34
          Nie lubię gadać do maszyny. Nigdy nie wiem, co powiedzieć, gubię się. Inna rzecz, że moje "żywe" rozmowy telefoniczne rzadko trwają dłużej niż minutę.
        • six_a Re: Kobieta także 13.11.13, 22:09
          bo oni czekają do oporu, aż ktoś odbierze, a tu bam, jakaś poczta i nagle zatkało kakao:)

ja kiedyś miałam jakiś taki telefon stacjonarny, w który nie tylko w tej poczcie podawał ile masz wiadomości, ale też ile było połączeń bez pozostawienia wiadomości - zanim człowiek doszedł do punktu usuń wszystkie, przy czym oczywiście usuń musiało być potwierdzone kuśwa kolejnym naciśnięciem togo pier... 7, to można była szału dostać.

a w komórce mam wyłączoną pocztę głosową w ogóle.
          • eat.clitoristwood Re: Kobieta także 13.11.13, 22:26
            six_a napisała:
            > a w komórce mam wyłączoną pocztę głosową w ogóle.

Takiemu mundziowi to nie stanowi. I tak do Ciebie zagada. :)
            • six_a Re: Kobieta także 13.11.13, 22:47
              ón ma pozwoleństwo:)
    • freyete Re: Kobieta także 13.11.13, 21:56
      w życiu może ma 3x nagrałam się na sekretarkę, rozłączam się i wolę po nieudanym połączeniu wysłać smsa, po co dzwoniłam:) u siebie zawsze wyłączam
    • tymon99 Re: Kobieta także 13.11.13, 21:57
      zależy która. znam jedną, która zostawia wiadomość. wiadomość brzmi zwykle "poczta głosowa mi carajo". albo zamiennik z użyciem niemieckiego, angielskiego lub flamandzkiego zamiast hiszpańskiego.
      • kalllka Re: Kobieta także 13.11.13, 23:45
        To jak by to hiszpańskie było po flamandzku?
        • tymon99 Re: Kobieta także 14.11.13, 06:33
          zapytam przy najbliższej okazji.
    • anus-hka Re: Kobieta także 14.11.13, 12:26
      nie znoszę automatycznej sekretarki
    • kseniainc Re: Kobieta także 14.11.13, 12:33
      to zależy czy "pracowita" sztuczna sekretarka;-p Jak się ktosik u mnie nagrywał, wieści o tym fakcie dochodziły czasem 2 tyg później, a ja dostawałam opiernicz za milczenie w nieoddzwanianiu;-p
      obecnie nie używam opcji automatu;-p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka