Dodaj do ulubionych

Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km

11.08.04, 13:15
taka tablica była przed Sochaczewem od str. Poznania, jest jeszcze?
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 13:16
      przeniesli do Sromowiec Wyznych :)
      • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 13:18
        :)))) jechałem tamtędy dzisiaj i jakby czegoś mi brakowało, nie wiem czy zdjęli
        czy nie zauważyłem:)
        • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 13:19
          Przez Sromowce jechales? :)
          • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 13:23
            nie to chyba w górach jest, normalnie 2ką krajową:)
            widziałeś kiedyś tę tablicę? była ręcznie malowana, chyba jakiś artysta ludowy:)
            • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 13:27
              Widzialem, nawet bylo zdjecie w NIE.
              Swoja droga wiesz skad sie wziela nazwa Sromowce?
              Pewien baca po zejsciu z hal powiedzial: srom owce- wola krowy :)
              • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 13:29
                :))))) walę krowy czy wolę krowy?
                • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 13:31
                  to chyba na jedno wychodzi :)
                  Swoja droga oni podobno na tych halach co ladniejsze owieczki- ten, tego...:)
                  • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 13:40
                    i nie daj boze zeby ktos ruszył dziewczynę szeryfa:)
                    • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 13:40
                      hihi orcykiem przejedzie po grzbiecie. Wiesz- oni strasznie zazdrosni sa :)
                      • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 13:47
                        tylko szeryf, nawet tej swojej kokardki za uszami zawiązał
                        • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 13:53
                          A na wymiona wyhaftowal staniczek :)
                          • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:00
                            u owieczek to chyba tak nie przeszkadza żeby potrzebny był staniczek, zakładał
                            tylko worek foliowy w kolorowe paski:)
                            • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:03
                              nie znam sie na owieczkach, ale nie chcialbym by moja brzydko sie ubierala!
                              Poza tym inni moga podpatrywac, a tego juz baca nie wytrzyma :)
                              • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:07
                                jak ja ogolisz będzie trendy, reszta pójdzie za Tobą, bedziesz prekursorem,
                                zainwestuj w maszynke to dorobisz sie pierwszego miliona na strzyzeniu:)
                                • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:10
                                  Bez przesady nie bede sie zajmowal depilacja owieczek!
                                  • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:13
                                    sprawdź posty z ostatnich tygodni, qrD pielgrzymka i powstanie to pikus w
                                    porównaniu z zajebistym paseczkiem, ja bym w to wszedł
                                    • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:15
                                      a kto bedzie owce bzykal skoro ja mam strzyc?
                                      • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:22
                                        :))))) opanujesz technikę strzyzenia w trakcie, wtedy spokojniej stoja i
                                        jeszcze przy okazji sie pasą, a jakbyś wolną ręką je doił to jest nagroda
                                        burmistrza za wydajnośc w pracy:) "złota rączka"
                                        • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:24
                                          a wiesz ile musialbym na viagre wydac?
                                          • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:28
                                            opłaci się, zawsze mozesz kupić na stadionie za 1/2 ceny:)
                                            • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:32
                                              e tam same podrobki :(
                                              • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:33
                                                ale ch..stoi cały dzień......

przy kranie i pije wode:)))))))
                                                • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:35
                                                  a nie swiecisz wieczorami to reakcji w jadrach, tfu! jadrowej? :)
                                                  • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:39
                                                    ja nie biere, u mnie panie to qrD papuga sie kręci o 360 stopni na onym:)
                                                  • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:42
                                                    dobrze ze nie dziobie :)
                                                  • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:48
                                                    nieraz dla równowagi to i dziobem sie przytrzyma:)
                                                  • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:50
                                                    i nie chce Ci w tym przypadku zrobic dobrze? :)
                                                  • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:52
                                                    ona walczy o zycie to gdzie jej w głowie takie mysli:))))))?
                                                  • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:54
                                                    moze nie wie, ze bys ja mogl wtedy lagodniej potraktowac :)
                                                  • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:05
                                                    o nie, ja za takie rzeczy nie stosuje taryfy ulgowej:))))))
                                                  • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:06
                                                    a ona moze chcialaby jajka wysiadywac...:)
                                                  • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:11
                                                    ;)))))))moze by i chciała ale pozycja jej nie pozwala, musiałaby sie jeszcze
                                                    cały czas dziobem przytrzymywać, a na to juz bym zgody nie dał, zresztą jeszcze
                                                    jakiej pstrkoacizny bym sie nabawił, po co mi to?
                                                  • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 16:11
                                                    zawsze to przyjemnie na jajkach posiedziec :)
                                                  • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 16:16
                                                    fakt ale przyjemniej na obcych, mniej boli:)
                                                  • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 16:17
                                                    przeciez nie ty masz na jajkach siedziec :)
                                                  • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 16:28
                                                    no z postu to nie wynikało jednoznacznie, było tylko stwierdzenie, ze jest
                                                    przyjemnie:)
                                                  • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 12.08.04, 11:37
                                                    No przeciez wlasnie o dwuznacznosci chodzi. Zreszta co za roznica; ty
                                                    wysiadujesz jajka czy Tobie wysiaduja jajka... :)
                                                  • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 12.08.04, 12:22
                                                    :)))))))) kakaja raznica żopa ili zatylnica?:)
                                                  • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 12.08.04, 14:30
                                                    widezisz, ze roznic nie ma. Tylko nie probuj wysiedziec papugi :)
                                                    Mozesz dostac wilka :)
                                                  • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 12.08.04, 14:40
                                                    to mogloby być nawet ciekawe, jeszcze jakby je kukułka podrzuciła papudze:)
                                                  • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 12.08.04, 14:45
                                                    a Ty jak ten strus mialbys w gniezdzie duuuzo wielkich jaj :)
                                                  • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 12.08.04, 14:51
                                                    ??strusie maja jedno no czasem dwa:)
                                                  • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 12.08.04, 14:55
                                                    ale wysiaduja do 17-18 i to tylko samce :)
              • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:06
                dobre dobre:))))))))))))
                • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:09
                  smakowalo? :)
                  • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:10
                    ciekawe jak by się chodziło w wełnianych gaciach...
                    • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:11
                      a mam takie portki goralskie. Calkiem przyjemne :)
                      • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:14
                        ale ja mówię o np bokserkach:)))

a tak btw, to słyszałam, że prawdziwi górale nie zdejmują tych swoich białych
                        spodni wełnianych np do robienia siku:)
                        • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:17
                          Zdejmuja- mozesz byc tego pewna :)
                          Oni ich tylko nie piora :)
                          • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:21
                            a Ty co taki obeznany?:)
                            • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:22
                              5 lat w GOPRze pracowalem... :)
                              • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:34
                                naprawdę??? w Tatrach? a jestes z tamtych okolic?
                                ale fajnie:))))
                                • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:38
                                  tak w Tatrach. Ja jestem z Zabrza, ale w czasie studiow...:)
                                  • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:43
                                    ale fajnie:)
                                    swego czasu to przez jakieś 7 lat co roku byłam na 2 tygodnie w Tatrach latem i
                                    kilka dni zimą:) potem zaprzestałam i z obecną kondycją to nie wiem, czy bym
                                    chociaz Kasprowy albo Czerwone zaliczyła:)
                                    • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:45
                                      ja jezdze czesto na weekendy. Ostatnio bylem 2 tyg temu. Na Rysach :)
                                      • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:49
                                        a od której strony wczołgiwałeś się?:) mi się Rys nie udało, zawsze planowałam
                                        wejście od strony słowackiej i nie wyszło.
                                        a jaka była Twoja najgorsza trasa?
                                        • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:52
                                          Filar zachodni na Piku Komunizma
                                          • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:01
                                            a co, łańcuchy i klamry?:PPPPP
                                            • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:04
                                              nie- hali, raki i czekany :)
                                              Pik Komunizma- gora w Pamirze ...
                                              • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:13
                                                dobrze, że kurhanów nie było, bo byś tam gdzies utknął:)
                                                • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 16:07
                                                  utknalem- raz nawet na 7 miesiecy :(
                                                  • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 16:56
                                                    w kurhanie? stary, to Ty zmartwychwstały jesteś!
                                                  • mario2 Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 12.08.04, 11:36
                                                    tak sie porobilo ze kumpel polamaj sie z leksza. Trza bylo sie nim opiekowac, a
                                                    najpierw sprowadzic z wys 6000. Ot przygoda i zawalony rok na uczelni :)
                • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:10
                  tylko proszę mi tu nie wypisywać, że zmyslone:)
                  • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:10
                    dziś nie będę, nie w humorze jestem:)
                    • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:12
                      ?????????????? no nie wierzę danusiu:)
                      • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:15
                        jak nie wiesz, jak wiesz:>
                        ale chyba i tak nie miałabym tylu argumentów na dowiedzenie nieprawdy co
                        wczoraj:)
                        • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:18
                          wczoraj to nawet nie miałaś podstaw do udowadniania prawdy bo ja nie
                          twierdziłem że to była prawda:))))))))
                          • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:21
                            a widzisz, wyszło szydło z worka. więc słusznie udowadniałam nieprawdę:)
                            • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:27
                              czy ja powiedziałem, ze to była nieprawda???????????????????????????
                              • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:33
                                przed chwilą napisałeś "ja nie twierdziłem, że to była prawda"!!!
                                więc logiczna implikacja-twierdziłem, że to była nieprawda:)))))))))))
                                • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:34
                                  :))))))))))))) sa liczby dodatnie ujemne i "0" :))))))))))))))))
                                  • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:36
                                    przypomnij sobie negacje:PPPPPPPP
                                    ostatnio sie dowiedziałam, że 0 nie istnieje:P
                                    • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:41
                                      studiujesz prawo więc powinnaś wiedzieć że dopóki nie udowodni sie winny to
                                      człowiek jest niewinny:PPPPPPPPPPPPPP
                                      to chyba rydzyk podawał w radiu?:)
                                      • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:45
                                        ale kto tu mówi o udowadnianiu winy, co?:PPPPPPPP
                                        ja mówię o prawdzie i fałszu i nie zmieniaj tematu:P
                                        napisałeś, że nie twierdziłeś, że piszesz prawdę co jest równoznaczne z tym, że
                                        twierdziłeś, że piszesz nieprawdę i koniec kropka:)
                                        • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:49
                                          nie mozesz tak rozumować, bo nie zrobisz kariery w zawodzie:PPP to nie jest
                                          równoznaczne:)
                                          • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:01
                                            oj tam nie zaprzeczaj moim aksjomatom:PPPP

(ps. nie da się orzec o wartości logicznej zdania relatywistycznego, czyli
                                            np "twierdzę, że...", więc ani moje ani Twoje nie jest prawdziwe:))))))))
                                            • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:07
                                              :)))))) no więc sama znalazłaś odpowiedź <nie da się orzec o wartości logicznej
                                              zdania relatywistycznego>
                                              • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:10
                                                ja tą odpowiedź już od dawna znam:PPPPP
                                                ale próbowałam Cię wkręcić:)
                                                • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:14
                                                  gdzie wkręcić? zmieszczę się :))))))))
                                                  • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:26
                                                    za duży jesteś:PPPPPP
                                                  • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:27
                                                    skąd wiesz:))))))))))
                                                    to po co wkręcasz?
                                                  • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:31
                                                    a co, nie wiem? dałeś mi linka do strony, że niby będą ładne widoki z kaszub, a
                                                    właśnie stamtąd się dowiedziałam, coś Ty za jeden:) bo mało to
                                                    widziałam?:))))))))

oj bo opatrznie rozumiesz! wkręcać, to taka metafora do "umyślnie wprowadzać w
                                                    błąd" :)
                                                  • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:43
                                                    nic Ci nie dawałem nie zmyslaj:)
                                                    no to teraz juz nie wierzę w zadne Twoje słowo:P
                                                  • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:44
                                                    nic nie zmyślam:P
                                                    to powiem Ci, że Cię nie kocham, wierzysz, czy nie?:))))))))))))))))))
                                                  • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:53
                                                    nieeeeeeee, ponieważ mnie nie mozna nie kochać:)))))))))))))))
                                                  • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:55
                                                    nie dość, że zadufany to jeszcze jaki samolubny:)
                                                  • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:59
                                                    :)))))) nie samo nie samo:))))
                                                  • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 16:01
                                                    tak się oburzyłam, że idę z psem:)
                                                  • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 16:15
                                                    jak sie wysika to wpadnij jescze :)
                                                  • nat.ka Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 16:56
                                                    wpadłam...a może i nie?:)lepiej zadać pytanie-z kim:)
                                                  • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 16:58
                                                    a z kim?
                                                    ale mi "ja" dowalił chyba zmienie nick:)
    • Gość: marta uparta Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km IP: 217.153.168.* 11.08.04, 14:45
      jest na bank, w zeszlym tygodniu mijalam ja 2 razy, ale to blizej Lowicza bylo:)
      • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 14:51
        no dziękuję za potwierdzenie bo juz myslałem ze drogę zmyliłem, wstapiłaś?
        • Gość: marta uparta Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km IP: 217.153.168.* 11.08.04, 15:47
          nie, bo rozpedzona bylam. A nie zapomniales Kopov, ze miala byc historia z
          malpka w tle?
          • kopov Re: Muzeum Ludowe - Sromów - 4,5 km 11.08.04, 15:55
            a to dobrze bo juz ktos dzisaij napisał co tam jest, oczywiście, ze nie
            zapomniałem ale myslę, że tu nie przejdzie?:(
            • Gość: marta uparta plissssssss IP: 217.153.168.* 11.08.04, 15:57
              moge nawet zrobic oczka jak ten kot na Shreku 2
              • kopov Re: plissssssss 11.08.04, 16:11
                przed papuga miałem małpeczkę, i tez jeździłem z nia po kraju robiąc
                rewelacyjny numer:) mianowicie - małpka umiała robic loda. Kasiora była ze ho,
                ho. Kiedys przyjechałem do miasteczka gdzie występował cyrk, ale pustki w
                środku takie że o jezu. Idę wiec do dyrektora i mówie panie zatrudnij nas pan
                (mnie i małpeczkę) a publika bedzie waliła drzwiami i oknami, mamy taki numer,
                ze hej. A on na to jaki to numer, to ja mu mówie, ze jak powiem to juz nie
                bedzie numeru, ale on sie uparł. No więc mówie- otóż ta małpeczka potrafi
                zrobić panu laskę? nie uwierzył, no to mówię zdejmuj pan gacie, zdjął,
                małpeczko zrób panu laskę, - nic jescze raz - nic, myslę nie jest dobrze,
                jeszcze raz ja prosze - nic, no i zrezygnowany nachyliłem sie nad gaciami
                dyrektora mówiac do małpki czekaj qurfo - ostatni raz ci pokazuje jak to sie
                robi.
                • Gość: marta uparta Re: plissssssss IP: 217.153.168.* 11.08.04, 16:17
                  :D:D:D

Az sie splakalam
                  • Gość: marta uparta Re: plissssssss IP: 217.153.168.* 11.08.04, 16:19
                    znam podobna historyjke, ale o krokodylu:)))) znasz?
                    • kopov Re: plissssssss 11.08.04, 16:26
                      i babci? zeby tylko w łeb........
                      małpeczka w wersji hardcore jest lepsza:) to było nijakie
                      • Gość: ja Re: plissssssss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 16:48
                        do kopova - z tego co wiem ( z innych forów ) to pracujesz w wa-wie , w czymś
                        w rodzaju biura. Pytanie : dlaczego nie pracujesz do cholery? Gdyby to bylo
                        twoje własne miejsce pracy,twój biznes nie tracił byś czasu na pierdoły i
                        wypisywanie po całych dniach. Pewnie pracujesz w urzędzie lub w ministerstwie,
                        a to za moje podatki! Więc weż się do roboty , a nie za pierdoły!
                        • kopov Re: plissssssss 11.08.04, 16:52
                          nie bój sie Twoje pieniadze sa bezpieczne na mnie nie płacisz:)
                          • Gość: ja Re: plissssssss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 22:24
                            no właśni ,po 17, a więc biuro zamknięte.Trzeba się spakować i zrobić coś
                            sensownego... a jutro od 9 znowu poszaleć....
                            • kopov Re: plissssssss 12.08.04, 12:25
                              sorry za spóźnienie, ale juz jestem.
                              A tak właściwie to o co chodzi? no przecież powiedziałem, ze to nie za Twoje
                              podatki ani innych tez , jesteś on czy ona, i w ogóle po co czytasz te głupoty,
                              napisz cos o sobie to moze sie polubimy:))))))))))?
                              • Gość: ja Re: plissssssss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 21:43
                                czytam te głupoty ,bo lubię głupoty ale z jajem ,te są wyjątkowo bez
                                jaj.Głębokość dowcipu sięga depresji w Dolinie Śmierci, a to jest
                                przygnębiające.Nie wiem czy się polubimy, raczej nie przypuszczam, chociaż kto
                                wie...
    • Gość: apandinus Dokładnie, to... IP: 195.20.110.* 12.08.04, 16:52
      ... ta tablica jest taka: "Muzeum Sromów 3 km"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka