wielkafuria 14.12.13, 15:51 Człowiek chce pogrzac pupę, wykupuje wczasy w "ciepłych krajach" i trafia na atak zimy. trzeba miec pecha :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martinsam1 Re: ale wtopa 14.12.13, 15:55 trza było jechać do egiptu albo na malediwy Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: ale wtopa 14.12.13, 15:58 hahahaha, chciałabym zobaczyc minę osob ktore naprawde chciały tam pojechac kiedy u nas jest zimno zeby zmienic klimat a tam zimniej niz u nas :D kolezanka kiedys na parkingu lotniskowym w aucie zostawiła zimową kurtkę i zabrała jeden polar. Pierwsza rzecza jaka kupiła była wlasnie kurtka :D Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: ale wtopa 14.12.13, 16:03 np w Egipcie wiadomosci.onet.pl/swiat/atak-zimy-snieg-i-chlod-na-bliskim-wschodzie/vxtvr Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: ale wtopa 14.12.13, 16:06 aha okurde to szoklo mnie bo ja ogladam raporty pogody tylko o miescie gdzie akurat jestem no to problem na ferie zimowe pozostają Malediwy i Półkula Południowa Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: ale wtopa 14.12.13, 16:55 chyba drugi raz zajrzałam na blog furii. Prowadzony jest bardzo starannie, lekki tekst, dużo tagów, zwłaszcza taki sex, słowo najczęściej wpisywane w wyszukiwarkę:) chyba, dodatkowo strona na facebooku , wpisy na forum kobieta. Nie wiem czemu ale mam wrażenie, że jak na blog o pierdołach zrobiony jest bardzo starannie, jakby to było robione przez biuro jakieś marketingowe, reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: ale wtopa 14.12.13, 17:38 gree.nka napisała: > chyba drugi raz zajrzałam na blog furii. Prowadzony jest bardzo starannie, lekk > i tekst, dużo tagów, zwłaszcza taki sex, słowo najczęściej wpisywane w wyszukiw > arkę:) chyba, dodatkowo strona na facebooku , wpisy na forum kobieta. Nie wiem > czemu ale mam wrażenie, że jak na blog o pierdołach zrobiony jest bardzo staran > nie, jakby to było robione przez biuro jakieś marketingowe, reklama. jak pierdołą być może coś co wpływa na nas tak cudownie kojąco,relaksacyjnie,uzdrawiająco wręcz! coś dzięki czemu nasze ciało na chwilę traci kontakt z umysłem,jak sprawia,że grawitacja oraz całe zło świata nie istnieje... a czas nie ma znaczenia...i ta rozanielona twarz orgazmodawcy oraz własna... ...moje świąteczne marzenie :być na tydzień w skórze Furii :D ( chodzi o ciało,ale to by dziwnie dla niej zabrzmiało-być w ciele Furii :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: ale wtopa 14.12.13, 18:18 Cofee ja Cię juz zapraszałam do siebie nie raz i nie dwa ;) Do ciała nie dam Ci się dobrać, ale wina mozna się napić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: ale wtopa 14.12.13, 18:22 wielkafuria napisał(a): Do ciała nie dam Ci > się dobrać, ale wina mozna się napić ;) nie takie były mądre-nie znasz moich dalekosiężnych macek możliwości wszelakich...czy jakoś coś w tym stylu :P ...to było wino w kolorze czerwonym...Twój mokry brzuch całowałam....; ) Odpowiedz Link Zgłoś
streczycielstreczyciel Re: ale wtopa 14.12.13, 20:38 > i ta rozanielona twarz orgazmodawcy Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na no i? 14.12.13, 20:43 streczycielstreczyciel napisał: > > i ta rozanielona twarz orgazmodawcy > > on chyba też ma prawo do orgazmu? nawet Atrakcyjny Kazimierz tak śpiewał poza tym nie widzę by było z nim coś nie tegez Odpowiedz Link Zgłoś
streczycielstreczyciel Re: no i? 14.12.13, 21:08 nie określiłbym grymasu orgazmowej twarzy rozanieleniem po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: no i? 16.12.13, 09:53 streczycielstreczyciel napisał: > > nie określiłbym grymasu orgazmowej twarzy rozanieleniem po prostu > > skoro rozanielenia szukasz na fotkach w internecie...to chyba nie masz pojęcia jaki to stan poza tym aż tak Cię razi jak ktoś coś określa? plisss Odpowiedz Link Zgłoś
streczycielstreczyciel Re: no i? 16.12.13, 10:14 jaja se robię a ty jak zwykle maszt połknęłaś Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: no i? 16.12.13, 11:48 dopiero by miala orgazm!!! :P Ale co z rejami zrobi? moga w gardle stanac. Oscia. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: no i? 16.12.13, 11:55 streczycielstreczyciel napisał: > > jaja se robię a ty jak zwykle maszt połknęłaś ja..uhm! bo Ty tam wiesz co ja zwykle połykam!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: ale wtopa 14.12.13, 18:16 dziekuje :) bardzo mi miło. staram się jak mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
system.tzw.edukacji Re: ale wtopa 14.12.13, 16:05 > trzeba miec pecha :D Allahu Akbar – Allah jest wielki, wiedział, co robi sypiąc śnieg na wiernych. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: ale wtopa 14.12.13, 16:07 żeby ostudzić emocje swoich wiernych!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: ale wtopa 14.12.13, 16:20 > Człowiek chce pogrzac pupę, wykupuje wczasy w "ciepłych krajach" i trafia na [u > rl=http://wiadomosci.onet.pl/swiat/atak-zimy-snieg-i-chlod-na-bliskim-wschodzie > /fd78r]atak zimy[/url]. trzeba miec pecha :D W takie szambo się wpakowałam w Wietnamie. Miało być minimum 18 stopni i pora sucha, przez 10 dni lało jak z cebra i stopni było najwyżej pięć. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: ale wtopa 14.12.13, 16:30 ja sie na przelomie stycznia i lutego wybieram do Barcelony. Jedyne moje oczekiwania to takie zeby nie padało i było przynajmniej 10 stopni na plusie. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: ale wtopa 14.12.13, 16:34 ja bym skoczył do Buenos Aires albo do Punta del Este w Urugwaju Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: ale wtopa 14.12.13, 16:37 mam 5 dni tylko ;) i raczej nie chce leżeć i się smażyć tylko pozwiedzać w okresie kiedy nie bedzie tam dzikich tłumów :) Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: ale wtopa 14.12.13, 16:41 aha rozumiem :) wiem o co chodzi bo łażenie w sierpniu po egipcie i Izraelu przy 45 stopniowym upale było trochę męczące\ więc życzę stosownej pogody:) a moze Arizona California tam podobno cieplutko tylko nie ma co za dużo zwiedzać Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: ale wtopa 14.12.13, 18:20 tydzien tydzien :D gdzie tam do Arizony :))))) tylko Europa wchodzi w rachubę. W najbliższych planach jeszcze Berlin mam i Sztokholm Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: ale wtopa 14.12.13, 18:33 Czemu? mało to fajnych miejsc na świecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: ale wtopa 14.12.13, 18:42 5 dni :) razem z dojazdem, przelotem. jak macie jakies miejsca godne polecenia to podzielcie sie proszę. tak zeby zwiedzic najwazniejsze rzeczy i zeby było slicznie :P Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: ale wtopa 14.12.13, 18:50 Alicante ,Sycylia-ale to drugie bardziej na wiosnę/lato. Odpowiedz Link Zgłoś
streczycielstreczyciel Re: ale wtopa 14.12.13, 20:40 simply_z napisała: > Alicante buahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
kino.mockba Re: ale wtopa 15.12.13, 12:09 wielkafuria napisał(a): > ja sie na przelomie stycznia i lutego wybieram do Barcelony. Jedyne moje oczeki > wania to takie zeby nie padało i było przynajmniej 10 stopni na plusie. Oczekuj jeszcze ogrzewania w pokoju, bo w Portugalii na zewnątrz było ok, a wewnątrz z grubsza tyle samo, co na zewnątrz, czyli za mało:/ Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ale wtopa 15.12.13, 18:16 kino.mockba napisał(a): > wielkafuria napisał(a): > > > ja sie na przelomie stycznia i lutego wybieram do Barcelony. Jedyne moje > oczeki > > wania to takie zeby nie padało i było przynajmniej 10 stopni na plusie. > > Oczekuj jeszcze ogrzewania w pokoju, bo w Portugalii na zewnątrz było ok, a wew > nątrz z grubsza tyle samo, co na zewnątrz, czyli za mało:/ ____________________________ Potwierdzam to samo odnośnie Hiszpanii, tyle że nie Barcelony a Madrytu i okolic ;) Co prawda nie zamieszkiwałam luksusowego hotelu ;), ale tam, gdzie przyszło mi mieszkać było po prostu zimno zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz - co prawda Barcelona to nie centrum Hiszpanii, ale radziłabym zabrać mimo wszystko jakieś ciepłe skarpetki ;) p.s. i to był grudzień ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: ale wtopa 15.12.13, 18:46 ojej... to ja wezmę polarkową piżamkę i zimowe skarpetki :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ale wtopa 15.12.13, 18:55 wtedy weź piżamkę ...koronkową a nie polarkową;) a skarpetki to już jak wolisz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: ale wtopa 15.12.13, 22:24 Lecę z KUMPLEM. Nie będziemy się grzać chyba ze alkoholem :) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: ale wtopa 14.12.13, 19:06 A propos twojego bloga, to czy kiedykolwiek zdarzyła ci się randka, którą można by uznać za wzorzec randki idealnej i postawić w Sevres razem z innymi wzorcami? Albo jakiś idealny partner na randkę. Bo każdy wpis opisuje jakąś wpadkową sytuację i aż się wierzyć nie chce, że same wpadki zaliczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: ale wtopa 14.12.13, 19:28 no są randki idealne - takie według wzorca "jak powinna wygladać idealna randka" - tylko nie zawsze mimo spełnienia wszystkich wytycznych pojawiaja sie emocje :) i czlowiek czuje sie bardziej jak na spotkaniu biznesowym niż na emocjonujacym spotkaniu. No i takie idealne randki są nudne :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: ale wtopa 14.12.13, 20:45 zgadza się mi też się zdarzyło wiele randek gdzie czuliśmy się jak na spotkaniu biznesowym może to znak czasu że powoli stajemy się wszyscy biznesmenami takze na gruncie zycia towarzysko sexualnego w koncu nazywa sie obecnie zwiazek kobiety i faceta relacją partnerską jak w spolce handlowej obecnie w malzenstwie w związku są równorzedni partnerzy tj kobieta i faceta Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio to masz chyba kaloryfer ? 14.12.13, 19:43 wielkafuria napisał(a): > Człowiek chce pogrzac pupę, tto masz chyba kaloryfer ? - by ja tam posadzic ? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: to masz chyba kaloryfer ? 14.12.13, 19:45 maly.jasio napisał: > wielkafuria napisał(a): > > Człowiek chce pogrzac pupę, > > tto masz chyba kaloryfer ? > - by ja tam posadzic ? ___________________________ Kiedyś były jeszcze takie lampy do "wygrzewania" kurcząt małych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: to masz chyba kaloryfer ? 14.12.13, 19:49 rybka.11 napisała: > Kiedyś były jeszcze takie lampy do "wygrzewania" kurcząt małych ;) A mam nawet taka, Rybko. Gdy sie pozre ze Slubna - to ide spac na kanape do piwnicy i sobie ta lampa (na podczerwien) moja wlasna pupe podgrzewam. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: to masz chyba kaloryfer ? 14.12.13, 19:52 ojej, sypiasz w piwnicy? biedaku... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: to masz chyba kaloryfer ? 14.12.13, 19:54 wielkafuria napisał(a): > ojej, sypiasz w piwnicy? biedaku... _____________________ On tylko w piwnicy jak się pożre ;) Ale dobrze, że ta piwnica w ogóle jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio nie bondz furia... 14.12.13, 19:57 wielkafuria napisał(a): > ojej, sypiasz w piwnicy? biedaku... mam tam zabytkowa kanape (w stylu Secesji/Jugendstil)) zgarnieta kiedys z ulicy ze Spermillu :) i regal... a na na nim bogata kolekcje zielonych kamyczkow z calego Swiata od Chin po Meksyku... A takze ronie bogata kolekcje kapsli po piwie... To zapraszam na te kanape... (Slubna do piwinicy nie ma klucza :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: nie bondz furia... 14.12.13, 19:59 maly.jasio napisał: > A takze ronie bogata kolekcje kapsli po piwie... > > To zapraszam na te kanape... > (Slubna do piwinicy nie ma klucza :) __________________________ Te kapsle po piwie to kuszące ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: nie bondz furia... 14.12.13, 22:34 rozczuliły mnie zielone kamyczki... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio no vidzisz... 14.12.13, 23:29 wielkafuria napisał(a): > rozczuliły mnie zielone kamyczki... no vidzisz, a Rybke kolekcja kapsli po pivie... - grunt to miec indywidualne podejscie do kazdej kobiety... ale zapewniam, ze najlepsza jest ta secesyjna kanapa... niejedno jusz vidziala.. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: to masz chyba kaloryfer ? 14.12.13, 19:53 maly.jasio napisał: > A mam nawet taka, Rybko. > Gdy sie pozre ze Slubna - to ide spac na kanape do piwnicy i sobie ta lampa ( > na podczerwien) moja wlasna pupe podgrzewam. ________________________ Zaradny Ty jestes maksymalnie ;) Ta lampa to...taki rodzaj niezależności Ci daje ;) - swoją pupę sam ogrzać potrafisz, ale czy najlepiej w taki sposób ją dogrzejesz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: to masz chyba kaloryfer ? 14.12.13, 19:50 ja mam farelkę jakby co :P moge sobię nią grzac rózne częsci ciała :P Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: to masz chyba kaloryfer ? 15.12.13, 05:44 haha, farelka, kiedys to sie zupelnie inaczej nazywalo. sadzac po blogu, to sama jestes zrodlem swiatla, ciepla i rozkoszy :P po co Ci urzadzenie, do ktorego trzeba doplacac, tzw koszty ruchowe? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: to masz chyba kaloryfer ? 15.12.13, 11:47 ale ja muszę miec saune w sypialni bo inaczej nie usne :P w salonie mam chłodno i jak sie rano wychodzi to jest mega orzezwienie :) a jak wchodzi so sypialni to sauna :D Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 prawdziwa harcerka zadowala sie ruska bania 15.12.13, 12:51 wiadro goracej wody, wiadro lodowatej wody, cebrzyk i rozeczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio prawdziwe wrazenia z russkaj bani...: 15.12.13, 22:46 sala dla mezczyzn, obok sala dla kobiet - a miedzy nimi ruchome drzwi - przez ktore przebiegaja dzieciaki - w jedna i druga strone... pytam Rosjanina kapiacego sie obok mnie: - a ja tez moglym tak poprzebiegac (do sali kobiet) ? a on na to: - mozesz. NO MORDU MAGUT ABIT´ :) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: ale wtopa 14.12.13, 23:33 Jezus malusieńki mógł jednak płakać z zimna wśród stajenki, aczkolwiek to podobno była grota. Ale ewangelie nic nie mówią czy wtedy też śnieg padał;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: ale wtopa 15.12.13, 00:18 ano widzisz własnie! my w kosciolach zawsze mamy stajenke z watą sniegową! a tam pewnie lampa była i sie królowie pocili. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: ale wtopa 15.12.13, 01:41 do Dubaju Emiratami, tylko 6 godzin i dosc tanio. Cieplo, tyle sklepow do zwiedzania, tyle hoteli do zaliczenia, do tego plaaaaaaazaaaaa! Zapomnij o gorzalce ;) dopisz do bucket list - 1. Kakadu, a wlasciwie Ubir 2. Kimberley w 4WD (Gibbs Road) 3. Rafa gdziekolwiek, najfajniej od Whitsundays w gore. Dla dam Port Douglas. Tutaj nie oglada sie "cywilizacji", ale dzika przyrode. Ubir - miejsce do kontemplacji. Niesamowite miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: ale wtopa 15.12.13, 09:43 To najmniejszy wymiar kary dla tych,ktorzy wspieraja islamistow arabskich swoja kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: ale wtopa 16.12.13, 09:17 Ciekawe, dlaczego Bóg tak rzadko i tak lekko karze tych, którzy wspierają islamistow arabskich swoją kasą? Może jednak jest po stronie islamistów bardziej niż po stronie chrześcijan? Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie taka swiatowa osoba 16.12.13, 09:14 taka swiatowa osoba jak ty powinna zima latac tylko i wylacznie na karaiby albo do majami/eleju Odpowiedz Link Zgłoś