Dodaj do ulubionych

basen w drzonkowie

07.07.06, 08:55
wczoraj sie wybralem wieczorkiem na basenik.

bardzo duzo ludzi ale poplywac sie da sie.

jedynym praktycznie minusem jest to ze woda paruje (chloerm??)

aha

po 15 minutach plywania mialem skore na dloniach jakbym byl topielcem, ktory
przelezal pod woda 5 miesiecy. tragedia ten chlor

ale w sumie to dobra woda nie jest zla
Obserwuj wątek
    • Gość: starywyga Re: basen w drzonkowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:09
      Słuchaj stary tak dzała mocz" pozostawiony" przez innych.Ale żeby Cię pocieszyć
      to dodam że są tacy którzy wierzą w jej leczncze możliwości{brrrrr}
      • Gość: Super_Star Re: basen w drzonkowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:49
        nid dodać nic ująć :D
        he he he
        serdesznie postrafiam!
        • Gość: gauche Re: basen w drzonkowie IP: *.ztpnet.pl 07.07.06, 09:51
          O pływaniu raczej nie ma mowy. Prawie wszystkie tory zarezerwowane dla
          ukraińskich pływaków, a reszta stłoczona na 2 torach. Kilka dni temu żaden tor
          do pływania nie był czynny tylko brodzik.
          • Gość: starywyga Drzonków "zdrój"???urynolecznictwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:59
            Ojej to tam dopiero było nasycenie uryną.
    • ania198 Re: basen w drzonkowie 07.07.06, 10:11
      No właśnie ... ile km. od Zielonej Góry jest Drzonków?.

Teraz, to już całkowicie nie wiem czy warto wybrać się tam z 10 miesięcznym
      dzieckiem?. Po tych opiniach, tyle chloru ...

Poleciła mi ten basen znajoma, która jeździ tam ze swoją 11 miesięczną Córeczką.
      Niby wszystko w porządku i Mała nie ma żadnego uczulenia, żadnej wysypki ...

Pytam, bo będę przez jakiś czas mieszkala w ZG i chciałabym jakoś zaplanować
      wolny czas.. :)
      • Gość: starywyga Re: basen w drzonkowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 10:16
        Od tablicy do tablicy będzie ze 2km.
        • Gość: Ania198 niezalogow Re: basen w drzonkowie IP: *.sulechow.net 07.07.06, 10:23
          Aj, to blisko - myślałam, że dalej .. :) Dzięki za info.
          • Gość: jojo Re: basen w drzonkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:27
            bo jest dalej, od tablicy do tablicy jest ok 4 km.
    • Gość: Pierozek Fan Re: basen w drzonkowie IP: 212.84.194.* 07.07.06, 13:08
      Moze jest to kolejny przyklad oszczednosci (gospodarnosci) pana dyr. Pierozka?
      Wymiana wody przeciez kosztuje. A moze uryna i chlor w basenie sa czescia
      programu kryoterapii dzieki ktoremy ten pan wygral konkurs na stanowisko
      dyrektora? Jak na razie jedyna reforma to zatrudnianie swoich kolesiow na
      kierowniczych stanowiskach (rozbudowa administracji), masowa wycinka drzew i
      wstawianie do stajni strusi zamiast koni. Szkoda tego bylo nie bylo fajnego
      osrodka...
      • Gość: lol Re: basen w drzonkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:52
        co wy gadacie od tablicy do tablicy jest dokladnie 7 km. wiem bo mieszkam w
        drzonkowie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka