lena_zienkiewicz 31.08.04, 08:33 Fitam wszystkich. Tęskniłam za wami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: Wróciłam 31.08.04, 08:37 cze Lena. to ja Lukrecja w nowym wcieleniu. witaj na pokładzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: lukrecja? 31.08.04, 08:39 witaj :-)))))) dlaczego masz nowe wcielenie? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: lukrecja? 31.08.04, 08:43 ano przeczytałam książkę, która zrobiła na mnie ogromne wrażenie i niezwykle mi się podobała i z niej właśnie zaczerpnęłam mój nick. to Hotel New Hampshire Johna Irvinga Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Wróciłam 31.08.04, 08:39 Czesc Lenka. Nie wrocilas czasem w stanie lekko odmienionym? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: odmienionym?? 31.08.04, 08:41 bosszzz, błagam, nie krakaj!Zaraz sobie w krocze zajrzę :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: odmienionym?? 31.08.04, 08:42 moze moglbym ci pomoc w tym zagladaniu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Mario, zapomniałam 31.08.04, 08:43 się przywitać.Cześć :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Wróciłam 31.08.04, 08:44 Witam osobę, o której wiele komplementów się naczytałam! Imponujące:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Wróciłam 31.08.04, 08:46 Komplementów????? No co Ty to największa niedobra baba na forum :))))) na nieszczęście jest moją największą przyjaciółką. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Wróciłam 31.08.04, 08:46 listek_a napisała: > Witam osobę, o której wiele komplementów się naczytałam! Imponujące:) Gdzie? p.s. witaj :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Wróciłam 31.08.04, 08:51 lena_zienkiewicz napisała: > p.s. witaj :-)) Jak to gdzie? W Gazecie Wyborczej!! A dokładniej na forum KOBIETA:)Wczoraj już sie cieszyli, że dzisiaj tu bedziesz. A ja tu od niedawna to nie wiedziałam o kogo chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Wróciłam 31.08.04, 09:52 miawalles napisała: > cześć, > miałaś taki długi urlop, lena? Cześć miawalles :-) ano długi.Zakład był zamknięty przez 3 tygodnie.Ja dodatkowo wybłagałam 1 tydzień.No i dzisiaj pierwszy dzień w pracy.Hujowy.Nie mogę się pozbierać, jest mi zimno i w ogóle czuję się fatalnie.Chcę wracać tam gdzie spędziłam ostatnie cztery tygodnie :-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Wróciłam 31.08.04, 09:58 Jejku, miesiąc urlopu!!! I jeszcze po pobycie w ciepłych krajach!!! Nie dziwię się, że jest Ci źle. Pociesz się, że ja w tym roku znowu bez urlopu. Dostaję już psychozy, zero motywacji do pracy, wszytstko mnie denerwuje. Wrrr:(( Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Wróciłam 31.08.04, 10:02 >Pociesz się, że ja w tym roku znowu bez urlopu. Jak można tak ludzi traktować?Boże, a ja narzekam na swoją pracę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Wróciłam 31.08.04, 10:08 nie, to właściwie trochę z mojej winy. szef jest teraz na urlopie, a ja akurat teraz nie mogę. za to za dwa tygodnie, kiedy szef wróci, pewnie mnie nie puści, bo nie bedzie miał mnie kto zastąpić:((( buuuu:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Wróciłam 31.08.04, 10:25 dowiedziałem sie mimohodem ze ponoc sie kochasz we mnie a ile w tym prawdy to sam nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Wróciłam 31.08.04, 10:28 boski.zawodowiec napisał: > dowiedziałem sie mimohodem ze ponoc sie kochasz we mnie a ile w tym prawdy to > sam nie wiem! 100 % prawdy. Tęskniłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Wróciłam 31.08.04, 10:29 no sie pokaz wresczcie:) a ty teskniłas? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Wróciłam 31.08.04, 10:33 prześlę ci zdjęcie na priv.Ale muszę poprosić monikę żeby mi zrobiła takowe. Tękniłam.A ty nie odpowiedziałeś na moje pytanie !Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Wróciłam 31.08.04, 10:35 a może wyślesz to z komunii Mai? ;P żartuję Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Wróciłam 31.08.04, 10:36 no dobra teskniłem:) ile razy mnie zdradziłas przez te kilka tygodni? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Wróciłam 31.08.04, 10:49 Niestety muszę cię zmartwić-prawie codziennie cię zdradzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Wróciłam 31.08.04, 10:52 codziennie?:( mam nadzieje ze tylko w pozycji "po bozemu"? chyba nie robiłas zadnych innych udziwnien? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Wróciłam 31.08.04, 11:06 boski.zawodowiec napisał: > codziennie?:( > > mam nadzieje ze tylko w pozycji "po bozemu"? chyba nie robiłas zadnych innych > udziwnien? Aaaaaaaaaa, to kolejny raz zmartwić cię muszę-udziwnienia były.Ale koniec z tym tematem, bo jeszcze się "napalę" a muszę pamiętać, że przede mną znowu kilka tygodni celibatu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Wróciłam 31.08.04, 11:08 napisz jakie udziwnienia prose:) ja bym ci napisał Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Wróciłam 31.08.04, 11:13 topsze, jusz topsze. A ty ile razy mnie zdradziłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Wróciłam 31.08.04, 11:15 3 z 2 kobietami. wiec co sie działo? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Wróciłam 31.08.04, 11:21 Znaczy łącznie trzy razy, czyli z jedną 2 razy+ z drugą raz, czy po trzy razy z każdą? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Wróciłam 31.08.04, 11:29 tak z jadna 2 z druga raz. no opisuj anal był? ps. widziałas moje zdjecie orginalne? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Wróciłam 31.08.04, 11:38 Wszystko było. Nie widziałam zdjęcia,przysłałeś mi na priva? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Wróciłam 31.08.04, 11:53 czyli nie wiesz jak wygladam:) wiec zdjecie było ktos tam je sciagnął ale widocznie ci nie pokazał wiec było mineło. a podwójna penetracja była? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Wróciłam 31.08.04, 11:57 przyślij mi na priva swoje zdjęcie, to napiszę ci jak było, w jakich pozycjach i gdzie.Inaczej nie odpowiem.To jak? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Wróciłam 31.08.04, 12:02 dobra ale do tego przyslesz mi swoje rozbierane zdjecie ok? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: Wróciłam 31.08.04, 12:18 no to zobacz na skrzynce tylko trzymaj wszelkie ołowki, długopisy, swieczki oraz wszystko co przypomina penisa z dala od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Wróciłam 31.08.04, 12:08 czyli, co - kategorycznie nie pokazywać... jak chcesz ale za "ktoś tam je sciągnął" to się wkurzyłam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: borsuczyca? 31.08.04, 15:34 oooo to nie wiedziałam z kim mam do czynienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: borsuczyca? 31.08.04, 15:37 undyna napisała: > zmieniona;)o ile mnie kojarzysz, to ja:) A teraz to tak:-)))))))) Buziaki :-) Urlop był? Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: borsuczyca? 31.08.04, 15:41 był, ale już do roboty, do roboty; buzi, buzi;)) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Wróciłam 31.08.04, 11:42 lena_zienkiewicz napisała: > Fitam wszystkich. > Tęskniłam za wami. ____________ ..pewnie do grona wyczekiwanych nie należę, ale odwzajemniam pofitanie..8) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Wróciłam 31.08.04, 12:04 > ..pewnie do grona wyczekiwanych nie należę, ale odwzajemniam > pofitanie..8) Należysz do tego grona.Miałeś urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Wróciłam 31.08.04, 12:11 lena_zienkiewicz napisała: > > ..pewnie do grona wyczekiwanych nie należę, ale odwzajemniam > > pofitanie..8) > > Należysz do tego grona.Miałeś urlop? ________ ..to miło..8) urlop w szczątkowej formie - proza życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Wróciłam IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 31.08.04, 12:03 bardzo sie ciesze i witam serdecznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: cześć katinka :-))))) 31.08.04, 12:07 ja tam za bardzo się nie cieszę z powrotu.Już zaczęłam odliczać dni do kolejnego urlopu-jeszcze "tylko" 334 :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Wróciłam IP: *.chello.pl 31.08.04, 13:21 Witam i jak bylo we Wloszech? Chyba mieszkasz w Katowicach i chyba Slazacy chca sie oderwac od Polski, no wlasnie wtedy, kiedy cala Europa sie jednoczy, hehehe.... Pozdrowienia, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Wróciłam 31.08.04, 13:31 Baaaaaaaaaardzo blisko Katowic mieszkam :-) Ale "moja ucieczka" nie jest absolutnie powodem bycia Ślązaczką.Aha, sory- przecież jestem z Zagłębia, nie ze Śląska!Kurde, zapomniałam sobie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Wróciłam IP: *.chello.pl 31.08.04, 22:45 Aha, dzieki za odpowiedz, a moze jednak jestes po prostu POLKA!!! No widzisz, to tak jak ja bym o sobie mówil jestem Mazowszaninem, bo urodzilem sie w Warszawie. Pewnie, ze sa róznice kulturowe, ale to szczególy, ba politycy z USA czy Unii Europejskiej traktuja nasz rejon jako Europa Srodkowo - Wschodnia, wliczajac w to Polske, Czechy, Slowacje i Wegry, chyba Litwe takze, hehehe... Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś