Gość: max21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:48 jaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żółty tulipanik Re: praca tylko dla dziewczyn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.08.04, 21:59 - zastępcza matka (taka co donosi ciążę i urodzi) - mamka (karmicielka piersią innymi słowy) To są chyba jedyne zajęcia jakie WYŁĄCZNIE kobieta może wykonywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: praca tylko dla dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 22:47 jeszcze: - przedszkolanka (nie wiem czy sa prawne zakazy dla mezczyzna ale nie znam ani jednego faceta na tym stanowisku) - siostra zakonna - tirówka jak cos mi jeszcze wpadnie do glowy to dopisze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
selsdon.mowbray Re: praca tylko dla dziewczyn 31.08.04, 22:52 > - przedszkolanka teraz w prawie każdym przedszkolu pracuje jakiś mężczyzna. > - tirówka są też męskie tirówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: praca tylko dla dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 23:02 selsdon.mowbray napisał: > > - przedszkolanka > teraz w prawie każdym przedszkolu pracuje jakiś mężczyzna. ale jako opiekun dla dzieci czy cieć/dozorca? bo to roznica jest... > > > - tirówka > są też męskie tirówki chyba zaczne sie rozgladac... oczywiscie z ciekawosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
selsdon.mowbray Re: praca tylko dla dziewczyn 31.08.04, 23:10 > ale jako opiekun dla dzieci czy cieć/dozorca? Opiekun! (taki duży harcerz zazwyczaj) > chyba zaczne sie rozgladac... oczywiscie z ciekawosci ;) Niektóre ładniejsze od damskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: praca tylko dla dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 23:13 > Niektóre ładniejsze od damskich. Widziałam wiele lafirynd stojacych przy trasie - nawet koza jest od nich ladniejsza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: praca tylko dla dziewczyn IP: 195.24.119.* 01.09.04, 11:21 > > - tirówka > są też męskie tirówki Ale im nie da sie nic wlozyc do pochwy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: praca tylko dla dziewczyn 01.09.04, 16:24 Gość portalu: f napisał(a): > > > - tirówka > > są też męskie tirówki > > Ale im nie da sie nic wlozyc do pochwy. To sobie utnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max21? Re: praca tylko dla dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 22:48 znaczy sie tylko takie w których narządy płciowe grają najważniejszą rolę? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: praca tylko dla dziewczyn 31.08.04, 23:16 Gość portalu: max21? napisał(a): > znaczy sie tylko takie w których narządy płciowe grają najważniejszą rolę? To w przedszkolu narządy grają najważniejszą rolę? O rany... A męskie zakony to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max21 Re: praca tylko dla dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 23:23 w przedszkolu sie nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: praca tylko dla dziewczyn 31.08.04, 23:26 Gość portalu: max21 napisał(a): > w przedszkolu sie nie liczy jasne,nie liczy się wszystko,co nie pasuje ci do teorii nie myśl narządem płciowym:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max21 Re: praca tylko dla dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 23:27 a ty myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: praca tylko dla dziewczyn 02.09.04, 16:25 Gość portalu: max21 napisał(a): > a ty myślisz? cóż,nie twojej babci interes. na podstawie twojego cennego wątku i postów mogę sobie wyobrazić twoją mentalność - o ile wiesz,co to jest mentalność. Chyba że wiesz tylko,co to jest pochwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: praca tylko dla dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 23:19 o jeszcze mi przyszla do glowy bibliotekarka - nie trafilam nigdy na mezczyzne w tym zawodzie.. swoja droga to co tam siedzi i porasta kurzem z ksiazek kobieta tez trudno nazwac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FasOlka Re: praca tylko dla dziewczyn IP: *.dyn.optonline.net 01.09.04, 03:59 Eeee, w bibliotece na ul. Koszykowej pracowal kiedys facet. Wlasciwie to na Koszykowej sa dwie biblioteki, ale mam na mysli te mala. W duzej pracuje zdecydowanie wiecej mezczyzn. Cheers Odpowiedz Link Zgłoś