Dodaj do ulubionych

podwójne randki

28.09.14, 08:57
Wczoraj, kiedy po nieocenionym wsparciu forum udało mi się podnieść moje zwłoki i wypełznąć na piwo z koleżanką, pod wpływem chwili i krążącego w żyłach etanolu zgodziłam się na podwójną randkę. Koleżanki dawno nie widziałam, fajnie nam się po latach gadało, więc w sumie naturalnie wyszła z jej strony propozycja, coby spotkać się we czwórkę i nawzajem poznać. Och, oczywiście, świetny pomysł, kochana!

A teraz wytrzeźwiałam i przyszła refleksja, czy przypadkiem takie dabldejty nie są trochę żenujące - dla faceta ofkorz. Mój chop zareagował "no okej, jak chcesz, to możemy pójść", z tego co wiem, jej podobnie :PPP

Co prawda ja kiedyś też byłam w takiej sytuacji, kiedy mój Książę przedstawiał mnie swojemu kumplowi i on też był wtedy ze swoją dziewczyną. Wtedy jakoś nie wydawalo mi się to niewłaściwe. A tera trochę czuję, jak bym robiła z mojego chopa pantoflarza i takiego kota, co to się z nim chodzi na różne wystawy - pacz, podziwiaj mojego misia, a ja w nagrodę powiem Ci, że Twój też jest całkiem spoko.

Coś w tym jest? Czy przesadzam?
Obserwuj wątek
    • andrzejek96 Re: podwójne randki 28.09.14, 09:19
      no ale co se.ksic się tam będziecie czy jak ,że to randka czy jak ?
    • lew_ Re: podwójne randki 28.09.14, 09:25
      Jak na zapita piwem,szybko sie podnioslas,
      • obcy.kana Re: podwójne randki 28.09.14, 09:31
        etam, tylko litr wypilam ;]
    • lew_ Re: podwójne randki 28.09.14, 09:40
      A nie poszlabys ze mna na randke ?:)
    • znana.jako.ggigus ee to nie randka 28.09.14, 10:08
      takie spotkanie stateczne we czwórkę, panie i panowie dla rozrywki. No chyba że się wymienicie parterami:). Kolejna wersja to gotowanie. Ty i partner i para jako goście. Panie gotują, panowie o technice. Albo pan domu gotuje się i puszy, smaży wołowinę za 100 euro, polewa wino ze specjalnej winnicy i takie tam.
      • lew_ Re: ee to nie randka 28.09.14, 10:20
        Gigus nie wymyslaj cudow,a tak nebenbei: Czemu nie piszesz juz na forum polonia?:P
        • znana.jako.ggigus kocie, randka to 28.09.14, 21:07
          spotkanie zaintererswoanych sibą osób. Chyba że celem jest wymiana partnerka/rki.
          Czytam, ale ostatnio nie ma fajnych wątków. Zamierzam skończyć z forum:)
    • sl-14 Re: podwójne randki 28.09.14, 10:16
      Nie kumam - spotkaliście się we czwórkę, ty i twój facet + koleżanka i jej facet. co w tym żenującego? A podwójna randka to racze spotkanie zapoznawcze, że się tak wyrażę, dwóch par, a nie po prostu spotkanie we czwórkę.
    • light_in_august Re: podwójne randki 29.09.14, 13:53
      Noooo... straszne, naprawdę, że poszliście się spotkać w czwórkę.
      Przepraszam, ale problem tak wydumany, że aż śmiać mi się chce :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka