nijakasobie 04.01.15, 13:54 Czy był ktoś z was na nartach solo zagranicą ? I może się podzielić swoimi wrażeniami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1taknachwile Re: Singiel na nartach 06.01.15, 22:59 Tez planuje taki wyjazd i chętnie dowiedziałbym się coś więcej na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Singiel na nartach 06.01.15, 23:25 No nie bardzo wiem jak teraz we włoskich alpach, ale w Zielencu warunki ś.ś (śniegowe -świetne i takie na dwie deski i na singla) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Singiel na nartach 07.01.15, 10:01 Ja nie, ale znam panią, która po dwa razy w roku jeździ na narty sama (z jakimiś wycieczkami). Mówi, że super. 50 lat ma chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
3longina Re: Singiel na nartach 07.01.15, 10:04 A co ma do tego wiek tej pani??? Odpowiedz Link Zgłoś
3longina Re: Singiel na nartach 07.01.15, 11:31 ...ze w kazdym wieku da sie jezdzic na nartach? czy samemu na urlop? Dziwi mnie jeszcze, a mamy przeciez XXI wiek, ze 50-letnia kobieta uprawiajaca sport jest nadal postrzegana jako COS nienormalnego i sprzecznego z natura. No a jeszcze do tego samotnie wyjezdzajaca na urlop- no SZOK po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja_jadrowa Re: Singiel na nartach 07.01.15, 13:11 Samej na urlop, "aż" za granicę (z przekąsem, prawda, bo widzę, że tłumaczyć trzeba). E, wyolbrzymiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Singiel na nartach 07.01.15, 14:59 samej na urlop ? a dlaczego nie sama na urlop? skąd się wzięło to dziwne samej. samej mi się nie chce. Jaki to przypadek ? komu czemu - celownik chyba, no i w porządku , ale to do jechania na ulop nie pasuje. kto co jedzie na urlop, więc sama. razi mnie , nagminne i nieuzasadnione użycie formy celownika zaimka sama. Gdzie się da i kiedy się da, a nie tam gdzie rzeczywiście pasuje. Przepraszam za te dygresje pewnie wyolbrzymiam, ale mnoży się to i skwierczeć zaczyna jak te zrąbane : <tak ?> przy każdym zdaniu. <tak na prawdę> w każdym wyjaśnieniu i <z automatu> zamiast po prostu automatycznie. Rozumiem, że z automatu brzmi paradniej, ale co z tego, jak często fakty nie potwierdzają tego całego automatu. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja_jadrowa Re: Singiel na nartach 07.01.15, 15:28 > skąd się wzięło to dziwne samej. Z kontynuacji rozmowy, tj. odpowiedzi na pytanie 3longiny: Ona: ...ze w kazdym wieku da sie jezdzic na nartach? czy samemu na urlop? Ja: Samej na urlop (...) W domyśle: "Że da się samej jechać na urlop". Odpowiedz Link Zgłoś
nijakasobie Re: Singiel na nartach 07.01.15, 20:57 A kiedy i gdzie się wybierasz i skąd jesteś ? Może się gdzieś spotkamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Singiel na nartach 07.01.15, 21:04 Ja bylem, ja, ja, ja! Bylo swietnie! Duzo, duzo, duzoooooooooo sniegu, umiarkowanie mrozu, kolejek nie bylo do gondol i wyciagow a jak byly to na max 3-5 minut stania, nocleg w miare tani, zarcie przednie i tez wcale nie drogie a do tego piwo z lokalnych browarow ze podniebienie lizac. Pomoglem? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Singiel na nartach 03.02.15, 23:56 Ja bym się sama trochę bała, że się połamię i że nikt się o mnie wtedy nie zatroszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ola33_only Re: Singiel na nartach 03.02.15, 22:31 Ja byłam sama na nartach we Włoszech, było super, poznałam kilka osób na stoku (nie byłam z wycieczką, ale zupełnie solo)... Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Singiel na nartach 05.02.15, 10:12 Pewnie tak samo jak we dwoje tylko, że pakujesz tylko siebie i swoje rzeczy, przytowujesz tylko sobie jedzenie i idziesz na stok kiedy się sama zbierzesz nie czekając na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
mitnowy Re: Singiel na nartach 06.03.15, 18:19 a moze ktos własnie sie wybiera na narty , bo tez bym sie dołaczył, i wcale nie trzeba sie tu specjalnie opiekowac ale czasem usiasc i piwka sie razem napic po stoku Odpowiedz Link Zgłoś
lall.a Re: Singiel na nartach 10.01.16, 22:38 Ja się wybieram w ten weekend na narty wiec gdyby ktoś miał ochotę to możemy sie spotkać na stoku Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy nie, ale czesto bywalem sam nad Morzem. 11.01.16, 07:38 - bylo swietnie. a co Cie boli ? www.youtube.com/watch?v=eZN_TqQ0KGo Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Singiel na nartach 11.01.16, 10:31 Ja bardzo sobie chwalę wyjazdy z Allegrą (narty rodzinne). Zabieram dwójkę wnuków. Oni mają całodziennego instruktora a swobodę trochę się zmordować i dopocząć w towarzystwie młodych mam. Wieczorami zwykle jakież grzane wino ognisko albo tańce. Odpowiedz Link Zgłoś