facet_on_line 26.03.15, 17:49 dlaczego niektóre kobiety tworzą w relacjach z facetami dystans ? z czego to wynika ze dana kobieta jest b.zdystansowana ? uprzedzając nie lubienie nie wchodzi w grę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Dystans 26.03.15, 18:19 Mają złe doświadczenia z relacji w których zachowywały się ciepło? Nie mają potrzeby spoufalania się z każdym? Mają taki styl bycia? Odpowiedz Link Zgłoś
sandriks Re: Dystans 26.03.15, 18:28 Nie chcą się zaangażowac dopóki nie będa pewne, że warto ;) często to się bierze ze złych wspomnień ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Laska Boska... 26.03.15, 18:36 Laska Boska... daj mi taka - to ja ją. zagospodaruje... Nie znosze Panienek pchajacych mi sie do lozka, czy tez do portfela - bez wyraznego zaproszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mendigo Re: Dystans 26.03.15, 19:25 Niektórzy ludzie są zdystansowani. W ogóle i zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Dystans 26.03.15, 19:38 Dla niektórych utrzymywanie dystansu jest normą stosunków międzyludzkich. Jak zatem bycie niezdystansowanym miałoby wyglądać i z czego to wynika, ze dana kobieta nie jest zdystansowana i spoufala się? Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Dystans 26.03.15, 20:07 Może zdystansowana, może ostrożna, może nieufna. W miarę rozwijania się znajomości/bliższego poznania, często ten dystans traci na sile. Oczywiście jeśli znajomość spełnia oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
molly_wither Re: Dystans 26.03.15, 20:09 Te zajete i zakochane daja w ten sposob sygnal,ze nie sa zainteresowane, te zajete i niezakochane dystansuja sie tylko od tych mezczyzn, ktorzy nie podobaja sie im, te wolne natomiast ... z roznych powodow:) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Dystans 26.03.15, 20:35 Z tego, że trafiasz do friendzony. Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Dystans 27.03.15, 00:26 facet_on_line napisał: > dlaczego niektóre kobiety tworzą w relacjach z facetami dystans ? bo nie można być twórcą i tworzywem jednocześnie Odpowiedz Link Zgłoś
facettt mozna, mozna... 27.03.15, 16:00 mariuszg2 napisał: > bo nie można być twórcą i tworzywem jednocześnie mozna, mozna... a do tego potrzebne jest tylko lusterko... www.hopaj.pl/18394 Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Dystans 27.03.15, 15:56 facet_on_line napisał: > dlaczego niektóre kobiety tworzą w relacjach z facetami dystans ? > z czego to wynika ze dana kobieta jest b.zdystansowana ? > uprzedzając nie lubienie nie wchodzi w grę Bo nie jest zainteresowana? Bo jest zamezna? Bo jest w zwiazku? Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Dystans 30.03.15, 12:56 Ostroznosc; Nieufnosc; Uznanie wlasnie takiej odleglosci za komfortowa z dana osoba (nie kazda osoba, ktora lubie, musi byc na maksymalnie bliskim dystansie); Cel zniechecnia osoby do skracania dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś
razydwa Re: Dystans 30.03.15, 13:06 Wiecej danych proszę. Nie chciała intymnej relacji na pierwszej randce, czy nie odbiera telefonu od ciebie po pierwszym sygnale? Odpowiedz Link Zgłoś
babciajadzienka Re: Dystans 30.03.15, 13:17 czesc. Czy ja sie kiedys dowiem kim jestes Madry Czlowieku? Dlaczego zainteresowales sie mna? Hmm. A poki co chlodny poranek. Fakt, ze to marzec jeszcze czyli norma pogodowa. Wczoraj bylo kosciscie zimno. Wial wiatr i lekki deszcz. Zaczal sie Wielki Tydzien. Kazdy rano maszeruje do swoich zajec. Jedni zadowoleni inni zdolowani. Czy ja taka bylam kiedy bylam mlodziutka? Zanim wyszlam za maz? Pewnie tak. Teraz nawet kiedy pokloce sie z mezem wiem, ze on wroci, ze bedzie. Wczoraj chcialam napisac ale jakos nie bylo czasu. Niedziela to taki dzien gdzie dzieje sie bo wszyscy w domu. Jaka to radosc, jak milo kiedy obok siada Maz. Moj facet. Znam go jak zly szelag. Wiem jak pachnie. Wiem, ze jest moim przyjacielem. Nawet kiedy odezwie sie ostro to darzy mnie sympatia. Pomoze kiedy trzeba. Dzieciaka obszura ale kiedy trzeba pomoze mu pierwszy ode mnie. A dlaczego pisze tu z obcym czlowiekiem? Szczerze mowiac nie wiem nie potrafie tego zdefiniowac. Dlaczego obcy czlowiek zaskarbil taka moja sympatie? Czemu to sluzy? Znjaomosc z drugim czlowiekiem to kontakt. To jakies takie ludzkie? Czlowiek, ktory tyle razy mnie krytykowal, czepial sie. Bylam czasem wsciekla. Czego ten czlowiek moze chciec ode mnie? Pani z rodzina, masa klopotow. Pani tak bardzo kochajacej ludzi, ceniacej prosty odwieczny rytm zycia, Madrosc Przedwieczna? Madry Czlowieku nic juz nie wiem. Poki sie spotykamy na tym forum niech Ci sie dobrze dzieje. Badz zdrow, badz madrym czlowiekiem. Spojrz na siebie z miloscia, szacunkiem. Nie sami to zaplanowalismy. Spojrz na innych z miloscia. Dobrego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus co dla Ciebie jest dystansem, 30.03.15, 13:17 dla kogoś innego jest prawie że rzucaniem się na szyję. Poradniki kobiece są nb. pełne porad, że po pierwszej randce należy odczekać, aż on odzwoni. Można oczywiście też, ja uważam, że lepsza, bardziej końska (w sensie mieszasz mu w głowie i zaprzątasz myśli) jest rzeczowa reakcja, jak po spotkaniu z kolegą. Odpowiedz Link Zgłoś
mysliciel662 Re: Dystans 31.03.15, 18:23 To te, które zawiodły się na kimś wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś