Dodaj do ulubionych

Kiedy odzyskam żonę?

03.04.15, 22:03
Od dłuższego czasu nie mam żony, bo na zmianę sprząta/gotuje i wykonuje milion innych niesamowicie ważnych czynności "bo święta". Nie przyjmuje do siebie informacji, że to nie jest ważne, że wolę mieć ją obecną normalnie, a nie wypucowane szafki i uginający się stół.
Drogie Panie, czy ta choroba jest uleczalna? ;-)
Obserwuj wątek
    • ptolemeusz28 Re: Kiedy odzyskam żonę? 03.04.15, 22:07
      pomóż jej sprzątać, to szybciej będzie skończone, leniu!
    • taki-sobie-nick Odpowiedź zawarta jest w pytaniu 03.04.15, 22:13

Przeczytaj własne pytanie i pogłówkuj.
    • samuela_vimes Re: Kiedy odzyskam żonę? 03.04.15, 22:46
      rusz tyłek i do roboty razem z nią.
    • inka_blondynka1 Re: Kiedy odzyskam żonę? 03.04.15, 23:49
      choroba? ....przejmij od niej część obowiazków......albo poczekaj ...święta już niedługo i trwaja tylko 2 dni......potem odzyskasz żonę. :)
    • facettt sprobuj. 03.04.15, 23:52
      radar272 napisał:
      > Drogie Panie, czy ta choroba jest uleczalna? ;-)

nie.
      ale za rok namow ja na wyjazd na Kanary.
    • wiarusik Re: Kiedy odzyskam żonę? 04.04.15, 00:24
      a niech pracuje twoje kochanie, skoro lubi. ty zamiast jej zawracać głowę pójdź do kochanki, po to one są.
      • samuela_vimes Re: Kiedy odzyskam żonę? 04.04.15, 01:21
        te dmuchane też?
    • paco_lopez Re: Kiedy odzyskam żonę? 04.04.15, 08:17
      No i radar dostał odpowiedzi od nieuleczalnie chorych. Twoja żona musi iść na kurs do mojej Kryśki. To jest mistrzyni w zlewie tych wszystkich wyższych konieczności świątecznych. U mnie jest sobota niewielka, mniej roboty niž normalnie. Luzik.
    • sid-15 Re: Kiedy odzyskam żonę? 04.04.15, 11:04
      Drogi Panie, proponuję tak jak jeden z przedmówców Kanary przy najbliższej tego typu okazji lub ruszenie tylnej części ciała i uczestniczenie w obowiązkach domowych.
    • six_a Re: Kiedy odzyskam żonę? 04.04.15, 11:21
      oczywiście nie tkniesz w święta tych wszystkich przygotowanych wbrew tobie rzeczy, a na znak protestu obleczesz się w brudną pościel.
    • czoklitka Re: Kiedy odzyskam żonę? 04.04.15, 11:39
      To, ze Ty wolisz ją mieć dla siebie, to jest troszkę jeszcze za mało. A to, co woli twoja małżonka, nie liczy się? Byś jej pomógł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka