Dodaj do ulubionych

Potencjał

25.04.15, 20:42
Znacie kobiety które wyciągają max ze swoich warunków fizycznych, ze swojego wykładowego potencjału zadbaniem?Wiekszosci sie raczej nie chce, ńie ma na to czasu bo faktycznie tnąca to poświęceń ale jesli juz sie człowiek przyłoży, zadba o siebie na 100% efekty bywają niebywałe. Mam taka jedna dziewczynę w otoczeniu, wyciąga ze swoich przeciętnych warunków 100 % i zawsze gdy ja widze opada mi szczeka, bardzo dobrze zrobiona od a do z.
komu by sie tak chciało ....
Obserwuj wątek
    • eat.clitoristwood Może koleżanka 25.04.15, 20:45
      się dopinguje chemicznie i kiedyś pęknie.
    • facettt Tapeta - odrzuca. 25.04.15, 21:04
      sa jeszcze zwolennicy formy: - NATURE PURE.
    • coffei.na Re: Potencjał 25.04.15, 21:42
      Kochana..jedni mają dobre geny,inni mnóstwo czasu dla siebie!Kolejni mają świetną figurę a pozostali piękną twarz,ktorej starczy zaledwie muśnięcie podkładu..
      Jednymi słowy:
      Życie...
    • samuela_vimes Re: Potencjał 25.04.15, 23:33
      staram się. Naturalnie jestem przeciętna, bo rysy nieklasyczne, cera naczynkowa, rzęsy nie takie jak trzeba. Sylwetkę mam dobrą tylko dlatego, bo całe dorosłe życie jestem na diecie i ćwiczeniach.
      Oszukuję sobie i po wszystkich zabiegach jakie stosuję jestem prawie piękna :-D
      Tylko nie mylcie tego z pomarańczową opalenizną, szponami w cekiny i dużą ilością botoksu, bo takie coś jest już feee.
    • simply_z Re: Potencjał 26.04.15, 00:18
      Dzis widzialam dziewczyne, ( fakt, że zrobiona tzn perfekcyjna cera, wlosy) ale wyglada niesamowicie pięknie. Trochę jak wyphotoshopowana, mniej wiecej tak:

encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSkU7iuNWDw_4SJy3RpUiQyMhDOjNa0cI_axpZLfHbKOoBIzEXW
      nie kazdego da sie tak zrobic, zycie.
    • alpepe Re: Potencjał 26.04.15, 19:09
      Moja matka miała koleżankę chyba ze studiów, która codziennie potrzebowała na makijaż godzinę. Atrakcyjna. Moja matka zrozumiała, po co ta godzina, jak tę koleżankę kiedyś odwiedziła w domu, czy nocowała u niej, nie pamiętam już. Zobaczyła koleżankę bez makijażu.
      Czyli takich kobiet pewnie jest więcej, mój brat był kiedyś z taką dziewczyną. Nie wydawała mi się aż tak brzydka, dopóki nie zobaczyłam jej bez makijażu, ale to było w warunkach domowych, jak mieszkali razem. Na drów bez makijażu nie wyszła.
      • alpepe Re: Potencjał 26.04.15, 19:09
        dwór.
        Tak tak, żadne pole.
        • eat.clitoristwood Re: Potencjał 26.04.15, 21:07
          alpepe napisała:
          > dwór.
          > Tak tak, żadne pole.

Luvya
      • facettt smiech ogarnia 26.04.15, 19:34
        alpepe napisała:
        Zobaczyła koleżankę bez makijażu.

smiech ogarnia, gdy vidze, ze na tapeciarstwo nabieraja sie nawet kobiety...
        - bo rozumiem, ze mezczyzni - wielu z nich patrzy na calosciowy obraz,
        a nie na detale - ale kobiety ?

w zyciu nie zdarzylo mi sie zabrac za tapeciare, a brzydka cere widze jak przez mikroskop mimo kilograma tapety - a nawet wbrew niej.
        • alpepe Re: smiech ogarnia 26.04.15, 20:12
          Widocznie nie widziałeś perfekcyjnie umalowanej osoby. Ja się praktycznie nie maluję, choć może w moim wieku powinnam, ale makijaż może być sztuką. Była dziewczyna mojego brata miała urodę namalowaną, tak, ja się na makijaż nabrałam.
        • m.a.l.a_syrenka Re: smiech ogarnia 26.04.15, 20:52
          Wszystko na cenzurowanym? Cała piękna chemia? A farba na włosach? Gdzieś pisałeś że obcasy też niedobrze. No to jak się wyżyć, kiedy fantazja ułańska nosi?;-)
          • facettt jusz donosze: 26.04.15, 21:06
            m.a.l.a_syrenka napisała:
            No to jak się wyżyć, kiedy fantazja ułańska nosi?;-)

jusz donosze:
            - w loziu, Aniele.
            - a potem dyskusja o starozytnej filozofii greckiej.
            - przy vinie i tancu do rana.

• m.a.l.a_syrenka Re: jusz donosze: 26.04.15, 21:16
              Ale my tu mówimy o tym, kiedy łapki świerzbią, żeby coś domalować, pomalować, przerobić itp.

Klimaty jakie lubisz, takie masz. Miłych tańców.:-)
              • facettt Re: jusz donosze: 26.04.15, 23:37
                m.a.l.a_syrenka napisała:
                > Ale my tu mówimy o tym, kiedy łapki świerzbią, żeby coś domalować,
                pomalować, przerobić itp.
                >
                - lapki sluza do pieszczenia, a nie do przerabiania.

> Klimaty jakie lubisz, takie masz. Miłych tańców.:-)

- ja tak.
                wino, kobiety i spiew.

u Ciebie z tym gorzej ?
                • m.a.l.a_syrenka Re: jusz donosze: 27.04.15, 12:54
                  Rozmaicie. Raz na wozie raz pod wozem ;-)
                  Wrażeń upalnych mi nie brakuje, czasem mam ich po czubek z kokardą..
                  Co do malowania, czasem mam głód metali ciężkich i na pewno się pobrudzę na kolorowo zaraz po umyciu:-)
    • dziala_nawalony Re: Potencjał 26.04.15, 21:07
      ..znacie, ona stosuje taki zestaw..zimna woda przy myciu twarzy, potem wciera troche kremu nivea /nie ten polski/ma sucha cere i tyle..acha przed wyjsciem tylko maluje lekko oczy, i to caly jej makijaz..efekt? wszyscy daja jej o dziesiec lat mniej..hi..hi..se-la-vi..8) a figura? ..coz ma taka przemiane materii,zemoze praktycznie jesc to co lubi, a lubi, lubi hi..hi..kiedys jak szla z nasza corka, byla brana za jej siostre, i to nie ta..starsza!
      • aqua48 Talent? 27.04.15, 15:45
        Miałam taką koleżankę, patrzyłam z podziwem jak dzięki makijażowi i fryzurze przeobraża się z nieciekawej i niespecjalnie ładnej kobiety ze strąkami mysich włosów w piękną i interesującą dziewczynę z doskonale ułożoną fryzurą, taką za którą można się oglądać na ulicy. Świetnie potrafiła podkreślić atuty i skutecznie zamaskować niedoskonałości urody typu: ziemista cera, za duże czoło, małe oczka i nieco niekształtny nos.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka