Dodaj do ulubionych

Teraz dopiero jest być fajnie facetem

17.06.15, 20:06
Nie trzeba polowac (chyba,ze dla wlasnej satysfakcji), nie trzeba w pojedynke zarabiac na rodzine, bo partnerka zazwyczaj pracuje, nie trrzeba starac sie zarabiac wiecej, jesli partnerka przynosi wystarczajaco duzo kasy, nie trzeba sie codziennie golic (zarost kilkudniowy jest ciagle cool). Pewnie w ogole nie trzeba sie zbytnio wysilac, bo wszystko jest dostepne i nie trzeba glowkowac, jak zrobic to samemu. A tyle sie mowi o kryzysie meskosci. Rozumiecie cos z tego?
Obserwuj wątek
    • dziala_nawalony Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 17.06.15, 20:19
      Molly, no niby tak, gorzej jesli ten cool zarost nie lezy na modelowym pysku, albo partnerka jest leniwa, albo wezmie i cie wydyma z kasy i pusci potem swobodnym lotem w dol..se-la-vi..8)
    • 7dosia Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 17.06.15, 20:19
      W ogóle nie trzeba mieć partnerki, można być gejem i wyjść za mąż :)
      • stokrotka_a Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:27
        W Polsce nie można. Mało tego, w Polsce osoba homoseksualna nie możne nawet uzyskać zaświadczenia o stanie cywilnym, jeśli chce zawrzeć poza Polską formalny związek z osobą tej samej płci.
        • obrotowy ciekawe... 18.06.15, 16:01
          ja tam dostalem takie zaswiadczenie i nikt mnie nie pytal z kim chce wziac slub...
          - ale to dawno bylo...
    • ann.27wola Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 17.06.15, 20:38
      Faceci mają swoje jazdy. ..
      • altz Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 17.06.15, 20:41
        ann.27wola napisał(a):
        > Faceci mają swoje jazdy. ..

A kobiety niby nie? :-D
        Twój wpis został nominowany do nagrody wesołego kartofla! ;-)
    • mariuszg2 Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 17.06.15, 21:31
      molly_wither napisał(a):

> Rozumiecie cos z tego?

no do kogo mowa!? dziewczyno, kobieta..molly... jak forumki mogą cokolwiek rozumieć w tej materii? na zastanów się proszę...a Panowie to co innego... to jest intelekt, klasa i styl, wdzięk...nigdy nie będziesz facetem molly... ale są obszary gdzie masz szansę na samorealizację....haft riszelieu np...
      • joanna9969 Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 17.06.15, 22:20
        Same sobie tak ich wychowalysmy chcemy rownouprawnienia to go mamy ..... a facetom z tym bardzo wygodnie to nie protestuja ...
        U arabow zone o utrzymanie glowa nie bolI ale do powiedzenia ma niewiele takze zalezy co sie lubi .
        Zawsze mozna wyemigrowac np do Arabii Saudyjskiej.
      • molly_wither Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 18:41
        " Chafty" kiedys to byla moja zmora, nie mialam watroby do picia, teraz nie mam glowy, nie tylko to picia zreszta. W przeciwienstwie do Ciebie ja sznuje forumowe kobiety, dlatego tu pisze:)
    • tulsa00 Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 17.06.15, 21:42
      I czym bardziej olewa i czym wiekszy prostak tym bardziej go chca
    • coffei.na Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 04:37
      Nie mam akurat takich przykładów z najbliższego otoczenia,chłop prawdziwy to nie może sie łopaty boć,a richtig baba mo mu do jodła nie zaglondać,ino je bez gotki z antryja przysmyczyć.
    • anus-hka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 09:13
      Kryzys ten pewnie polega na tym, ze nie moze znaleźć takiej właśnie partnerki...zaradnej i go utrzymującej
      • koszmarna.baba Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 09:31
        Molly z jakiej choinki się urwałaś?
        Dopiero teraz faceci mają przerąbane. Mało który jest w stanie dostosować się do nowych reguł. Dawniej zawsze byli panami , nawet jak musieli służyć innym i klepali biedę to i tak rządzili w domu. Żona i dzieci nie miały nic do gadania. Jak mu się coś nie podobało to po prostu przywalił i było po sprawie (przynajmniej dla niego). Władzę miał z samego faktu, że był facetem. A teraz? Kobiety często okazują się mądrzejsze i zaradniejsze, mają swoje zdanie, swoje wymagania z którymi teraz oni muszą się liczyć. Jak zaczną przeginać to kobieta weźmie rozwód i znajdzie sobie lepszego a nawet jeśli nie to dostanie alimenty + pójdzie do pracy i facet może jej nakichać. I jeszcze obsmaruje wśród znajomych, że mięczak. I Ty naprawdę uważasz że to dla nich jest lepsze? No, no...
        • dziala_nawalony Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:28
          koszmarna.baba napisała:

> Molly z jakiej choinki się urwałaś?
          > Dopiero teraz faceci mają przerąbane. Mało który jest w stanie dostosować się d
          > o nowych reguł. Dawniej zawsze byli panami , nawet jak musieli służyć innym i k
          > lepali biedę to i tak rządzili w domu. Żona i dzieci nie miały nic do gadania.
          > Jak mu się coś nie podobało to po prostu przywalił i było po sprawie (przynajmn
          > iej dla niego). Władzę miał z samego faktu, że był facetem. A teraz? /...../I jeszcze obsmaruje wśród znajomych, że m
          > ięczak. I Ty naprawdę uważasz że to dla nich jest lepsze? No, no...

Witaj, Babko dostrzeglas cala zlozonosc sprawy! ..nie ma letko, a nawet jak mu nie odda kiedy jej przywali, to na bank ma stuletni sadowy zakaz zblizania sie, na nie mniej niz piecset metrow, sa chwile kiedy caly ten maczyzm funta klakow nie jest wart...se-la-vi..8)
        • molly_wither Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 18:43
          No uwazam. Bo gdybym byla mezczyzna to bym docenila czasy, a jakich zyje. Uwazam, ze teraz to kobiety maja wlasnie przerąbane.
          • dziala_nawalony Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 18:56
            molly_wither napisał(a):

> No uwazam. Bo gdybym byla mezczyzna to bym docenila czasy, a jakich zyje. Uwaza
            > m, ze teraz to kobiety maja wlasnie przerąbane.

.nie rozdzielajac na plec, mysle ze przerabane maja ludzie wrazliwi i uczciwi, wiekszosc odbiera takich jako naiwnych idiotow i tak tez ich traktuje.
            • molly_wither Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 19:01
              Oczywiscie, a jesli tym wrazliwcem jest facet to podwojnie,ale paradoksalnie teraz sa dobre czasy dla wrazliwych mezczyzn, kiedys bylo to wysmiewane, a teraz nawet lepiej,kiedy facet jest wrazliwy. Co do uczciwosci - mysle, ze to jest ponadczasowe. Wierze,ze czlowiek uczciwy zostanie wczesniej czy pozniej doceniony. W taki lub inny sposob. Zreszta, uczciwosc wobec innych to rowniez uczciwosc wobec siebie.
              dziala_nawalony napisał:

> nie rozdzielajac na plec, mysle ze przerabane maja ludzie wrazliwi i uczciwi,
              > wiekszosc odbiera takich jako naiwnych idiotow i tak tez ich traktuje.
    • anus-hka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 09:29
      ...to jest dopiero kryzys....

https://boska.mykmyk.pl/img/660/0/mateusz-maga-17109751.jpg
      • anus-hka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 09:29
        Model Mateusz Maga...
      • six_a Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 09:38
        jesu jaka fleja, rąk zapomniał wydepilować.
        • mariuszg2 Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:16
          włosy mógłby umyć i modelować...
          dzień dobry, czwartek to dziś jest jakbyś miałą jakieś plany .... bo ja mam dwa cv po chińsku do tłumaczenia... znasz chiński? szukam dobrego tłumacza na polski...
          • six_a Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:46
            ja to nawet polskiego nie znam.
            ale kalka pisze po chińsku.
            przeważnie.
            • mariuszg2 Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 11:10
              nie - ona pisze w dialekcie będącego mieszanką sljedzikującego zabużanszczyka, ślonskiej godki oraz London suburban black slang.

podoba misie Twój akcent...typowy hoch mandarynian...a zależy mi, żeby wybrać najlepszego kandydata- to dużo i fajny projekt jest...obiecujący... to jak? ... wchodzisz w to...? chodzi o czysty biznes...jestem skłonny odrzucić animozje i antypatie... masz potencjał z tą kiteczką - kitajce uwielbiają kiteczki i wschodnie sztuki walki... pisz na mariuszg2@gazeta.pl ;0)
        • molly_wither Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 18:44
          No i widzisz, nawet pod tym wzgledem maja lepiej. A ja? Na rekach kłaki, na nogach kłaki, wstyd wyjsc latem na ulice, wiec od lat co dwa tygodnie depilacja.
      • stokrotka_a Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:02
        Zaprzeczeniem tego kryzysu jest osiłek z ONR broniący "honoru" swojego zespołu piłkarskiego za pomocą kija bejsbolowego i noża.
        • anus-hka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:11
          to jest właśnie kryzys...wszyscy go maja bo tak właściwie to nikt nie wie jaki ten mężczyzna powinien byc by zadowolił wszystkich...wszystkie?
          • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:17
            > to jest właśnie kryzys...wszyscy go maja bo tak właściwie to nikt nie wie jaki
            > ten mężczyzna powinien byc by zadowolił wszystkich...wszystkie?

a bo to ona ma zadowolić wszystkie? Nigdy tak nie było, żeby facet był w stanie zadowolić wszystkie.
            • mariuszg2 Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:21
              czoklitka napisała:

> a bo to ona ma zadowolić wszystkie? Nigdy tak nie było, żeby facet był w stanie
              > zadowolić wszystkie.

oczywiście, że nie... ale z razsądną przerwą na regenercję, odnową biologiczną oraz dobrym energetycznym jedzeniem i napojami izostonicznymi to da się zrobić...
              • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:27
                gdyby rzeczywistość była tak optymistyczna, jak to opisujesz... to by nie było starych kawalerów
          • mariuszg2 Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:20
            anus-hka napisała:

> bo tak właściwie to nikt nie wie jaki

to my mężczyźni wiemy jacy mamy być aby was zadowolić a wy nie?
            za dużo czytacie książek...na mój gust a za mało chodzicie z mężczyznami w różne miejsca i sytuacje...a sytuacje bywają extremalne...
            • anus-hka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:27
              mariuszg2 napisał:
              > anus-hka napisała:
              >
              > > bo tak właściwie to nikt nie wie jaki
              > > ten mężczyzna powinien byc by zadowolił wszystkich...wszystkie?
              >
              > to my mężczyźni wiemy jacy mamy być aby was zadowolić a wy nie?
              > za dużo czytacie książek...na mój gust a za mało chodzicie z mężczyznami w różn
              > e miejsca i sytuacje...a sytuacje bywają extremalne...

...e tam...w sumie to nawet jestem ciekawa tych róznych dziwnych miejsc...
          • stokrotka_a Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:20
            A to mężczyzna (konkretny) ma zadowolić wszystkie??? Kto tego oczekuje?
            • mariuszg2 Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:22
              stokrotka_a napisała:

> A to mężczyzna (konkretny) ma zadowolić wszystkie??? Kto tego oczekuje?

Społeczeństwo... a tym mężczyzną jest Paweł Kukiz
              • stokrotka_a Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:24
                Paweł Kukiz może jedynie zadowolić siebie, gdy przeżywa orgazmy swojej frustracji.
                • anus-hka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:28
                  stokrotka_a napisała:

> Paweł Kukiz może jedynie zadowolić siebie, gdy przeżywa orgazmy swojej frustrac
                  > ji.

...i zarost ma :-P
                  • stokrotka_a Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:35
                    Tak, ma. I chwasty w głowie.
              • molly_wither Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 18:46
                Spoleczenstwo too takze mezczyzni. Sadzisz,ze chca byc zadowalani przez Kukiza?
            • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:30
              menszczysna, menszczysna tego oczekuje... z jednej strony mając Greja, a z drugiej mnóstwo opowieści o Kmicicach, czy rycerzach.
              • anus-hka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:32
                czoklitka napisała:

> menszczysna, menszczysna tego oczekuje... z jednej strony mając Greja, a z drug
                > iej mnóstwo opowieści o Kmicicach, czy rycerzach.

....co do Greja to pewnie o kase chodzi....no tak bez tego tez kiepsko byc menścizznom
                • stokrotka_a Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:38
                  anus-hka napisała:

> ....co do Greja to pewnie o kase chodzi....no tak bez tego tez kiepsko byc menścizznom

O kasę w sensie, że bierze pieniądze za zadowalanie?
                  • anus-hka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:49
                    stokrotka_a napisała:

> anus-hka napisała:
                    >
                    > > ....co do Greja to pewnie o kase chodzi....no tak bez tego tez kiepsko by
                    > c menścizznom
                    >
                    > O kasę w sensie, że bierze pieniądze za zadowalanie?

...a czy to ważne w jaki sposób zarabia ???
                    • stokrotka_a Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:51
                      Ważne, bo o podatki chodzi.
                      • anus-hka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:58
                        .stokrotka_a napisała:

> Ważne, bo o podatki chodzi.

...pewnie ma umowę zlecenie
                        • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 11:01
                          kobitki, bo to nie o to chodzi, jaką kasę on w rzeczywistości posiada, a o to, do jak dużej kasy ma dostęp. ;)
                          • mariuszg2 Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 11:11
                            czoklitka napisała:

> do jak dużej kasy ma dostęp. ;)

wszystko mylisz czoklitka...jakbyś nigdy nie dawałą dostępu...
                            • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 11:42
                              możliwe, w końcu jestem mylna.
                        • stokrotka_a Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 11:13
                          anus-hka napisała:

> ...pewnie ma umowę zlecenie

Nie o umowę chodzi tylko o źródło przychodów - te z nierządu mogą być nieopodatkowane.
                • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:44
                  >...co do Greja to pewnie o kase chodzi....no tak bez tego tez kiepsko byc menścizznom

A co z takim Janosikiem? On też się chyba podobał.
              • stokrotka_a Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:37
                Ale która menszczyzna?
                • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:40
                  no niby każda menszczysna! każda!
                  choć ja w to akurat sama nie wierzę.
                  • stokrotka_a Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:50
                    W Nibylandii wszystko jest możliwe, ale to nie je bajka.
          • dziala_nawalony Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:44
            anus-hka napisała:

> to jest właśnie kryzys...wszyscy go maja bo tak właściwie to nikt nie wie jaki

..niech no tylko kazdy zadowli jedna, swoja to juz bedzie cacy.
            • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:47
              o właśnie!
            • anus-hka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:47
              dziala_nawalony napisał:

> anus-hka napisała:
              >
              > > to jest właśnie kryzys...wszyscy go maja bo tak właściwie to nikt nie wie
              > jaki
              > > ten mężczyzna powinien byc by zadowolił wszystkich...wszystkie?
              >
              > ..niech no tylko kazdy zadowli jedna, swoja to juz bedzie cacy.

...a znajdzie sie chociaż taka jedna...zadowolona?
              • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 11:00
                oczywiście, jeśli facet się postara, to czemu by nie?
                • anus-hka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 11:19
                  czoklitka napisała:

> oczywiście, jeśli facet się postara, to czemu by nie?

...zadowolona kobieta? hehehe
                  • stokrotka_a Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 11:31
                    anus-hka napisała:

> ...zadowolona kobieta? hehehe

Ja jestem zadowolona, choć faceci nie mają z tym nic wspólnego.
                  • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 11:41
                    a czemu by nie? masz same złe przeżycia z facetami, czy co?
            • molly_wither Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 18:48
              O o o, Działko, o to chodzi. Ale ktory zadowoli sie jedna? Chyba Ty:)
              • dziala_nawalony Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 19:04
                molly_wither napisał(a):

> O o o, Działko, o to chodzi. Ale ktory zadowoli sie jedna? Chyba Ty:)

..Molly, no musze cie rozczarowac,sorry baltazarze,ale jedna juz mi nie wystarcza..i jest jedna owszem, ale wlasnie ta mi ostatnio wrecz qe..sko przeszkadza i doluje.
                • molly_wither Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 19:11
                  Nerka? Z jedna mozna zyc.
                  Ps. Ale czemu zaraz Baltazarze?
                  dziala_nawalony napisał:

>> ..Molly, no musze cie rozczarowac,sorry baltazarze,ale jedna juz mi nie wystarc
                  > za..i jest jedna owszem, ale wlasnie ta mi ostatnio wrecz qe..sko przeszkadza i
                  > doluje.
                  • dziala_nawalony Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 19:19
                    molly_wither napisał(a):

> Nerka? Z jedna mozna zyc.
                    > Ps. Ale czemu zaraz Baltazarze?
                    > dziala_nawalony napisał:
                    >

..o nerce nic mi nie wiadomo, czemu sorry baltazarze? ..to taki popularny zwrot, dla podkreslenia rangi omawianego problemu,wracajac do nerek, jest ok, poniedzialkowe usg potwierdzilo wczesniejsza diagnoze, ale nerki sa miodzio, pieknie wygladaja i maja sie swietnie.
                    • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 19:26
                      Ale zdrowy jesteś? Już mi stracha narobiłeś.
                      • dziala_nawalony Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 19:37
                        czoklitka napisała:

> Ale zdrowy jesteś? Już mi stracha narobiłeś.

Czoko,no jakze moglbym tak po prostacku odwinac kite,bez pozegnania?..w zasadzie zdrowy, poza drobnym felerem, sprawa juz przekazana w dobre rece miejscowych chirurgow.
                        • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 20:00
                          to dobrze, to całe szczęście, bo, szczerze, już się zaczęłam martwić.
                          • dziala_nawalony Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 20:07
                            a przy okazji, jak wygladaja przygotowania do wyjazdu? to juz niebawem?
                            • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 22:44
                              Jeszcze troszkę, mam tu parę formalności jeszcze do pozałatwiania związanych ze studiami. Chociaż już się nie mogę doczekać.
                              • dziala_nawalony Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 22:54
                                nie masz zadnych obaw? bo skaczesz na gleboka wode,a wiem z doswiadczenia, poczatki bywaja trudne.
                                • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 23:08
                                  Szkocja to płycizna ;) Co innego jakaś Ameryka czy Australia ;)
                                  Nie, nie mam aż takich obaw, raczej liczę, że mi się powiedzie, poza tym - uwierz - ja często skakałam do głębokiej wody podejmując ryzykowne dla mnie decyzje i jakoś wypływałam. Tak że się nie obawiam, mogę zacząć od byle czego, a ważne do jakiego celu zmierzam. Wiesz, mam praktykę w zawodzie, znam jakoś takoś język i nadal wkuwam, mam urok osobisty, nieskromnie mówiąc, dobre opinie z "pracków"... no i wszystko co trzeba przetłumaczone już u tłumacza przysięgłego. Myślę, że warto zaryzykować, dla własnych marzeń po prostu. Zresztą zawsze mnie ciągnęło poza Polskę, najbardziej do Francji, niestety nie znam tego pięknego języka.
                                  • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 23:23
                                    no, ale nic więcej nie powiem, żeby nie zapeszać. ;)
                                    • dziala_nawalony Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 19.06.15, 00:48
                                      czoklitka napisała:

> no, ale nic więcej nie powiem, żeby nie zapeszać. ;)

nie wypada przejmowac sie zabobonami,a to co powiedzialas juz wystarczy.pracuje u francuzow,ale francuskiego tez ani w zab., lubie francuskie bagietki,sery i tyle.
                                      • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 19.06.15, 15:27
                                        to może tak - dobrze wychodzą mi rzeczy, o których milczę. ;)
                                        • dziala_nawalony Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 19.06.15, 16:23
                                          czoklitka napisała:

> to może tak - dobrze wychodzą mi rzeczy, o których milczę. ;)

wobec tego, pomyslmy glosno o czym to tez nasza Czoko nigdy nie wspominala..hmm,..o pracy, w zasadzie nic nam nie mowila,nie wiemy tez nic o jej przyjazniach i zyciu rodzinnym, tak, wobec tego musi u niej wygladac to wszystko chyba idealnie,Czoko..hi..hi o zesz ty!!! ..jest jeszcze cos!..nawet slowka nie pisnelas na temat seksu!!!!..kurde, no to na bank musisz byc demonem w wyrze..fajnie musi miec ten twoj chlop!!
                                          • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 19.06.15, 18:14
                                            No nie wszystko wygląda u mnie tak idealnie, choć źle nie jest. Nuda, panie, nuda.
      • zonaonaa Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 11:31
        Tego to ja nie jestem w stanie zrozumieć, ani na trzeźwo , ani po pijaku ;P
        echhh gdzie ci mężczyźni ....
        • zonaonaa Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 11:32
          chodziło o Mage/a
        • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 19.06.15, 20:23
          to może najpierw sprecyzuj sobie mężczyznę. Wtedy zobaczysz, gdzie.
    • anus-hka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:17
      co sie dziwić, ze jest kryzys...hahahaha

demotywatory.pl/4370459/Jaki-powinien-byc-prawdziwy-mezczyzna
    • czoklitka Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 10:18
      >Pewnie w ogole nie trzeb
      > a sie zbytnio wysilac, bo wszystko jest dostepne i nie trzeba glowkowac, jak zr
      > obic to samemu.

a co z wysilaniem się o partnerkę? Też nie trzeba?
    • paco_lopez Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 12:20
      w dodatku kobiet jest więcej niż mężczyzn. Wyczytałem , że w woj mazowieckim jest o 200 000 kobiet więcej niz mężczyzn a na każdy kilometr kwadrwtowy przypada 78 kobiet i 72 mężczyzn. Może dlatego też nam tak dobrze.
    • lled Re: Teraz dopiero jest być fajnie facetem 18.06.15, 14:37
      chwileczke? to znaczy ze kobiety sie buntuja ze musza pracowac?
      a, i golisz sie codziennie?
    • obrotowy ale trzeba zakupione pieluchy zmieniac 18.06.15, 16:00
      i obsr*ana pupe malenstwa podmywac.

zawsze dostawalem przy tym odruchu wymiotnego.
      • coffei.na Re: ale trzeba zakupione pieluchy zmieniac 18.06.15, 17:41
        No co Ty! Pszesz to takie słodkie!! Szczególnie ze ciężko zmyć ten milusi smrodek przez pół dnia...
      • molly_wither Re: ale trzeba zakupione pieluchy zmieniac 18.06.15, 18:50
        Ale jak tobie kobieta-matka podmywala to bylo dobrze?
        • obrotowy nie viem... 18.06.15, 19:45
          molly_wither napisał(a):
          > Ale jak tobie kobieta-matka podmywala to bylo dobrze?

nie viem - bo malutki wtedy bylem.
          - ale z pewnoscia nie robil tego tatus.

to nie jest tadanie dla mezczyzny.
          to przerasta jego sily.
          - bo to slaba plec.
          • czoklitka Re: nie viem... 19.06.15, 15:26
            >to nie jest tadanie dla mezczyzny.
            >to przerasta jego sily.
            >- bo to slaba plec.

Byś się zawstydził to pisząc. Jakie "przerasta", zwykła kupcia śmierdziuszka przerasta? Nie przesadzasz czasem? :)
            • obrotowy viem... 19.06.15, 18:26
              czoklitka napisała:
              Nie przesadzasz czasem? :)

nie.
              mentalnie i smrodliwie nie dawalem sobie z tym rady.
              - alergik na smrod jestem.
              • molly_wither Re: viem... 19.06.15, 20:06
                Jesli sie kocha to smrod nie przeszkaaadzaaa....
                obrotowy napisał:

> czoklitka napisała:
                > Nie przesadzasz czasem? :)
                >
                > nie.
                > mentalnie i smrodliwie nie dawalem sobie z tym rady.
                > - alergik na smrod jestem.
                • czoklitka Re: viem... 19.06.15, 20:16
                  niekoniecznie :D
          • molly_wither Re: nie viem... 19.06.15, 20:30
            Tandetna prowokacja:)
            obrotowy napisał:

> to przerasta jego sily.
            > - bo to slaba plec.
            • obrotowy nosz viem... 20.06.15, 16:28
              molly_wither napisał(a):
              > Tandetna prowokacja:)

nosz viem.
              - ale zycie - to jedna wielka tandeta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka