Dodaj do ulubionych

w pracy jak poderwac faceta? kobiete?

25.06.15, 19:35
zastanawiam sie, jako singielka- najwiecej czasu spedzam w robocie. W robocie mam wiec statysstycznie najwieksze szanse na poznanie kogos. Nai mprezie czy gdzies tam wsrod znajomych to co innego - ale jak tu wpadnie mi w oko ktos w firmie, to co mozna zrobic- tak zeby nie bylo to zbyt oczywiste (bo zaraz beda plotki) ale i zeby zostalo zauwazone przez podrywanego? nie mowie o kims z wlasnego zespolu, bo to zbyt ryzykowne.
Pomijam tez takie subtelene podrywy jak wyslanie emaila z zaproszeniem na kawe ;) jakies inne triki mnie interere.
Obserwuj wątek
    • maly.jasio w pracy jak poderwac faceta? - tradycyjnie 25.06.15, 19:45
      upusc wprost przed nim komorke i rozplacz sie, ze to byla Twoja ulubiona
      - zobaczymy - jak zareaguje...
      • molly_wither Re: w pracy jak poderwac faceta? - tradycyjnie 25.06.15, 19:54
        Chyba szarą. Dlaczego ma sie rozplakac?
        maly.jasio napisał:

> upusc wprost przed nim komorke i rozplacz sie, ze to byla Twoja ulubiona
        > - zobaczymy - jak zareaguje...
        • maly.jasio oj, durna , Ty durna... :) 25.06.15, 20:32
          molly_wither napisał(a):
          > Chyba szarą. Dlaczego ma sie rozplakac?

Zeby zademonstrowac, Drogie Dziewcze, swoje kobiece atrybuty...

uczuciowosc i przywiazanie ... :)
      • sid_15 Re: w pracy jak poderwac faceta? - tradycyjnie 25.06.15, 20:56
        > upusc wprost przed nim komorke i rozplacz sie, ze to byla Twoja ulubiona
        > - zobaczymy - jak zareaguje...

Że nigdy na to nie wpadłam. :)
        • mariuszg2 Re: w pracy jak poderwac faceta? - tradycyjnie 25.06.15, 21:21
          sid_15 napisała:

> Że nigdy na to nie wpadłam. :)

a co powiesz na to?:

schylając się po nią eksponujesz logo operatora ... zdejmujesz simlocka i 3G dotykowo wystukany...
          • sid_15 Re: w pracy jak poderwac faceta? - tradycyjnie 25.06.15, 21:37
            Eee, już myślałam, że schylając się i dekolt, ewentualnie mini jeśli tyłem do pana i nagi instynkt. :P
            • mariuszg2 Re: w pracy jak poderwac faceta? - tradycyjnie 25.06.15, 21:38
              nie myśl tyle... poproś mnie o ogień
              • sid_15 Re: w pracy jak poderwac faceta? - tradycyjnie 25.06.15, 21:39
                Przed chwilą paliłam. ;)
                • mariuszg2 Re: w pracy jak poderwac faceta? - tradycyjnie 25.06.15, 21:43
                  chyba bez filtra...
                  jak najdzie Cię ochota na cygaro cubana habana... napisz...
    • dziala_nawalony Re: w pracy jak poderwac faceta? kobiete? 25.06.15, 20:25
      nie wie czy to bedzie subtelny podryw, ale jak mialem 14lat okazalo sie,ze wpadlem w oko jednej kolezance, jednego razu kiedy bylismy we dwoje pod trzepakiem do trzepania dywanow, no ..i szelma wpadla na szatnski sposob, bedac ubrana w krotka plisowana spodniczke..na moich oczach zrobila na poprzeczce tzw. pelna przewijanke i to specjalnie powoli..ufff, zakochalem sie od cholery w tri miga.
    • znana.jako.ggigus banalnie, gadaj z nim 25.06.15, 21:07
      na poczatku w wiekszej grupie, wyczujesz, czy macie te same fale. Polecam zagadac go i pierwsza z brzegu przechodzaca osobe, stojaca itepe obok wciagnac do rozmowy. Nabijesz sobie jeszcze punkty za soft skills.
      Bo jak nie, to szkoda czasu. No i w grupie latwiej zablyszczec, albo poobserwowac, czy warto blyszczec, czym w ogole blyszczec.
      A jak miedzy wami zaiskrzy, to sie okaza wydarzy.
      • mariuszg2 Re: banalnie, gadaj z nim 25.06.15, 21:25
        znana.jako.ggigus napisała:

> na poczatku w wiekszej grupie,

czyli jednak gruppen seks

> wyczujesz, czy macie te same fale.

jak to u nietoperzy

< Polecam zagad
        > ac go i pierwsza z brzegu przechodzaca osobe

ihihihi...

> Nabijesz sobie jeszcze punkty za soft skills.

hahaha....chodziłaś na flippery do salonu gier po szkole?

> No i w grupie latwiej zablyszczec, albo poobserwow
        > ac, czy warto blyszczec, czym w ogole blyszczec.

uehehehe

> A jak miedzy wami zaiskrzy, to sie okaza wydarzy.

łahahaha
        • znana.jako.ggigus Mariusz, potrafisz lepiej 25.06.15, 21:28
          postaraj sie, albo nie trac czasu.
          Serce mi wali, ze odpisales na moj post, a tu takie smuty.
          • mariuszg2 Re: Mariusz, potrafisz lepiej 25.06.15, 21:37

> Serce mi wali, ze odpisales na moj post, a tu takie smuty.

chciałbym odpisywać na każdy Twój wpis ale nie mam śmiałości...Po prostu wiem, że nie jestem dość atrakcyjny dla tak pięknych kobiet ja Ty...to mnie blokuje wewnętrznie i duchowo...a także fizycznie o czym normalnie bym nie był w stanie Ci powiedzieć wprost w głebie oczu Twych..ych , hych sia bum szalalala...
            • znana.jako.ggigus Mariusz, wyginasz się językowo 25.06.15, 21:45
              dla innych. Jak Ci się dla mnie nie chce, nie trać czasu. Bo to mi łamie serce, jak utrata mego ukochanego roweru dziś. Nie da się go naprawić.
              • mariuszg2 Re: Mariusz, wyginasz się językowo 25.06.15, 21:53

> jak utrata mego ukochanego roweru dziś. Nie da się go naprawić.

oooo...właśnie... jak co dzień jakaś nieznajoma kobieta mnie dziś zaskoczyła.... prowadziła rower sama będąc w długiej sukience do kostek i szpilkach...się zastanawiałem czy jej się rower popsuł czy się zorientowała, że nie ma praktycznego stroju do jazdy na rowerze...

prawda, ze umysł kobiety jest nieszablonowy?
                • znana.jako.ggigus na szpilkach można się nauczyć jeździć 25.06.15, 22:06
                  ja tam jednak przebieram buty na baletki.
                  Ale suknia długa -to nie jest problem. Zarzucasz na ramę. No chyba że to obcisła suknia tuba.
    • lorelailee Re: w pracy jak poderwac faceta? kobiete? 25.06.15, 22:03
      mam wrazenie ze w pracy ciezko kogos poderwac- tu jest rywlizacja, sztuczny korpo-luz, itd. A niestety- wiekszosc mi znanych par poznala sie w pracy!!
      • znana.jako.ggigus A może ten pan jest tak samo 25.06.15, 22:13
        uwięZiony w tym sztucznym korpoluzie?
        Dobre określenie na rechot, ergo perlisty śmiech, jaki musi kończyć 90 % zdań.
    • kombinerki_pinocheta00 Re: w pracy jak poderwac faceta? kobiete? 26.06.15, 07:34
      I tak będą plotkować.

Jak już masz takie ciśnienie to może skoncentruj się na podrywie po pracy.

W domu internet, imprezy ze znajomymi, weekend wśród ludzi. Najlepiej w miejscach gdzie będą bywać single.

Wyglądasz? Jak, nawet przeciętna, kobieta może mieć problem ze znalezieniem samca?
    • facet_on_line Re: w pracy jak poderwac faceta? kobiete? 26.06.15, 15:21
      i tu jak zwykle kobiety mają łatwiej :) musisz na niego często oczywiście przypadkiem wpadać tak aby (wybacz za dosadność ) poczuł na swej klacie Twój biust dziaaaaaała
    • wiarusik Re: w pracy jak poderwac faceta? kobiete? 26.06.15, 18:09
      ktoś tu już wspomniał, że cyckami musisz mu przysłonić świat. mają być często widoczne. przychodź, pochylaj się...dekolt zawsze musi być.
      • lorelailee Re: w pracy jak poderwac faceta? kobiete? 26.06.15, 19:02
        ueee, to jest slabe. na cycki mozna wyrwac faceta zdesperowanego...chociaz ja wiem- moze w sumie to mozna kazdego?
        • wiarusik Re: w pracy jak poderwac faceta? kobiete? 26.06.15, 19:54
          skarbie, widok mleczarni działa od dziesiątków tysięcy lat. potraktuj to jak przebój, który zawsze jest na topie.
        • facet_on_line Re: w pracy jak poderwac faceta? kobiete? 26.06.15, 22:23
          spoko jak masz mikre to spróbuj na intelekt na pewno podziała
          • lorelailee Re: w pracy jak poderwac faceta? kobiete? 27.06.15, 17:21
            na intelekt mowisz? a tymi cyckami to jak mam konkretnie paradowac zeby sie jednak w ramach business casual miescic a i pokazac dekolt? bo jedno wyklucza drugie? a nogi- czy nogi tez tak dzialaja? w szpilkach? bo to juz predzej uszlo w business casual attire.
            • wiarusik Re: w pracy jak poderwac faceta? kobiete? 27.06.15, 17:34
              można też wypinać pupę. zauważyłem (oczywiście na własnym przykładzie), że te panie, które miały zakryty dekolt lub też uważały swoje piersi za mało apetyczne, wypinały mi pupę, z profilu i nie tylko. też okej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka