Dodaj do ulubionych

Pomocy- problem z opalaniem...

27.07.15, 13:17
Dziewczyny pomocy... za miesiąc wesele... a w ostatnihc upałach spędzając czas na dworze odpaliłam sobie całą bokserkę... i to tak strasznie sobie odpaliłam... jak ja mam to teraz wyrównać?? Czy w solarium mi sie uda?? Myslałam o samopalaczach czy jakis balsamach brazuajcych ale nie wiem czy az taka roznice mi wyrównają.. pozatym biała suknia moze sie zabrudzic od tego.. a co z opalaniem natryskowym?? Czy to tez brudzi ubrania.. Załamana jestem... Pomozcie :(
Obserwuj wątek
    • piataziuta Re: Pomocy- problem z opalaniem... 27.07.15, 13:24
      o cholera, to się narobiło
      może odwołaj wesele?
      • kamilka1000 Re: Pomocy- problem z opalaniem... 27.07.15, 13:38
        Szukam pomocy a nie ironi... Jak nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz lepiej..
    • six_a Re: Pomocy- problem z opalaniem... 27.07.15, 14:18
      > a w ostatnihc upałach spędzając czas na dworze odpaliłam sobie całą bokserkę.
      ale że psa?
    • marz12ka Re: Pomocy- problem z opalaniem... 27.07.15, 14:24
      idz do solarium i tam sie poradź może będziesz się opalać w ubraniu a tylko ten kawałek odsłonisz ;)
    • miau.weglowy Re: Pomocy- problem z opalaniem... 27.07.15, 15:21
      bokserke???
      to nie wiem, ja mam kota, jest rudy i wyglada jak opalony.
    • mmagi Re: Pomocy- problem z opalaniem... 27.07.15, 15:42
      bokserkę?......trzeba było połozyć na siebie boksera;)
    • m.a.l.a_syrenka Re: Pomocy- problem z opalaniem... 27.07.15, 18:36
      Gdzie by te bokserki nie były, możesz spróbować filtr 50 lub koło tego na opalone i bez lub z małym na resztę i solarium parę razy aż będzie ok. Zachodu trochę będzie, ale jak chcesz być piękna bez bokserki... ;-)
    • vandikia Re: Pomocy- problem z opalaniem... 27.07.15, 20:34
      kup sobie krem do opalania z dodatkiem masła kakaowego i wystaw plecy na słońce, którego nie brakuje ostatnio, 2 dni wystarczą, wolałabym to niż solarium - po nim niektóre dziewczyny mają brzydki, pomarańczowy odcień opalenizny
      możesz też spróbować przyspieszacza opalania z masłem kakaowym firmy Ziaja, jest naprawdę niezły i jest po nim b. ładny odcień opalenizny, posmaruj nim nieopalone miejsca, opalone wysokim filtrem i jakoś przeżyjesz
      • vandikia Re: Pomocy- problem z opalaniem... 27.07.15, 20:35
        myślałam, że masz tydzień ale miesiąc?? korzystaj ze słońca, miejsca bardziej opalone smaruj kremem z wysokim filtrem
        • kamilka1000 Re: Pomocy- problem z opalaniem... 28.07.15, 11:51
          wiesz co oodpalony stroj kapielowy (pasek na plecach) mam od ubiegłorocznych wakacji, wiec nie liczę ze mi to zejdzie albo opali sie rowno na słonku... bo jaky tak było to juz bym dawno nie miała sladu z tamtego roku.. mnie opalenizna trzyma bardzo długo..
          • six_a Re: Pomocy- problem z opalaniem... 28.07.15, 21:09
            > wiesz co oodpalony stroj kapielowy (pasek na plecach) mam od ubiegłorocznych wa
            > kacji,
            to może na wspomaganie pamięci coś trzeba brać, jak się znowu wystawiłaś i to w koszulinie o wzorze niekompatybilnym z sukienkami na ślub.

drugi pomysł, wybrać coś pod szyję i problem z głowy.
            golf na przykład.
    • kachaa17 Re: Pomocy- problem z opalaniem... 27.07.15, 20:49
      a co to znaczy: odpaliłam całą bokserkę? Bo jakoś nie wiem o co chodzi.
      • mmagi Re: Pomocy- problem z opalaniem... 28.07.15, 11:54
        to taka pewnie miejscowa gwara:/
    • facet_on_line Re: Pomocy- problem z opalaniem... 27.07.15, 20:59
      słyszałem o rożnych określeniach u kobiet tych części ciała tj. brzoskwinka, myszka ale żeby bokserka (?) tom tego jeszcze nie słyszał jak żyje
      • m.a.l.a_syrenka Re: Pomocy- problem z opalaniem... 27.07.15, 21:11
        To ona do białej sukni taką bokserkę szykuje? :-D
        • kamilka1000 Re: Pomocy- problem z opalaniem... 28.07.15, 11:50
          Ludzie chodzi o bokserke czyli bluzke... w jakim świecie wy żyjecie...
          • kachaa17 Re: Pomocy- problem z opalaniem... 28.07.15, 16:53
            Pierwsze słyszę o takiej nazwie, a tym bardziej o zestawieniu ze słowem odpaliłam. Chyba żyję w innym świecie.
          • facet_on_line Re: Pomocy- problem z opalaniem... 28.07.15, 18:46
            my ???? we właściwy ale w jakim świecie Ty się polszczyzny uczyłaś ?

:))
          • sid_15 Re: Pomocy- problem z opalaniem... 28.07.15, 19:33
            MY??? :P
        • kamilka1000 Re: Pomocy- problem z opalaniem... 28.07.15, 11:53
          Ludzie chodzi o bokserkę, czyli bluzkę... w jakim świecie wy żyjecie.. odpaliłam sobie cała bluzkę na sobie... czyli na dekolcie i na plecach...
          • mmagi Re: Pomocy- problem z opalaniem... 28.07.15, 12:10
            odpalić to można lont! ewentualnie papierosa:D
            • kachaa17 Re: Pomocy- problem z opalaniem... 28.07.15, 16:53
              "odpalić to można lont! ewentualnie papierosa:D"

zgadza się
          • m.a.l.a_syrenka Re: Pomocy- problem z opalaniem... 28.07.15, 12:29
            Wyluzuj. Uśmiechnij sie:-)
    • molly_wither Re: Pomocy- problem z opalaniem... 28.07.15, 19:06
      Ja kiedys sobie odpalilam jamniczke, ale to dawno bylo i juz nie pamietam , co na to pomoglo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka