Dodaj do ulubionych

Kongres kobiet

11.09.15, 18:50
Juz siodmy w tym roku. Jestem zywo zainteresowana, ale dla kogo ten spęd jest? Bo zawsze dowiaduje sie po fakcie, a chetnie bym wziela udzial. czy to nie jest rozrywka tyko dla wybranych? Wiec jaki jest sens?
Obserwuj wątek
    • perfum bardzo lubie kazdy Ruch Kobiet 11.09.15, 20:10
      molly_wither napisał(a):
      Wiec jaki jest sens?

bardzo lubie kazdy Ruch Kobiet - jak mawial moj znajomy.
      - byleby byl rytmiczny :)
    • horpyna4 Re: Kongres kobiet 12.09.15, 07:57
      Znasz określenie "towarzystwo wzajemnej adoracji"?
    • dziala_nawalony Re: Kongres kobiet 12.09.15, 09:29
      molly_wither napisał(a):

,.. a chetnie bym wziela udzial.

,..Mollenko,a gdzie Cie nosi?,.. prosze daj sobie swiety spokoj. Tu jestes potrzebna, mile widziana i kochana.
      a takie spedy jak w/w nic atrakcyjnego~ ciekawego nie maja do zaproponowania,ich doslownie papierowy program jest wart tyle, ile sam papier na ktorym bedzie drukowany..

czy to nie jest
      > rozrywka tyko dla wybranych? Wiec jaki jest sens?

tak dla wybranych, od lat tych samych. Praktycznie poza pijarem nic nie daje.
      • molly_wither Re: Kongres kobiet 12.09.15, 15:06
        Ło matko i córko, a co Ty nagle taki we mnie zakochany?
        Stara harcerka we mnie sie odezwala i czlowiek zynu, jezdzilo sie na krajowe zjazdy do Wwy, jak mowia: nic o na bez nas. Dzisiaj jedna znana "dzialaczka" sie wypowiadala na antenie radia , glownie mowila o zaleglych "elimentach". Czy w ogole ktos tych kobiet slucha w tym kraju? Ale co sie ubawia to ich.
        dziala_nawalony napisał:

> widziana i kochana.
        >
        >
        > czy to nie jest
        > > rozrywka tyko dla wybranych? Wiec jaki jest sens?
        >
        > tak dla wybranych, od lat tych samych. Praktycznie poza pijarem nic nie daje.
        >
        >
        >
        • dziala_nawalony Re: Kongres kobiet 12.09.15, 16:27
          molly_wither napisał(a):

> Ło matko i córko, a co Ty nagle taki we mnie zakochany?

,..o matko ,corko i tesciowo! to nie zauwazylas jeszcze,ze mam serducho pojemne jak stodola boryny? no, wiec sila rzeczy jezdem nad wyraz kochliwy,..a to ze dalas mi kosza, trudno,..to i tak nadal czuje miete do Ciebie..i nie tylko hi...hi. sasasaaaaa!! 8)
          • molly_wither Re: Kongres kobiet 12.09.15, 16:58
            Ja mam pecha i slabosc do facetow, ktorzy kochaja wszystkie kobiety.

dziala_nawalony napisał:

> molly_wither napisał(a):
            >
            > > Ło matko i córko, a co Ty nagle taki we mnie zakochany?
            >
            > ,..o matko ,corko i tesciowo! to nie zauwazylas jeszcze,ze mam serducho poj
            > emne jak stodola boryny? no, wiec sila rzeczy jezdem nad wyraz kochliwy,..a t
            > o ze dalas mi kosza, trudno,..to i tak nadal czuje miete do Ciebie..i nie tylko
            > hi...hi. sasasaaaaa!! 8)
            >
            >
    • to.niemozliwe Re: Kongres kobiet 12.09.15, 14:56
      Na stronie internetowej stowarzyszenia jest program szczegółowy. Gdybyś mniej zakładała na forum nonsensowne wątki, a więcej zadbała o to, czym się interesujesz, to wiedziała byś co i gdzie. Jeszcze zdążysz na jakiś panel dyskusyjny, jak masz niedaleko.
      • molly_wither Re: Kongres kobiet 12.09.15, 15:10
        Kazdy widzi sens w czym innym. Wiec nie oceniaj. Nie bylo wczesniej zadnej wzmianki w mediach, to slad mam wiedziec kiedy i gdzie mam zajrzec?
        • czoklitka Re: Kongres kobiet 12.09.15, 15:13
          >Nie bylo wczesniej zadnej wzmianki w mediach, to slad
          >mam wiedziec kiedy i gdzie mam zajrzec?

Czy czymś trudnym jest wyszukanie w Google wiadomości o tym kongresie? Jeśli się czymś interesujesz, to przeszukujesz Google wzdłuż i wszerz.
          • molly_wither Re: Kongres kobiet 12.09.15, 17:00
            Strasznie przemadrzala sie zrobilas. Muslisz, ze nie mam o czym myslec od poczatku roku tylko o kongresie kobiet? Wyobraz sobie,ze dwa tygodnie temu urodzila mi sie pierwsza wnuczka i to mi zaprzata glowe. O kongresie napisalam, bo w necie wzmianka byla.
            czoklitka napisała:

> >Nie bylo wczesniej zadnej wzmianki w mediach, to slad
            > >mam wiedziec kiedy i gdzie mam zajrzec?
            >
            > Czy czymś trudnym jest wyszukanie w Google wiadomości o tym kongresie? Jeśli si
            > ę czymś interesujesz, to przeszukujesz Google wzdłuż i wszerz.
            • czoklitka Re: Kongres kobiet 12.09.15, 17:18
              Nie przemądrzała, tylko jeśli coś jest interesujące to się tego poszukuje w necie. Cały czas wnuczka zaprząta całą głowę? A co? Mieszkacie razem, że ciągle słyszysz jej wydzieranie się (bo co innego w związku z nią może zaprzątać głowę)?
              • molly_wither Re: Kongres kobiet 12.09.15, 17:24
                O jakim wydzieraniu piszesz? Nie,zaprzata mi glowe, ze jest to piersze dziecko moh=jego syna, ktory do niedawna byl dla mnie dzieckiem,a sma ma teraz dziecko. Ze jest promykiem radosci w tym zwariowanym i szarym swiecei, ze nie bede mogla ogladac,jak rosnie. bo nastepnym razem ,kiedy ja zobacze, bedzie juz chodzila. Ty tego nie rozumiesz, ale gdybys miala wiecej empatii, nie zadawalabys pytan.
                czoklitka napisała:

> Nie przemądrzała, tylko jeśli coś jest interesujące to się tego poszukuje w nec
                > ie. Cały czas wnuczka zaprząta całą głowę? A co? Mieszkacie razem, że ciągle sł
                > yszysz jej wydzieranie się (bo co innego w związku z nią może zaprzątać głowę)?
                >
                • czoklitka Re: Kongres kobiet 12.09.15, 18:38
                  o wydzieraniu się dzieciora.
    • grzeczna_dziewczynka15 Re: Kongres kobiet 12.09.15, 16:32
      zapisz się na lokalny, śledź ich stronkę na fb, albo w mediach i zapisz się na za rok;)

• molly_wither Re: Kongres kobiet 12.09.15, 17:03
        Z FB sie dawno wypisalam. Nie chodzi o to,aby ich sledzic (je), chodzi o to,ze powinno to byc wczesniej reklamowane.
        grzeczna_dziewczynka15 napisała:

> zapisz się na lokalny, śledź ich stronkę na fb, albo w mediach i zapisz się na
        > za rok;)
        >
        • kino.mockba Re: Kongres kobiet 12.09.15, 17:45
          Przecież było, tylko nie na forum kobieta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka