Dodaj do ulubionych

czy tez tak macie przed okresem??

IP: *.elpos.net 23.09.04, 12:14
ze ciagle wam sie chce jesc. jest dopiero po 12 a ja juz zjadlam 6 kanapek do tego 4 banany paczke chrupek i pol czekolady i ciagle jestem glodna :(
Obserwuj wątek
    • sarsuniaa Re: czy tez tak macie przed okresem?? 23.09.04, 12:22
      Gość portalu: ja napisał(a):

> ze ciagle wam sie chce jesc. jest dopiero po 12 a ja juz zjadlam 6 kanapek do
      t
      > ego 4 banany paczke chrupek i pol czekolady i ciagle jestem glodna :(

Laboga!!!!!!!!!!!!! Pohamuj sie troche, bo zamin sie okres skonczy to
      przybedzie ci pare/nascie kilo :)
      • Gość: inezja Re: czy tez tak macie przed okresem?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 17:18
        >
        > Laboga!!!!!!!!!!!!! Pohamuj sie troche, bo zamin sie okres skonczy to
        > przybedzie ci pare/nascie kilo :)

odpowiedz pelna prawdziwego zrozumienia,nie ma co"Jaka to ja jestem wspaniala"

moim zdaniem powinnas isc do ginekologa,moze jest za duzo jakis hormonow?albo
        za malo? u mnie tak bylo i skonczylo sie jak sie zbadalam i teraz biore leki.
    • Gość: kohol Re: czy tez tak macie przed okresem?? IP: *.crowley.pl 23.09.04, 12:29
      Nie :)
      Ja mam tylko tak, że bardzo mi się chce czekolady, wczoraj zjadłam 2 Toflerki!
    • mon.dan Re: czy tez tak macie przed okresem?? 23.09.04, 14:27
      "wpieprzacz" mi sie włacza na tydzien przed okresem, na 2 dni przed, pije 3
      litry wody dziennie (bo mam wieczne pragnienie). tyje na kilka dni "przed" 3 kg
      i wszystko trace w ciagu 3 dni okresu, bo wtedy nei mam wogole apetytu.

a do tego 3 dni wczesniej jestem bardzo nieszczesliwa i do placzu moze
      doprowadzic mnie nawet rozlana kropelka czystej wody na dywan.

ech...
    • listek_a Re: czy tez tak macie przed okresem?? 23.09.04, 14:29
      Żeby to tylko przed okresem:)) Nie przejmuj się:)Mija... do następnego
      miesiąca:)))
      • Gość: megan Re: czy tez tak macie przed okresem?? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 23.09.04, 14:33
        eh...
        ja kilka dni przed tonami jadam słodycze:)))
    • niedzwiedzica_sousie Re: czy tez tak macie przed okresem?? 23.09.04, 14:35
      mi się ZAWSZE chce jeść
      może mam robaki?
      • listek_a Re: czy tez tak macie przed okresem?? 23.09.04, 14:37
        Zdrowa jestes po prostu dziecko drogie! To Ty miałaś robic makijaz modelkom i
        sie balas jak wypadniesz??
        • niedzwiedzica_sousie Re: czy tez tak macie przed okresem?? 23.09.04, 15:32
          tak, opowiedziałam ci w wątku o robieniu dobrze facetowi! :)
    • sweetytweety Re: czy tez tak macie przed okresem?? 23.09.04, 15:23
      Ja nie jem przed okresem -ja wpier...lam dosłownie wszystko i w max ilościach!
      Kiedyś z siostrą byłyśmy "przed" Wybrałayśmy się na pół godzinki na spacer, w
      drodze zjadłyśmy 2 paczki cipsów ;) (duże), paluszki słone i 4 jabłka.
      Wróciłyśmy, obaliłyśmy cały słoik ogórków kiszonych i po 2 kanapki.
      Przychodzi "ten czas" i mogłabym całkiem przestac jeść :)
    • borsuczyca Re: czy tez tak macie przed okresem?? 23.09.04, 15:26
      mam tak, a dzisiaj to mam okres wszechczasów, psiakostka raz na pół roku zdarza
      mi się coś takiego, że myślę o śmierci, a tu trzeba w hipie zapasy uzupełnić i
      jeszcze lecieć o 19 na dodatkowa fuchę, bo akurat wypadła, chyba nie dożyję
      wieczora:(
      • spaldi Re: czy tez tak macie przed okresem?? 23.09.04, 15:33
        zazdroszcze wam, ze przed, to chociaz mozecie sie najesc, bo ja kurka wodna,
        tylko szukam komu to wp....lic:)))
        • Gość: a Re: czy tez tak macie przed okresem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 15:46
          Ja na 5 dni przed sprzątam, jak już zacznę to nie ma końca, wkurza mnie
          najmniejszy pyłek...
          • beatach1 Re: czy tez tak macie przed okresem?? 23.09.04, 16:13
            A ja na kilka dni przed, wcinam tonami wszystko co sie da. Potrafie jesc
            kiszone ogorki, zagryzajac czekolada (na sama mysl teraz, zle mi sie robi).
            A w dzien samego nadejscia okresu - sprzatam. Zawsze sprzatam i to chate od
            gory do dolu i spowrotem ;).

Pozdrawiam
            Beata
            • Gość: kohol Ja też sprzątam jak szalona :) n/t IP: *.crowley.pl 24.09.04, 10:25
    • aretse11 przed okresem moge zjesc konia z kopytami 23.09.04, 20:56
      tak..przed okresem moge zjesc konia z kopytami..az boje sie co bedzie jak bede
      w ciazy..na dodatek.,.ja moge mieszac slodkie,kwasne z slonym..w momencie gdy
      dostaje okres-mija mi
    • Gość: marta Re: czy tez tak macie przed okresem?? IP: *.proxy.aol.com 23.09.04, 20:58
      ja wlasnie zjadlam wielka salatke z tunczyka, a po powrocie do domu wielki
      obiad,
      jak znam zycie to po powrocie meza z pracy dopakuje jeszcze obiad razem z nim.
      oczywiscie oboje nie pogardzimy kolacja
      i jak tutaj byc szczuplym.
      wlasnie wracam do polski po prawie 3 latach nieobecnosci ciezsza o jakies 15
      kilo :-((((((
      • aretse11 do Marty!! 23.09.04, 21:01
        hej,...a skad wracasz?..tak pytam z ciekawosci..bo ja jak wrocilam do Polski z
        Canady,USa..bylam troche tam i tam,ale razem 3 miesiace to przytylam
        10kg..szok...fast foody mnie wykonczyly
        • Gość: marta Re: do Marty!! IP: *.proxy.aol.com 23.09.04, 21:05
          wracam ze stanow. utyc w tym kraju niezwykle latwo. na kazdym kroku widzisz
          albo zarcie albo zracych ludzi.
          ja piersze 10 kilo wrzucilam podczas 3 pierwszych miesiecy potem stopniowo
          doszly kolejne.
          juz sie boje reakcji znajomych i rodziny ........
          dobrze ze mezowi nie przeszkadza :-)
          • aretse11 Re: do Marty!! 23.09.04, 21:17
            no to masz ta sama sytuacje co ja mialam..ale najdziwniejsze jest to..ze ja
            nawet nie poczulam ,ze tyle przytylam..niby wiedzialam o tym..ale bedac
            tam...nie mkialo to znaczenia,bo i tak bylam szczuplejsza od wiekszosci
            Amerykanow..Dopiero jak wrocilam do PL..to znajomi byli tak w szoku..oczywiscie
            dyskretnie mi oznajmiali,ze wygladam inaczej..byly nawet domysly,ze jestem w
            ciazy..Schudlam chyba dopiero po pol roku bycia juz w PL..ale teraz jak patrze
            na moje spodnie ktore kupilam w usa..to szok..wiem tez z doswiadzcenia innych
            moich kolezanek..ze kazdy tyje..kazda moja kumpela ktora stamtad wrocila to
            pare kilo do przodu..a te co zostaly..to juz maja podwyzszona wage na stale..
            Ale nie przejmuj sie..jak to sie mowi:"meza juz masz"...haha..a jak wrocisz do
            PL..to dojdziesz do siebie..pozdrawiam Cie Marto
            • Gość: marta Re: do Marty!! IP: *.proxy.aol.com 23.09.04, 21:21
              hej dzieki za slowa otuchy.
              mam kilka tzw extraciuchow przywiezionych z polski .....
              hm jedna ze spodniczek moglabym w tej chwili zapiac na 1 udzie.
              no nic w domu rodzinka da mi czadu.
              poza tym jak na warunki amerykanskie jestem w bardzo przyzwoitej wadze, jak na
              warunki polskie jestem - wstyd przyznac - grubasem
              przykre to .......
    • Gość: Monisia Re: czy tez tak macie przed okresem?? IP: *.fnet.pl 23.09.04, 21:23
      Ja też tak mam,normalnie pochłaniam jedzenie, choc normalnie bardzo kontroluję
      wszystko co jem, bo dbam o linię....Przed okresem,a wlasciwie w czasie okresu
      dieta jest tylko wspomnieniem...:)
    • Gość: Ika Re: czy tez tak macie przed okresem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 09:47
      Ja przed okresem pochłaniam jedzenie w ilościach astronomicznych. Najczęściej 2
      tabliczki czekolady, potem kanapki, sałatki, bagietkę...Mój rekord to duży
      słoik nutelli zjedzony w kiblu, żeby mąż nie widział i się nie nabijał.
      Kiedy dostaję okres dla odmiany nic nie jem, bo ciągle mi niedobrze.
      Wagę mam idealną więc nie przejmuję się tym, że czasem pochłaniam tysiące
      kalorii:):):)
    • an_ni Re: czy tez tak macie przed okresem?? 27.09.04, 10:36
      to niestety szalejace hormony
      tez tak mam nawet na pigulkach anty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka