kitek1 13.04.02, 13:40 mimo mlodego wieku, sporo wie o zyciu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena8 Re: ALE LENA JEST FAJNA....................... 13.04.02, 13:50 dziękuję za wyrazy uznania, Wielka siostra jest pod wielkim wrażeniem Twojej osoby:)) a jak masz na imię:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ALE LENA JEST FAJNA....................... 13.04.02, 13:53 jak sie napije, to Ci powiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: ALE LENA JEST FAJNA....................... 13.04.02, 13:58 jak się napijesz to sobie przypomnisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ALE LENA JEST FAJNA....................... 13.04.02, 14:00 walne zoneczke, w czaszeczke, a ona, juz mi przypomni, "......ty sq....synie":) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: kitek stosuje przemoc w domu:( 13.04.02, 14:36 Nieprawda. znam Kitka osobiscie. Mialem zaszczyt, ze nocowal w moim domu i zdarzylo sie, ze nawalilismy sie jak baczki. Kitek NIE jest agresywny, nie uzywa przemocy! Wszystkim kobietom zycze takiego faceta jak Kitek! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: kitek stosuje przemoc w domu:( 13.04.02, 14:46 no skoro tak piszesz:)) można podciagnać Jego zachowanie pod skuteczniejsze metody wydobycia informacji od swojej kochanej żoneczki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ale lenka to tabaczka..................... 13.04.02, 15:50 po prostu podstawiam sie do Twojej ksiegi imion, najjsaniejsza dedutkorko:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: ale lenka to tabaczka..................... 13.04.02, 15:54 to co już się napiłeś?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ale lenka to tabaczka..................... 13.04.02, 15:57 a Ty juz wiesz? ktory, to taki lobuz poalkoholowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: ale lenka to tabaczka..................... 13.04.02, 16:02 nie wiem, powiedz mi Kitku kto to taki jeśli nie chcesz draki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ale lenka to tabaczka..................... 13.04.02, 16:07 tutaj Ci powiem, jak sie do Ciebie, do konca przekonam, to Ci malpke wysle:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ale lenka to tabaczka..................... 13.04.02, 16:23 Byleby to nie byl Twoj oslawiony goryl! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: ale lenka to tabaczka..................... 13.04.02, 16:29 żebyś się do mnie mógł do końca przekonać to przedtem byś musiał z wyczerpania skonać bo mam taką złożoną osobowość, i niejeden się o tym przekonał:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ale lenka to tabaczka..................... 13.04.02, 16:33 i dlatego uwazam, ze fajna, czyli nienudna jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ale lenka to tabaczka..................... 13.04.02, 16:38 Uwazaj Kitek Ona ma faceta i.... grozna matke :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ale lenka to tabaczka..................... 13.04.02, 16:41 znasz ja blizej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ale lenka to tabaczka..................... 13.04.02, 16:42 Kitek- ona 158 cm wzrostu (cos dla Ciebie) mily usmiech, brak wstretu do etanolu, poczucie humoru, ... itd itp. :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ale lenka to tabaczka..................... 13.04.02, 16:44 a jej byly facet, ile wazyl:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: ale lenka to tabaczka..................... 13.04.02, 16:51 180 kg zawodnik sumo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: ale lenka to tabaczka..................... 13.04.02, 16:42 facet to jeszcze nic ale mamuśka jest ostra, ciekawe po kim mam taki łagodny charakterek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ale lenka to tabaczka..................... 13.04.02, 16:45 wypracowalas sobie, na lekcjach religii:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: ale lenka to tabaczka..................... 13.04.02, 16:49 szczególnie jak więcej mnie nie było niż było w tej jakże zacnej instytucji jaką jest niewątpliwie szkoła dodajmy średnia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ALE LENA JEST FAJNA....................... 13.04.02, 16:59 rzekl Kiteczek do Leneczki choc sie napic z buteleczki a leneczka do Kiteczka przeciez pusta buteleczka z rymowanki moral taki ze plyn chociaz bylejaki na dziewczeca slaba glowe dziala niby cialko nowe! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Mario2 to wielki poeta:) 13.04.02, 17:11 słów nam tutaj nie żałuje i pięknie rymuje, czy codziennie czy od święta zawsze o wszystkich pamięta, toczy ze Skwarką wojnę zażartą, nie pozostawia na niej suchej nitki wszyscy do tego już przywykli, gdyby było więcej facetów z takim poczuciem humoru kobietki by nie musiały brać panadolu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Lena na wieszcza!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 13.04.02, 21:25 Czestochowskich rymow kilka tu funduje nam dziewczynka. Brak polotu nie przeszkadza by bzdetami nam dogadzac! I za kilka latek w szkolach dziecko wzrosnie na matola. Literackich wyzyn szczytow wnet dosiegnie-precz z krytyka! Moral:Z beztalenciem walczyc trudno! Lena-wybacz:piszesz gowno! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 viki............... 13.04.02, 22:07 niestety, nie masz literackiego wyczucia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Do kitek1 IP: *.ewave.at 13.04.02, 22:36 I tak Literacka Nagroda Nobla mnie nie mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Do kitek1 13.04.02, 22:38 obiecuje, ze pierwszy w sztokholmie przylece z gratulacjami:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Vika na wieszcza:) 13.04.02, 22:24 Za to Ty kochanie, uraczyłaś mnie doskonale Twój talent jest wielki chylę przed Tobą czoło wycieram potu kropelki zataczam koło i miejsca Tobie ustępuję w myśl zasady zgoda buduje. Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: lenka na wieszcza:) 13.04.02, 22:29 nawet ten kto pisze gówna ma klasę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: lenka na wieszcza:) IP: *.ewave.at 13.04.02, 22:33 Bez obrazania sie musisz przyznac,ze daleko Ci do Mickiewicza (o tym nudziarzu Slowackim nie wspominajac). Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 viki, na jakim poziomie twoj rozwoj literacki.... 13.04.02, 22:34 sie zatrzymal:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: lenka na wieszcza:) 13.04.02, 22:41 tym postem rozwiałaś moje marzenia, daleko mi do Mickiewicza? nie może być! trzeba to gówno trochę pozmieniać! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: lenka na wieszcza:) 13.04.02, 22:33 lepsze piekne, wyraziste gowno, niz zdechniety fijolek:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: lenka na wieszcza:) 13.04.02, 22:43 Oh Ty Kitku zawsze umiesz prawić komplementy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: lenka na wieszcza:) IP: *.ewave.at 13.04.02, 23:02 lena8 napisał(a): > Oh Ty Kitku zawsze umiesz prawić komplementy:)) Oj Kitek ,Kitek!Jak ty pieknie kit(ek) umiesz kobietom wstawiac.Gowno i zdechle fiolki!Toz to poezja w romantycznym wydaniu najwyzszej klasy. Juz myslalam,ze nie dam sie nabrac na zaden bajer zadnemu frajerowi.A tu masz!!!Przyjdzie mi o twoje wzgledy zLena walczyc!A juz ja polubilam.I co teraz?! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: lenka na wieszcza:) 13.04.02, 23:09 zdradzę Tobie pewien sekret Kitek bardzo lubi kobietki tylko nie lubi wstrętnych baboli Ty pewnie jesteś kobietką więc o nic się nie martw:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: lenka na wieszcza:) IP: *.ewave.at 14.04.02, 01:20 Ale sama mowilas,ze on stosuje przemoc w domu.Poza domem tez?Zreszta on mnie nie interesuje,mimo ze sie zna na ogrodnictwie.Ja tez sie znam,wiec mamy wspolne zainteresowania.W koncu fiolki z gownem to czysty kompost.Ciekawe co na takim nawozie by wyroslo. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 HEJ, LUDOWE POETKI Z PCIMIA DLN..... 14.04.02, 08:35 niestety z powodu braku emanacji specjalnym erotyzmem, z waszej strony, w kategorii blizszego poznania nie jestem wami zainteresowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: HEJ Kiteczku:) IP: *.ewave.at 14.04.02, 16:04 Mnie tez!Dzieki twojej meskiej decyzji nasza pprzyjazn z Lena nie rozpadnie sie przez byle palanta. Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: HEJ Kiteczku:) 14.04.02, 16:07 i całe szczęście bo przyjaźń jest najważniejsza a chłopa zawsze można znaleźć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: HEJ Kiteczku:) IP: *.ewave.at 14.04.02, 17:51 Chlopa tak ale szkoda kiteczka mimo,ze specjalnych podniet potrzebuje,zeby mu sie w portkach ruszylo. Moze przeprosic kiteczka i dac mu mleczka? Dla nas czeka buteleczka!_(czystej wyborowej) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 HEJ, LUDOWE POETKI Z KGW W PCIMIU DLN..... 15.04.02, 09:01 nie pijta, za duzo, zeby znowu nie bylo obciachu, na wojewodzkim przegladzie rymowanek ludowych:) Odpowiedz Link Zgłoś