Dodaj do ulubionych

mam obwisly biust

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:34
czy to moze zniechecic partnera?
Obserwuj wątek
    • Gość: pixi Re: mam obwisly biust IP: *.rato.pl / *.rato.pl 26.09.04, 18:38
      Wydaje się, że jak zobaczy to zwieje.
      • Gość: Kinga Re: mam obwisly biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:46
        ale tak na zawsze czy przemysli i wroci?
        • Gość: pixi Re: mam obwisly biust IP: *.rato.pl / *.rato.pl 26.09.04, 18:49
          A niby co ma przemyśleć ?
          • Gość: Kinga Re: mam obwisly biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 18:56
            no to ze moze jakos przelknie ten biust...
            da na operacje
            czy ja wiem... moze jakis pomysl mu wpadnie na wykorzystanie tego biustu np sex
            po hiszpansku
            • Gość: pixi Re: mam obwisly biust IP: *.rato.pl / *.rato.pl 26.09.04, 19:02
              Pani raczy żartować ?
              • Gość: kinga Re: mam obwisly biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 19:05
                no ale z tym biustem :)
                • Gość: pixi Re: mam obwisly biust IP: *.rato.pl / *.rato.pl 26.09.04, 19:08
                  Ten biust można spróbować przykryć rozkładówką playboy'a ?
                  • Gość: monia Re: mam obwisly biust IP: *.malnet.pl 26.09.04, 19:31
                    ale jesteś żałosny, stań przed lustrem i zobacz jaki piękny jest twój
                    obwisły "fiut", to porozmawiamy.
      • Gość: Rychu Re: mam obwisly biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 19:06
        ciekawe co myslisz o swojej matce z obwislym ojcic juz zwial? ;)
        • Gość: Maja Re: mam obwisly biust IP: *.futuro.pl 26.09.04, 19:43
          To zależy od rozmiaru. Wiadomo że duży biust musi byc trochę obwisły. Ach ten
          cięzar?
          • Gość: Mr. X Re: mam obwisly biust IP: 82.160.39.* 26.09.04, 20:12
            Nie pekaj :) i niesluchaj tego co powiedziel ten kretyn. Niestety kto sie
            kretynem urodzilm, skowronkiem nie umrze. Z kazdym problemem da sie zyc:). Nie
            przeasadzaj ze odrazu ucieknie. Nie wiem, jako chlopak co ci doradzic:) ale
            glowa do gory:). Pozdrawiam
    • jesster Re: mam obwisly biust 26.09.04, 20:15
      Franciszek Starowieyski powiedział że każdy biust znajdzie swojego amatora, on
      chyba lubił takie piersi.Że zacytuję:"Cyc, proszę pani, nie kutas, nie musi
      stać". Przepraszam za wulgaryzm, ale nigdy nie cenzuruję cytatów.
      • Gość: . Re: mam obwisly biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 20:34
        dzieki :))) fajny jestes :)
        • jesster Re: mam obwisly biust 26.09.04, 21:38
          Ja tylko cytuję. Ale prawda jest taka, że nie wszystkim to się wydaje
          atrakcyjne. Czy można za to winić mężczyzn? Chyba nie. Zarówno mężczyznom jak i
          kobietom różne rzeczy się podobają lub nie. Seks jest w końcu ważnym elementem w
          związku, zarówno dla kobiet jak i mężczyzn, więc niekoniecznie musi być pięknie.
          • Gość: tete Re: mam obwisly biust IP: w3cache.* / *.2-0.pl 27.09.04, 09:54
            W pozycji od tyłu każdy biust zwisa a przy leżeniu na plecach rozlewa się.
            Unikaj pozycji na jeźdźca. Chyba, że tyłem. Ew można zgasić światło.
    • Gość: buzia Re: mam obwisly biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 09:59
      jeśli naprawdę Cię kocha, myślę, że nie zniechęci go. Mój mężczyzna uwielbia
      moje wałeczki tu i tam i moje cycuszki też trochę obwisłe.
    • Gość: andzia Re: mam obwisly biust IP: *.its.waw.pl 27.09.04, 11:40
      obwisły czy nie obwisły, mały czu duży, nie słyszałam aby wielkosć czy kształt
      piersi uzalezniała udane życie erotyczne. ponad połowa kobiet ma takie obwisłe
      piersi, niestety, i co mają zrezygnowac z miłości. a jesli facetowi to
      przeszkadza to niech sobie szuka gdzie indziej, najwyrazniej wtsy spotykłaby
      się tylko z twoim biustem a chyba nie o to cu chodzi?
    • listek_a Re: mam obwisly biust 27.09.04, 11:43

A jaka to jest milosc hiszpanska?
      'Do czego słuzyło TO narzędzie, siostry, chyba nie musze wyjaśniać'
      • Gość: Marcepan oj oj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 11:47
        po hiszpansku to hm... jakby tu powiedziec delikatnie...
        no z wykorzystaniem biustu :) zamiast ud :) i memłona :)))
        biust musi byc duzy niestety wiec nie wszystkie panie spelniaja warunki
        ale jak sie da to polecam mialem okazje tylko raz i nie zapomne tego do konca
        zycia
        az sie obslinilem
        • listek_a Re: oj oj 27.09.04, 11:49
          ciezko mi to sobie wyobrazic. poprszse mniej delikatnie
          • Gość: Marcepan Re: oj oj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 11:52
            sciskajac piersi kobiety obiema rekoma miedzy nie wciskasz czlonka, kobieta
            nawilza go ustami bo sa niedaleko w tej pozycji a Ty uzywasz sobie do woli..
            wtrysk odbywa sie na piersi kobiety i jest super..
            bardziej juz chyba nie moglem jezu nawet nie wiesz ile mnie to kosztowalo stary
            a wlasnie siedze w pracy wiec zlituj sie juz :))
            • listek_a Re: oj oj 27.09.04, 12:10
              dzieki! Teraz zrozumiałAm!Jakoś nie wydaje mi sie, ze mialabym na to ochote.
              Przepraszam za pobudzenie w ciagu dnia:)
              • Gość: Macepan Re: oj oj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 12:29
                sorki myslalem zes facet...
                cholera a jednak mogle delikatniej zeby Cie nie zniechecic :)
                nie rezygnuj dopoki nie sprobujesz naprawde jest ok dla faceta to niezapomniane
                doznaie
                • listek_a Re: oj oj 27.09.04, 12:31
                  a dla kobiety?
                  • Gość: Marcepan Re: oj oj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 12:52
                    mysle ze byla zadowolona ona sama zaproponowala ja na cos takiego nie wpadl
                    bym :) ahc te baby to maja pomysly :) odwdzieczylem sie jej z nawiazka wiec
                    chyba bylo fajnie
                    • listek_a Re: oj oj 27.09.04, 12:55
                      ja tam wole, jak rownoczesnie mamy przyjemnosc. A jakos mi wydaje, ze przy
                      takiej pozycji to mozna kobiecie oczy wybic! Wiadomo czym:)
                      • Gość: marcepan Re: oj oj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 13:02
                        ryzyko powoduje dodatkowa przyjemnosc
                        • listek_a Re: oj oj 27.09.04, 13:33
                          Moze z czasem zaczne eksperymentowac! Teraz wole standardy:))
    • Gość: obierzyna absolutnie nie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 12:33
      uwazam, ze gorszym zagrozenieniem dla zwiazku jest obwisly fiut.
      • kopov gówno prawda, mnie jak wisi to siadam, i juz mi 27.09.04, 13:15
        nie wisi, w przypadku kobiet nawet połozenie sie nie zawsze pomaga bo wtedy
        biust zwisa na boki:)))))))))))
    • grogreg Re: mam obwisly biust 27.09.04, 14:01
      Co to znaczy "obwisly"?
      • Gość: Kinga Re: mam obwisly biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 14:19
        olowek nie wypad
        • kopov Re: mam obwisly biust 27.09.04, 14:25
          to ja mam obwisły tyłek:))))))))))))))))
          • Gość: kinga no to pieknie same wraki na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 14:36
            • kopov Re: no to pieknie same wraki na forum 27.09.04, 14:45
              :)))))) co robić?. dlatego ołówki noszę za uchem a nie w tyłku:))))))))))))
        • grogreg Re: mam obwisly biust 27.09.04, 14:52
          Aha.
          Mysle ze jak kazdy element naszego wygladu moze miec wplyw atrakcyjnosc. Ale
          prawdziwe zwiazki nie opieraja sie na biustach.
          • Gość: Maja Re: mam obwisly biust IP: *.futuro.pl 27.09.04, 15:41
            I na wzroście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka