Gość: Elementarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 14:54 ? powiedzcie drogie Panie a moze zmienie zdanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pokrybala Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 14:58 Gość portalu: Elementarz napisał(a): > ? powiedzcie drogie Panie a moze zmienie zdanie Kobiety są raczej rozsądne, więc jeżeli już, to częściej lecą na szybki numerek. No, chyba że jakieś zdeterminowane albo w depresji Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto 27.09.04, 14:58 u mnie zaszło warunkowanie klasyczne, jako małe ciele słuchałam piosenki "stay on this road" AHA czy jakoś tak , w teledysku faceci w zwolnionym chyba tępie- jeżdzą na motocyklach a piosenka jest z rodzaju tych przytulanych- więc nie było rady.......czysta biologia Odpowiedz Link Zgłoś
q02121974 Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto 27.09.04, 15:07 jasne, kup sobie taki a gwarantuje, każda będzie twoja Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x zła wiadomość..8) 27.09.04, 15:10 .muszę cię trochę ostudzić.Tak było do niedawna, ale od pewnego czasu od motocyklistów wolą pilotów wojskowych..8)..nie ta prędkośc i nie ten "polot"Tam gdzie ty kończysz oni dopiero zaczynają.. Odpowiedz Link Zgłoś
serta haha 27.09.04, 15:14 musze Cie zmartwic rowniez - moze i leca na pilotow,bo ... bo jak chca motocykl to sobie kupuja,to nie jest takie poza zasiegiem,a babka na motocyklu,bynajmniej nie jako plecaczek,wzbudza wieksze pozadanie,niz facet :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KingaCBRFs mam nadzieje ;)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:30 a moze byc ruda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPLR Re: haha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:47 serta napisała: > musze Cie zmartwic rowniez - moze i leca na pilotow,bo ... bo jak chca > motocykl to sobie kupuja,to nie jest takie poza zasiegiem,a babka na > motocyklu,bynajmniej nie jako plecaczek,wzbudza wieksze pozadanie,niz facet :P AAAAAAAha! ten miecz jest obosieczny. Jane że liczy się rozsądek, charakter i uroda. Ale laska na szybkim motorze (zwanym dalej jogurtem) w skórzanym kombinezonie działa na faceta dokładnie tak samo jak facet w skórze na jogurciku. Tak jest. nawet mój zaręczony kolega nie omieszka obejrzeć się za blondyneczką w SLK Kompressor Cabrio i skomentowac ten fakt w paru ciepłych słowach:D. To czysta chemia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 28.09.04, 18:57 ale wylapujesz :))) jasne,ale zauwaz,ze to bylo stwierdzenie,ktore mialo na celu uswiadomic naszemu macho-crossowi,ze nie tylko on moze byc taki boooski,a cwaniactwo bynajmniej nie poplaca Odpowiedz Link Zgłoś
agas71 Re: zła wiadomość..8) 30.09.04, 10:25 hehehehe od czasu takiego filmu z Tomem Cruisem (skleroza - zapomniałam tytułu, ale nie dziwota, jakieś 10-11 lat temu to było) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gixera Re: zła wiadomość..8) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 20:15 agas71 napisała: > hehehehe od czasu takiego filmu z Tomem Cruisem (skleroza - zapomniałam tytułu, > > ale nie dziwota, jakieś 10-11 lat temu to było) Ten film to "Top Gun", wlasciwie o pilotach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gixera Motocykle w filmach IP: 195.205.22.* 01.10.04, 08:59 > agas71 napisała: > > > hehehehe od czasu takiego filmu z Tomem Cruisem (skleroza - zapomniałam > tytułu, > > > > ale nie dziwota, jakieś 10-11 lat temu to było) > > > Ten film to "Top Gun", wlasciwie o pilotach. A ogladaliscie "Miłość w rytmie Rap"? To dopiero hardcorre, a jeszcze byl taki film, "Ścigani" scene jak wjezdzaja na Ducati kreta asfaltowka po jakas gore chyba z 10 razy widzialam, O Biker Boyz i Torque juz nie wspomne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 15:22 oj lecą lecą:) sam ma takie cacko (Yamaha YZF R1) i widze co sie dzieje:) kupuj i korzystaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
serta Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto 27.09.04, 15:37 czlowiek ze sportowymi ambicjami najwyrazniej,skoro na takim motocyklu jezdzi ... albo starszy Pan,bo jakos trudno mi uwierzyc w to,ze mlodego czlowieka stac na motocykl za ponad 50 000,no chyba,ze dobrze zarabiasz i nie musisz na nic innego wydawac pieniedzy. ale swoja droga,zazdroszcze tych 152 koni ... ech Odpowiedz Link Zgłoś
q02121974 Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto 27.09.04, 15:27 kup do tego czarne BMW, wtedy się nie opędzisz. Każda będzie chciała cię przelecieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 15:38 BMW?? żartujesz. to jest za wolne heheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 27.09.04, 15:39 czarne BMW? moze niech kupi nowe k1200r,to bedzie mial branie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. X Re: Czy kobiety leca na szybkie moto IP: 82.160.39.* 27.09.04, 16:14 Nie tylko na szybkie. Jestem posiadaczem KTM SX 250 (jest to motocykl enduro czyli crossowy) nic specjalnego jezeli chodzi o pretkosc 180km/h (niestety jako 18letniemu chlopakowi rodzice nie zgodzili sie na wiekszy silnik)- dziw ze sie wogole zgodzili ale do tematu. Mozesz po treningu jechac na miasto (caly konbinezon i motocykl masz uchlapany w blocie) podjezdzasz w miejsce gdzie sie kreca laski i nie ma ze nie podejda. Mozesz nawet zostawic moto na 10 min a jak wrucisz napewno jakies laski sie beda krecic blisko motocykla (nie tylko nie zostawiaj motocykla na zbyt dlugo bo mi juz chcieli zajebaac go:). Pozdrawiam motocyklistow szczegolnie enduro i wszystkie laski lecace na moto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Czy kobiety leca na szybkie moto IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 16:21 enduro???? nieee zdecydowanie za wolne:) co to jest 180km/h przy np. 280km/h różnica kolosalna:) Odpowiedz Link Zgłoś
serta hehehe 27.09.04, 16:26 widze,ze mezczyzni czuja sie strasznie dowartosciowani przez te motocykle.Ale skoro dziewczyny podchodza do motocykla (przy ktorym wlasciciel nie stoi) tzn.ze sa zainteresowane nim,a nie Wami.Jezeli ja zauwazam jakas ciekawa maszyne,to sie jej przygladam,a nie temu,ktory na niej siedzi,bo on to akurat mnie interesuje tyle co nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X :) IP: 82.160.39.* 27.09.04, 16:46 Ja ci mowie jak jest. Przyjechalem caly ujebany( lacznie z twarza i wlosami) do domu bo po deszczu bylo, (a mi sie strasznie jezdzic chcialo..) i mama powiedziala ze kumpel dzwonil. Nie wiele myslac wskoczylem na moto i pojechalem. Juz zsadajac z motocykla pod domem u kumpla zauwazylem ze jestem obserwowany przez dwie panienki, ale pomyslem ze gapia sie na to ze jestem caly upierdolony od blota. Okazalo sie ze kumplowi sie moto popsulo i nie mogl sobie poradzic (tlok mu sie zablokowal w cylindrze bo za malo oleju lal:)) Powiedzialem ze nic mu na to nie poradze , pogadalismy chwile i po ok10 min wrucielm do moto. Widze ze te dziewczyny dalej stoja kolo motocykl a jedna z nich podchodzi i mowi..." fajne moto i fajny motocyklista..." To kurva co takjak bylo tak pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drink True Yoghurt Re: Czy kobiety leca na szybkie moto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 18:05 enduro???? nieee zdecydowanie za wolne:) co to jest 180km/h przy np. 280km/h różnica kolosalna:) 280???? nieee zdecydowanie za wolne:) co to jest 280km/h przy np. 410km/h na Suzuki GSX-R 1300T róznica kolosalna =] Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 27.09.04, 16:31 " Mozesz po treningu jechac na miasto (caly konbinezon i motocykl masz uchlapany w blocie) podjezdzasz w miejsce gdzie sie kreca laski i nie ma ze nie podejda.Mozesz nawet zostawic moto na 10 min a jak wrucisz napewno jakies laski sie beda krecic blisko motocykla " - smiac mi sie z Ciebie chce,przeczytaj sobie ze 3 razy co napisales.Nie zgrywaj sie na jakiegos macho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: 180 to za malo IP: 82.160.39.* 27.09.04, 16:34 Zalezy od pasji. Mnie kreci jazda po bezdrozach i po wertepach a tam 280 nie jest potrzebne 100 ci starczy. Wogole nie sadze ze sa mniejsze wrarzenia jechac 130 po bezdrozu niz 250 po gladkim asfalcie. Mozesz myslec ze jako 18-latek nie mam zadnego pojecia o motocyklach i fakt ze mam prawko na kat. A od 2 lat to stanwczo za malo, ale sie mylisz! Mnie to po prostu kreci od dziecinstwa. Jezdzilem juz Honda VTR 1000 i musze powiedziec ze to fajny moto (ja rozwinalem pretkosc 230, a podobno idzie wiecej...), ale mnie i tak bardziej kreci cross. Przejedz sie kiedys 100 po lesniej drodze to tez poczujesz ta adrenaline:), ale o czym my tu gadamy............. Grunt to ze nie musisz miec super szybkiego moto zeby podrywac na niego laski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP: *.internetdsl. Re: 180 to za malo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:38 zapraszam na pl.rec.motocykle Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 27.09.04, 16:41 a od kiedy to prawo jazdy na kategorie A ma sie od 16 roku zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
serta 180 to za malo 27.09.04, 16:46 Grunt to ze nie musisz miec super szybkiego moto zeby podrywac na niego laski:) a owszem,jak trafisz na blon pieknosc,ktorej glowna odzywka jest "hihi" i taka,ktora o motocyklach nie ma zielonego pojecia,to mozesz jej nawet komarkiem podjechac,albo gilera i wmowic,ze to scigacz buehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: 180 to za malo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:56 zgadzam sie w zupełnosci z Serta... chociaz najwyrazniej nie jestes za ciekawy skoro podrywasz panienki na motor(a przynajmniej probojesz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: *.fnet.pl 27.09.04, 16:46 Ja na pewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. X dalej o moto IP: 82.160.39.* 27.09.04, 16:57 TAk kat A mozna miec w polsce od 16 roku zycia. A ktos tam powiedzial ze laski nie leca tak na komarki jak na moto:) .Wiem to bo jak mowielm moto interesuje mnie od dziecinstwa i przed motocyklem mialem najpierw motorynke "Stella", pozniej mialem Ogara205 a na koniec mojej "kariery" z motorowerkami mialem Jawke20p:) Przez pol roku posiadalem tez simsonka- kupiony dla kumpla i mialem pomodz mu remontowac. Szczegol ze stal u mnie i ze praktycznie caly remont wykonalem z innym kumplem ale troche se na nim pojezdzilem:). Wiec na motorowerek to mozna poderwac 15-latki najwyzej (fakt ze motorowerami zajmowalem sie od 10-16 roku zycia) czyli wniosek ze na motorowerki tez mozna poderwac laski w swoim wieku, ale jak mowie to nie jest to co motocykl Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: dalej o moto 27.09.04, 17:02 sorry nie jestem w temacie. mam w domu kosiarkę spalinową, czy to znacza, że do końca życia będę samotny? pozdrawiam spalinowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPLR Re: dalej o moto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 18:27 ragtime_r napisał: > sorry nie jestem w temacie. > mam w domu kosiarkę spalinową, czy to znacza, że do końca życia będę samotny? > pozdrawiam spalinowo. Odkręć tłumik w upalny dzień i wykoś nią zygzaczki w ciapki w parku miejskim. Zanim zwinie cię policja, już będziesz zaręczony =] Odpowiedz Link Zgłoś
agas71 Re: dalej o moto 30.09.04, 10:31 ragtime_r napisał: > sorry nie jestem w temacie. > mam w domu kosiarkę spalinową, czy to znacza, że do końca życia będę samotny? > pozdrawiam spalinowo. Biedaku....Ty już jesteś przegrany na starcie... szykuj okruszki dla gołabków w parku i orzeszki dla wiewiórek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPLR Re: dalej o moto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 18:25 Gość portalu: Mr. X napisał(a): Wiec na > motorowerek to mozna poderwac 15-latki najwyzej (fakt ze motorowerami > zajmowalem sie od 10-16 roku zycia) czyli wniosek ze na motorowerki tez mozna > poderwac laski w swoim wieku, ale jak mowie to nie jest to co motocykl Okrutnie zawężyłeś temat. Nie będę gadał takich bzdur: "ale pusty koleś", powiem za to tak: "Laskę" można "wyrwać" nawet na rower, czerwone włosy, albo promile we krwi. Bo jedyne o co chodzi, a czego nikt tu nie nazwał, to przyciąganie uwagi. Jeśli idziesz po ulicy jesteś jednym z wielu. Natomiast jeśli w jakiś sposób się wyróżniasz (nieważne, czy jedziesz na motorze, hulajnodze, czy jesteś pijany jak sztoper) wtedy zaczynasz przyciągać uwagę... To z kolei jest zawsze dobry sposób, żeby zamienić parę słów. Trzeba mieć jakiś pretekst, prawda? Szczególnie, jeśli nie masz pojęcia co powiedzieć, albo boisz się wyjść na głupka =] I wszystko to działa w obie strony jak gdzieś w tym temacie wyżej napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dluga Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: *.chello.pl 27.09.04, 16:56 Hmm...to smutne,faceci upadli tak nisko w naszych oczach, ze ich atutem staja sie gadzety a nie osobowosc,kultura i takie tam pierdoly. Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 27.09.04, 17:11 oj chlopcze,chyba sie zamotales w tych swoich wypowiedziach. "tak,wiem,ze w Polsce mozna miec prawo jazdy od 16 roku zycia",a jednak majac 18 juz ma od 2 lat.cos podobnego ... szkoda,ze ja o tym nie wiedzialam,ze tak mozna,tez bym zrobila majac 16 buehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: :))) IP: 82.160.39.* 27.09.04, 17:15 Ja cie nie kumam. No jezeli teraz mam 18 lat( koncze wlasnie kurs na kat. B) a kat A robilem majac 16 lat to jak to nie jest 2 lata to ja nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :P 27.09.04, 17:17 Tobie chlopcze chyba sie pomylila kategoria A z A1 - nie szpanuj Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :P 27.09.04, 17:19 ...tak to jest jak człek potrzebuje cuś wymyśleć, a przed nim same sterydy i witaminki... :) czy a, czy b co to za różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: :P IP: 82.160.39.* 27.09.04, 17:46 jak juz to A1 to jest motorower a A to jest motocykl przynajmniej do niedawna tak bylo. Ja tam nie wiem dla mnie karta motorowerowa rto jetst prawojazdy na motorowerek a kat A to dla mnie prawojazdy na motocykl! Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :P 27.09.04, 17:50 tiaaa, a drogówka napewno wyrozumiała będzie zwłaszcza jak usłyszy żewną historię naszego "golloba"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: :)))) IP: 82.160.39.* 27.09.04, 17:08 Zreszta ja nie kupilem motocykla po to by podrywac panienki. Moto to jet poprostu milosc od pierwszego wejrzenia:) Dowiedzialem sie tego w wieku 9 lat jak poraz pierwszy wsiadlem na motorek kuzyna- nie chcialem przestac jezsdzic. Stan fascynacji wiec trwa juz u mnie 9lat i zadno zdarzenie nie mialo wplywu na te "milosc" do motocykli( mam tu na mysli liczne bolesne upadki, a takze liczne awarie w czasie jazdy zwiazane z pchaniem moto do domu. Pamieam jak 10km od domu w motorowerku zlapalem kapcia i w naprawde slneczny dziem pchalem go do domu. Po powrocie pot z mojej twarzy plynal strumieniem:) ), ale po prostu nic nie jest w stanie powstrzymac mnie od motocykla:). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :)))) 27.09.04, 17:14 to prawie jak mój kumpel który z nogą w gipsie pchał malucha przez kilka kilometrów. ps. a duży był "motorek" kuzyna. ps. 2 czy to rozważne puszczać 9 latka na motorek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: :)))) IP: 82.160.39.* 27.09.04, 17:43 zwykla motorynka romet. Nie wiem czy to rozwaznie ( moj kuzyn mial wtedy 13 lat)- ledwo co kupil ten sprzet. Wiesz moj starszy fajny czlowiek w wieku 10 lat kupil mi motorower "Stella" ( jezdzilem nim po lesnych drogach ) ale jezdzilem !! Co innego mama zawsze mi powtarza ze skoncze na wozku inwalidzkim (od pierwszego razu jak wsiadlem na motorek). To ona nie zgadzaala sie na motocykl ale po przekonaniach jestem posiadaczem motocykla:) Odpowiedz Link Zgłoś
serta Re: :)))) 27.09.04, 17:15 tytul tego watku brzmial: CZY TO PRAWDA,ZE KOBIETY LECA NA SZYBKIE MOTOCYKLE? a nie na facetow jezdzacych na motocyklach.Wiec po co ta szpanerska gadka o podrywaniu lasek na motor? Owszem,na motocykl laski leca,ale niekoniecznie na np.dresow,ktorzy je dosiadaja buehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
serta PS: 27.09.04, 17:50 Honda VTR 1000 - dobre zarty.Prosze Cie,nie pisz juz nic wiecej. Tak,na pewno ktos Ci dal motocykl za 40 000,zebys sobie nim posmigal ponad 2 dychy ... Ja bym takiemu gowniarzowi,ktory bryka na motocyklu o wadze 100 lub mniej kg 240 kilogramowego motocykla na pewno nie dala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: PS: IP: 82.160.39.* 27.09.04, 18:02 Nie wierzysz nie wierz. Slyszalas wogole cos o moto team Tczew?? to nie jest dla mnie ktos obcy jak ty sadzisz to jest moto mojego kuzyna. Zreszta nie wierzysz nie wierz mi to wisi w co ty tam wierzysz. Jak bys mnie znala to wiedzialbys ze nie jestm przecietnym 18-latkiem ja po prostu kocham motocykle. Niestety wiem ze mnie raczej nie bedzie stac na takie profesjonalne moto, ale mojego kuzyna, a raczej jego rodzicow napweno!! Dodam ze oprocz tej hondy ma jeszcze Yamahe YZF R6. Ich po prostu na to stac, ale jak mowielm jechalem na tym motocyklu 2x i nie kreci mnie to tak jak enduro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X bledy rzeczowe:) IP: 82.160.39.* 27.09.04, 18:09 Honda Vtr1000 niekosztuje 40tys zl (gora 30) pozatem enduro wazy 150kg, nie wiem natomias ile wazy ta honda, ale jest napeno troche ciezsza, no nawet sporo ale co to dla mnie......:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: :p IP: 82.160.39.* 27.09.04, 18:15 Ja wale wy mi na prawde nie wierzycie:) Kurva wiem co to jest katA i co to jest B i mowie ze teraz robie prawko na kat b czyli samochod odobowy do 3,5 tony mogacy ciagnac przyczepke do 750kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPLR Re: :p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 18:36 Gość portalu: Mr.X napisał(a): > Ja wale wy mi na prawde nie wierzycie:) Kurva wiem co to jest katA i co to jest > > B i mowie ze teraz robie prawko na kat b czyli samochod odobowy do 3,5 tony > mogacy ciagnac przyczepke do 750kg. Zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew. Winowajcy zawsze się gęsto tłumaczą =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Moto IP: 82.160.39.* 27.09.04, 17:52 Ja wale pchac malucha chociaz kilometr to jest meka, a co dopiero kilka kilosow ze zlamana reka nie zycze tego nikomu. Racja to nie jest forum motocyklistow ale pogadac mozna:). P.S. ty mnie masz serta za dresiarza?? czy jak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Serta to było mocne...hehehe:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:59 Odpowiedz Link Zgłoś
serta hahaha 28.09.04, 18:52 "ja nie KUPILEM motocykla (...)" sam go sobie kupiles? cos podobnego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X a ja chcialelem....... IP: 82.160.39.* 27.09.04, 18:21 Ja chcalem powiedziec tylko ze laski leca nie tylko na szybkie motocykle tylko ogolenie na motocykle i z moich doswiadczan wynika ze to bardzo ( wyjatek stanwi przypadek z uchlapanym motocyklem). Napisalem to a 100000 postow wyniknelo z tego:). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) hahaha 27.09.04, 20:20 Chlopcze moj Drogi, po pierwsze : oszczedz mi czytania tych wulgaryzmow,ktore wypisujesz,poza tym jak sie zwracasz do kogos,to odrobine szacunku,uwzglednij chociaz duza litere w pisaniu do kogos "ty". Po drugie: prawo jazdy kategorii A1 nie jest na motorower,tylko na motocykl o pojemnosci skokowej silnika nie przekraczajacej 125 cm3 i mocy nie przekraczajacej 11 kW (czy uwazasz,ze honda nsr,to motorower?) Po trzecie: nowa VTR 1000 kosztuje 40000 (w przyblizeniu,bo jestem pewna,ze jakbys sie uparl,to drozej tez bys znalazl) Po czwarte: jest mnostwo motocykli enduro,ktorych waga nie przekracza 100 kg i jakos sobie nie wyobrazam,zeby poczatkujacy motocyklista (ten,ktory zamierza jedzic na crossie) dosiadal cos ciezszego - trzeba sie najpierw nauczyc jezdzic,a potem szpanowac.Ale OK - to juz Twoja sprawa czy sie na tym zabijesz czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: :) hahaha IP: 82.160.39.* 27.09.04, 22:26 Po pierwsze: To ze ja mam dopiero 18 lat to nie znaczy ze jestem poczatkujacym motocyklista. Z motocyklami mialem do czynienia od malego, nieraz jezdzilem motocyklami bez uprawnien:) na jakichs malouczeszczanych drogach. Pozatym ja mam kat A i nie obchodzi mnie co oznacza A1 (byc moze jest tak jak mowisz to sie tak zmienia ze nie nadazam za przepisami...:)). Po drugie: Jak ktos jest milionerem to se mozesz nawet za 100tys taka honde zamowic (na specjalne zamowielnie:). Ja mowiac o hondzie mojego kuzyna mialem na mysli motocykl z 2000(chyba) roku wiec napewno nie jest to nowka- se zobacz ile takie kosztuja:). Po trzecie: motocyklam enduro jezdze juz 2 lata. Moze to jest krotko ale ja jak niewyjade conajmniej 2-3 razy w tygodniu to jestem autentycznie chory (nie wiem czy to jest juz uzaleznienie czy co ale ja poprostu musze jezdzic ) wiec troszke kilometrow nabilem:) i jakas wprawe juz mam:) Po czwarte: nie psjonuje sie motocyklami po to by szpanowac, to jest po prostu MILOSC do motocykli (jak czujesz tego bakcyla to wiesz), a jak nie to sie nigdy nie dowiesz co czuje:) Po piate: rzeczywiscie przepraszam za te wugaryzmy i brak szacunku rzeczywiscie wyglada to troszke nietaktownie z mojej strony :) za co sorak Tobie:) po szoste: tylko enduro 125cc moga miec mase ponizej 100kg przy wiekszych silnikach jest to raczej malo prawdopodobne. Nie wiem moj moto wazy 150kg i nie wydaje mi sie ciezki, ale moze jest ciezki a moje odczucia to kwestia przyzwyczajenia, ale ja mam sentyment do tego motocykla i napewno nieszybko go wymienie:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 20:27 polecam kupić Yamahe YZF R1 a nie jakiegos crossa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: 217.153.168.* 27.09.04, 22:28 nie ma co ukrywac, kiedys polecialam ( mialo sie wtedy 18 lat, wiec wybaczam sobie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
serta Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto 27.09.04, 23:06 Po pierwsze: nadal mnie dziwi jak to jest mozliwe,ze majac 16 lat niby miales juz prawo jazdy kategorii A? Wybacz,ale to akurat jest dla mnie zwykle chrzanienie,ze sie non stop przepisy zmieniaja - w przypadku kategorii B,a i owszem,ale A odkad pamietam bylo od 18 lat,wiec daruj sobie.Gdyby mozna bylo robic wczesniej,to ja majac 16 lat tez bym wymachiwala na prawo i lewo swoim "papierkiem".Po to jest kategoria A1,zeby 16-latek,jesli juz musi,to mial uprawnienia,ale nie na motocykl o pojemnosci powyzej 125 cm3 - rzad w Polsce jest glupi,ale nie na tyle,zeby pozwolic dziecku jezdzic na MOTOCYKLU! - wiec nie chrzan. Po drugie: caly czas mialam na mysli nowa honde,a nie uzywana,bo uzywana oczywiscie,ze kupisz za 20 000,a jak sie uda,to moze i za mniej.Wiec sie nie kloc. Po trzecie: wiem doskonale co to znaczy milosc do motocykli,ale ja sie tak nie jaram.A swoja droga ... wiesz,przypuszczam,ze bym miala wieksze branie,gdybym podjechala do knajpy na motocyklu,wiec sie tak nie ciesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gixera Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 23:21 moze nie tyle leca same motocykle, bo ja np. nie polecialabym na snopka tylko dlatego, ze ma R1. a motorki uwielbiam i sama sobie kupie skuter, tak na poczatek:-) hehehehe. podsumowujac, leca na fajnych chlopakow na jeszcze fajniejszych motocyklach i wcale nie musi to byc przecinak, bo mnie ostatnio coraz czesciej podobaja sie naked bike. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
serta Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto 27.09.04, 23:23 witaj Gixera w klubie milosniczek naked bike'ow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: 82.160.39.* 28.09.04, 08:28 Dobra nie chce mi sie juz z toba "klucic" (wymieniach zdan ) bo to do niczego nie prowadzi. Gdy ja mialem 16-lat to nie wiem czy wogole bylo cos takiego jak katA1, nie wiem jak twoi rodzice by sie zgodzili to moglas miec od 16 lat i sie tak nie dziw bo teraz maja wprowadzic kat B od 16lat. (wiec dawac dzieciom jezdzic samochodami...):). Nie wiem jakie ty masz powodzenie u chlopakow, ale jakbym wyszorowal motocykl i konbinezon :) (hahahah) ......... to nie wiem kto by mial wieksze:)<cfaniak>. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
serta nie rozśmieszaj mnie ... 28.09.04, 11:42 Gdy ja mialem 16-lat to nie wiem czy wogole bylo cos takiego jak > katA1, ... z samego rana :))) Po pierwsze,zanim sie zaczniesz wypowiadac na forum,to powtorz material ze szkoly podstawowej - ortografie,bo takie bledy jakie walisz,to az razi. (chociaz zdarzylo mi sie juz uslyszec kiedys,ze "robie bledy,bo tak sie szybciej pisze,np.morze przez "ż" - ilez to czasu mozna zaoszczedzic pomijajac jedna litere!ach!) Po drugie: wiesz,ZA MOICH CZASOW byla i kategoria A i A1,wiec nie zgrywaj cwaniaka,bo automatycznie swiadczy to o tym,ze jak Ty miales 16 lat (ach! alez to byly odlegle czasy! ach!),to takowe rowniez byly. A po trzecie: nie widze niczego pociagajacego w 18-latku (swoja droga nie interesuja mnie tacy gowniarze) w ubloconym kombinezonie - wiesz,mnie tez sie czasem zdarza z kolezankami w ramach ubawu powiedziec jakiemus chlopakowi,ktory powinien ciemnymi uliczkami chadzac,ze jest "zajebisty" - chlopak sie podnieca i moze przed kolegami pochwalic,my mamy smiechu - wiec sie tak nie ciesz.I jestem pewna,ze kobieta ubrana w obcisla skore na motocyklu zrobilaby wieksze wrazenie,niz taki crossowy macho - ale powodzenia ;) buehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
serta PS ! 28.09.04, 12:09 aha,gdybys byl rzeczywiscie taki madry i zorientowany,to bys wiedzial,ze o ile wejda w zycie nowe przepisy - prawo jazdy kategorii B dla 16-latkow - to beda sie oni mogli ubiegac o nie pod jednym warunkiem: nie beda mogli prowadzic samochodu samodzielnie,jedynie pod opieka starszego opiekuna,posiadajacego prawo jazdy od kilku lat.I beda mogli jedynie w ten sposob prowadzic samochod - bedzie to okres probny.Na samodzielne prowadzenie samochodu beda sobie musieli jeszcze sporo poczekac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: PS ! IP: 82.160.39.* 28.09.04, 14:15 Wogole jaki masz sprzet w domu?? Mowisz tu o obcislej skorze, wiec domyslam sie ze masz tez moto... Jakie?? jezeli mozna spytac:) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 28.09.04, 14:53 "jestem pewna,ze kobieta ubrana w obcisla skore na motocyklu zrobilaby wieksze wrazenie,niz taki crossowy macho" - naucz sie przed matura czytac ze zrozumieniem,bo oblejesz.Zauwaz,ze nie mowie o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPLR Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 18:49 Gość portalu: Mr.X napisał(a): Gdy ja mialem 16-lat to nie wiem czy wogole bylo cos takiego jak > katA1, nie wiem jak twoi rodzice by sie zgodzili to moglas miec od 16 lat i > sie tak nie dziw bo teraz maja wprowadzic kat B od 16lat. (wiec dawac dzieciom > jezdzic samochodami...):). A to ciekaaawe, baardzo ciekaaawe. Z tego co pamiętam kategoria A zawsze była od 18 i kiedyś w latach 90' (niewiem jak teraz, ale już to na pewno wycofali)od 17 za zgodą starszych, tak samo jak prawo jazdy B, a od 16 to mogli zdawać tylko uczniowie techników samochodowych/mechanicznych - zdawało się we własnej szkole jako jeden z przedmiotów, przy czym kategoria "A" stanowiła jedynie dodatkowy test. niewierzysz, popytaj znajomych ze szkół samochodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.09.04, 00:56 R1 króluje:) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto 28.09.04, 03:00 raczej nie. jesli na cos leca to na wlasciciela szybkiego motocykla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fema Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: *.pool.mediaWays.net 28.09.04, 11:24 jakbym chciala zostac dawca organow to pewnie bym poleciala....Na razie jednak moje organy sa mi mile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gixera Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: 195.205.22.* 28.09.04, 14:05 Gość portalu: Fema napisał(a): > jakbym chciala zostac dawca organow to pewnie bym poleciala....Na razie jednak > moje organy sa mi mile. Widac, ze nigdy nie jezdzilas, nie mysli sie o tym, heheh dawca organow, jakie to typowe. To taki stereotyp. A poco w ogole wychodzic z domu, jak nawet kierowca autobusu moze ci kose w brzuch wsadzic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPLR Re: :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:00 A mnie cięzka krwawica strzela jak sobie pomyśle jakim ja jestem dawcą. Motor to jeszcze coś jest, rozmiary, kurde, nawet klakson, plus sztywność ramy i ciężar(nikt nie powie mi, że te rzeczy nie wpływają dodatnio na bezpieczeństwo). Za to jak w ciebie na rowerze dmuchnie jakiś debil, to koniec. A jacy wszyscy kierowcy w polsce są porezani, to bulwa nać, słów brakuje!!! Myślą, że jak jedziesz rowerem, to nigdy nie przekraczasz 20kmh po płaskim. W pale im się nie mieści, że rower od 0-20 odstawia nawet sportowe mercedesy, albo że ja na prawdę mogę po płaskim bujać się do 65kmh grr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fema Re: :))) IP: *.b.pppool.de 29.09.04, 11:01 nie mieszkam w Polsce. W Niemczech kultura kierowcow to zupelnie inny swiat. U nas albo jezdza gowniarze, ktorzy pozyczaja samochodziki od tatusiow albo wiesniaki, co to zamienili traktor (albo furmanke) na samochod. Albo szpanerzy na motorach. Znalam takich kilku. Dwoch jest juz po tamtej stronie. wiesz dlaczego? Bo tez byli przekonani, ze ich motor zapewnia im bezpieczenstwo. Jechali z dziewczynami, po wypadku zbierano tylko powyrywane nogi i rece. Cool, nie? Mieli po 18 lat. Wiec Chlopcze, sztywnosc ramy mozesz sobie wsadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fema Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: *.b.pppool.de 29.09.04, 10:55 Poniewaz nie rozumiesz o czym pisze ( hm....ile masz latek?) nie bede z Toba polemizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto 28.09.04, 11:49 Ja lece na poczte jak Małyszek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: P.S IP: 82.160.39.* 28.09.04, 13:55 Powiedz na czym maja polegac twoje posty, co chcesz przez nie osiagnac?? Chcesz mi ublirzyc publucznie?? Przeciez mnie nie znasz, nie wiesz jaki jestem, nie wiesz jaki mam kontakt z laskami! Dlatego wyjasnij mi o co Ci chodzi. OK?? Wracajac do tematu, narazie jest powiedziane ze 16-latkowie beda mogli jezdzic pod okiem osoby pelnoletniej ktora posiada prawo jazdy:) Nie wiem ja jest z ta kat A1 ale pytalem znajomych, ale oni tez byli przeswiadczeni ze to jest motorower:), ale moze to ty masz racje. Moze dla Ciebie nie ma nicpodniecajacego w 18-latku, moze dla innych jest:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 28.09.04, 14:13 "Mozesz po treningu jechac na miasto(...)podjezdzasz w miejsce gdzie sie kreca laski i nie ma ze nie podejda" (jakbym zobaczyla taki fenomen jak Ty,to moze tez bym podeszla) "Pozdrawiam(...)wszystkie laski lecace na moto:)" "Grunt to ze nie musisz miec super szybkiego moto zeby podrywac na niego laski" "(...) nie jestm przecietnym 18-latkiem " (a co w Tobie nieprzecietnego?) "laski leca(...) na motocykle i z moich doswiadczan wynika ze to bardzo" (doswiadczony sie znalazl) Na tym polegaja,aby Ci udowodnic jak zalosne sa Twoje wypowiedzi. A ortografie naprawde powinienes powtorzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Nic dodać, nic ująć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:23 w wypowiedziach Serty:) i Ragtime_r...zgadzam sie... jeszcze jedno-a moze laski to były te drewniane do podpierania sie...? Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: P.S 28.09.04, 14:15 posłuchaj chłopcze. jestem wiekowy, i gwarantuję ci że dla kobiet samo określenia "Laska" już jest pewnym miernikiem pozimu intelektualnego. "wyrywanie lasek na motor" to poprostu trochę bardziej rozbudowana forma zabawy jak "strzelanie" z biustonoszy w podstawówce. problem polega na tym że są koviety którym trudno zaimponować intelektem (chociażby) i są to osoby u których na względy trzeba sobie zasłużyć - a one potrafią to docenić i FANTASTYCZNIE wynagrodzić. alewierz mi są również "laski", które nawet nie potrafią opkreślić swojego ja, ( swoją drogą których poderwanie to tylko kwestia samochodu, portfela lub kilku piw..)ale to są tylko "laski" - nie możesz ich porównywać do reszty lub stawiać jako wzór. masz chyba rację, ze swoim podejściem do tematu i mechaniczną wrażliwością, oraz wrażliwością młota pneumatycznego, zajmij się laskami. tylko prośba - kobiety zostaw w spokoju. dorośniesz - zrozumiesz. a narazie trzym się ciepło (nawierzchni też). Odpowiedz Link Zgłoś
serta hahahaha 28.09.04, 14:19 Jestes WIELKI :))) Dobrze powiedziane.Osobiscie nienawidze okreslen typu: laska,panienka itp.bo sa w moim mniemaniu obrazliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: hahahaha 28.09.04, 14:22 dokladnie, poniekąd również o tym jest moja sygnaturka.... (uciekam na godzinkę.. ale wrócę).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: P.S IP: 82.160.39.* 28.09.04, 14:23 Posluchaj panie "wiekowy" co mam do powiedzenie: po perwsze: ja sie nie trodnie w "zawodowym" wypywaniu panienek na motocykl, jak juz mowilem jezdze na motocyklu bo kocham moto:), ale pare prazy zdarzylo mi sie poderwac laski na moto- niekiedy zupelnie przez przypadek:) po drugie: chyba nie wiesz co onzacza slowo "motor" (napewno nie motocykl). Jest takie czasopismo "Motor" (nie o motocyklach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: P.S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:26 a nie można tak powiedzieć: dziewczyny!, pozerwałem dziewczyny na moto!! prawda ,że lepiej brzmi...? Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 28.09.04, 14:35 znacznie lepiej.Ja jestem dziewczyna,a Ty Greta? z laska mam niewiele wspolnego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:45 a zwłaszcza z tą do podpierania:) tak jestem dziewczyna-a raczej Serta-jesteśmy kobietami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta błąd: poderwałeś-miało być.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:41 Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 28.09.04, 14:51 no ja niestety czytam tylko Bravo Girl,wiec nie wiem ... :( PS: MrX,nie wiesz o tym,ze kulturalny i na poziomie czlowiek nie daje sie sprowokowac? cos Ci to nie wychodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: P.S 28.09.04, 15:10 posłuchaj pan, panie "kali chcieć, kali mieć" próbowałem wmusić Ci kilka zasad dobrego wychowania co do wypowiedzi, ale jak widać ma tu zastosowanie stara dobra zasada, że w domu powieszonego nie mówi się o sznurku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: P.S IP: 82.160.39.* 28.09.04, 14:26 po trzecie: nie powiedzialem ze wszystkie laski leca na motocykle po czwarte: czujesz sie bardziej dowartosciowany jak komus dowalisz??, wtedy czujesz sie lepszy od innych, jezeli tak to powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 28.09.04, 14:34 Ty mature w tym roku zdajesz? To powodzenia na egzaminach pisemnych z jezyka polskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: P.S 28.09.04, 15:13 jakbym chciał Ci dowalić to usłyszałbyś co najwyżej wiersz Gałczyńskiego ( takiego poety): więcej obrazy mi nie trzeba, nie dam ci prztyczka ani klapsa... nie zmuszaj mnie abym to dokończył.... mimo wszystko pozdrawiam (slońce nawet wyszło...) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: P.S 28.09.04, 14:18 TO DO MNIE MIAŁO BYĆ? co ja takiego napisalam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: *.chello.pl 28.09.04, 14:41 Jak leca na szybkie motocykle, to znaczy, ze sa zboczone!!! Hehehe... Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r teraz pointa (czyt. puęta) 28.09.04, 16:24 wykorzystaj brachu fakt, że jesteś młody. masz dużo cvzasu aby zrewidować swoje poglądy, wygładzić swopją nerwowość i zrozumieć na czym tak naprawdę polega zdobywanie kobiet. ja rozumiem, że młodego chłopaczka podnieci dziewczyna która zwraca na niego uwagę bo ma coś fajnego na sobie lub przy sobie, ale chyba nie chciałbyś aby Twoja późniejsza dziewczyna była "z tego samego gatunku" hę?, bo widzisz, szybki seksik, czu flirt ma się nijak do prawdziwego podrywania. w pewnym momencie sam zauważysz, że kobiety, dziewczyny bardzo doceniają to co jest w człowieku ( a nie na nim, czy obok - jak już wspomniałem), to dlatego dziewczyna - kiedy spotka tego jednego to nie liczy się wygląd czy wiek. a my - podła rasa (ilu samców tylu kłamców...) - patrzymy tylko na nogi, tyłek itp. ale z tego się wyrasta ( a przynajmniej powinno). widzisz, oburzenie na to co pisałeś nie jest spowodowane treścią, ale formą. bo wiadomo, że są "laski" które "lecą" ale na boga, czy to wzór, ideał dla Ciebie? poza tym publiczne opiewanie swoich "Casanowskich" możliwości - uwież mi - trąci prostactwem. przemyśl to. powodzenia w brutalnym świecie monetaryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta teraz pointa (czyt. puęta) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:36 hmmmm... QL ładnie napisałeś...oj, ładnie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: teraz pointa (czyt. puęta) 28.09.04, 16:44 ... bo mną cuś tak dziwacznie szarpnęło...niektórzy potrzebują światłości...( inni do tego dochodzą sami) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 28.09.04, 17:18 nasz macho chyba zrezygnowal z dyskusji. szkoda- ja widze roznice miedzy atakiem,obrazaniem drugiego czlowieka itp,a zwracaniem mu uwagi,pouczaniem itp. ach ... pewnie smiga teraz gdzies na swoim MOTO ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: :))) IP: 82.160.39.* 28.09.04, 21:38 Wiecie ja nie jestem caly czas przy kompie tak jak wy:). Nie mam tyle czasu, widze ,ze napisaliascie tu kilka postow wiec trzeba cos wam odpoqwiedziec, ale teraz pisze juz zupelnie szczerze: po pierwsze: Stary nie znasz mnie, nie wiesz jakim jestem czlowiekiem, mozesz mnie do woli ponizac, ale czyn to swiadomie, nie rob tego na pokaz, bo wydaje mi sie ze troche na wyrost mnie tu oceniacie, a moze macie racje...(nie wiem). Ludzie ktorzy mnie znaja maja troche inne zdanie:) po drugie: setra nie boj sie o moja mature, mysle ze z polaka wystarczy mi 4 na poziomie podstawowym ( ja bardziej umysl scisly 5 z matmy i z fizy na poziome rozszerzonym musi byc:)) zreszta niewazne:) po trzecie: Mysle setra ze Tobie nie chodzilo raczej o pouczenie a raczej o ublirzenie mi. Nie mam zamiaru tu dochodzic o co ci chodzilo, ale sama napisz szczerze (przeciez to nic nie kosztuje:)) Po czwarte: zrozum stary ze mnie naprawde lsaki nie ochodza zabardzo. Az sie dziwie, ale ja naprawde wole smigac na moto niz isc na dyskoteke. To ze lsaki same do mnie zagaduja od czasu do czasu- nie byl by chlopem jak bym nie korzystal:) po piate: piszac "laski" mam na mysli dziewczyny, ale laski sie krocej pisze:) po szoste: mozesz sobie sadzic ze jestem prostakiem, ale ja nie chcialem napisach o swoich mozliwosciach tylko normalnie chcialem odpowiedzec na posta:), mialem taka sytuacje wiec o niej napisalem i wszystko po siodme: Ublizajac mi publicznie( bo nie sadze ze chodzilo ci o pouczenie) moze ty to task nazywasz tesz tracasz o nietaktownosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Wyjasinienie IP: 82.160.39.* 28.09.04, 21:54 Jak to juz ktos zauwazyl tak jestem czlowiekiem, ktoremu puszczaja nerwy ( chyba kazdemu nieraz puszczaja:)). Jestem gwaltowny czesto sie unosze do czego sie przyznaje. Taka jest prawa i tyle, ale jak mi ktos pruboje wmowic ze jestemkim kim faktycznie nie jestem... to przepraszam ale cos jest nie tak. Wiecie zupelnie innym czlowiekiem jestem jak wsiadam na moto (moze byc nawet motorower), wtedy nikt nie jest w stanie wyprowadzic mnie z rownowagi:). Wbrew waszym pozorom jestem czlekiem niezwykle ulozonym: - mam swoje zasady "genialne" ktorych nie przekraczzam np. nigdy nie zapale papierosa, szczersoc do bolu wobiec innych i 24 inne zasady:) - jestem napewno kulturalny (to ze na necie cos tam pisze mala litera czy jakos sie odnosze to tez o niczym nie swiadczy) dla mnie takie pisanie na necie nie jest w pelni wartosciowe- ja wole rozmowy live ( tam mozna dopiero sie dowiecec kim kto jest bo do slow dochodzi ton ich wypowiadania, gestykulacja, mimika, gra slow itd.) Jezeli w swoich postach kogos urazilem to o za to przepraszam. ( Mimo waszych wyorzzen o mnie potrafie sie przyznac do bledu i ukorzyc sie :)) pozdrawiam, niech św. Krzysztof zawsze bedzie z wami:) Odpowiedz Link Zgłoś
serta Re: :))) 29.09.04, 00:16 > Wiecie ja nie jestem caly czas przy kompie tak jak wy:). Nie mam tyle czasu nooo,ja tez bym na Twoim miejscu nie siedziala caly czas przed komputerem - poucz sie troche polskiego przed matura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gixera Re: :))) IP: 195.205.22.* 29.09.04, 09:35 Hmmm... jaka tu sie wywiazala ciekawa dyskusja, hehe. Ja uwazam, ze wiekszosc chlopakow kupuje sobie motor glownie po to zeby sobie dziewczyne poderwac, zazwyczaj takie zakompleksione pierdoly, bo im w kasku facjaty nie widac. Kolega,ktory powiedzial, ze wyrwal sobie szmate na motor, hm...sympatyczny z ciebie koles;-P PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :))) 29.09.04, 15:12 brawo! wreszcie ( pomijając składnię i gramatykę) potrafiłeś kulturalnie odpowiedzieć i to Ci się chwali. ..ale tylko to... pozdrawiam crossowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.09.04, 17:24 Krótko podsumowując BLACHAR CI U NAS DOSTATEK :) Odpowiedz Link Zgłoś
serta Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto 28.09.04, 17:28 Tak,tak,ja wiem Calvin,ze Ty to Yamahe YZF R1 polecasz kupic - wiesz co,na to to moze rzeczywiscie by "laski" polecialy,bo cross ... jakos mi sie nie wydaje byc podniecajacy ;) I zgadzam sie z Toba - predkosc bardziej kreci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie mot 28.09.04, 17:31 ...jak w życiu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie mot IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.09.04, 17:31 > to moze rzeczywiscie by "laski" polecialy hehe nie może tylko na 100% blachary to blachary pusto w głowie i nic wiecej:) Śmieszą mnie taki pustaki:) Pozdrawiam Cię Serta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: :))) IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.09.04, 17:37 :) wieeelkie dzięki... widze że czasami pojawiają się tu normalni ludzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 28.09.04, 17:43 bywaja,ale zwykle sa stlamaszani przez roznego rodzaju szmaciarzy i ludzi,ktorzy o kulturalnym korzystaniu z publicznych forow,czatow itp.nie maja pojecia - wydaje im sie,ze jak sa anonimowi,to rownoczesnie bezkarni.I moze dlatego bohater naszego watku MACHO-CROSS tak dziala mi na nerwy - milosc do motocykli to jedno (bo motocykle w moim zyciu rowniez sa na pierwszym miejscu),ale cwaniactwo,glupota i prostackie odzywki polaczone ze szpanem,to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: :) IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.09.04, 17:49 a niech będzie sobie prostakiem;) jak mu z tym dobrze, to niech sobie tak żyje;) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Moi Kochani! 28.09.04, 17:47 niestety opuszczam Was, życząc dobrej nocy (nie mam klapniętego uszka - jakby ktoś pytał... :). przykro mi z powodu niechęci naszego kolegi do prowadzenia dalszej dyskusji, ale cóż... może kiedyś to On sprowadzi kogoś na ziemię ( najpierw musi nad sobą popracować, a każda praca uszlachetnia, jak mówią). życzę mu tego. dobranoc wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
serta :((( 28.09.04, 17:51 papa :((( ano jasne,jak mu z tym dobrze,to niech i taki do konca zycia bedzie - ale z dala ode mnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
serta Calvin ... 28.09.04, 17:53 ... a swoja droga,ta Yamaha,to Twoja milosc? ja bym mogla kilka maszynek wymienic,na ktore mam smaka,ale jeszcze na dlugo zapewne pozostana poza moim zasiegiem finansowym :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Tylko Yamaha YZF R1 IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.09.04, 17:57 tylko ten motor sie liczy:) jeździłem na paru innych, ale ten jest wyjątkowy i nie zamienie go na inny:) a Tobie jakie sie podobają? Odpowiedz Link Zgłoś
serta hihi 28.09.04, 18:12 myslisz,ze mnie nie wyklniesz jak Ci zdradze? ;) moze zaczne od motocykla,ktory od bardzo dawna mi sie bardzo podobal (wiem,ze jest to marka,ktora uwazana jest za przejaw snobizmu i raczej daleko jej do japonskich motocykli sportowych,ale ...) - bmw R1100S. I kilka innych,takich jak: kawasaki z750,yamaha fz6,suzuki gsxr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: hihi IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.09.04, 18:17 :) Każdy ma swój gust i trzeba to uszanować:) ale co do tego BMW... hmmm szczerze mówiąc ta firma powinna zająć się tylko produkcją samochodów:) motocykle w ich wydaniu nie są zbyt urodziwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
serta hmmm ... 28.09.04, 18:22 to fakt,osobiscie nowe K1200R,nie podoba mi sie zupelnie (podobnie jak np. R1150RT,R1150RS,K1200GT,K1200LT,R1200CL ...),ale R110S ... no tu mnie nie przekonasz.Dorzucilabym jeszcze rockstera i F650CS - moim zdaniem udane motocykle,choc wiadomo,ze mocy az takiej nie maja.Co do samochodow,to fakt,samochody produkuja bardzo udane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: hmmm ... IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.09.04, 18:28 heeh ja tam zostane przy swoim motorku;) mały szybki ;) czyli R1 Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 28.09.04, 18:29 jasne :) pst ... mamy nowego goscia na forum - gdzies tam powyzej sie wpisal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: :) IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.09.04, 18:35 hehe był i uciekł;) jestesmy tu sami:) Odpowiedz Link Zgłoś
serta ooo ... 28.09.04, 18:37 ooo ... ja jeszcze w miedzyczasie skoczylam do kolezanki z watku o samotnosci ... ech,nie moglam sie powstrzymac,bo smieszy mnie ta cala dzisiejsza nasza dyskusja od rana. sami? ... i co bedziemy robic? eee,moze poderwiesz mnie na motor? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: ooo ... IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.09.04, 18:42 ok uważaj podrywam Cię teraz na motor;) jesteś już moja:) Odpowiedz Link Zgłoś
serta ... 28.09.04, 18:46 nie no,zle to robisz! Posuluchaj ... ja teraz siedze sobie na lawce,jakas ruchliwa ulica obok i budka z coca-cola - masz juz przed oczyma ten widok? nooo ... przejezdzasz raz kolo mnie (ale pamietaj - BARDZO WAZNY JEST ODGLOS MOTOCYKLA,takie wrrrrr),po 15 minutach znow,ale znacznie wolniej i zatrzymujesz sie przy tej budce z coca-cola ... zsiadasz,zdejmujesz kask,rekawiczki,spogladasz na mnie,na swoja maszyne,znow na mnie i zupelnie niewzruszony idziesz po coca-cole ... siadasz na lawce obok,patrzysz na mnie i rzucasz od niechcenia: "fajna bryka,nie mala?",ja: "nooo", Ty:"chcesz sie laska przejechac?", ja:"nooo" - i juz jestem Twoja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: ... IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.09.04, 18:51 przed słowami "fajna bryka,nie mala?" trzymam Cię za kolano;) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 28.09.04, 18:54 ooo,dobre,dobre :))) chociaz wiesz,jakbys zsiadl z crossa w ubloconym kombinezonie,to nie musialbys tej calej szopki odstawiac - z miejsca bym byla Twoja ;))) PS: nie jestesmy tu sami ... nasz nowy Towarzysz cichaczem buszuje po naszym watku i widze,ze najwyrazniej trzyma sztame z nami - serdecznie Go pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: :))) IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.09.04, 18:55 hmmm ale jakbym był cały z błota, to podczas jazdy motorem ubrudziłabyś sie:) i co wtedy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: :))) IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.09.04, 19:09 mmmm no nieźle nieźle;) robi się gorąco;) Odpowiedz Link Zgłoś
serta hihihi 28.09.04, 19:15 teraz juz wiesz dlaczego powinienes na crossie jezdzic? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: hihihi IP: 82.160.39.* 28.09.04, 22:03 po pierwsze: przeczytajcie moje posty powyzsze( trochce sie zagapilem ze tu sie tak temat rozwinal:)) po drugie: napiszcie szczerze tak wam sprawia przyjemnosc ublizanie i smienie sie ze mnie ?? Odpiszcie szczerze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein do serta IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.09.04, 22:16 cross???? nigdy w życiu:) wole R1 także albo wyrywam Cię na R1 albo nici z tego:( Odpowiedz Link Zgłoś
artur_pm Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto 28.09.04, 22:37 Jeżdżę motocyklem i wydaje mi się, że mogę się wypowiedzieć. Jakiś czas temu udało mi się wyrwać szmatę na motocykl pod Kolumną. Było fajnie, z tym że panna do niczego poza dymaniem się nie nadawała. Taka darmowa dziwka. Innym razem wyrwałem pod knajpą. Owszem, motocykl (i to w cale nie za 50.000, jak ktoś sugerował) pomaga w wyrywaniu dup, ale są to na ogół - mówiąc delikatnie - mało wartościowe dziewczyny. Co nie znaczy, że nie jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.09.04, 22:50 hehe tzw. BLACHARY jest tego pełno... Odpowiedz Link Zgłoś
serta Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto 28.09.04, 23:21 "setra nie boj sie o moja mature, mysle ze z polaka wystarczy mi 4" - 4?! a za co Ty chcesz to 4 dostac? Czlowieku,przeciez Ty nie potrafisz nawet poprawnie sformulowac swojej wypowiedzi,nie wspomne juz o bledach ortograficznych! No chyba,ze jestes w takiej szkole gdzie wszyscy maja taki poziom i daja Wam 4 za cos,za co w normalnym ogolniaku postawiliby MOZE 2 - bez komentarza. "napiszcie szczerze tak wam sprawia przyjemnosc ublizanie i smienie sie ze mnie" - nikt Ci nie ubliza (smieje sie z Ciebie - a i owszem,ale juz kilkakrotnie napisalo Ci pare osob dlaczego) - gdybym nawymyslala Ci od kretynow,debili itd.(czego nie brakuje na innych forach),to moglbys zarzucac,ze Ci ublizam (ja czy ktokolwiek inny),ale nikt z nas Cie glupkiem nie nazwal.Jeszcze raz Ci powtarzam - naucz sie czytac ze zrozumieniem i jesli nie wiesz co znaczy pojecie "ublizac komus",to zapytaj mamy.Wszyscy Ci tu jedynie zwracaja uwage,zebys sie zastanawial nad tym co piszesz,bo to tylko o Tobie swiadczy - o braku kultury,cwaniactwie ... itd. "mam swoje zasady "genialne" - nie watpie ... widac. "jestem napewno kulturalny (to ze na necie cos tam pisze mala litera czy jakos sie odnosze to tez o niczym nie swiadczy) dla mnie takie pisanie na necie nie jest w pelni wartosciowe" - to jest mega,powinni Ci medal za to dac!Wiesz co,do mnie osobiscie nie docieraja takie argumenty jak w/w.Jesli czlowiek ma wpojone jakies zasady i potrafi sie zachowac,to czy zwraca sie do drugiej osoby w tzw.realu czy w swiecie wirtualnym,zachowuje je.Nie piszesz do robota,ktoremu wisi,co mu odpowiesz,tylko do drugiego czlowieka,ktory znajduje sie gdzies tam po drugiej stronie,a poniewaz Cie nie widzi,to wlasnie w taki sposob wyrabia sobie opinie o Tobie i Twoj wizerunek.Wiec nie opowiadaj takich bzdur.Bo ja piszac do kogokolwiek,nawet jesli mnie denerwuje,zwracam sie do niego z tzw.duzej litery,bo to kulturalne.A uzywajac wulgaryzmow,tylko utwierdzasz czytelnikow w przekonaniu,ze jestes taki na codzien - jeszcze raz Ci powtarzam - to wlasnie Twoj sposob pisania wyrabia opinie o Tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: 82.160.39.* 29.09.04, 15:12 Porzyjemy zobaczymy. Po maturze ci zeskanuje swiadectwo maturalne i wysle (zobaczymy kto mial racje. To ze tu nie stosuje wielkich liter, popelniam bledy ortograficzne i nie buduje poprawnie zdan to jeszcze o niczym nie swiadczy:). Pozatym na politechnice gdanskiej nikt nie wymaga polaka liczy sie tylko : jezyk obcy (waga 0.1) matma i fiza:), a z polaka 4 bede mial dla wlasniej satysfakcji. Pewinie to wiesz ale ci bylo niewygodnie napisac, ze wyzywajac mnie od debili itd. okazala bys swoj prymitywizm( nie uwazam ze jestes prymitywna) (dlatego tak nie pisalas) , ale sam fakt drwiny ze mnie publicznej jest w jakims sensie ignoranctwem, napewno czynem o zabarwieniu pejoratywnym. Jeszcze raz podkreslam ze nie jestem zadnym cfaniakiem, a wydarzenia ktore opisalem mialy odzwierciedlenie w rzeczywistosci. Kolejna sprawa jest brak kultury...<hmmm>. Co innego znaczy "kurwa" wypowiedziana w rozmowie, a co innego na forum. Na necie wyraza to zdenerwowanie i chwilowe uniesienie:). Moj wizerunek powinna kreslic tresc wypowiedzi a nie ich styl. Napewno nie zgodze sie z teza "to wlasnie Twoj sposob pisania wyrabia opinie o Tobie!". Przeciez nie kazdy jest biegly w retoryce i nie kazdy potrfi fajnie budowac zdanie. Pozatym ja naprawde nie uwazam ze niestosowanie wielkich liter zwracajac sie do innej osoby jest niekulturalne:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto 29.09.04, 15:30 czyli Twoim zdaniem bardziej przypadkowe jest NAPISANIE słowa "kurwa" nież WYPOWIEDZENIE???? zaskakująca teoria... ale poza tym to widzę że strasznie się chłopie przejąłeś postami, a przyczyna naprawdę nie leży w NAS, tylko w TOBIE... bardzo perypatetyczne te Twoje listy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: 82.160.39.* 29.09.04, 15:46 Wiesz lubie takie wymiany:) (niestety strasznie sielubie klucic)- korzystam z klutni. Jezeli jeden, drugi , trzeci mi mowi ze czynie zle to mysle nad sprawa i sie zastanawiam ... "oni maja racje..., czy ja". Jezeli uznaje ze oni to przyznaje sie do bledu wyciagam wnioski i staram sie zmienic:). Wbrew waszym pozorom potrafie przyznac sie do bledu i WYCIAGNAC WNIOSKI, wiec wasza gadka nie poszla na marne (staram sie korzystac z rad innych) :). Jak mowilem dla mnie napisanie "kurwa" nie jest rownowazne z wypowiedzeniem. Wydaje mi sie ze te dwie formy maja zupelnie inne znaczenie, ale czy ta teoria jest zaskakujaca... (nie wiem). moze rzeczywiscie od pewnego momentu stalem sie wulgarny i zaczalem niezwracac uwagi na to co pisze i mowie (ten nawyk wyrobili we mnie pilkarze na boisku). Jako sedzia pilakarski na boisku trzeba przymykac (szczegolnie na nizszych klasach rozgrywych) oko na "kurwy" i inne przeklenstwa bo autentycznie po 15 min gry zdekompletujesz druzyne za czerwone kartki :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto 29.09.04, 16:14 hmm... wydaje mi się że jako sędzia piłkarski powinieneś tym bardziej zwracać uwagę na to co robisz i mówisz... chyba że źle zrozumiałem Twój ( zauważ pisownię!) post... pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: 82.160.39.* 29.09.04, 16:43 Pewne rzeczy juz zaczynasz robic podswiadomie, jak ci przez 90min co chwile ktos krzyczy nad uchem "kurwa... Franek, znowu zjebales akcje", dotego z "trubun" ktos ciagle krzyczy "sedzia kurwo..., chuju..." (zawsze sie na meczu Bklasy i A klasy znajdze taki jeden gosc co ci rzuca kurwami przez caly mecz) to pozniej ty tez tymi kurwami zaczymasz operowac (podswiadomie). Oczywiscie ja nie mowe ze ja co drugie slowo to kurwa, ale zdaza sie szczegolnie jak sie uniose to ta "kurwe" gdzies wystrzele. Bo na meczu jest tak ze jestes skupiony przez te 90min na max i naprzyklad mi nie przeszkadza przeklinanie, bo jestem skupiony na rozwoju meczu na boisku a nie na tym co ktos tam se gada. Oczywiscie jak ktos zaczyna mi mowic z zawodnikow " sedzia, kurwa..., gdzie ty masz oczy" itd. to odrazu kartka, ale jak juz ci ktos powie cos za twoimi plecami to co odwracasz sie i nie wiesz kto to powiedzial... i co ... kogo ukarasz jak tam ich z 5 stoi. Na takie tak przeklenstwa to ja zwracam uwage tylko na meczach juniorskich, bo uwazam ze jak sie kajtom popusci i oni juz od malego zacznal przeklinac na boisku to pozniej sobie nie poradzisz z ich przeklenstwami (ach malutka dygresyjaka na forum ) :) Pozdrawniam P.S teraz mi zawsze juz bedziecie wypominac ta pisownie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.09.04, 10:29 a gdzie moja nowa miłość Serta???? zostawiła mnie Odpowiedz Link Zgłoś
serta Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto 29.09.04, 11:40 nie zostawila,tylko spala ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie mot IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.09.04, 16:55 hehe spałaś;) nieźle nieźle a teraz gdzie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gixera Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie mot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 20:18 Gość portalu: Calvin Klein napisał(a): > hehe spałaś;) nieźle nieźle a teraz gdzie jesteś? hahahahahahahah, a wiec mamy ciekawy przypadek, jak nam sie pieknie role odwrocily!!! Bo to juz nie dziewczyny leca na chlopakow na motorach, a chlopaki leca na dziewczyny.Serta jestes Boginia, wyrwalas Calvina Kleina na motor, Calvin ty blacharzu!!!!Leze ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie mot IP: 82.160.39.* 29.09.04, 20:28 Do tej pory bylo ze to ja pisalem posty a inni je komentowali, wiec teraz ja pokusze sie o komentarz:). Nie wiem z czego ty sie smiejesz:) Jak ty takie cos nazywasz wyrywaniem na motocykl to powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gixera Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie mot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:16 Gość portalu: Mr.X napisał(a): > Jak ty takie cos nazywasz wyrywaniem na motocykl to powodzenia:) Powodzenia w czym, bo ja nie mam zamiaru nikogo wyrywac, ani na motor, ani na rower. Szczerze pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie mot IP: 82.160.39.* 29.09.04, 20:31 Swoja droga ciekawe okreslenie "blacharzu"- chcailoby sie rzec o kierowcach mamochodow a nie motocykli:). Samochod chyba bardziej przypomina blaszana puszke niz motocykl:)- napwno enduro nie przypomina tak owej puchy:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gixera Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie mot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:11 No mam nadzieje, ze ci ulzylo, ze w koncu sie na kims wyzyles, jesli ci to pomoze mozesz mi jeszcze troche pojechcac, bo szczerze mowiac, to mi to zwisa i powiewa, co ty myslisz o moich wypowiedziach. Natomist okreslenie Blacharzu bylo nawiazanie do wczesniejszej wypowiedzi kolegi Calvina, w ktorej stwierdzil, ze Blachar to tu nie brakuje. dzieciaku, lecz sie z kompleksow, albo z czegos innego. rowniez pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie mot IP: 82.160.39.* 29.09.04, 21:36 U chyba tez komus nerwki puscily:), bo tu sie juz zaczynaja pojawiac okreslenia typu: dzieciaku, lecz sie...:) Bk jednym slowem. Wyzyles.......?? chyba nie wiesz o czym mowisz:).hahaha jak mam sie ochote wyrzyc to wsadam na moto:) (nie wyzywam sie na innych:))- wsiadam na moto i juz jest inaczej, a napewno nie wyzywam sie na ludziach tym bardziej nie mam potrzeby robictego publicznie, ale jak tak sadzisz...:). Wiem ze okreslenie "blacharz" zostalo juz uzyte wczesniej:) (sadzisz ze nie znam tematu):). Wierz mi ze wiekszosc z tych postow z usiechem na ustach pisze, napewno sie nie wyrzywam i nie mam potrzeby nikomu dowalac bezsensownie:). A co do bledu to ucze sie pisac "bezwzrokowo" na klav, ale od czasu do czasu jeszcze zerkam na klav i wtedy wychodza takie bledy:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gixera Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie mot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:19 Jak sam wspomniales, skomentowales moj post poniewaz inni komentowali twoje, wybrales sobie mnie na ofiare, ale niech juz ci bedzie, ty sie nie wyzywasz. ja z reguly jestem osoba spokojna, a okreslenie "dzieciak" bylo adekwatne do twojego wieku. Usmiech na ustach niech ci pozostaje i to sie nie zmienia:-) PS. gratuluje ambicji bezwzrokowego pisania, ale musisz wieksza uwage zwrocic na ortografie. pozdrawiam:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie mot IP: 82.160.39.* 30.09.04, 08:16 Skomentowalem twoj post bo mialem cos do powiedzenia, a nie dlatego ze inni komentowali moje:). Nie wiem ile ty masz lat( moze jestes i starsza odemnie:)), ale okreslenie "dzieciak" nie jest raczej juz adekwatne do mojego wieku:) i jest to raczej troche (moze nie obrazliwe dla mnie, ale w ten sposob ty chcesz pokazac swoja wyzszosc nademna Ja- dorosla, ty- dzieciak) :), a moze nie mam racji...:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gixera Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie mot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:14 Gość portalu: Mr.X napisał(a): > mamochodow a nie motocykli:). Samochod chyba bardziej przypomina blaszana a co to jest mamochod???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein do gixera IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.09.04, 21:32 hmmm chyba cos ci sie pomieszało..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gixera do calvina kleina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:14 Gość portalu: Calvin Klein napisał(a): > hmmm chyba cos ci sie pomieszało..... raczej nic mi sie nie pomieszalo, a widze ze wszyscy maja zabojcze poczucie humoru. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.09.04, 22:28 mam swój motor, więc w jaki sposób ktoś mógł mnie wyrwać na jakis tam motocykl??/pomyśl troszke, to nie boli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: IP: 82.160.39.* 30.09.04, 08:18 Gość portalu: Calvin Klein napisał(a): "...pomyśl troszke, to nie boli :)" i co teraz innym bedziesz glupie wywody prowadzil:)- nie mzesz normalnie pisac?? tylko musisz uzywac tego typu tekstow?? ( o Tobie swiadczy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r drogi Mr.X! 30.09.04, 09:56 za prawdę powiadam Ci nie staraj się za wszelką cenę "odpracować" sowich postów, to nie ma sensu, wręcz wychodzi głupkowato. Poza tym jak pewnie zauważyłeś, każda agresywna odpowiedź ciągnie za sobą lawinę podobnych mniej lub bardziej obraźliwych. co do pisania, może i uczysz się pisać bezwzrokowo, ale uwierz mi, tego co piszesz nie da się czytać ani zrozumieć... co do wieku - gdybyś teraz porozmawial z szesnastolatkiem, z pewnością zauważyłbyś różnicę w podejściu do pewnych spraw, w ocenie tychże. więc nie obrażaj się i nie odparowuj postów "wytykających" Twój wiek, ale jeżeli uważasz że Twoje podejście do sprawy jest słuszne - argumentuj! pamiętaj że nawet największe bluzgi zawsze poddadzą się silnej argumentacji. co do koleżanek, które uważają, że dla nich 18latek to gówniarz... sorry za "brutalite" ale dla mnie też, z tym że - naprawdę - nikt by Ci tego nie wytknął, gdybyś nie potwierdził tego przekonania kilkoma opiniami na temat "lasek" i siebie samego. mimo wszystko pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: drogi Mr.X! IP: 82.160.39.* 30.09.04, 11:16 Ja nie probuje odparowac jak ty to nazywasz postow:) moze Ci sie tylko wydaje:), chyba zadna z moich wypowiedzi nie byla agresywna:), ale z tym ze to ciagnie za soba milion innych wypowiedzi to masz racje:). Wiesz ja jeszcze nie opanowalem bezwzrokowego pisania i od czasu do czasu zerkam na klav i przestaje sledzic tekst na monitorze (wtedy rodza sie smieszne bledy) wynikajace z przestrzelenia liter:). Ale tu nie chodzi o sam sposob myslenia o mnie jako o gowniarzu tylko o sosob tego wyrazania- ja igdy bym nie powiedzial do kogos mlodszego "gowniarzu" czy jakos tak. Jezeli ktos podejmuje ze mna rozmowe, a ja go tak nazywam to dajemu do zrozumienia: "wez sie stary nie odzywaj, wogole sie zamknij bo jestes mlodszy i nie mozesz miec wlasnego zdania...itd." Jezeli ktos ma inne zdani od was i jest modszy to .... (no wlasie to co ??) Pozatym sie nie obrazam tylko zwracam na to uwage:). A tak na marginesie "jakie mam opinie na temat samego siebie...?" i ten tekst koncowy " mimo wszystko pozdrawiam"- czyli co nie chcesz pozdrawiac, ae tak kultura nakazuje i ty tak czynisz nawet wbrew sobie?? Pozdrawiam (serdecznie, a nie z przymusu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: drogi Mr.X! 30.09.04, 13:11 "Jezeli ktos podejmuje ze mna rozmowe, a ja go tak nazywam to dajemu do zrozumienia: "wez sie stary nie odzywaj, wogole sie zamknij bo jestes mlodszy i nie mozesz miec wlasnego zdania...itd." CZŁOWIEKU! przeczytaj uważnie co Ci napisałem... Grrr!!!! na przekór - pozdrawiam (choć przyznać trzeba że masz bardzo ..hm... specyficzne (? - jak to napisać, żebyś znowu się nie przejął...) poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r "ae tak kultura nakazuje i ty tak czynisz... " 30.09.04, 13:12 sorrki, ale nie moglem się powstrzymać.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: drogi Mr.X! 30.09.04, 13:26 poza tym, coś czuję że usilnie próbujesz postawić na swoim ( robisz to z godną podziwu zaciekłością, choć nie wiem czym ona jest powodowana... - czy jakaś dziwczyna siedzi przy Tobie i podziwia Twoją elokwencję czy co?...- znowu napiszesz że jestem brutalnie złośliwy - i będziesz miał znowu rację). nie za długie zdanie? :)))))) no to dalej, uważam to za bezcelowe, ale jeżeli sobie życzysz... w tej słownej batalii miąłbyś pewne szanse, baaa nawet pewną wygraną główną, ale niestety, po Twoich początkowych wpisach... skapituluj z honorem... choć jeżeli masz ochotę możemy tą dysputę prowadzić dalej, ale uprzedzam, że powoli zamienia się to w dywagację ucznió dla uczniów... pozdrawiam niewymuszenie....chłe, chłe ( to był śmiech sympatyczny, a nie obraźliwy...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: drogi Mr.X! IP: 82.160.39.* 30.09.04, 14:00 Wiesz ja tak pisze bo lubie takie wymiany zdan( pogladow)- przez takie wymiany mozna sie wiele nauczyc. Napewno nie pisze tych postow zeby wygrac wojne na slowa- ja sie nie musze dowartosciowywac slownymi wymianami. Ja chce po prostu korzystac(uczyc sie),rozwiajac sie itd. Rzeczywiscie jestem czlekiem niezwykle zacieklym(nie jest to spowodowane checia szpanowanie), ale ja poprostu tak juz mam...:) (teraz se wyobraz jak ja jezdze na motocyklu szczegolnie jak zaczynam przegrywac:)) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: drogi Mr.X! 30.09.04, 14:03 wszystko się zgadza, ale nie wiem dzlaczego uważasz że podniesiesz swój pozoim intelekualny dzięki forum... ale cóż każdy z nas szuka czegoś w życiu. Maeterlinck powiada: Jeśli Sokrates opuści rankiem swój dom, znajdzie mędrca siedzącego na swym progu. Jeśli Judasz wyjdzie po zmroku, ku Judaszowi zwróci kroki swoje. Każde życie liczy wiele dni, dzień po dniu. Przechadzamy się wewnątrz siebie, spotykając zbójców, duchy, olbrzymów, starców, młodzieńców, żony, wdowy, szwagrobraci. Ale zwasze spotykając samych siebie. Dramatopisarz, który napisał folio tego świata i napisał je marnie ( najpierw dał nam światłość, a słońce w dwa dni później), pan rzecy istniejących, którego najbardziej rzymscy z katoplików nazywają dio boia, bogiem katem, jest bez wątpienia wszystkim we wszystkim we wszystkich nas, stajennym i rzeźnikiem, i byłby rajfurem i rogaczem, gdyby nie to, że dzięki oszczędności niebios, przepowiedzianej przez Hamleta, nie ma tam już więcej małżeństw, a zbawiony człowiek, obojnacki anioł, jest żoną sam w sobie. ot, dygresja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.09.04, 22:28 może to Ty jesteś "blacharzem"???hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gixera Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:34 1. Jestem dziewczyna 2. wszyscy wiedza, ze masz motor bo ciagle sie chwalisz 3. mysle a ty nie szufladkuj ludzi 4. blacharzem nie jestem, pracuje w innej branzy 5. milej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.09.04, 22:36 Słodkich snów:) Odpowiedz Link Zgłoś
virtuallady Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto 30.09.04, 10:16 Ja nie lecę. Zdecydowanie motocykl nie jest gadżetem, który mnie kręci.. wręcz przeciwnie, unikam takich frajerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: *.magma / *.magma-net.pl 30.09.04, 10:33 dlaczego frajerów???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtuallady Re: Czy to prawda ze kobiety leca na szybkie moto IP: *.vline.pl 01.10.04, 11:21 eh, faktycznie, dosadne określenie..cofam :) No, nie lubię motocyklistów, jakieś uprzedzenia mam( w 1 klasie liceum taki jeden z motorem dał mi kosza, heh)Uważał się za hohoho i jeszcze więcej. Taki bubek na starej hondzie. I od tego czasu wszystkich z motorami odbieram jako zadufanych w sobie dawców nerek.. :) Nie lubię motocykli, w ogóle mnie to nie kręci.. A poza tym nawet na ramie roweru boję się jeździć a co dopiero na motocyklu, hah! Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r błąd! przepraszam katolików za "katoplików".. 30.09.04, 14:05 ot, zwykła literowka... tak bywa jak człek się śpieszy.. (np na inne forum...) Odpowiedz Link Zgłoś
serta a teraz moja kolej ... 30.09.04, 15:04 "ale sam fakt drwiny ze mnie publicznej jest w jakims sensie ignoranctwem" - COS PODOBNEGO.NIE WIEDZIALAM,ZE DRWINA MA COS WSPOLNEGO Z IGNORANCTWEM.IGNOROWAC KOGOS,TO OZNACZA WEDLUG MNIE MIEC GO DALEKO W D... A ZAUWAZ,ZE NIKT CIE TU NIE IGNORUJE.A DRWI,A I OWSZEM - NA TWOJE WLASNE ZYCZENIE. "co innego znaczy "kurwa" wypowiedziana w rozmowie, a co innego na forum" - NIESAMOWITA TEORIA! "Do tej pory bylo ze to ja pisalem posty a inni je komentowali, wiec teraz ja pokusze sie o komentarz" - KILKA POSTOW DALEJ - "Skomentowalem twoj post bo mialem cos do powiedzenia, a nie dlatego ze inni komentowali moje" - CHYBA GUBISZ SIE CHLOPCZE W SWOICH WLASNYCH WYPOWIEDZIACH. ""...pomyśl troszke, to nie boli :)" i co teraz innym bedziesz glupie wywody prowadzil:)- nie mzesz normalnie pisac?? tylko musisz uzywac tego typu tekstow?? ( o Tobie swiadczy...:))" - GLUPIE WYWODY SA PRZEDE WSZYSTKIM SPOD TWOJEGO ADRESU.NORMALNIE ROWNIEZ ZWYKLE TYLKO TY NIE PISZESZ.I WIESZ CO - ON JEST BARDZO INTELIGENTNYM CZLOWIEKIEM,CZEGO NIE MOZNA POWIEDZIEC O TOBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: a teraz moja kolej ... IP: 82.160.39.* 30.09.04, 15:27 Po pierwsze: chyba nie wiesz co to jest inteligencja:). Najwiekszy cham, ktoremu brakuje taktu, kultury, wiedzy moze byc bardziej inteligentny od wszechwiedacego, taktownego i kulturalnego czlowieka:) Po drugie: Byc ignorantem to nie znaczy ignorowac kogos:) <hahaha> - i ty mowisz, ze ja mam klopoty z polski:) (to mnie naprawde rozbawilo) :) po trzecie: o tym slowie "kurwa" to juz gadalem i nie chce mi sie przepisywac (spoj kilka postow wyzej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: a teraz moja kolej ... IP: 82.160.39.* 30.09.04, 15:30 po czwarte: nie gubie sie w swoich wypowiedzach (wyciagasz z kontekstu kilka slow i co .... co chcesz przez to osiagnac?? po piate: On tego nie pisal do mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: a teraz moja kolej ... 30.09.04, 16:13 1. do Ciebie, dziecko, do Ciebie... 2. można być ignorantem, a nie ignorować ludzi, na takiej samej zasadzie jak można lubieć mięso a nie przepadać za żeberkami... 3. co do inteligencji i chamstwa. człowiek inteligentny wie że powinien nie zachowywać się po chamsku, to idzie niejako w parze. może być również chamem, który posiada wiedzę - ale nie ma to nic wspólnegoz inteligencją ( ja np nie znam się na motorach tak jak Ty). w skrócie: jest coś takiego jak wiedza, inteligencja ( czyli umiejętność wykorzystywania wiedzy, asymilacji itp) i są pewne zasady dobrego wychowania, a te ( nie chcem ale muszem ) wynosi się z domu, panie Kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
serta MrX ! 30.09.04, 17:43 wiesz IGNORANT,to po prostu nieuk.Z tego wynika,ze IGNORANCTWO,to pewnego rodzaju niewiedza - i tu masz racje - popelnilam blad. Z cala reszta absolutnie sie nie zgadzam.Z Twoich 99% wypowiedzi wynika,ze do czlowieka inteligentnego Ci daleko (zgadzam sie w 100% z tym co napisal ragtime_r - to glowie ludzie kulturalni,z klasa sa inteligentni,bo nie powiesz mi chyba,ze ktos kto rzuca na prawo i lewo "kurwami",ma niewiele ciekawego do powiedzenia i cwaniakuje,jest kims inteligentnym tylko dlatego,ze np.potrafi wyrolowac drugiego czlowieka - jest zwyklym chamem,a nie wartosciowym czlowiekiem) i nie przekonasz mnie.A w swojej wczesniejszej wypowiedzi,jakbys przypadkiem nie zauwazyl,bronilam Calvina,bo on w przeciwienstwie do Ciebie ma duzo wiecej do powiedzenia i jest to duzo bardziej interesujace.Wiesz,mozna czasem bredzic (w czym tez jest mistrzem,bo czesto czytam rozne jego wypowiedzi),ale jego "brednie" bardzo roznia sie od Twoich.Twoje wypowiedzi sa po prostu ponizej czegokolwiek chwilami.Nie wspomne juz o co poniektorych "teoriach" - rece opadaja jak sie to czyta. O Twoja mature sie nie martwie,bo mnie to nie interesuje.Swoja mam juz za soba i to jest najwazniejsze.Sugeruje jedynie,ze z tymi "madrosciami" to ja bym na Twoim miejscu miala pewne obawy.Znajomosc "regulek" to nie wszystko na maturze,wierz mi.Trzeba jeszcze umiec poprawnie pisac "po polskiemu". To,co wyciagam z kontekstu,zauwaz,ze robie glownie po to,aby nie przepisywac calych Twoich "fantastycznych" listow. zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r to ja sobie pozwolę z kontekstu wyciągnąć... 30.09.04, 17:49 hm.. a ja się tak zastanawiam, nad tym wątkiem... ale wnioski później... najpierw... tada!zacznijmy od początku. oto klika rad dla nie-chama, nie-szpanera, nie-podrywacza: "...blisko motocykla (nie tylko nie zostawiaj motocykla na zbyt dlugo bo mi juz chcieli zajebaac go:). ...pełen profesjonalizm. "...motocyklistow szczegolnie enduro i wszystkie laski lecace na moto:)..." dobrze, że w pozdrowieniach nie pominąłeś "przedmiotu" dyskusji... "...ale o czym my tu gadamy............. Grunt to ze nie musisz miec super szybkiego moto zeby podrywac na niego laski:).." ...ufff, ulżyło mi... "...Ja ci mowie jak jest. Przyjechalem caly ujebany( lacznie z ze gapia sie na to ze jestem caly upierdolony od blota..." ...tkliwy i poetycki, ( zpewnością nie chamowaty ) opis okoliczności, w której jedna z dam... "...podchodzi i mowi..." fajne moto i fajny motocyklista..." To kurva co takjak bylo tak pisze..." ...dziewczyna miała spory zakres frazeologiczny.. gratulacje ( o, to ja już nie chcę motorka...), ale może skuszę się na coś innego? "...Wiec na motorowerek to mozna poderwac 15-latki najwyzej ..." ...pedofile, do dzieła - na motorowerki, człek z doświadczeniem poleca! "...Zreszta ja nie kupilem motocykla po to by podrywac panienki. ..." ...notak one przecież same tak drzwiami i oknami... "...Wiesz moj starszy fajny czlowiek w wieku 10 lat kupil mi motorower "Stella"..." ...z całym szacunkiem, ale Twój Starszy Fajny Człowiek posiada chyba zdolność prekognicji, bo w wieku 10 lat przeiwdzieć że będzie się miało syna, który do tego będzie chciał motorower?... "...Ja chcalem powiedziec tylko ze laski leca nie tylko na szybkie motocykle tylko ogolenie na motocykle i z moich doswiadczan wynika ze to bardzo ( wyjatek stanwi przypadek z uchlapanym motocyklem)..." ... ogolenie napewno sprzyja podrywowi.. ale skoro lecą nie tylko na szybkie, to panowie nad czym my się tu zastanawiamy! "...Przeciez mnie nie znasz, nie wiesz jaki jestem, nie wiesz jaki mam kontakt z laskami!..." ...ależ wiem: błotny i zalotny. "...jestem napewno kulturalny (to ze na necie cos tam pisze mala litera czy jakos sie odnosze to tez o niczym nie swiadczy) dla mnie takie pisanie na necie nie jest w pelni wartosciowe- ja wole rozmowy live ( tam mozna dopiero sie dowiecec kim kto jest bo do slow dochodzi ton ich wypowiadania, gestykulacja, mimika, gra slow itd.) ..." ..Tiaaaa, obadaliśmy to... BTW. "t, że na necie..." tak ja też uważam, że jeżeli bluzgam na necie, top mogę się czuć pełnowartościowy w realu, co to net to jakieś rozgrzeszenie? "...Co innego znaczy "kurwa" wypowiedziana w rozmowie, a co innego na forum. Na necie wyraza to zdenerwowanie i chwilowe uniesienie..." ...chyba tylko w przypadku kiedy napiszesz to slowo przez "c" ( wypowiedzieć raczej ciężko...) "...Wiesz lubie takie wymiany:) (niestety strasznie sielubie klucic)..." - co? a przecież taaaaki baranek z Ciebie... "...Byc ignorantem to nie znaczy ignorowac kogos:) <hahaha> - i ty mowisz, ze ja mam klopoty z polski:)..." ...a ja z Ameryki! "...po czwarte: nie gubie sie w swoich wypowiedzach (..." ...odechciało mi się pisać wniosków.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: to ja sobie pozwolę z kontekstu wyciągnąć... IP: 82.160.39.* 30.09.04, 18:24 Bk z was:) co nie znaczy ze nie mace racji i wszystko:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Grrrr! 30.09.04, 18:57 ...a myślałem, że będziesz bluzgał..... ....hehehehehehe... spoko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gixera ragtime_r fajne wypowiedzi. (b/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 20:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gixera Re: to ja sobie pozwolę z kontekstu wyciągnąć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 20:41 Wiesz Mr.X zaczyna mi byc ciebie troche zal, ale wez sobie od czasu do czasu do serca to co ci inni, bardziej doswiadczeni radza. I nie probuj za wszelka cene sie wybronic, piszac te swoje posty, bo tylko dolewasz oliwy do ognia. Moze z ciebie jest fajny chlopak, ale nie potafisz tego okazac, powodzenia z dziewczynami (nie lubie slowa laska). To taka rada, powiedzmy od "straszej siostry".:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: to ja sobie pozwolę z kontekstu wyciągnąć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 08:22 Dzieki za rady, napewno sie przydadza:).hahaha w koncu ktos na tym temacie: "ze moze z ciebie(z malej liery:)) fajny chlopak". Moze rzeczywiscie nie potrafie tgo okazac:). Juzwzialem sobie do serca to co mi inni powiedzieli:) chociazby na tym temacie:). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: to ja sobie pozwolę z kontekstu wyciągnąć... 01.10.04, 09:56 napewno potrafisz!!!! chłopie, Ty się nie dołuj ( ale też nie wywyższaj) czasem trzeba popracować nad doborem słów, dopasować się do sytuacji itp. Tu nie chodzi o to aby być "ą ę" ale jednak unikać określeń... jakby to ująć..."pospolitych". zobaczysz - wtedy żyje się naprawdę lepiej ( nie wspominając już o tym, że nikt nie będzie się czepiał Twoich wypowiedzi..) pozdrawiam megasympatycznie. ps. widzę jakieś zmiany...hm... chyba mogę już spokojnie odłożyć w kąt torebkę do hiperwentylacji :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: to ja sobie pozwolę z kontekstu wyciągnąć... 01.10.04, 09:59 cholera, zalogowalem się nie na to co miało być... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r ale zmieniając temat 01.10.04, 10:15 nie znam się kompletnie na motorach a co to jest?), ale mogę wyrazić swoją opinie osobie która rozpoczęła ten wątek - na temat kobiet (hm... to to ja wiem "co" to jest...hehehehe..) wydaje mi się, że nasz sanowny Kolo uległ stereotypowi ( chyba najczęściej lansowanemu w kinie -btw: żal Kałużyńskiego... - amerykańskim ), i teraz nie za bardzo rozumiemczy: - Kolega ma zamiar kupić motor - w związku z czym coś chce wiedzieć - czy Kolega zastanawia się samochód lub motor - czy Kolega jest samotny a ktoś Mu powiedział "stary, kup se motor!" - czy najzwyczajniej w świecie Kolega chce poznać opinie tego forum w sprawie.. Bo - pierwsze 3 punkty - jeżeli przez kogoś potraktowane są poważnie - pozostaje tylko minuta ciszy... a co do opinii, myślę że nie można postawić twierdzenia w ten sposób. stare przysłowie mówi " każda potwora.."d, bo tak w życiu jest, jednych kręcą motory innych samochody, innych wspinaczka jeszcze innych dręczenie małych zwierzątek futerkowych... i ta płeć "nieprzewidywalnie piękna" również ma swoje gusta, więc nie można generalizować, że wszystkie "lecą" np. na brunetów z zielonymi oczami ( pisże specjalnie o sobie, może któraś przeczyta ;))), nie jest nigdzie powiedziane, że kupując lunetę będziesz astronomem. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gixera Re: ale zmieniając temat IP: 195.205.22.* 01.10.04, 12:43 ragtime_r napisał: > gusta, więc nie można generalizować, że wszystkie "lecą" np. na brunetów z > zielonymi oczami ( pisże specjalnie o sobie, może któraś przeczyta ;))), Uwielbiam brunetow:-))) A zielone oczy..hmm...poezja, hehehe. PZDR PS. I wcale nie jestem blondynka, jakby mnie ktos podejrzewal:-))) Odpowiedz Link Zgłoś