Gość: kate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 19:38 no wiec jak juz wiadomo kocham zonatego faceta .... on deklaruje to samo ja mam 18 lat on 24. nie uprawialismy jeszcze seksu ale wiem ze nie wytrzymam długo....co robic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żona Re: kocham zonatego IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 19:41 a pieprz się z nim, myślisz, że on Cię kocha? Chce Cię przelecieć, a jak Ty masz ochotę być jego darmowa panienką to Twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: kocham zonatego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.10.04, 20:11 Żona ma rację, chce cię przelecieć , wziął cię na litość i na porzuconego i niezrozumialego a ty jak ta głupia na niego lecisz. A jeszcze prawowita małżonka ci twarz obije. Po ci to ? Są wolne chłopaki, łap się na takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna żona Re: kocham zonatego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 20:30 Nie przejmuj sie, nie jesteś wyjątkiem. Szczęśliwy małżonek nie myśli o zdradzie. To problem żony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: kocham zonatego IP: *.dami.pl 03.10.04, 21:47 Może chce Cię tylko przelecieć, a może jednak też Cię kocha.Jak jest to chyba tylko on wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny maz Re: kocham zonatego IP: *.arcor-ip.net 03.10.04, 21:52 nieprawda, jak jest urodzonym babiarzem, to mysli o zdradzie. nawet jak ma idealna zone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna żona Re: kocham zonatego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:04 Bo żona nie potrafi zainteresować go sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: kocham zonatego IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:10 błąd, żona ma to w duuużym poważaniu, że mąż oszczędza na prostytutkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny maz podobasz mi sie IP: *.arcor-ip.net 03.10.04, 22:14 inna zono. u Ciebie mialbym nie tylko wolne wyskoki ale jeszcze i rozgrzeszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna żona Re: podobasz mi sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:19 Mężczyźni szukają pocieszenia poza domem, kiedy czegoś im brakuje. I to jest wina żon. Uwierz mi, jestem w związku już ... lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny maz Re: podobasz mi sie IP: *.arcor-ip.net 04.10.04, 13:51 Ty tez mi uwierz. (moge napisac to samo, ze ja tez juz tyle lat jestem w zwiazku). sa urodzeni kobieciarze. Ci majac nawet idealne zony szukaja na zewnatrz nie tyle pocieszenia, ale po prostu rozrywki i urozmaicenia sobie zycia. To jest jak hobby: jedni lubia brzydza, inni pilke nozna, a jeszcze inni mieszanie nowym kobietom w ich pieknych glowkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna żona Re: ta podobasz mi sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna żona Re: też podobasz mi sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:40 Mężczyzna jest kobieciarzem, dopóki nie trafi na właściwą partnerkę. Jeśli wcześniej otaczał się kobietami pustymi, naiwnymi, które tylko myślały o zdobyciu faceta, to wydawało mu się że wszystkie kobiety są takie. Gdy trafi na właściwą osobę kobietę inteligentną, ciepłą i przede wszystkim seksowną, radykalnie sie zmienia i to jemu przede wszystkim zaczyna zależeć na trwałym związku. Tak było z moim obecnym partnerem. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_modliszka o naiwności babska hehe 04.10.04, 20:28 Jesteś idealną kandydatką na damskiego jelenia...tylko czekac jak będziesz wypisywać...ja mu tak ufałam , a on...:)) No chyba że wierzysz i widzisz to co chcesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona, i owszem Re: też podobasz mi sie IP: *.pc.tek.pl 04.10.04, 20:55 Gość portalu: inna żona napisał(a): > Mężczyzna jest kobieciarzem, dopóki nie trafi na właściwą partnerkę... Bredzisz,aaaa już ci to pisałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona, i owszem Re: podobasz mi sie IP: *.pc.tek.pl 04.10.04, 18:27 inna żona napisała: >Mężczyźni szukają pocieszenia poza domem, kiedy czegoś im brakuje. > I to jest wina żon. Uwierz mi, jestem w związku już ... lat. Bredzisz kobieto, jesteś zadufana w sobie. Pożyjesz, zobaczysz... Znam wiele pięknych , mądrych, gospodarnych i co tam jeszcze chcesz, zdradzonych żon, których mężowie szukali rozrywki i zmian na boku. Nie powiesz mi, że ich ( żądnych przygód) po latach małżeństwa rajcuje zmiana majtek żony z niebieskich na czerwone. Czytaj uwaznie, co pisze do ciebie "inny mąż" o meżczyznach szukających przygód i...zainteresuj się , co twój mąż robi, gdy nie wiesz, co robi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny maz Re: Ty tez podobasz mi sie IP: *.arcor-ip.net 04.10.04, 20:48 Tak, tylko dodam, ze jak sie jest odpowiedzialnym facetem , to mozna przeleciec i 10 super-pieknosci a i tak sie wraca do zony i dzieci. i o to w koncu chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Ty tez podobasz mi sie IP: *.net-serwis.pl 04.10.04, 21:29 tzn. o co chodzi, zeby przeleciec i zeby sie wydalo? o to w zyciu chodzi????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna żona Re: Ty tez podobasz mi sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:33 Sądzisz, że jednak mnie zdradza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: kocham zonatego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:06 prawda-jak jest babiarzem to itak będzie łaził na boki i takich jest kilku na tym świecie niestety...a ty sie bierz za wolnych facetów jak jest w jego małżeństwie tylko on tak naprawde chce...jak kocha to kogo ?ciebie?żone??a może was obie co??daj se na luz...i nie wcinaj się w małżństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: kocham zonatego IP: *.net-serwis.pl 03.10.04, 22:16 chcesz cierpiec, to smialo naprzod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrybala Re: kocham zonatego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:20 Nie słuchaj tych zadrosnych żon, które są w łóżku jak bryłylodu, a potem sie dziwią, że mężowie szukają innych. Jeżeli się kochacie, to robcie wszystko, by byc razem. Nie myśl o tym, co bedzie za rok czy dwa. Co to cie obchodzi? Kochaj teraz. nie odkładaj tego na później Moze za rok jakis kretyn pi...dolnie tu jakąś atomówkę, a wtedy - czołgając sie do najblizszego dołu na trupy - bedziesz sobie pluła w brode, że nie kochałaś na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: kocham zonatego IP: *.range81-156.btcentralplus.com 03.10.04, 22:35 A ja sie zawsze zastanawiam jka mozna kochac czlowieka pozbawionego charakteru, kłamce i zdrajce. Kogoś bez podstawowych zasad moralnych i oszusta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrybala Re: kocham zonatego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:45 Gość portalu: sabna napisał(a): > A ja sie zawsze zastanawiam jka mozna kochac czlowieka pozbawionego charakteru, > > kłamce i zdrajce. Kogoś bez podstawowych zasad moralnych i oszusta. O, czyżbyś znała faceta, którego kocha kate? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: kocham zonatego IP: *.range81-156.btcentralplus.com 03.10.04, 23:31 Epitety te pasuja do wszystkich ludzi ktorzy zdradzaja swoich partnerów - nieprawdaz? Mozna doszukiwac sie rozmaitych powodow dla ktorych to robia a jednak oszukuja, kłamia, zdradzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrybala Re: kocham zonatego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 10:20 Gość portalu: sabna napisał(a): > Epitety te pasuja do wszystkich ludzi ktorzy zdradzaja swoich partnerów - > nieprawdaz? Mozna doszukiwac sie rozmaitych powodow dla ktorych to robia a > jednak oszukuja, kłamia, zdradzaja. Rozumiem, ale odnioosłem wrażenie, że epitety te adresowane sa do tego zonatego, ktorego kocha Kate. Chciałem tylko zapytać, ska wiadomo, że on jest taki. A może to on najpierw został zdradzony, oszukany itp. przez swoja żonę? Jak mozna tak oczerniać czlowieka, którego sie nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: kocham zonatego IP: *.range81-156.btcentralplus.com 04.10.04, 18:59 Ależ ja nie oczerniam - on zdradza, okłamuje itp. Gdziez tu oczernianie to jego czyny o nim swiadcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrybala Re: kocham zonatego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:13 A skąd wiesz, że najpierw nie został zdradzony, oszukany itp. Może okazało się, że jego zona sypia z listonoszem i hydraulikiem, może okazalo sie, ze jest wampirem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania Re: kocham zonatego IP: *.238.72.77.adsl.inetia.pl 03.10.04, 22:48 nienawidze takich lafirynd powystrzelalabym je Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: spróbuj, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:00 to taki owoc zakazany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też żona Re: kocham zonatego IP: *.pc.tek.pl 04.10.04, 00:06 Jeśli chcesz mieć kłopoty, to je będziesz miała. "Moja" kochanica aż jęczy i litości błaga. Już zapomniała "słodkie chwile szczęścia" i przeklina dzień, kiedy zagadnęła mojego męża. Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Ale on cie nie kocha......... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.10.04, 04:40 Mloda jestes dziewczyno. Nie rozmieniaj sie na drobne. Mowi ci ze cie kocha? A poszlabys z nim do lozka gdyby nie prawil ci takich frazesow? Nie stac cie na twojego wlasnego faceta????? Musisz byc chyba straszna zakompleksiona pokraka. Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Re: kocham zonatego 04.10.04, 07:25 Ogólnie odradzam. Jeśli teraz spontanicznie wskoczysz do jego łóżka a potem się okaże, że on ma Cię gdzieś, to miej pretensje do siebie. A tak się dzieje w większości podobnych przypadków. Możesz oczywiście NAIWNIE założyć OD RAZU, że Twój przypadek jest inny i wyjątkowy. Hmm. Jesteś jeszcze bardzo młoda. Przykre doświadczenie zostawia w człowieku ślad na dłuuuuugo, więc lepiej się zastanów. Gwarantuję, że lepiej się przekonać jakie są jego intencje. Poznasz to po tym, co facet robi, a nie po tym, co Ci mówi. Zanim mu wskoczysz do łóżka. Rozwiedzie się dla Ciebie? Wyprowadzi od żony (wyprowadzka Ci i tak niczego nie gwarantuje). Mają dzieci? Fakt, że się bardzo chce uczuć często człowieka zwodzi i sprawia, że robimy rzeczy głupie jak 150. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: kocham zonatego 04.10.04, 07:33 Ty lepiej sie za lekcje zabierz, a nie za żonatych gówniarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: to masz pecha btxt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 14:15 Kochasz dziewczątko czy pożądasz? Mylisz słówka. Odpowiedz Link Zgłoś
zakwadrans Re: to masz pecha btxt 04.10.04, 18:52 jedno i to samo,jeedno i to samo....wątki i odpowiedzi...błeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: to masz pecha btxt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:42 Rozwiń temat ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja kocham (??) zonatego IP: *.widzew.net / *.widzew.net 04.10.04, 20:38 Nawet jeżeli kochasz lub tak ci sie wydaje umów się z jakims innym obojetnym ci chlopakiem kilka razy, przekonasz sie tamto (uczucie) samo przejdzie. Przecież ten zonaty nie będzie cie "kochal" w niedziele, wieczorami, w nocy, w swięta, w sylwestra jak dziecko będzie chore itp. itd - BEDZIESZ SAMA, BEDZIESZ CIERPIAŁA. Naprawde dobrze Ci wszyscy zyczymy. Odpowiedz Link Zgłoś