Dodaj do ulubionych

Kobieto modna!

20.12.17, 10:30
Czy kupujesz to, co jakoby nasza niejaka Lewandowska, tudzież inne vagsy, gimnastyczki albo?
Na ile czujesz się adresatką upierdliwych ostatnio wskazówek, gdzie można trzykrotnie taniej zakupić figi tulące dupę kobiety jakiegoś boiskowego fircyka z wymodelowanym czubkiem na głowie?
Obserwuj wątek
    • znana.jako.ggigus Re: Kobieto modna! 20.12.17, 11:18
      Nie wiem, czy jestem modna.
      Nie, nie kupuje. OD lat kupuje online w jednym sklepie wlasiciwie na slepo, zmiany stylu nie przewiduje, choc kto wie...
      A te wskazowki sa irytujace. Nic to, dzis przemienie kompa z Windows 10 s na Windows 10 pro, zamontuje firefoxa i zablokuje reklamy, przestane czytac plotkiópudelki i ogolnie sporzadnieje
      • alpepe Re: Kobieto modna! 20.12.17, 11:54
        chyba kpisz. Nie ma życia bez pudelka!!!
        • znana.jako.ggigus Re: Kobieto modna! 20.12.17, 11:57
          Najbardziej lubie to -powrot do artykulu.
          Do czego??
          Kiedys mozna bylo eliminatorem slajdow przesledzic caly artykul bez klikania, ale teraz sie pudelek wycwanil.
          • piataziuta Re: Kobieto modna! 20.12.17, 12:04
            Najbardziej lubie to -powrot do artykulu.
            Do czego??

:D:D:D
          • annajustyna Re: Kobieto modna! 20.12.17, 12:47
            Chyba se bombke w ksztalcie pudelka kupie, na Glownym sprzedaja w promocji wlasnie...
    • annajustyna Re: Kobieto modna! 20.12.17, 11:20
      Ale co kupuje? Gacie?
    • piataziuta Re: Kobieto modna! 20.12.17, 12:03
      Ja se kupiłam rajstopy podobne, w dziury, co je u Chodakowskiej widziałam.
      Przegrałam?

Czy będzie mi wybaczone, skoro nie jest żono piłkarza, tylko żono swojego męża, który jest "mężem Chodakowskiej" i do tego przystojniejszym od wszystkich piłkarzy?

Muszę się jeszcze przyznać, że pod wpływem blondynki z Gazety, która występuje w tych filmikach o makijażu, co się same na stronie włączają i nie chcą wyłączyć, kupiłam se przyklejane rzęsy pierwszy raz w życiu.
      • annajustyna Re: Kobieto modna! 20.12.17, 12:48
        A ja pod wplywem takiej jednej Anki, ktora nie kreci z pilkarzami, mam zawsze umalowane pazury na konkretne kolory. Liczy sie?
        • znana.jako.ggigus Re: Kobieto modna! 20.12.17, 12:53
          :)))))
          • derff Re: Kobieto modna! 20.12.17, 13:06
            A moja córka co ma w korporacji szefa Austriaka powiedziała, że radził się on tych lasek co z nim pracują jaką przyjemność zrobić zonie bo przyjeżdża do niego z wizytą. Wygrała koncepcja z "metamorfozą" czyli kosmetyczka masaż itp.Panu podobało się i powiedział że u nich kobiety raczej się nie malują i upiększają tak jak Słowianki. Ale przyznał że to dobry pomysł.
            • znana.jako.ggigus Re: Kobieto modna! 20.12.17, 13:12
              Sa rozne Austriaczki, jedne sie maluje jak Elffierde Jellinek, inne nie.
              To nie jest tak, ze bycie Austiraczka oznacza caly pakiet cech jak np. pogarda dla makijazu, nieygodolne pachy, a bycie Polka oznacza makijaz teatralny od rana i 10cm szpilki.
    • eat.clitoristwood Nikt nie zwrócił uwagi 21.12.17, 08:56
      na "v" w słowie "vagsy". :(
      • alpepe Re: Nikt nie zwrócił uwagi 21.12.17, 09:27
        zwrócił, to od vagina, wiemy ;)
        • piataziuta Re: Nikt nie zwrócił uwagi 21.12.17, 10:28
          właśnie
          • znana.jako.ggigus Re: Nikt nie zwrócił uwagi 21.12.17, 15:17
            a to nie jest wagina po nowopolsku?
            • piataziuta Re: Nikt nie zwrócił uwagi 21.12.17, 15:20
              nie wiem
              a boję się spytać internet
              • eat.clitoristwood Re: Nikt nie zwrócił uwagi 21.12.17, 15:39
                piataziuta napisała:

> nie wiem
                > a boję się spytać internet

Boisz się dowiedzieć, że byłaś przekonana mieć coś zupełnie innego? ;)
                • piataziuta Re: Nikt nie zwrócił uwagi 21.12.17, 15:48
                  jak to?
                  boję się, że mi wyskoczy z ekranu i ugryzie
                  vagina dentata
                  • mariuszg2 Re: Nikt nie zwrócił uwagi 21.12.17, 15:50
                    żyj chwilą i carpe vagina
                    • adriana_ada Re: Nikt nie zwrócił uwagi 21.12.17, 16:05
                      Dla ciebie i tobie blizsze jest carpe anus, ale coz...
                      • eat.clitoristwood Jak już się wymądrzasz, to 21.12.17, 16:15
                        carpe anum. :P

adriana_ada napisała:
                        > Dla ciebie i tobie blizsze jest carpe anus, ale coz...
                        • adriana_ada Re: Jak już się wymądrzasz, to 21.12.17, 16:21
                          Carpe anum dominum 2018;)
                          • mariuszg2 Re: Jak już się wymądrzasz, to 21.12.17, 20:55
                            To jakaś reklama wakacji w Ghanie w 2018?

oto co mi internety napisały jak ich zapytalem..
                            " Anum is a Guan town in Asuogyaman District of the Eastern Region of Ghana, across from the Volta Lake."
                      • mariuszg2 Re: Nikt nie zwrócił uwagi 21.12.17, 20:57
                        Oj już Ty tam wiesz co mi bliższe... byś z moim psem pogadała w wigilię...to byś nie uwierzyła co ma do powiedzenia w temacie...
                  • eat.clitoristwood Re: Nikt nie zwrócił uwagi 21.12.17, 16:29
                    piataziuta napisała:

> jak to?
                    > boję się, że mi wyskoczy z ekranu i ugryzie
                    > vagina dentata

Fakt, dzisiejsze monitory łatwiej przegryźć, niż dawne, szklane ekrany.
            • alpepe Re: Nikt nie zwrócił uwagi 21.12.17, 15:37
              wedżajna jest po młodopolsku, nie mówiąc o tym, że powinno się mówić vulva, jak coś, bo w końcu waginy nie widać.
            • eat.clitoristwood Re: Nikt nie zwrócił uwagi 21.12.17, 15:38
              znana.jako.ggigus napisała:
              > a to nie jest wagina po nowopolsku?

Skoro "WAG" jest skrótem angielskim, to pasuje v. :)
              • mariuszg2 Re: Nikt nie zwrócił uwagi 21.12.17, 15:48
                A ja bym chciał być HABsem takiej Marty

www.google.pl/search?q=marta+vieira+da+silva+net+worth&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=gjnSY0bHDGYb-M%253A%252Cr-YCtLv0o9u0fM%252C_&usg=__AjYZo60AM7CECLFHeCdOs-bIcag%3D&sa=X&ved=0ahUKEwiOnrjIrJvYAhVH5qQKHSLuASkQ9QEIRTAE#imgrc=gjnSY0bHDGYb-M:
    • hankawanka Re: Kobieto modna! 21.12.17, 08:57
      Ja raczej staram się być "modna dla siebie" To co uważam, ze warto kupić, ubrać, zastosować, bo taka mam potrzebę to wtedy to wybieram, robię, kupuję. Faktycznie jest taki okres, że tego typu osoby wyznaczają pewne trendy, ale wydaje mi się, że każdy sam może wyznaczyć sobie to co modne. Podejrzewam, ze to jest kwestia tego, że chcemy mieć takie życie jak '"ona", bo kojarzy się nam z luksusem, a to nie działa tak w rzeczywistości.
    • krystynkaczarodziejka Re: Kobieto modna! 21.12.17, 11:27
      Staram się wybierać co lubię, a nie to co chcą inni.
      • wieczornica Re: Kobieto modna! 21.12.17, 11:42
        Ja tak samo. Mam swój styl i ubieram się w to, co mi się podoba.
        • derff Re: Kobieto modna! 21.12.17, 16:46
          www.youtube.com/watch?v=hp4endJMu1E
          A kto lubi takie coś. Dla mnie urocze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka