Dodaj do ulubionych

koniec mojego experymentu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 23:34

przez 3 miesiace uzywalem pompki dr kaplana za 300 dolarow i wicie co? penis
nie urusl mi nawet o cm ani nie pogrubil sie , jedyne co uzyskalem to wode po
skora penisa tak ze wyglada on na grubszy ale raczej jak tluszc pod skora ,
jet miekki nawet jak stanie i pochowaly mi sie wszystkie zyly, moze to prez
to ze pompowalem pod zbyt duzym cisnieniem , ale wiem ze to
odwracalne ,kolejne trzy miesiace zamierzam nosic penis plusa i cwiczyc
wyciaganie podcazs erekcji, ale teraz ju zwiem ze pompki to jeden wielki kit
ale nie wiem czemu sa tak drogie , jesli ktos chce moge mu sprzedaxc moja
pompke za grosze, mam nadzije ze nie usunieci etego postu bo moja wypowiedz
jest prawdziwa i moze byc przestroga dla innych pumpkow.pozdrwiam kukluxklana
i innych :smut3
Obserwuj wątek
    • Gość: annagdansk Re: koniec mojego experymentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 23:47
      kup sobie lepiej pompke do roweru - jest tańsza, buhahahahaha !:))
      • hehe.he Re: koniec mojego experymentu 12.10.04, 23:50
        a kompresor na stacji benzynowej to juz calkiem darmo
    • Gość: Artur Re: koniec mojego experymentu IP: *.ss.shawcable.net 12.10.04, 23:55
      Wiadomo,ze masz wiekszego tylko jak sobie napompujesz - na ten raz. Zadnego trwalego powiekszenia nie da sie uzyskac. Ameryki nie odkryles.
      • six_a Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 00:10
        wypełnić helem i mocno związać sznurkiem u nasady; wytrzyma jakiś tydzień i
        jeszcze będzie cienko śpiewał ;))))
        • kopov Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 00:20
          kropelką zamiast sznurka i wypelnic redbullem:)
          • six_a Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 00:21
            adam słodowy się znalazł ;)
            a do szkoły kto jutro wstanie?
            • kopov Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 00:23
              sodowy to wlasnie sznurka by uzyl albo gipsu:)
              szkola nie ucieknie:)
              • six_a Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 00:27
                bo kropelka nieodwracalne skutki powoduje,
                a sznurek bardziej humanitarny
                chociaż po tygodniu w zacisku to i tak nie będzie chyba co zbierać :)
                • kopov Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 00:29
                  to może ośmiorniczka z gwarancją poxipolu?
                  sznurek to takie prymitywne:( a dzięki redbullowi ciągle się będzie unosil:)
                  • six_a Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 00:34
                    sadysta jakiś jesteś ;)))
                    sznurek miał bogate tradycje, dopóki nie wykosiła go gilotyna, a następnie
                    krzesło elektryczne.

to on chciał nim fruwać? :) ale redbula to musi wlać w wybrankę, żeby mu nie
                    zasnęła podczas tygodnia chwały.
                    • kopov Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 00:38
                      w telewizji polecali osmiorniczkę do wszystkiego:))))) a na sznurku to mozna
                      sobie kozę co najwyzej uwiązać:)))) i będzie przeciekalo, znaczy lewtywę z
                      redbulla jej zrobić?
                      • six_a Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 00:41
                        dlatego właśnie nie oglądam reklam, wyobrażasz sobie taką ośmiorniczkę w zupie
                        na przykład?
                        (::)
                        lewatywa? no tu by kropelką można zatkać, bo sznurkiem to by trzeba było szyć,
                        a skąd o tej porze ekipę reanimacyjną?
                        • kopov Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 00:45
                          w zupie to nie ale ale na cieknącej rurce tak:) kropelka to za malo na lewtywe,
                          ekipe to może od sąsiada by przyszli?
                          • six_a Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 00:50
                            jak to za mało, to skleja ta kropelka czy nie? :)
                            wiedziałam, że to jakaś lipa!

sąsiad to może być okulista tylko ew. chirurg, ale może lepiej nie, bo jeszcze
                            mu zaszkodzą ;)
                            • kopov Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 00:54
                              no pomyśl sobie, jedna kropelka to do oka moze wystarczyć ale nie do..dziury po
                              oku:) okulista sie nada, chirurg nie bo utnie, a ty co przy szpitalu
                              mieszkasz?:)
                              • six_a Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 00:57
                                okulista się nada? właściwie to to jest okulistka, więc może będzie
                                zainteresowana narządem na antypodach gałki ocznej ;)

nie szpital, gorzej - sąsiedzi :)))))
                                • kopov Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 01:00
                                  a może to okultystka?:) i w otwór wćiśnie szklaną kule?
                                  • six_a Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 01:04
                                    nieee, nie będzie mogła przyszłości wywróżyć z takiej czarnej dziury ;)

czy ja jeszcze piszę czy już śnię?
                                    może mi się ciąg dalszy Żuławskiego przyśni? :)
                                    • kopov Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 01:07
                                      jak nie jak tak, w czarnej dziurze mozna świetnie z fusów wróżyć a jak sie doda
                                      do dziury kulę to mamy mega wróżydelko -sila dwóch dziur:)
                                      • six_a Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 01:10
                                        ale fusy już w dziurze są, czy trzeba z kawy/herbaty wlać, a kulą dopchać? NO i
                                        czym dopchać kulę? Osikowym kołkiem?

:)

• kopov Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 01:12
                                          fusy juz są a przez kulę jak przez powiekszjace szklo lepiej je widać,
                                          qrd kopov do mnie przylazl i mnie hipnotyzuje swoim wzrokiem:)
                                          moze chce siku?
                                          • six_a Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 01:16
                                            o tej porze siku? normalne psy o tej porze chrapią! nie wysikałeś go na noc?
                                            • kopov Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 01:20
                                              sam sie wysikal:))) ale ja go nieraz biorę żeby za rowerem pobiegal:)) juz
                                              polazl i spi:)
                                              • six_a Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 01:24
                                                jeden mądry o tej porze się znalazł :)

patrz, a mój pies się kopov nie nazywa, dziwne...
                                                może jak kota kupię, to sobie kopov nazwę
                                                :)

• kopov Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 01:26
                                                  kopov to rasa:)
                                                  • six_a Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 01:27
                                                    a ja myślałam, że stan umysłu (jak sixa) ;))))
                                                  • kopov Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 01:29
                                                    to bylby glupov?:)
                                                  • six_a Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 01:30
                                                    :)))))
                                                    www.hundund.de/rassen/slovenskykopov/
                                                    taki czarny z brązowym?
                                                  • kopov Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 01:30
                                                    si segnora:)
                                                  • six_a Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 01:34
                                                    :) to faktycznie, musi pobiegać. Polujesz z nim na coś? Czy sam przynosi łupy?
                                                  • kopov Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 01:36
                                                    on poluje na inne psy:)
                                                    czy ja wyglądam jak na kogoś kto ma strzelbę, kapelusz z piórkiem i
                                                    sygnalowkę?:))))
                                                  • six_a Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 01:41
                                                    no, na strzelbę to nie :) ale kapelusz z piórkiem to sobie przymierz, kto
                                                    wie ;)))

wyczytałam, że potrzebuje twardej ręki, ma temperament dobermana i poluje na
                                                    dziki, a Ty go tak luzem puszczasz?

Czy straż miejska już Ci zwróciła uwagę, że tak się nie godzi? ;)
                                                  • kopov Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 01:45
                                                    stanę na golasa przed lustrem i przymierzę tylko kto mi pozyczy?:)
                                                    kiedys biegal luzem ale jak się w nim temperament odezwal:) to już nie, straz
                                                    miejska to powinna po psach gówna zbierać za swoje pensje:)
                                        • Gość: kefirek Re: koniec mojego experymentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 02:31
                                          Zaraz,zaraz jak fusy do dziury,jak tam juz
                                          red bull wlany.Wyleje sie to papranina nie
                                          robota.
    • niedzwiedzica_sousie Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 08:52
      biseks chciał taką pompkę, ale nie wiem czy się skusi na używaną
    • niuniek6 JEst prosty sposob na powiekszenie. 13.10.04, 10:03
      Slyszalem ze niektore samochody to przedluzenie penisa
    • Gość: js MOJ KOMENTARZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 11:42
      HUJEEEEEE JEBANE TO WASZE MATKI I WY, OBY WASZE MATKKI STRACILY PIZDE I MACICE
      I TAKIEGO GOWNA JAK WY NIE MOGLY WIECEJ SPLODZIC
      • six_a Re: MOJ KOMENTARZ 13.10.04, 13:02
        amen
    • Gość: mm Re: koniec mojego experymentu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:09
      A ile cm ma twój penis ze musisz go wydłużać,znów coś z urologii ;-))
    • losiu4 Re: koniec mojego experymentu 13.10.04, 13:51
      proponuję sznure i kilka cegieł.

Pozdrawiam

Losiu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka