znana.jako.ggigus Re: Zawsze był watek pt. "a mnie jest szkoda lata 31.10.18, 10:29 Bo onie jest jeszcze trwale zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Zawsze był watek pt. "a mnie jest szkoda 31.10.18, 10:34 Wyjątkowo nietrwale bo jak jechałem dziś SKM ką to jedni byli kurtkowiczami a drudzy całkiem " do figury" jak się u mnie na wsi mówiło. Czyli w krótkim rekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Zawsze był watek pt. "a mnie jest szkoda 31.10.18, 13:08 No bo teraz to w ogólne nie wiadomo jak się ubrać... rano chłodno, po południu upał... Póki co jeszcze nie zmarzliśmy bardzo, więc i do lata się tak nie wzdycha :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Zawsze był watek pt. "a mnie jest szkoda 31.10.18, 14:41 Alicja Masz klimakterium. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy mnie tam nic nie lata... 01.11.18, 09:11 mariuszg2 napisał: > Alicja > Masz klimakterium. a letnich nocy szal cial - i tego zal... Odpowiedz Link Zgłoś
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: mnie tam nic nie lata... 01.11.18, 13:42 obrotowy napisał: > a letnich nocy szal cial - i tego zal… Eee, przereklamowane. Równie fajny szał ciał jesiennych nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy eehh.... 01.11.18, 14:00 bunt_jest_moim_obowiazkiem napisała: > Eee, przereklamowane. Równie fajny szał ciał jesiennych nocy. pod kolderka i po Bozemu i gdy nic nie widac ? - eehh... standard... Odpowiedz Link Zgłoś
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: eehh.... 01.11.18, 18:31 A czy ja coś takiego powiedziałam? Projekcja prywatnych problemów się kłania :P Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy eehh.... dlaczego, ja standard bardzo lubie... 01.11.18, 18:38 pod warunkiem, ze jest to ruski standard: propaganda24h.pl/pl/p/RUSSIAN-STANDARD-ORIGINAL-LYUBAVIN-EDITION-1%2C0L/2752 Odpowiedz Link Zgłoś
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Zawsze był watek pt. "a mnie jest szkoda 01.11.18, 13:40 Gdzież tam! Jeszcze mi spoooro lat nie grozi, mam nadzieję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Zawsze był watek pt. "a mnie jest szkoda lata 02.11.18, 08:47 Kto wie jakie jest najgłupsze drzewo? Porąbane. Latem nie można się morsować Odpowiedz Link Zgłoś