Dodaj do ulubionych

visual merchandiser - czy znacie to pojecie

IP: *.proxy.aol.com 21.10.04, 17:41
i czy wiecie czym zajmuje sie taka osoba. Prosze o pomoc jesli ktos sie z tym
juz spotkal.
Obserwuj wątek
    • Gość: pixi Re: visual merchandiser - czy znacie to pojecie IP: *.rato.pl / *.rato.pl 21.10.04, 18:22
      To taki palant co pilnuje aby chrupki( lub inne gówna) ładnie prezentowały się
      na półkach megastorów dla plebsu.
      • Gość: myszka Re: visual merchandiser - czy znacie to pojecie IP: *.proxy.aol.com 22.10.04, 13:15
        HAHAHAHAAH! Fajnie to ujales!!! ale sie usmialam. Totalnie w stylu mojego brata
        wytlumaczyles mi to!! Dzieki za pomoc!! Pozdrawiam goraco!
      • Gość: obierzyna Re: visual merchandiser - czy znacie to pojecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 13:17
        a szanowny pan hrabia pixi nie chadza do megastorow ma sie rozumiec? to gdzie
        sie hrabia, jesli łaska, zaopatruje w chrupki? na bazarze?
        • Gość: myszka Re: visual merchandiser - czy znacie to pojecie IP: *.proxy.aol.com 22.10.04, 13:32
          Mysle ze pixi nie ma nic przeciwko megastorom, a raczej wysmial fakt, ze pewne
          zawody tak bardzo "cool" brzmia i stalo sie to tak powszechne, ze az sie
          niedobrze robi. Kupe managerow i asystentek managerow i wszelkich innych
          stworzen tak jakby nazywanie rzeczy po imieniu bylo zle.
          • Gość: obierzyna Re: visual merchandiser - czy znacie to pojecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 13:37
            to jak wytlumaczysz slowo "plebs"? chodze do marketow,ale nie jestem plebsem.
            zreszta to slowo jest mi w ogole obce.
            • Gość: myszka Re: visual merchandiser - czy znacie to pojecie IP: *.proxy.aol.com 22.10.04, 13:49
              No tak. Tu masz racje. Plebs to najnizsza warstwa spoleczna nie majace majatku
              i praw. Jesli uzyl tego slowa w pelni swiadomie to bedac osoba, ktora robi
              zakupy w megastorach, mozna czuc sie obrazonym. Ale jesli uzyl tego slowa dla
              podkreslenia ironicznego charakteru wypowiedzi - "wielcy panowie nazywajacy sie
              visual merchandisers spelniaja wazna misje ukladania chrupek i innych pierdol w
              tak przemyslany sposob, abysmy my zwykli ludzie - pospolstwo - zlapali sie w
              siec trikow marketingowych i kupili danego towaru (gowna) jak najwiecej.
              Wszystko zalezy od punktu widzenia, wlasnych kompleksow, tego jak dana osoba
              przekazuje swoje mysli i jak my je interpretujemy. Ja tam nie czuje sie
              obrazona. Zreszta nie mieszkam w Polsce i nie wiem jakie megastory mial pixi na
              mysli. Chodze na zakupy do HL i to jest zwykly samoobslugowy w Niemczech.
    • agniecha75 visual merchandiser 22.10.04, 14:54
      To osoba odpowiedzialna ogólnie za wygląd punktu sprzedaży. Nie tylko chrupek
      przy kasie. jeśłi sklep z ciuchami - to odpowiada za ładnie, ciekawsko, smacznie
      i z gustem ustawione manekiny, powieszony ciuchy, dobrana wystawa zmienna w
      zależności od pory dnia, pogody na dworze i aktualnej kolekcji.
      :-))
      • Gość: myszka Re: visual merchandiser IP: *.proxy.aol.com 22.10.04, 14:59
        stokrotne dzieki za rozszerzenie wypowiedzi pixi. Pozdrowka!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka