Gość: ania1182 IP: *.dnet.pl / 10.192.0.* 23.04.02, 12:47 No właśnie co myslicie o zodiakalnych wagach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: co myslicie o zodiakalnych wagach IP: *.nextranet.at 23.04.02, 13:07 wiem dosc duzo.moj maz jest waga.rozchodzimy sie od ponad roku. jest uparty jeszcze bardziej niz ja (baran)i nie ma sily by ustapil -ma zawsze racje (tak uwaza) -wogole najlepsza recepte na zycie i w zasadzie to zyje w nierealnym swiecie. -ma owszem wymagania ale nie do realizacji. -wymaga od innych i sprawia wrazenie, ze jest idealem do tego stopnia, ze ma sie wyrzuty sumienia kiedy nie da sie mu dogodzic. -w rzeczywistosci to ma wiele slabych stron ale nie przyznaje sie do nich. -jest pedantyczny i wszystko musi byc tiptop a jak nie jest to dla niego juz syf... -wagi sa przystojne , towarzyskie i mozna powiedziec wrecz wioda prym w towarzystwie. -co do wazenia to tez prawda ale zmiany nastepuja po wielu, wielu przemysleniach - sa bardzo pewne siebie - no coz ja dlugo budzilam sie ze snu z waga a kiedy sie obudzilam nie da sie uwolnic. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: DO Ani 23.04.02, 13:54 Dziwne, bo Pan Waga i Pani Baran pasują do siebie. Czyli jesteście jeszcze jednym dowodem na to, że astrologia to raczej zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: DO wirnej IP: *.nextranet.at 23.04.02, 14:57 wierna1 napisał(a): > Dziwne, bo Pan Waga i Pani Baran pasują do siebie. Czyli jesteście jeszcze > jednym dowodem na to, że astrologia to raczej zabawa. a to ciekawe bo nie spotkalam sie nigdy z horoskopem by te dwa znaki pasowaly.moze znalazlas cos ciekawego? daj znac gdzie??? kazdy jeden utwierdzil mnie dotychczas, ze to dwa najbardziej niepasujace znaki!!! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom Re: co myslicie o zodiakalnych wagach IP: *.11.vie.surfer.at 23.04.02, 22:08 moja przyjaciolka tez jest baran i jej maz waga i tez sie rozchodza od ponad roku... mysle jak najgorzej - znam malo, ale sa nie do wtrzymania. baran podobno pasuje do lwa i strzelca (ten sam trygon), a waga do ryb i blizniat (ryby tez nie do wytrzymania hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: co myslicie o zodiakalnych wagach 23.04.02, 22:14 waga nie pasuje do ryb :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: co myslicie o zodiakalnych wagach 23.04.02, 13:08 Tylko mężczyźni wchodzą w grę. Największa moja miłość to była właśnie Waga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeKa Re: co myslicie o zodiakalnych wagach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 15:05 Moja Waga to najwspanialsza osoba jaką spotkałam w moim w życiu:-) Wesoły, opiekuńczy, zawsze mogę liczyć na jego pomoc i...zrozumienie. Nie wyobrażam sobie życia bez NIEGO (ja jestem Raczkiem;-) )Wydaje mi się, że kwestia wychowania jest w tej kwestii równie ważna .... Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re:DeKa 23.04.02, 15:24 Gość portalu: DeKa napisał(a): > Moja Waga to najwspanialsza osoba jaką spotkałam w moim w życiu:-) Wesoły, > opiekuńczy, zawsze mogę liczyć na jego pomoc i...zrozumienie. Nie wyobrażam > sobie życia bez NIEGO (ja jestem Raczkiem;-) )Wydaje mi się, że kwestia > wychowania jest w tej kwestii równie ważna .... > Pozdrawiam K. Pozdrawiam Cię Raczku, ja też jestem spod Raka i zazdroszczę Ci męża Wagi. Jak wspomniałam wcześniej Waga to moje wielkie uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: co myslicie o zodiakalnych wagach IP: 217.153.22.* 23.04.02, 15:06 Sa tak zrównowazone i poukładane, ze az pozbawione ludzkich odruchów i potrzeb. Zreszta moż ete wagi na które ja trafiałam, były właśnei takie. Odpowiedz Link Zgłoś
poldek Re: co myslicie o zodiakalnych wagach 23.04.02, 21:44 Jako zodiakalny Bliźniak mogę powiedzieć, że Wagi to bardzo sympatyczni ludzie (parę osób w mojej rodzinie jest spod tego znaku). Da się nimi wytrzymać. Mają swoje wady i zalety. Jak każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom poldek blizniak IP: *.11.vie.surfer.at 23.04.02, 22:11 a bo waga ci jest pokrewna dusza jak glosi astrologia, tylko czy w to mozna wierzyc? ja niby nie wierze, a zawsze jak bylam zakochana to czytalam horoskopy:) Odpowiedz Link Zgłoś
krasnoludek1 Re: poldek blizniak 23.04.02, 22:17 Cóż...są ludzie i ludziska, są wagi i ważyska;-)) Mam w tej kwestii dość spore rozeznaie, bo sama jestem spod Wagi i mam partnera również spod tego znaku. Jest super, kilka lat już rozważamy się wzajemnie;-). Jakby tego było mało, moja mama jest spod wagi i mój kot również. Ogólnie wagi są trochę humorzaste, ale w przyjaźni można na nie liczyć. Są romantykamii estetami. jednak trzeba mieć czasem do nich wyjątkową cierpliwość -chodzi o zmainy nastrojów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Ale się cieszę wierna!!! 25.04.02, 08:41 O kurna ale się cieszę bo mój bybek to też waga a ja rak jestem! lalalalalala!!!! Odpowiedz Link Zgłoś