Gość: agnieszka Re: Wyznania prostytutki IP: 213.17.249.* 24.10.04, 01:06 jest mi strasznie zal tej kobiety.chciała dobrze,pomóc rodzinie i na końcu to ona potrzebowała pomocy.jej historia straszniemnie wzruszyła,ponieważ dostrzegłam w niej okrucieństwo dzisiejszego świata!!!naprawdę chciąłabym pomóc kobiecie,któa przez alkoholi prostytucję strciła szansę na normalne życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemiec [...] IP: *.mpipks-dresden.mpg.de 24.10.04, 01:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy cenny Re: Wyznania prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 03:42 No niezle.... A czy w takim razie Niemki się prostytuują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo haha..Niemiec.. a po tej siekierce to pewno byś.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 08:39 ... sie owiesił..słaby z ciebie herbatnik na psyche..Zareagowałbyś jak prosty młotek... Facet powinien po prostu powiedzieć jej good bye i nie przejmować się kurwą..Szkoda zdrowia i nerwów.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charlotte Racje miala Wanda, ze nie chciala Niemca... IP: *.vig.bostream.se 24.10.04, 14:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: Wyznania prostytutki IP: *.aster.pl 24.10.04, 03:41 Z tonu artykułu wynika, że aborcjonistka i prostytutka to zdecydowanie bohaterka pozytywna dla "Wysokich Obcasów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: Wyznania prostytutki IP: *.va-ashburn0.sa.earthlink.net 24.10.04, 03:57 The difficulties of life are intended to make us better - not bitter. To do wszystkich, "wielkodusznych" Polakow w tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: Wyznania prostytutki IP: *.acn.waw.pl 24.10.04, 10:30 Nedzny cytat koles! a poza tym nie kumam o co Ci chodzi, przeciez własnie przezywamy katharsis uzalajac sie nad ta kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagny Re: Wyznania prostytutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 10:00 Jak można żyć z mężczyzną który zmusł kobietę do aborcji a następnie po latach kocha ich drugie dziecko !!!to jest patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy cenny Re: Wyznania prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 03:59 A sam artykół wygląda na półnaturalistyczną wybzdę. Mało doceniacie w postach rolę demonicznego pedała. Toż to topos! Ciekawe, znika on potem, choć, jak twierdzi "ewa" (hihi - pierwsza grzesznica), był jej przyjacielem. Wolała z nim czas spędzać niż z mężem. No to, pytam się, gdzież był ów pedał, gdy Ewa chciała się pozwierzać, brakowało jej przyjaciółki? Ponadto, czy nie możnaby go oskarżyć o nakłanianie do nieżądu (choć zastanawiam się, czy tacy jak on nie odnajdują w więzieniu raju utraconego na wolności). Well, mam też przeczucie, że "Ewa" to bohater zbiorowy, powstały w wyniku jakichś badań, czy ankiet. I jeszcze pytanie - co ona ukończyła za studia? Bardzo możliwe, że resocjalizację. A to by też wiele tłumaczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: Wyznania prostytutki 24.10.04, 14:19 Gość portalu: jerzy cenny napisał(a): > A sam artykół wygląda na półnaturalistyczną wybzdę. Mało doceniacie w postach > rolę demonicznego pedała. Toż to topos! Ciekawe, znika on potem, choć, jak > twierdzi "ewa" (hihi - pierwsza grzesznica), był jej przyjacielem. Wolała z nim > > czas spędzać niż z mężem. No to, pytam się, gdzież był ów pedał, gdy Ewa > chciała się pozwierzać, brakowało jej przyjaciółki? Ponadto, czy nie możnaby go > > oskarżyć o nakłanianie do nieżądu (choć zastanawiam się, czy tacy jak on nie > odnajdują w więzieniu raju utraconego na wolności). > Well, mam też przeczucie, że "Ewa" to bohater zbiorowy, powstały w wyniku > jakichś badań, czy ankiet. > I jeszcze pytanie - co ona ukończyła za studia? Bardzo możliwe, że > resocjalizację. A to by też wiele tłumaczyło. Lub polonistyke, psychologie ? Pamietacie M. Rozumecka i zabojstwo 2 pracownikow telefonnii komorkowej w Komorowie? Rozumecka po. . .resocjalizacj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman MICHNIK WIE JAK ROBIC FORSE NA GLUPOCIE !!!! IP: *.tnt1.waterloo.ia.da.uu.net 24.10.04, 04:19 Policzcie ile tu tych komentarzy !!! Ile ludzi stracilo czas na czytanie tych GLUPOT !!! Najpierw raport o polskim zlodziejstwie ( pani wynosila cukierki w majtkach ) a teraz o prostytutkach po studiach !!!. Polecam raczej ksiazke Ziemkiewicza "Polactwo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szieg69 Re: Wyznania prostytutki IP: *.chem.usu.edu 24.10.04, 04:30 Legalizacja i przymykanie oczu na prostytucje w RP to pierwszy krok do tzw. francyzyzacji RP, dzialalnosci szpiegowskiej Rosji na szkode RP w celu stworzenia tzw. spoleczenstwa otwartego gdzie np. przestepstwo kryminalne ma mala wage w systemie zeby tzw. "przy okazji nie wyszlo na jaw". Nastepnym krokiem jest nazywanie ludzi nie placacych podatkow albo walczacych z obowiazkiem meldunkowym kloszardami w celu nie wszczecia sledztwa karno skarbowego zeby zfrancuszczona kurwa mogla jezdzic na orgie bez zdradzenia tego faktu symbolicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter Re: Jesli dobrze zrozumialem , to te bialoruskie.. IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 24.10.04, 05:12 burdele w Warszawie sa na uslugach rosyjskiego wywiadu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Jesli dobrze zrozumialem , to te bialoruskie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 07:18 CALY ten burdel jest na uslugach rosyjskiego wywiadu! :-(((((((((((((((((((((( Czy znasz nazwisko faktycznego przywodcy RP? <Plk ALGANOW> nic ci nie mowi? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: Wyznania prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 07:18 Dla mnie ten artykul jest bardzo interesujacy wlasnie dlatego ze opowiada historie tak nieszablonowa, a w kazdym razie sprzeczna z tym co sie w swiadomosci spolecznej miesci. To jest historia ludzkiej slabosci. Tego jak latwo ulec pokusie. Alkoholu, szybkich pieniedzy, bycia pozadana... Tak wam latwo oceniac, potepiac. Ze net miala... ze komorke... ze meza zle wybrala... Nie osadzajcie tak latwo. Dla jednego wystarczy ze codziennie ma miske ryzu, dla innego niemoznosc zaplacenia za komorke juz jest bardzo ciezka sytuacja. To ze dla kogos ten prog jest wyzej czy nizej to jeszcze nie powod by go potepiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta Re: Wyznania prostytutki IP: *.dyn.optonline.net 24.10.04, 08:15 Daj Boze aby wrocila,jezeli tylko byla dobra w tym. Malo jest kobiet dobrych w tym zawodzie,ktory jak kazdy inny wymaga pewnego profesjonalizmu. Zycze Ewie powrotu i to powrotu w lepszym wydaniu, z tego zawodu mozna zrobic dzis kazda kariere,jak.... nie chce wymieniac,ale sa to wysoko postawione kobiety. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter Re: Wyznania prostytutki IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 24.10.04, 08:19 te wysokopostawione panie znane sa powszechnie wiec nie bedziemy wymieniac ich zawodowych imion , moze tylko wymienie ,,felke wyzymaczke,,...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta [...] IP: *.dyn.optonline.net 24.10.04, 08:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter masz racje ze jestem wsiokiem , ale z wyboru... IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 24.10.04, 08:52 nie moge bowiem patrzec na to miejskie koorestwo. temat znam bardzo dobrze ale nie bede pisal o tym szerzej a moglbym . nie podnieca mnie ale bawi pisanie w internecie po nocach.jednoczesnie pilnuje dobytku przed klientami takich koorewek. wiecej dystansu i poczucia humoru. kobiety juz takie sa i nic nie poradzimy na to. zawsze znzjdzie sie ktos kto da wiecej.takie z nas mezczyzn barany...pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta Re: masz racje ze jestem wsiokiem , ale z wyboru. IP: *.dyn.optonline.net 24.10.04, 09:06 nie moge bowiem patrzec na to miejskie koorestwo. temat znam bardzo dobrze ale > nie bede pisal o tym szerzej a moglbym . nie podnieca mnie ale bawi pisanie w > internecie po nocach.jednoczesnie pilnuje dobytku przed klientami takich > koorewek. wiecej dystansu i poczucia humoru. kobiety juz takie sa i nic nie > poradzimy na to. zawsze znzjdzie sie ktos kto da wiecej.takie z nas mezczyzn > barany...pozdrawiam.. To nie mezczyzni sa baranami. I to nie kobiety sa temu winne. A wiesz Kto?Pan Bog. To on skazuje wszystkich na zaglade i poniewierke,dlatego kobiety ktore chca cos osiagnac w zyciu musza byc najpierw prostytutkami, ja nie widze innej dla nich drogi chocby pokonczyly doktoraty. Zawsze kiedys w swej karierze musza trafic na takiego,ze ich nauczy na czym zycie polega,bo w szkole tego nie ucza,nietety. I wtedy zaczynaja sie schody,dlatego chcialbym tutaj prosic o troche wiecej szacunku dla prostytutki,bo jest to kobieta ktora walczy z zyciem o lepsze jutro,a nie o jakies tam pieniadze. Wiecej szacunku dla prostytutki a poprzez to dla kobiety. Pisze to na forum Kobieta,aby te kobiety ktore to czytaja zrozumialy jakie jeszcze moze ich czekac ponizenie w krajach uwazanych za cywilizowane. Ale nic to,wszystko mija,jak mija rozwiana wiatrem chmura,i kiedys te wlasnie kobiety doczekaja sie swoich praw. Ale jeszcze daleko do tego,tyle ze swit jest blisko. Trzeba tylko w to wierzyc i nie dac sie zwiesc szatanskiej mocy. Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter delta ty jestes ksiedzem? IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 24.10.04, 09:18 wiem ze kobiety i dzieci krzywdzi sie najlatwiej. bardzo to boli ich meza i ojca. co maja zrobic mezowie i ojcowie gdy odebrano im mozliwosci zarobkowania w tej ludowej ojczyznie...patrzec jak marnuja sie ich kobiety albo zejsc na droge przestepstwa aby rodzine utrzymac. ale wtedy jest to samozniszczenie przy probie ratowanie dzieci i zony...transformacja w Polsce obnizyla loty wielu rodzinom. ale urodzilo sie juz pokolenie , ktore nie wie jak bylo kiedys albo nie wierzy ze ludzie sie bardziej szanowali wzajemnie...boje sie ze bedzie tylko gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta Re: delta ty jestes ksiedzem? IP: *.dyn.optonline.net 24.10.04, 09:45 Gość portalu: alter napisał(a): > wiem ze kobiety i dzieci krzywdzi sie najlatwiej. bardzo to boli ich meza i > ojca. co maja zrobic mezowie i ojcowie gdy odebrano im mozliwosci zarobkowania > w tej ludowej ojczyznie...patrzec jak marnuja sie ich kobiety albo zejsc na > droge przestepstwa aby rodzine utrzymac. ale wtedy jest to samozniszczenie przy > probie ratowanie dzieci i zony...transformacja w Polsce obnizyla loty wielu > rodzinom. ale urodzilo sie juz pokolenie , ktore nie wie jak bylo kiedys albo > nie wierzy ze ludzie sie bardziej szanowali wzajemnie...boje sie ze bedzie > tylko gorzej... Nie,nie jestem ksiedzem,chociaz kiedys chialem nim byc,ale to bardzo dawne czasy. Widze,ze jestes bardzo wrazliwym czlowiekiem,a tacy zwykle popadaja w klopoty i nie maja latwego zycia. Ja tutaj w tych postach chcialem tylko pokazac,ze prostytucja jest powszechna w tzw.wyzszych sferach,im wyzej tym gorzej;oczywiscie ma to inna forme niz w zwyklej agencji towarzyskiej nie mowiac o ulicy. Wlasciwie to agencja towarzyska wydaje mi sie chyba najlepsza forma tego zawodu. W tzw.wyzszych sferach (niestety,ale znam to wszystko z wlasnego doswiadczenia) wszystko jest OK tyle tylko,ze nie jest. A wiec tam wyglada to troche inaczej,ale wsumie do tego samego sie sprawadza, tyle tylko,ze jakas kobieta wspolzyje z innymi mezczyznami (kilkoma naraz) nie za kilka zlotych i jedna godzine,ale poprzez kilka miesiecy i to za tysiace Taka kobieta,jezeli jest inteligentna to z czasem moze dorwac kogos kto jest wazny,i wtedy moze z nim zyc dluzej,az zobaczy co i jak. Z czasem takie kobiety potrafia zrobic z tych mezczyzn senatorow a nawet prezydentow. Wracajac do naszej Ojczyzny,to niestety,ale chyba masz racje,ale nie masz sie czego bac (dobry z Ciebie czlowiek) bo to wszystko samo sie stanie. Tak,bedzie gorzej,ale problem prostytucji jak juz mowilem tutaj sto razy nie jest problemem podstawowym w wymiarze wartosci. O wiele wiekszym problemem jest problem tozsamosci wlasnej. Ludzie poprostu zatracaja poczucie wlasnej wartosci. Niestety,ale nie potrafie Ci na to dac rady,ani odpowiedziec sensownie, mysle,ze Bog widzi to,i zareaguje na to wtedy kiedy bedzie trzeba. pozdrowienia, :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terence i phillip Delta to gosc :) IP: 212.237.5.* 24.10.04, 20:56 widze ze ten delta posluguje sie wysublimowanym jezykiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Propaganda.Najpierw wnioski, potem pisanie tekstu. IP: 213.192.80.* 24.10.04, 08:38 Najpierw wnioski, potem pisanie tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta [...] IP: *.dyn.optonline.net 24.10.04, 08:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: Wyznania prostytutki IP: *.crowley.pl 24.10.04, 09:26 Zycie nas zmusza do różnych decyzji absolutnie Cię nie potępiam najważniejsze , że to już koniec .a problemy finansowe brak pieniędzy na opłaty ,życie -to są bardzo ważne argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
wandzia0 Re: Wyznania prostytutki 24.10.04, 09:44 Cos to bzdetem traci na odleglosc - nie mialam kasy i jechalam wychodki po 12 godzin dziennie, roznosilam ulotki - nie mialam komory ani internetu - tylko zap......lam w pocie czola - i do lba mi nie przyszlo, ze mam dooopa zarabiac - chciala - to poszla do takiej pracy, nieszczescia w tym nie widze, jest zapotrzebowanie - to jest wolny wybor - a od palanta nieroba i bezjajowego chlopa zawsze mozna odejsc. A tak w ogole to ladna bajeczka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Wyznania prostytutki IP: 80.51.242.* 24.10.04, 09:42 Jestem pod wrażeniem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierząca Re: Wyznania prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 10:27 Kochani- niedziela jest .Oddajcie Bogu co boskie tj. chwałę i cześć,a nie od 14godzin zioniecie na siebie jadem, złością i nienawiścią. Czyżbyście wszyscy pod wpływem tego ducha ( złego ) byli? POlecam Ewangelia Jana rodz.VIIIod wiersza 2 do 11ego, zwłaszcza 9y jest ciekawy.Nie bądźcie faryzejscy i tak zakochani w sobie jako i tamci sprzed 2000lat! i jeszcze Ewangelia Łukasza rozdz.VII od 37- 50. Któż z Was przewidziecieć może jak zakończy się historia Ewy? Jeden Bóg wie i ją osądzić może, bo mnie się coś wydaje , że i ona łaski zbawienia dostąpić może. Czy wasz Papież nie głosi pokuty i upamiętania od grzechu?życzę tylko pani Ewie , sobie i wielu grzesznikom wiary ,aby zechcieli daru życia i światłości szukać.Pozdróweńka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta [...] IP: *.dyn.optonline.net 24.10.04, 10:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niako [...] IP: *.acn.waw.pl 24.10.04, 10:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta [...] IP: *.dyn.optonline.net 24.10.04, 10:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niako [...] IP: *.acn.waw.pl 24.10.04, 10:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
naiwna24 Re: Wyznania prostytutki 24.10.04, 10:10 Wow. Jednak Kobieta dała sobie rade. nie stoczyła się, a mówia o nas słaba płeć. A wy pieprzeni pseudokatolicy moglibyście sie puknąć w te wasze puste łby. ja Ją podziwiam. A wina naprawdę lezy po stronie jej ojca, meża i poj... spoleczenstwa. powodzenia ewo!!!! mysle ze nie wroci do tego. Dajcie Jej szanse!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sootener zabraknie miedzi to wróci ale czy ją będą chcieli? IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 24.10.04, 10:19 wszystkie wracają.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus [...] IP: *.acn.waw.pl 24.10.04, 10:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sootener mamusi to nie, ale sam mialem ich ze 3000 sztuk... IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 24.10.04, 12:28 pozdrawiam ciem zlosliwy Marcusie i zycze milej niedzieli z kobietą , której i tak nigdy nie poznasz do konca...a w kazdej ,,to,, drzemie bo to jest uwarunkowanie biologiczne , chodzi o bezpiczenstwo socjalne potomstwa , które wynaturzyło się w swoje wlasne bezpieczenstwo socjalne....ale czy ty to zrozumiesz mlodzieńcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: mamusi to nie, ale sam mialem ich ze 3000 szt IP: *.acn.waw.pl 24.10.04, 12:49 Alez nauczaj master Yoda! Ja, "młodzieniec" słucham twojej mądrosci... 3000 szt. no cóz robi wrazenie, ale te na kompie i w telewizji sie nie licza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta [...] IP: *.dyn.optonline.net 24.10.04, 10:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Wyznania prostytutki 24.10.04, 10:30 W życiu nie widziałam takiej erupcji egoizmu. Tej kobiecie wydaje się chyba, że żyje w jakiejś próżni. Bo kompletnie nie myśli o skutkach swoich czynów. Gdzie tu miejsce na męża (no chyba że do posiedzenia z dzieckiem), na rodzinę, wspólne myślenie o przyszłości, na dziecko? Czy ona w ogóle ma pojęcie, co im wyrządziła? Chyba niespecjalnie ją to zajmuje (no chyba że w kategoriach, co będzie, jak się wyda), ale za to cieszy ją, że pomaga innym prostytutkom. Normalnie, jak czytam tego typu historie, to współczuję sytuacji, w jakiej się ktoś znalazł, losu itd. Ale socjopatce to ja współczuć po prostu nie potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierząca Re: Wyznania prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 10:38 Hm...Myślałam , że więcej serca macie. NIe ważcie cudzych grzechów, bo i Wam moą być odmierzone.Jaką miarą mierzycie... A wiecie czym jest miłosierdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta [...] IP: *.dyn.optonline.net 24.10.04, 10:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karso Re: Wyznania prostytutki IP: *.acn.waw.pl 24.10.04, 10:45 Ile ty masz lat cieciu-13? Mamusia nie wyłączyła kompa i sie wozisz po forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta [...] IP: *.dyn.optonline.net 24.10.04, 10:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta24 śmierdzi! [...] IP: *.acn.waw.pl 24.10.04, 10:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta [...] IP: *.dyn.optonline.net 24.10.04, 10:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karso [...] IP: *.acn.waw.pl 24.10.04, 10:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierząca Re: Wyznania prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 11:17 Myślę , że cały ten delta po prostu nie doświadczył miłości i szczerego zainteresowania ze strony innych, a teraz bezsensowną agresją usiłuje zwracać na siebie uwagę . Też tak można , tylko automat wytnie jego wypowiedzi. Anonimowy internet daje mu też takie możliwości. Ciekawe czy stojąc przede mną też tak by mnie obrażał? Przypomnę tylko, że to w tym kraju jest karalne...I nie jestem członkiem ŻADNEGO KOŚCIOŁA więc nie muszę nigdzie lecieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karso Re: Wyznania prostytutki IP: *.acn.waw.pl 24.10.04, 11:20 Mylisz sie, to nie jest karalne. Skoro w tym kraju policjanci gwałca kobiety i nic im za to nie da sie zrobic, to nic nie jest karalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierząca Re: Wyznania prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 11:33 Jest karalne drogi Panie. A ja miałam na myśli naruszenie godności osobistej(w tym wypadku mojej) oraz używanie słów powszechnie uznanych za obelżywe. Także w stosunku do Pana jak mi się zdaje.Poza tym mój małżonek skazał w zeszłym roku faceta ( właściciela nocego lokalu) za gwałt na swojej pracownicy i jej koleżance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: Wyznania prostytutki IP: *.acn.waw.pl 24.10.04, 11:43 Winszuje pani mezowi! Jest sędzią? Ja bym dal gwalcicielowi jakies 10 lat za podwójny gwałt, a ile dał pani mąz. A propos uzywania słów powszechnie uwazanych za obelzywe, to zapewne nasz adwersarz dostałby tylko kare finansową... Niemniej jednak wątpie czy w tym kraju sądy przejmują sie takimi sprawami jak gwalty. A jesli sie juz przejmują, to orzekaja smieszne kary, nawet jesli jest to gwalt zbiorowy i z pobiciem. nie wspomne o tym, ze nie nakazuja aresztowania delikwentów na czas procesu i mogą oni "oddziaływac" na ofiarę, zmuszajac ja do zmiany zeznan. Ponadto nasza policja i prokuratura to banda skorumpowanych obiboków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierząca Re: Wyznania prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 12:07 Tak - małżonek jest sędzią, ponoć szanowanym także przez przestępców( przysyłają mu czasem do pracy takie różne szczere i mniej szczere listy). NIe pamiętam na ile skazał tamtego człowieka bo nie ma akurat męża. Zdarza mu się jednak być bardzo szybkim i surowym sędzią, ale orzeka jeszcze w Rejonie ,więc nie może zasądzać zbyt wysokich kar. Wie pan ...Gwałty to bardzo trudne i dowodowo, prawnie i psychologicznie przestępstwa tak dla ofiar jak i dla prawników- praktyków. Małżonek nieraz się nad tym długo biedził, czasem ofiary wycofują się w połowie procesu ( wycofują akt oskarżenia)i zdarzyła się taka sytuacja z pewną brutalnie zgwałconą lekarką. Do Każdej sprawy po prostu trzeba podejść indywidualnie. Jeśli chce pan wiedzieć więcej proszę czytać różne książki choćby orzecznictwa do tego rodzaju spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: Wyznania prostytutki IP: *.acn.waw.pl 24.10.04, 12:24 Zapewne poczytam sobie takie orzecznictwa, kiedy juz w przyszłym roku dostane sie na prawo. Wiem, ze sa to bardzo trudne sprawy, mysle jednak, ze gdyby nasze panstwo potrafilo zapewnic odpowiednia pomoc psychologiczną i prawną poszkodowanej wiecej zwyrodnialcow trafialo by do wiezien. nie moge jednak zrozumiec, dlaczego sedziowie orzekaja tak niskie kary w tego rodzaju sprawach? Ze żródł, które przegladałem wynika, że najczesciej jest to: "dwa lata w zawieszeniu". Przeciez to smieszne i załosne zarazem. Wieksze kary sa rzadkoscią i orzeka sie je jesli byl to gwaltzbiorowy lub powiazany z innym przestepstwem np. pobiciem, zabójstwem itp. Moim zdaniem wyrok w "zawiasach" to zaden wyrok! Demoralizuje tylko przestęcę i upewnia go, ze jest bezkarny. Niedawno (w 3 tygodniu wrzesnia) na łamach GW opisywano orzeczenie wyroku przez sąd we Wrocławiu za szczególnie brutalny gwałt i morderstwo. Mysle, że kazdy sedzia powinien przeczytac ten artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Wyznania prostytutki 24.10.04, 18:30 Ja tam w ogóle nie oceniam. A moje miłosierdzie ma granice. Nie potrafię współczuć ludziom, którzy nie mają serca. Już się nawet zastanawiałam, czy te pytania nie są zadawane tak, że ona nie może z siebie wylać żalu, wstydu itp. ale nie, ona po prostu tych uczuć nie ma, więc nie ma czego wylewać. Myśli tak: no, wydarzyło się, trudno, może więcej się nie wydarzy, ale nigdy nic nie wiadomo! Szokuje mnie też, że mówi to osoba z wykształceniem, po studiach. No chyba że winy w trudnym dzieciństwie szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Szybko i duzo nikt normalnie nie zarobi z opowiada IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.10.04, 11:19 nia tej laski wynika jedno brak kasy na wyzszy poziom zycia i zeby tego nie stracic zaczela sie sprzedawac co jak wynika z artykulu wcale jej nie przeszkadzalo.Jest zwykla prostytuyka i tyle.Po co robic ten artykul????nie mam pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo Re: nie ma się co chwalić. artykuł niepotrzebny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 11:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izi Re: Wyznania prostytutki IP: *.retsat1.com.pl 24.10.04, 11:27 Może wróci a może nie, ale jesli wszyscy wkoło będą ją na wstępie skreślać, to łatwiej mieć nie będzie. Dziewczyna ma w tym momencie szanse i ja bardzo chce wierzyć , że ja wykorzysta i jeśli ktoś nie może/chce jej pomagać, to przynajmniej niech nie szkodzi złym słowem. A poza Polska wcale nie jest inaczej, bo nie ma kraju na ziemi w którym podobne sytuacje się nie zdarzają - wystarczy otworzyć oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: Wyznania prostytutki IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.10.04, 11:31 A gdzie była ta wszechwiedząca Kinga Dunin?Nie pomogła jej?Nie zaproponowała jej zerwać z wiarą i wstapić do ruchu feministycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Wierze ze bedzie dobrze IP: .48.213.* / 80.48.242.* 24.10.04, 11:48 ja jednak wierze ze nie wroci. I dobrze zeby inni tez to przeczytali. Bo problem czesto tkwi w samonapedzajacym sie kole ludzkiej ułudy i oceniania innych a niebrania pod uwage aspektow dlaczego. Kazdy czlowiek chce zyc godnie, a roznie bywa z zyciem. Czasem jeden blad pociaga konsekwencje straszne. Lecz my nie lubimy popelniac błedy. I ta kobiete nie tyle moze dreczyc fakt ze sie tego podjela, co fakt ze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solo nie mozna pomoc? chyba jednak mozna. IP: *.aster.pl 24.10.04, 11:49 ona potrzebuje szacunku od innych ludzi (pomimo biedy i przeszlosci) tylko nie spodziewa sie juz go otrzymac gdy przyzna sie do tego co robila - szczegolnie nie wierzy ze znajdzie sie facet ktory nie bedzie jej traktowal jajo potencjalnej dziwki. to chyba troche podobne jak alkoholizm czy narkotyki - to choroba z ktorej trzeba wyjsc. pierwszym etapem jest przynanie sie ze bycie prostytutka jest samo w sobie problemem a nie rozwiazaniem na problemy. a co mozemy zrobic praktycznie, tacy ludzie jat ty czy ja? wspierac La Strade, oferowac wsparcie moralne za odwage - nawet anonimowo przez internet, na pewno tez masz inne pomysly Odpowiedz Link Zgłoś
abygail Re: Wyznania prostytutki 24.10.04, 12:13 Prawda jest taka ze wsyztsko zalezy od tego jak pokierujemy swoim zyciem. Niektorzy sa slabsi psychicznie wiec wybieraja jedna droge pozostali druga. Wiem ze jeej sytuacja byla fatalna ,ale to byl jej wybor. Nie bede tego oceniac. "Kazdy jest kowalem wlasnego losu" A zycie to psamo nieustannych wyborow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baha 3mam kciuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 12:14 Hey! Przeczytałam artykuł. Jestem pod niemałym jego wrażeniem. 3mam kciuki, aby Ewie udało się wy3mać bez powrotów do nałogów. Nie jest to proste, ale jeżeli bardzo się chce, to można. Pozdrawiam, Baha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul Re: Wyznania prostytutki IP: 213.25.186.* 24.10.04, 12:44 Smutna historia lecz z watkiem optymistycznym.Szczęście w nieszczęściu że mąż okazał się tym kim się okazał i przełknoł poniżenie swoje i swojej żony.Niejeden facet innej natury taką żone by udusił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felix [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 13:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roch Re: Wyznania prostytutki IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.10.04, 13:13 Przykro mi, że moja do niedawna ulubiona gazeta wabi takimi tekstami, i to na pierwszej stronie w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konfabulator Re: Wyznania prostytutki IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 24.10.04, 13:26 smutne,wrecz tragiczne ale...bardzo prawdziwe.Realia naszej rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: Wyznania prostytutki 24.10.04, 13:53 Moze jednak nie wroci ? Znam takie, takich, ktorzy potrafili. Jak z Toba? Na pewno wiesz cos na ten temat?Picia.Skad piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś