Dodaj do ulubionych

Samotna matka chce wyjechac do UK

01.04.20, 08:15
Witam jestem samotna matka 7letniego chlopca niedawno rozstalam sie z partnerem ktory jest toksyczny zostalam bez srodkow do zycia i chcialabym wyjechac do Londynu zaczac nowe zycie jednak nie mam gdzie sie tam zatrzymac. Bardzo prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • obrotowy zapomnij. 01.04.20, 09:47
      coronavirus CV i... wystapienie GB z Unii

zapomnij.

ale... poszukaj pracy w kraju.
    • meduza321 Re: Samotna matka chce wyjechac do UK 01.04.20, 18:59
      Moja siostra mówi, że w UK bedziesz miała pracy do wyboru do koloru, jest bardzo duzo pracy w UK :) jest fajnie i ja zamierzam tam wyjechac
      • malinka.3001 Re: Samotna matka chce wyjechac do UK 02.04.20, 15:05
        meduza wlasnie o to chodzi w Polsce bedzie tragedia z praca a zyc trzeba za cos tymbardziej jak sie ma dziecko, kiedy planujesz wyjechac ? masz tam kogos aby sie zatrzymac?
        • eriu Re: Samotna matka chce wyjechac do UK 02.04.20, 20:07
          Po pierwsze nie da się wyjechać, bo nie wiadomo jak długo nie można podróżować chyba ze chcesz jechać autem. Po drugie UK wystąpiła z Unii nie po to żeby teraz masowo przyjmować mało wykwalifikowanych pracowników z Polski.
          • malinka.3001 Re: Samotna matka chce wyjechac do UK 02.04.20, 22:54
            Sluchaj a po co sie wypowiadasz zlosliwie moze TY jestes malo wykwalifikowana ale nie ja :) takze takie uwagi zostaw dla siebie
            • j-k Samotna matka chce wyjechac do UK - bez sensu. 04.04.20, 02:01
              malinka.3001 napisała:
              > Sluchaj a po co sie wypowiadasz zlosliwie moze TY jestes malo wykwalifikowana ale nie ja :)
              takze takie uwagi zostaw dla siebie

ale ja ich nie zostawie

Polacy pracujacy w GB maja zapewniony status.
              ale nowi nie beda mieli juz tak latwo.

opamietaj sie i szukaj prac w PL - lub gdzie indziej.

J.K.
              ekonomista.
    • varia1 Re: Samotna matka chce wyjechac do UK 04.04.20, 11:44
      najpierw znajdź sobie pracę, potem zobacz, co będziesz mogła zrobić za proponowane wynagrodzenie
      jeśli jesteś wysoko wykwalifikowana, to nie będzie problemu ze znalezieniem pracy chyba, nawet stąd, jakiś interview online itp
      i jak już będziesz wiedziała że masz pracę, wtedy zorganizujesz resztę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka